Min nye venninne, del 1

Denne novellen er vist 28624 ganger.

Jeg har alltid blitt veldig tent av frodige kvinner, desto større desto bedre. Så stor var min lykke da jeg møtte en frodig kvinne på nettet. Vi brukte lang tid på å snakke sammen på MSN. Så vi var etter hvert blitt veldig godt kjent og hun hadde sent meg en del meget frekke bilder av den store deilige kroppen sin. Vi hadde også utvekslet fantasier. Utrolig hvor frekk man kan bli på nettet.
 
Men nå var jeg på vei for å møte henne. Vi hadde avtalt at vi skulle leve ut en fantasi, men den skulle hun få plukke. Så jeg hadde ingen ide om hva som ventet meg. Men jeg forventer en blanding av våre villeste fantasier.
Hun bodde i en loftsleilighet midt i byen. Heldigvis var det en del etasjer opp til henne, så jeg fikk roet meg ned og hvilt litt underveis. Jeg var svært kåt, jeg kjente hvordan blodet strømmet til mitt kåte kjønn. Jeg kunne ikke huske sist jeg hadde vært så kåt.
 
Jeg fant frem til inngangsdøren og måtte puste litt før jeg banket på. Hendene mine skalv, jeg var både nervøs og kåt, men mest kåt. Klar for en heftig omgang med denne deilige kvinnen.
Det tok lang tid før hun åpnet. Men hun var litt av et syn, hun hadde på seg et sort korsett og et kort sort skjørt i plastikk. Antrekket hennes viste frem den forfulle kroppen. Hun hadde de største brystene jeg noen gang hadde sett, de disset når hun beveget seg, det lange sorte håret var festet i en stram knute og hun var tungt sminket. Hun så virkelig ut som skikkelig billig ludder der hun sto i all sin frodighet. Hun sa ingenting, bare åpnet døren for meg. Hele kroppen disset deilig da hun beveget seg. Jeg gledet meg til å smake på henne, hun var rå.
 
Så gikk hun inn i stuen, der stor en flaske sjampanje som hun åpnet. Det var deilig å se de fyldige røde leppene hennes berøre glasset. Jeg var sprengkåt, hadde bare lyst til å kaste meg over henne.
Hun ba meg sitte ned og skjenket i glasset mitt, så spurte hun meg om hvorfor jeg hadde søkt på denne jobben?
Å, nå visste jeg hvilken fantasi hun hadde valgt, jeg ble enda kåtere med tanken på hva som ventet meg.
 
– Jeg har søkt denne jobben fordi jeg har lyst på nye utfordringer og jeg tanken på å jobbe i denne bransjen tiltrekker meg, sa jeg.
– Ja, det er jo en forutsetning, sa hun litt ironisk.
– Som jeg sa til deg på telefonen, så er det en liten prøvetid, du har to prøvevakter, så har vi en liten evaluering og ser om du trives her hos oss, sa hun med myndig stemme.
– Først skal vi ta noen bilder av deg, du kan bli meg inn på lageret vårt sa hun, jeg har allerede lagt frem et passende antrekk til deg.
Lageret var et lite og trangt rom, det var så vidt plass til oss begge to, hun hadde funnet frem et korsett i latex til meg og et trangt lite skjørt. Så kom med et par blodrøde lakkstøvler som gikk helt opp til knærne. Jeg snøret på meg støvler og korsett. Skjørtet var så trangt at jeg nesten ikke fikk det på meg, så hun måtte hjelpe meg.
– Du trenger ikke truse, for fitta di skal brukes i dag. Er du klar med horefitta di nå, jeg synes jeg ser det renne fittesaft mellom lårene dine. Det går ikke vet, du. Du må vente på kunden. Ta å tørk deg, din lille tøs og la meg få se at du gjør det, sa hun strengt.
 
Jeg var klissvåt og veldig kåt, jeg ville bare brukes med engang. Men jeg gjorde som horemammaen befalte. Jeg tørket meg og var klar for en fotosession. Bildene skal få gamle menn med stive kuker til å få lyst til å pule deg, din lille kåting, sa hun.
– Kom så skal vi ta bilder, av deg, ditt lille ludder, sa hun.
 
Jeg kjente hvordan ordene hennes fikk meg enda kåtere og at fittejucen igjen rant fra mitt kåte hull.
Hun førte meg inn på soverommet, hvor hun bandt meg fast, til en lenke fra taket. Jeg sto der med bryster som var på vei til å sprenge seg ut av korsettet og et skjørt som viste deler av min glattbarberte fitte. Hun kommanderte meg til å stå med bena fra hverandre og jeg kjente hvordan skjørtet mitt gled opp på hoftene mine. Brystvortene var harde og fitta mi, var våt.
Hun knipset i vei, mens jeg poserte i ulike stillinger. Jeg kunne se meg selv i speilet og jeg ble enda kåtere av det jeg så. Jeg så speilbilde av det kåteste ludderet i landet. Jeg lengtet etter å få bruke tungen på min horemamma og bli brukt av henne.
– Du er ganske deilig der du står, et skikkelig ludder med en våt horefitte, jeg kan kjenne lukten av fitta di, sa hun. Så løsnet hun repet og ba meg komme bort til henne.
 
– Du er kåt nå, ditt lille ludder, for det er det du er, en skikkelig hore. Er du klar nå, så vi kan få testet deg. Ja, jeg ser du er mer enn klar, du skal nok bli min beste hore du, sa hun og klapset meg på baken.
 
– Kom hit sa hun med myndig stemme, du skal drikke av fitta mi, nyte juicen min. Jeg elsker når horene mine slikker meg og jeg vil slikkes i begge hull. Jeg er kåt nå, etter å ha sett på deg og kjent den deilige duftene fra kjønnet ditt. Kom her med den deilige hormunnen din og si at du vil ha fitta min, du må be om det, kommanderte hun.
 
– Kjære deg horemamma, kan jeg få lov til å slikke fitta di og drikke juicen din, bønnfallt jeg.
– Du er ikke ydmyk nok og må straffes, sa hun.
 
Så hentet hun en ridepisk og slo meg over rumpa, det var både vondt og deilig. Så tok hun på seg en strap on og befalte at jeg skulle stå med baken til henne.
 
Jeg var så kåt nå at jeg var klar for hva som helst og gledet meg til å bli pult. Hun pulte meg ikke, hun bare lo rått og sa at jeg måtte vente, for små horer får ikke lov til å komme før jeg befaler det.
 
– Kan jeg få slikke deg og drikke fittejuicen din nå, min kjære deilige horemamma, jeg gjør alt du befaler og vil svært gjerne få betjene deg.
Kom sa hun og satte seg ned på en stol med skrevende ben, jeg kunne skimte den rosa fitta hennes langt der inne mellom de runde deilige lårene hennes.
Jeg slikket meg oppover lårene hennes og hun stønnet. Jeg høre at hun nøt dette. Jeg lot tungen leke seg oppover og hun smakte deilig. Jeg følte at mitt eget kjønn var i fred med å sprenges.
– Pul meg med tungen din og lek med fingrene på min deilige klint, sa hun.
Jeg gjorde så godt jeg kunne og hørte at hun nærmet seg klimaks, hardere, hardere skrek hun, før hun kom i en voldsom orgasme.
Etterpå måtte jeg vaske og tørke fitten hennes, en skikkelig deilig jobb.
– Men nå min lille kåte hore, skal du brukes. Du vet at i et skikkelig horehus er det kundene som bestemmer. Så jeg har noen kunder som skal prøvepule deg, noen skikkelig gamle griser som elsker å stikke kukene sine inn i horefitter som deg. Du gleder deg, du er så kåt nå at hvem som helsk kan pule deg, ikke sant?
– Du har helt rett min kjære horemamma og jeg gjør som du og kundene befaler, sa jeg.
Du får bli med meg ut i stuen, der sitter kundene og venter på deg. Det er alltid pulefest når en ny hore skal innvies, sa hun.
Jeg var nå så kåt at jeg kunne gjort hva som helst, men jeg trodde ikke hun hadde innvollvert noen av sine elskere i våre fantasier. Men ute i stuen satt det tre menn i sekstiårene og ventet. De hadde alle pene dresser på seg og satt med hver sin drink.
 
Hun første meg bort til sofaen, så henvende hun seg til mennene og spurte dem hva de ønsket.
– Vi har snakket litt sammen sa han ene og blitt enige om at vi vil ha full pakke alle tre. Men først må hun danse litt for oss, slik nye horer pleier, sa han.
 
Jeg kjente skammen bre seg i kroppen og begynte å bli nervøs, dette hadde jeg ikke regnet med.
Horemamma satte på noe musikk og jeg begynte å bevege meg. Den ene mannen reiste seg. Han kom mot meg og begynte å danse tett opp mot meg, mens han tok den ene hånden under skjørtet mitt og fant frem til fitten min.
– Din lille tøs, hvisket han inn i øret mitt, vis oss hva du har. Så tok han tak i meg og la meg over knærne og snudde rompa mi mot de andre to, se her, ser dere denne kåte fitta.
 
Jeg visste at de alle kunne se rett på den og at saftene rant. Han kommanderte meg til å stå skrevende og med overkroppen fremoverbøyd. Han tok ut en stiv kuk og puttet den i munnen min. Sug, hore, sa han.
Jeg kjente den deilige pikken hans fylle opp munnen min og jeg kjente at de andre to hadde stilt seg bak meg. Plutselig kjente jeg en stor deilig pikk i hullet mitt, dette var nytt for meg. Han merket det og fortalte de andre at her har vi en anal jomfru. Han tok et godt tak rundt hoftene mine.
 
– Nå skal du få sæd i deg, sa han som hadde kuken i munen min, jeg kjente at det rykket til og han sprutet meg full. Svelg ditt ludder, sa han.
 
Men jeg enset det nesten ikke, jeg hadde bare fokus på hvor deilig det var å bli knullet bak. Nå kommer jeg inne deg din hore skrek han. Jeg var enda svært kåt og tok tak i den tredje mannen og spurte om han ville knulle horefitta mi.
– Vi skal fylle deg med sed, du skal få kuk til du ikke klarer mer, sa han.
Plutselig dukket horemamma opp. Hun la meg på ryggen på bordet og bandt fast armene og bena mine, jeg lå i et kryss og alle kunne se hvor kåt jeg var, jeg vred meg.
 
– Vil du ha kuk i fitta di nå, spurte horemamma.
– Ja, jeg vil ha kuk, jeg vil pules, kan jeg få kuk nå, vær så snill, bønnfalt jeg.
Den tredje mannen åpnet opp buksesmekken og tok ut en stor og stiv kuk. Han trengte inn meg og det var som om alt tok fyr, det var himmelsk og rundt meg sto to menn og horemamma og så på. Hørte hun sa at hun aldri hadde sett et slikt kåt ludder som meg før.
 
De sto i kø for å ta meg, jeg vet ikke vor mange orgasmer jeg fikk eller hvor lenge vi holdt på. Jeg fikk kuk i alle hull.
Til slutt kom horemamma satte seg over meg, på bordet. Jeg kunne se rett inn i den deilige fitta hennes. Jeg så at det glinset og jeg kjente hun at hun luktet sex. Hun hadde fått litt kuk hun også.
 
Hun ba mennene komme bort, for nå skal vi gi horen vår en skikkelig omgang.
Hun ba den ene kunden om å finne frem brystklypene, han satte dem på, mens han slikket grådig rundt vortene, det var skinnsykt deilig. Så ba hun den andre kunden om å ta frem pikken igjen og gi meg en siste omgang, jeg kjente kuken bevege seg inn og ut, mens saftene rant ut av meg. Den tredje kunden ba hun om å leke med klinten min. Jeg ble pult, masturbert og fikk brystene slikket. Det var utrolig deilig. Så kjente jeg at det rant noe varmt over fitten min, akkurat som vann. Det var horemamma som tisset på meg. Jeg kunne se de renne fra henne. Det var hennes bidrag til min drøm og jeg fikk en voldsom orgasme og gleder meg til neste møte med min horemamma og kundene våre.

Legg igjen en kommentar