Min kåte svigemor

Denne novellen er vist 35779 ganger.

Min svigermor skulle på fest en helg, og i den forbindelse hadde hun spurt meg om jeg kunne være så snill å hente henne i løpet av natten. Jeg hadde svart at det skulle jeg gjerne gjøre, det var bare å ringe når hun ville bli hentet.
Mobilen ringte rundt midnatt, og hun ville bli hentet klokken ett sa hun, og jeg kunne høre at stemningen var høy, og at hun hadde fått en del å drikke denne kvelden.
Presis klokken ett stod jeg utenfor huset som festen var i, og etter et par støt i fløyta kom svigermor knisende ut av huset og satte seg i bilen. Jeg kunne både se og høre at hun var god i farten, og jeg tenkte derfor mitt. Svigermor er i midten av 40 åra, og er en rimelig pen og velskapt dame, og har vært skilt i flere år nå. Turen hjem er ca. 45 minutter, så jeg benyttet anledningen til å flørte med svigermor, det pleier hun å like.
Flørten likte hun, og før jeg viste ordet av det hadde hun plassert en hånd i skrittet på meg, og reaksjonen lot ikke vente på seg. Jeg fikk en river som ikke var sann. He, he, du er glad for å se meg kjenner jeg sa hun til meg, og det lyste kåtskap av øynene hennes. Jeg hadde ikke noe imot det som skjedde, jeg hadde faktisk drømt om dette mange ganger.
Siden jeg ikke hadde innvendinger mot invitten, begynte hun å kneppe opp buksen min. Hun vippet frem pikken min, og synet av pikk fikk henne til gispe. Hun begynte å runke meg, og tanken på å kanskje få knullet svigermor gjorde meg helt ør i hodet. Hun dro skinnet helt tilbake og lot tungen sirkle rundt pikkhodet mitt. Herregud det var deilig, jeg trodde nesten jeg skulle kjøre av veien, så jeg svinget av på en busstopp og parkerte. Hun tok den dypt inn i munnen, og jeg kjente at det ikke kom til å vare lenge før jeg kom. Jeg sa til henne at enten måtte hun stoppe, eller så fikk hun snart hele ladningen i munnen. Hun lot ikke til å bry seg om advarselen, og fortsatt med den samme intense sugingen. Jeg kjente at det begynte knytte seg i ballene, og at utløsningen rullet gjennom kroppen. Med et brøl tømte jeg meg i munnen på svigermor, og hun slurpet i seg hver en dråpe av saftene mine. Hun rettet seg opp og slikket seg rundt munne, hmmmmm deilig sa hun og gliste til meg. Nå er det min tur sa hun, og jeg har ikke hatt pikk på flere måneder, så dette skal bli deilig sa hun.
Hun la bak setet og dro av seg trusa, slikk meg, jeg elsker å bli slikket nesten ropte hun til meg og kåtskapen lysta av øynene hennes. Jeg bøyde meg ned til fitta hennes og snuste i meg duften av kåt kvinne. Jeg lot en finger gli gjennom den klissvåte sprekken hennes, og det ført til at hun gav fra seg dype stønn. Jeg lot tungen gli opp og ned i sprekken hennes, mens jeg lot tungen sirkle rundt klitoris hver gang jeg var opp i sprekken hennes. Jeg lot en finger leke forsiktig med det følsomme partiet mellom skjeden og rumpehullet hennes, og dette likte hun virkelig for hun begynte å bukte å vri seg for å få fingeren enda lenger bakover mot rumpehullet sitt. Jeg skjønte hva hun ville, så jeg lot henne få det som hun ville og lot fingeren rotere rundt rumpehullet hennes, og dette førte til at hun stønnet enda mer.
Jeg stakk så en finger inn i rumpa hennes og en i fitta og begynte å fingerpule henne men mens jeg slikket klitorisene hennes. Det tok ikke mer en ett minutt så var hun der, og for en orgasme hun hadde. Hun gikk opp i bue og det var like før hun ødela hørselen min med skrikene sine. Hun sank fornøyd sammen, men jeg fortsatte å slikke og fingerpule henne som før. Det tok ikke lang tid før vi begge var klarer for den store finalen; svigermorknullet.
Jeg satte meg i sete, og hun trædde den klissvåte fitta si ned over pikken min, og den forsvant inn i den varme hulen hennes. Med tanke på at svigermor har fått fire barn var hun herlig trang, og jeg kunne kjenne hvordan skjedemuskulaturen hennes jobbet for å gjøre det godt for oss begge. Hun begynte å ri meg forsiktig, og jeg suttet på puppene hennes mens jeg strøk henne i nakken. Det gikk fortere og fortere og hun begynte å stønne tungt, så jeg gikk ut fra at hun nærmet seg en ny orgasme. Jeg spurte henne om hun snart var der, og om jeg kunne komme i henne når jeg var der. Fyll meg med safter stønnet hun tilbake jeg vil kjenne at du kommer i meg sa hun. Før jeg visste ordet av det rullet orgasmen over henne, og jeg vart så kåt av synet at jeg sleppte hele ladningen dypt i fitta hennes mens jeg fortsatte å trykke pikken i bunnen av henne. Vi fikk så på oss fillene og kjørte hjem, hvert til oss, men jeg håper på å få hente svigermor fra fest flere ganger

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar