Min lille historie

Denne novellen er vist 5863 ganger.

Fikk egentlig lyst til å invitere deg med på en tur ut i det fri nå som sola skinner .men i stedet kan jeg invitere deg hjem en tur. La deg gå mot inngangen min i visshet om at du snart skal få en deilig opplevelse.la deg undres over hvem denne fremmede som tenner deg så er. Du ringer på dørklokka mens du kjenner det dunker i hele kroppen din, går opp trappene og inn døra som står på gløtt..

Idet du kommer inn blir du omfavnet av hendene mine, jeg skyver deg mot veggen, løfter det ene beinet ditt og presser meg mot lårene dine..jeg slikker deg oppover halsen og gir deg et vått kyss..du kjenner konturene av en stiv pikk før jeg setter meg ned på kne foran deg..knepper opp buksa di og drar den ned på anklene.lar tunga leke på innsiden av lårene dine mens jeg gnir ene hånda utenpå trusa di.drar den ned og lar et par fingre massere klitten din..begynner å slikke og suge på den samtidig som jeg fører fingrene inn i den våte fitta di..slikker og suger og fingerpuler deg opp mot veggen.

Reiser meg opp, og sammen kler vi av hverandre.det er min tur til å stille meg mot veggen mens du går ned på kne.jeg lar deg smake den stive, deilige pikken min.lar den fylle munnen din.

Fører deg inn på stua.du får øye på det store salongbordet foran vinduet.jeg kommanderer deg på kne oppå det.med ryggen, rumpa og den glinsende våte fitta di vendt mot meg.du bøyer deg framover mens jeg lar deg føle den stive pikken som dunker mot rumpeballene dine.jeg tar tak rundt hoftene dine, presser pikken inn i fitta di bakfra.kanskje det står en kåt gris i nabogården og observerer det hele gjennom vinduet mens jeg støter meg inn og ut av deg.selv kan du bruke ei hand til å massere klitten, mens jeg bruker ei hånd til å massere rumperingen din.samtidig som jeg knuller deg hardt bakfra oppe på bordet.

Legg igjen en kommentar