Min lille ferieromanse

Denne novellen er vist 128669 ganger.

Jeg husker fortsatt første gang jeg så deg, vi var begge 20 år, på Syden ferie, for første gang alene. Du lå blant ett hav av mennesker på den enorme stranden, blant tusener av mennesker så var det som du var den eneste jeg så…
Du hadde hva jeg kaller det perfekte ansikt, du var vakker med det lange nydelige håret ditt, men samtidig hadde du ett helt utrolig søtt ansikt, man kunne se på deg at du var en ordentlig herlig person.
Selv hadde jeg alltid vært litt sjenert overfor det annet kjønn, men nå sto jeg der 10 meter unna deg og bare tenkte med meg selv “du MÅ bare bort og fortelle henne hvor utrolig nydelig hun er, uansett om hun bare ler av deg».
Jeg gikk sakte bortover, lurte fælt på hva i all verden jeg skulle si, når jeg kom frem stotret jeg frem: “hello, which country are you from?». Du smilte ett himmelsk smil, og lo mens du sa “jeg kommer nok fra Norge, akkurat som du». Du hadde hørt at det var en typisk Norsk-Engelsk.
Lo litt og spurte om jeg kunne få sette meg ned ved siden av deg. “Selvfølgelig kan du det» svarte du. Etter å ha satt meg og småpratet litt om vær og vind og andre uvesentligheter tok jeg mot til meg og sa “litt flaut å si, men jeg må bare si det likevel. Grunnen til at jeg kom bort til deg var at jeg bare MÅTTE si deg at du er den vakreste, og søteste jente jeg noensinne har sett, og uansett om du bare skulle le av meg så måtte jeg få sagt det»
Du så på meg, smilte og sa “wow, det er det skjønneste komplimentet jeg har fått noensinne». “Jeg er vant med kommentarer som “å så deilig du er» eller “satan for noen pupper du har», men har aldri hatt noen som har sagt noe sånt som du, og ser jo på deg at du virkelig mener det også, at det ikke bare er en sjekkereplikk, du er jo knallrød i toppen». Du bøyde deg frem mot meg, strøk meg over kinnet og ga meg ett raskt kyss på kinnet.
“Tør jeg spør om du kunne tenke deg å bli litt bedre kjent med meg, kanskje ta en middag i ettermiddag» spurte jeg. “Vet du, det har jeg veldig lyst til. Du virker utrolig koselig og rett og slett skjønn» smilte du tilbake.
De neste tre dagene tilbrakte vi hele dagene sammen, og hver kveld endte med at vi skiltes med noen rolige kyss.
Den fjerde dagen satt vi på en sjarmerene fortausrestaurant, jeg satt og strøk deg over kinnet mens jeg så deg inn i øynene. Kjente en klump i halsen og sa “jeg er så utrolig glad for å ha møtt deg, og jeg har blitt så ufattelig glad i deg disse dagene. Det gjør det bare enda vanskeligere å måtte reise hjem i morgen…»
Du la hånden din på kinnet mitt og sa “åååh vennen da, tro meg, jeg har blitt så ubeskrivelig glad i deg også, jeg hater at du må reise i morgen, men husk at jeg skal hjem om 4 dager, og vi bor ikke akkurat så langt fra hverandre, det første jeg kommer til å gjøre når jeg kommer hjem er å ringe deg og spør om du fortsatt er like glad i meg og om du har lyst på besøk».
“Håper ikke du synes jeg er frekk, men kunne du tenke deg å bli med meg tilbake til hotellrommet mitt?» spurte jeg med skjelvende stemme. “Åååh, trodde aldri du ville spørre» sa du, “jeg har så utrolig lyst å dele siste natten med deg».
Vi gikk hånd i hånd tilbake til hotellet, døren til rommet mitt ble åpnet med skjelvende hender, kunne ikke tro at du faktisk var med meg. Vi satte oss i sofaen og åpnet en flaske vin, du satte deg godt til rette i armkroken min, de rolige ømme kyssene ble etterhvert mer lidenskapelige.
Det gikk ikke lange tiden før du satt i bare g-streng og bh, og jeg i bare boxer. Jeg trakk meg litt tilbake og bare satt og nøt synet av den vakre kroppen din, solbrun og deilig etter nesten to uker i Sydens varme sol. Så to nydelige bryster dekket av en forholdsvis liten bikinitopp, de så bare så fristende ut at jeg klarte ikke holde hendene unna. Toppen forsvant og de nydeligste bryster jeg noensinne hadde sett kom til syne, akkurat passe store, myke og himmelske å ta på, og to stive lange brystvorter, som bare ba om å bli kost med og sugd på.
G-strengen din fulgte ikke lenge etter, du hadde en bollemus av en annen verden, nydelige kjøttfulle kjønnslepper, helt glattbarbert. Det var lett å se at du var kåt, det glinset av den, to deilige striper med fittesaft hadde rent nedover lårene dine. Jeg bøyde meg ned mellom lårene og slikket i meg saften din, “mmmm, så deilig du smaker jenta mi» smilte jeg.
Du lo, “herregud å herlig du er vennen», “nå vil jeg veldig gjerne se hva som skjuler seg under den boxeren din». Jeg reiste meg og stilte meg foran deg, du lot fingrene gli litt langs strikken, bøyde deg frem og tok litt av boxeren i munnen, og dro den av med munnen. Pikken min spratt ut, den var allerede knallhard, forhuden var trukket tilbake og glinset av forsats. “Mmmmm, så utrolig nydelig kuk du har gutten min» stønnet du frem. Jeg smilte fra øre til øre, det var så herlig å høre at du var fornøyd. Du slikket forsiktig rundt hodet, la hånden rundt den og lot forhuden gli frem og tilbake over forhuden mens du slikket på hodet.
Jeg løftet deg opp, bar deg bort i sengen, la meg forsiktig over deg og kysset deg, kjærtegnet kroppen din med både hender og munn. Vi lå lenge slik og bare koste med hverandre, kåtet hverandre opp.
“Kom» sa jeg, “sett deg på ansiktet mitt, la meg utforske deg med tunga mi». Du nølte ikke ett sekund, skrevet over meg og satte deg på ansiktet mitt. Jeg kjente at jeg ble våt i hele ansiktet av saftene dine, nøt den herlige duften av fitta di, og begynte å la tunga bearbeide den deilige fitta. Du stønnet tungt og la deg frem over meg, tok den bankende pikken min i munnen, tok den dypt ned i halsen, helt til du brakk deg litt. “Oi» sa du, “du er visst for stor til å klare den helt til roten». Jeg lo og sa “bare ta så mye du ønsker du jenta mi, det var nydelig å kjenne munnen og halsen din rundt kuken»
Sånn lå vi lenge og slikket og sugde hverandre, det gikk ikke lenge før din første orgasme overmannet deg. Du ristet oppå meg, klemte lårene rundt hodet mitt mens du stønnet og ynket deg. Det rant fittesaft ned i munnen min, det var bare helt himmelsk. 4 ganger til gikk det for deg, før jeg kjente at jeg selv var på bristepunktet, spurte deg litt nølende “øøøh, nå går det snart for meg også, hvor vil du at jeg skal sprute?». “Åååh, sett deg på magen min, sprut over hele ansiktet mitt, og pass på at jeg får en god ladning i munnen også, har så lyst å smake på den varme spermen din». Jeg gjorde som du ba, og kom i den mest intense orgasmen jeg noensinne hadde opplevd, stråle etter stråle med varm, tykk og helt hvit sæd traff deg i munnen, landet på kinnene dine, dekket de duvende brystene dine. Du stønnet og sa “Herregud for en fantastisk sprut da, mmmm»
Vi lå i armene til hverandre en stund, bare nøt etterdønningene etter orgasmene våre. En røykepause måtte til, men jeg klarte ikke å få pikken slapp, du la merke til det, og før vi var ferdig med røyken skrevet du over meg, senket deg rolig ned på pikken, til den var helt inni deg.
Du ga fra deg ett langtrukkent stønn, “Ååååh herregud så deilig den pikken din kjennes ut i meg, du fyller meg helt perfekt gutten min». Du red meg lenge, jeg bare nøt, kjente at det ikke var noe problem å holde ut lenge siden jeg allerede hadde kommet en gang.
Orgasmene dine kom som perler på en snor, du ble villere og villere oppå meg, jeg kommanderte plutselig “still deg på alle fire i senga». Du adlød uten å nøle, jeg stilte meg bak deg, lot pikken gli litt opp og ned i sprekken din, før jeg presset den til bunns. Nå startet ett vilt knull i doggy style, du presset i mot for hvert støt jeg gjorde, det virket som det gikk for deg konstant. Dette hardkjøret gjorde at jeg snart kjente at jeg nærmet meg en ny orgasme. I det jeg kjente rykningene begynte i underlivet trakk jeg meg ut, la pikken over rumpa og mot korsryggen din, spruten traff deg i håret, og det lå snart store dammer med tykk og varm sperm over hele ryggen din.
Du snudde deg rundt på rygg, krøllet deg inn i armene mine, og hvisket “tusen takk for en fantastisk kveld, jeg tror rett og slett jeg elsker deg vennen». Smilte mens jeg så deg inn i øynene, “vit en ting jenta mi, jeg elsker virkelig deg også, og tusen takk til deg også for en helt utrolig kveld.»
Vi lå og småkoste litt, det gikk ikke lang tid før du sovnet i armene mine, og mine øyne begynte å bli tunge også, og jeg sovnet med ett lykkelig smil rundt munnen…..

Legg igjen en kommentar