Min mors venninne, Åse

Denne novellen er vist 26480 ganger.

Min Mor hadde ringt meg for noen dager siden og spurte om jeg kunne være så grei å kjøre henne og en venninne da de skulle ut på byen kommende Lørdag. Da jeg ikke hadde noen planer, så sa jeg at det kunne jeg selvsagt. Jeg kjørte de til byen om kvelden, og de var i god gang begge to. Åse, min mors venninne har alltid vært full i liv, og svær til å flørte med alt og alle. Så også nå selv om hun styrte seg noe, da min Mor også var i bilen. Jeg slapp de av, og vi hadde avtalt hvor og når jeg skulle plukke de opp. Åse ringte meg nesten to timer før jeg egentlig skulle plukke de opp, og spurte om jeg kunne hente de nå, for min Mor hadde fått nok av kvelden, og ville bare hjem. Jeg hentet de så, og min Mor la vi i baksetet, for hun var trøtt, noe beruset og dritt lei av hele byturen. Åse satte seg fremme med meg, og praten gikk snart mellom oss. Det tok ikke lang tid før hun kom inn på kjærester, eller mangelen min på kjæreste. Hun pratet i vei om hva kvinner likte, og hva de ikke likte, og hun skjønte heller ikke hvorfor jeg ikke hadde fått meg noen dame, slik en stram kar som jeg var. Jeg ble rent flau av alle komplimentene, men det er nå en gang slik Åse er.

Åse mente vi burde kjøre min Mor hjem først, og få henne til sengs. Vi gjorde det, og hun var ikke videre lei seg for at vi tok henne hjem, så hun fikk legge seg. Åse bodde noen kilometer i en annen retning, så vi kjørte dit etterpå. Da vi kom frem, insisterte hun på at jeg ble med innenfor, for vi hadde da mye å snakke om, og natten var enda ung. Jeg ble noe motvillig med inn, og Åse fant seg et glass vin, og brus til meg. Hun fortsatte å diskutere damer, sex og alt annet, men selv om jeg var passiv i samtalen, så fortsatte hun.

Vi hadde sikkert sittet slik en time, da jeg takket for meg, og ville kjøre hjem. Hun reiste seg, og ba meg bli litt lenger. Det var så mye mer vi kunne gjøre når vi var her, en at jeg skulle gå hjem alene og legge meg. Hun var også ensom, så kanskje vi kunne finne på noe sammen. Jeg skjønte ikke helt hvor hun ville med det samme, men når hun stilte seg helt inntil meg, tok om halsen min og nærmest presset meg mot henne så hun kunne kysse meg, skjønte jeg omsider hvor hun ville. Hun smakt en blanding av alkohol, røyk og tyggegummi, så det var ikke det beste kysset jeg hadde fått. Det fikk likevel en reaksjon i buksen min, så kanskje jeg skulle slå til. At hun var venninne med min mor, 25 år eldre enn meg, for gjennom hodet mitt, men fikk mindre og mindre betyning. Åse slapp omsider taket i meg, tok et skritt tilbake, og så på meg med nesten bedende øyne. Hun tittet ned på den voksende bulen i buksen min, smilte, og kom mot meg igjen. Hun strøk meg oppover magen, tittet meg i øynene og sa med hes stemme «vil du ikke være her med meg litt lenger» Før jeg rakk å vare, klemte hun om pikken min og kysset meg igjen

Åse tok min hånd og førte meg opp til andre etasje, og inn på soverommet hennes. Hun satte seg på sengekanten, og klappet ved siden av seg at jeg skulle sette meg. Hun knappet opp blusen sin, og tok den av. Hennes bh løftet brystene opp, og Åse klemte om dem. «Vil du kjenne på brystene mine» sa hun, mens hun la seg ned på ryggen. Jeg la meg ved siden av, og tok om hennes venstre bryst. Jeg klemte det, og trakk bh en ned. Åse lå med lukkede øyne, og pustet tungt. Jeg slikket, kysset og trakk i brystvorten, mens jeg klemte om det andre brystet hennes. Brystvortene vokst i munnen min, og de var deilige å røre ved. Hun riste seg opp, tok bh en helt av, og la seg ned igjen. Jeg byttet på å kysse og småbite hennes brystvorter, mens hånden min strøk henne ned over magen. Åse spredte sine ben, tok om min hånd og førte den ned mellom hennes ben. Jeg strøk henne over fitten utenpå buksen, og hun stønnet. Jeg fikk knappet opp noen av knappene så jeg klarte å presse hånden ned i buksa hennes. Hun var våt i tusen, og når jeg kom innenfor den, strøk fingrene over hennes glatte, og våte fitte. Åse stønnet «Ja åå det er deilig, ta på min våte fitte» En finger gled rett opp i henne, og det var deilig. Jeg fikk opp resten av knapene og trakk buksen av henne. Trusen gikk samme vei, så nå lå Åse naken ved siden av meg. Jeg fingret henne, mens jeg kysset og slikket hennes brystvorter. «Slikk meg» stønnet hun, og jeg nesten hoppet ned og begravde ansiktet mellom hennes ben. Hun smakte deilig, og jeg slikket alt hva jeg hadde lært. Hun stønnet og nøt det, og holdt et fast grep om hodet mitt, for at jeg ikke skulle stoppe. Hun bytte på å klemme om sine bryster, og å gni på sin klitoris, og stønnet hele tiden hvor deilig det var. Td og sted forsvant litt, men snart nærmet Åse seg orgasme, så stønningen ble høyere og høyere. Da hun var like ved, holdt hun hardt om hodet mitt og bare stønnet «Jeg kommer i munnen din, jeg kommer» og så begynte frittesaften å renne fra henne, mens hun presset fitten mot hodet mitt og skalv og ristet mens orgasmen for gjennom henne. Det var meget opphissende å høre på henne, samt smake henne slik, så jeg nøt det nesten like mye som Åse gjorde. Hun lå og ristet og stønet i mange minutter, hele tiden mens jeg slikket henne, før hun nesten livløs lå i sengen. Etter noen minutter slik, stønnet hun hvor deilig jeg hadde vært med henne, og hvor fantastisk godt det hadde vært. Hun reiste seg så opp, og trakk buksen og shortsen av meg, mens jeg tok t skjorten av. Hun smilte når hun så min harde pikk, og skubbet meg ned i sengen og satte seg skrevende over meg. Hun knullet meg hardt, og jeg kjente at jeg selvsagt ikke ville holde lenge. Hun bare smilte når jeg advarte henne, og dermed gikk det som det måtte gå, og jeg fylte hennes deilige fitte med min spermie. Jeg lå utmattet på sengen, når hun la seg over meg, kysset meg, og kom ned på siden av meg. Hun takk dynen over oss, og vi sovnet slik, utmattet og med et smil om munnen.

Legg igjen en kommentar