Min manns orgasme

Denne novellen er vist 25954 ganger.

Jeg stanset opp igjen. Lot presset i ham dempe seg og kjente hvordan han knøt seg av forventning. Han ville virkelig komme nå. Flere ganger hadde det vært like før, og så hadde jeg stoppet. Hver gang vred han seg mer, hver gang litt mer frustrert over at det forventede klimakset aldri kom. Jeg ertet ham. Så ham i øynene og smilte djevelsk.

            Jeg hadde holdt på i en time, sittende foran ham med knærne på en pute. Om han hadde hatt hendene frie nå … om han ikke hadde vært bundet … Han ville hjelpe til, det kjente jeg. Han ville ta tak i lemmet sitt og jage skinnet frem og tilbake den siste biten frem mot målstreken, runke vilt til han kom … men det kunne han ikke. Og hver gang han åpnet munnen og ba pent, så jeg bare opp på ham og lot ham få vite at det var jeg som bestemte.

«Vær så snill …» ynket han seg når jeg stoppet, men jeg var ubøyelig.

Han var nok sprekkeferdig nå. Jeg kjente ham så godt – visste at ved gjentatte slike nesten-orgasmer ville det bygge seg opp og komme desto mer når han endelig fikk lov. Han måtte være breddfull av sæd … det lå inni ham, oppsamlet og klart til å støtes ut med voldsom kraft etter over en times lek med munn og hender. Pusten hans gikk tungt. Hånda mi gled lett og raskt frem og tilbake over det svulmende lemmet. Jeg holdt ham i løst grep, forsiktig, siden han var så følsom der nede etter at jeg hadde holdt på så lenge. Jeg holdt ham forsiktig inni munnen, slik at jeg bare så vidt berørte det følsomme hodet.

            Han svulmet opp. Jeg tror han skjønte det rett før det skjedde, at jeg ikke kom til å stoppe denne gangen. Han stønnet. Det rykket i ham, og han stønnet igjen, høyere denne gangen. Hjertet mitt slo hardere mens en skjelvende følelse av forventning spredte seg i brystet. Jeg elsket smaken av ham. Hele rommet var fylt av duften av kåt mann, og jeg gledet meg til å kjenne det hele i munnen. Det lille han hadde utsondret så langt – de små, tynne dråpene som hadde piplet ut etter hvert som jeg hadde kåtet ham opp – jeg visste at det bare var en forsmak på det som skulle komme. Nå var det jeg som begynte å miste tålmodigheten. Jeg holdt det nesten ikke ut lenger … jeg hadde hatt smaken på tunga så lenge. Jeg ville ha det – skulle ha det – .

            Jeg runket ham raskere, fremdeles med det lette grepet. Munnen streifet over hodet mens hånda jaget frem orgasmen. Han begynte å stønne ukontrollert – virkelig høylytt nå. Åh! som jeg elsker å høre ham slik; kjenne nytelsen hans spre seg som små, ufrivillige rykninger mens stemmen hans gjør det tydelig at han begynner å miste kontrollen over sin egen kropp. Kjærtegne lemmet hans og gi ham nytelse helt på egen hånd, helt uten at han forteller meg hva som gjør godt. Det var så utrolig opphissende å kjenne at han fikk orgasme av det jeg gjorde med ham. Kjenne rykningene tilta i styrke og sende sæden ut i det tykke lemmet …

            Jeg åpnet munnen. Åpnet på vidt gap og stirret opp på ham med vide øyne. Lot ham se hvor mye jeg nøt dette, og nøt selv synet av grimasene han lagde idet jeg vippet ham over kanten. Den varme saften hans traff meg i ganen. Nei, nei, jeg ville ikke svelge enda. Jeg lukket svelget og lot ham sende enda en tykk stråle i munnen på meg. Åh, det var så godt … Jeg lukket leppene om lemmet og kjente den glatte, seige sæden fylle munnen min … Det var en salt, tyktflytende væske som gled over tunga og lot meg smake hvor kåt han hadde blitt av det jeg gjorde med ham. Jeg lukket munnen om ham og sugde det i meg. Forsiktig … Jeg visste hvor følsomt det svulmende hodet ble under orgasmen. Jeg lukket øynene og nøt smaken av sæden hans mens den fremdeles kom støtvis ut av lemmet. Jeg fikk munnen full av det. Jeg elsket det.

            Så svelget jeg. Sakte. Lot ham kjenne at jeg svelget unna mens jeg forsiktig holdt ham i munnen. Jeg kilte ham under pungen med neglene slik jeg visste at han likte. Skrapte forsiktig i huden. Den salte smaken av ham fylte neseborene mine og fikk det nesten til å svimle for meg. Hjertet mitt hamret vilt og, en følelse av adrenalin i blodet spredde seg lynraskt gjennom meg. Dette var min belønning for alt arbeidet. Jeg slukte hver dråpe av sæden hans, grådig og pliktoppfyllende. Jeg ble så kåt av dette … kjente det gli mellom bena mine etter at saftene hadde sildret fra meg så lenge og gjort meg glatt. To av fingrene mine hadde allerede funnet veien inn mellom de ømme kjønnsleppene, og jeg klemte rundt pekefingeren og rørte rundt på den. Presset mot skjedeveggene og stønnet. Jeg visste at han også satte pris på at jeg kjælte med meg selv. Jeg puttet inn flere fingre og gned klitoris med håndflaten. Dette gjorde jeg bare en liten stund – til orgasmen hans var helt over, og det sluttet å piple deilige dråper ut av ham. Det var ikke min orgasme som skulle være i fokus denne gangen, bare hans. Hans nytelse ble min, og jeg stønnet like fornøyd som han gjorde idet pikken hans ble mykere og gled ut av munnen min. Den var dekket av sikkel – glatt og skinnende. Jeg sendte et smil opp til ham, der jeg satt på kne mellom to skjelvende lår. Han smilte tilbake, fullstendig utmattet. Med hes, dirrende stemme ga min elskede meg det beste jeg visste – et ord som gjorde hele opplevelsen til det mest fantastiske jeg kunne oppleve:

«Takk …»

Legg igjen en kommentar