Min skikkelige kone

Denne novellen er vist 21497 ganger.

Jeg elsker min kone. Og, av grunner jeg aldri har forstått, hun elsker meg. Vi er ingen ungdommer lenger, men vi har tatt vare på kroppene våre, trener jevnlig, går i fjellet, sommer som vinter. Har greie jobber, barn og noen få gode venner. Sex er viktig for oss begge og tanken på andre i den sammenhengen har aldri vært et tema.

Min kone har en fin kropp, litt gutteaktig, uten mye hofter, pene ben og små/mellomstore pupper som fremdeles er faste og spretne. Hun er blond, halvlangt hår og er søt, blid og utadvendt. Og som hennes mann tillater jeg meg å være stolt av henne og å glede meg over at hun av og til tenner et lite glimt i andre menns øyne.
Det hender at jeg erter henne litt med dette og antyder at hun sikkert kunne tenkt seg å prøve ut både den ene og den andre.
Men her har hun vært klar. Ikke tale om. Så spiller hun, eller er, litt fornærmet over at jeg kan tenke slik. Og egentlig er jeg vel glad for det.
Men av og til skjer ting i livet man ikke hadde regnet med. 
 
I fjor var vi på Kanariøyene og fant oss ei lita og mildt sagt utilgjengelig strand. Og dit dro vi nesten hver ettermiddag etter våre mange fjellturer. På hotellet var vi blitt kjent med et kjempehyggelig par, men hun hadde bare en uke ferie, så den siste uka skulle Ole være igjen aleine sammen med deres to halvvoksne sønner. Guttene var mest interessert i å ligge på stranda, mens far sjøl var en like ivrig fjellvandrer som oss. Og da ble det naturlig at han slo seg sammen med oss på tur. Min kone går gjerne toppløs når vi er langt fra folk og synes ikke det er flaut.
Og som Ole sa da hun vrengte av seg t-skjorta : Det skulle bare mangle om hun skulle gå i ei svett tøyfille på grunn av ham.  
Og da vi kom til “vår” strand falt det naturlig at vi badet nakne. Om kvelden kunne jeg ikke dy meg og spurte henne hva hun syntes om Ole.
Hun syntes han var kjempekoselig. “Ja”, sa jeg, “og kjempediger”.  
Og hun måtte innrømme at hun hadde fått med seg at det var litt av en kuk han hadde.
Men hun hadde ikke tro på at den kunne bli større i stiv tilstand, for da kunne den umulig være til å bruke til annet enn å se på som hun sa.

Min kone hadde litt ømme bein etter fjellturen og vi ble enig med Ole om at neste dag fikk bli en hviledag på stranda. 
Vi tok drosje, tok med mat, tepper, solbadolje og en trelitring med vin.
Vi badet, spiste og drakk vin og hadde det helt topp.  
Ut på ettermiddagen sovnet vi på teppene. Da jeg våknet sov både Ole og min kone.
Jeg vekket henne forsiktig og ventet spent. For Ole hadde fått ståkuk. Den sto rett opp som et fyrtårn og var helt utrolig svær. Og mens vi så på skled forhuden helt av og blottet et hode som fikk den til å ligne en kjempesopp.  
Og det var ikke vanskelig å se at min kone var fasinert. Jeg hvisket til henne at hadde vi nå hatt teltduk kunne vi overnattet. Hun kniste litt og Ole våknet.
Med det samme la han ikke merke til noe, men ble rimelig brydd da han oppdaget sin egen tilstand. “Men, etter en hel dag med dine pupper kan den vel ha blitt litt påvirket." Og det virket ikke som hun mislikte forklaringen.  
Om kvelden kom Ole over på en drink. Og jeg hadde latt min kone forstå at hadde hun lyst måtte hun ikke gjøre seg bekymringer for min del.
“Glem det”, sa min kone. Men jeg hørte en liten usikkerhet. Og for å glede meg gikk hun med på å droppe alt undertøy. Jeg synes bestandig det er pirrende å vite henne naken under kjolen. Så koste vi oss på den kveldsvarme terrassen med musikk fra en dansebar i nærheten.  
Vi ble gode og brisne etter hvert og vi danset med min kone. Ole var en kjempegod danser og min kone frydet seg. Hun elsker å danse mens jeg hører til de mer middelmådige. Etter hvert skjønte jeg at min kone begynte å bli litt tent, hver gang de danset ble hun litt mer flørtete og da Ole gikk for å slå lens, sa jeg at jeg syntes hun skulle la ting skje hvis hun hadde lyst. “Tull”, sa hun, men øynene hennes sa noe annet.
Så kysset jeg henne og lot en hånd gli opp under kjolen. Og fikk sjokk. Hun var våt og så hoven som jeg aldri hadde kjent henne. Bestemt fjernet hun hånden min.
Da Ole kom tilbake danset jeg med henne igjen og hun lot meg kysse henne mens Ole så på. Så danset de. Da de satt seg igjen lot det seg ikke skjule at Ole hadde ståkuk. Det så ut som det lå en agurk under det tynne stoffet opp mot den høyre hoftekammen. Og de store brystvortene hennes sto stive under det tynne kjolestoffet.
Ole sin mobil ringte. Det var tydeligvis sønnene som ville ha lov til å bli lenger. Mens han snakket sa jeg lavt til min kone"Lyst ?".
Og hun sa "Ja, veldig. Men det er jo ikke sikkert at han har.
Og er det helt sikkert at det er greit for deg hvis noe skjer ?
Jeg nikket et ja.
Så tok vi en drink til og da den var tømt unnskyldte meg og sa at jeg ville ta kvelden, men at “dere som er så danseglade burde benytte sjansen”, og prøvde å legge litt dobbelbetydning i det siste.  
“Jeg legger meg på hemsen, du vet hvordan jeg snorker når jeg har drukket”. Og da min kone sa at det var fint, skjønte jeg at hun var klar.
For jeg har aldri snorket, full eller edru. Jeg krøp til køys. Fra hemsen kunne jeg høre alt og gjennom halvlukkede øyne se alt.
Og etter 5 minutter laget jeg en og annen snorkelyd. Da min kone lo og Ole spurte hva hun lo av slo hun det bort. Og så begynte de å danse. Tett. De kysset og hender begynte å søke over kåte kropper. Etter en stund hørte jeg min kone svare lavt at ingenting kunne vekke meg nå.  
Så strøk han kjolen av henne mens de fortsatte å danse. Så stoppet de opp mens hun kledde av ham. De sto mot hverandre og kuken hans nådde nesten opp til de struttende puppene hennes.
Han lot en hånd skli ned mellom lårene hennes og hun stønnet høyt.
Så kom de inn.
Hun krabbet opp i sengen mens Ole gikk en snartur på badet. Jeg hørte at han vasket seg og hvisket ned til min kone “Hva tror du han vasker”.
Hun hysjet på meg. Så kom han inn igjen. Og i lyset fra badet så jeg kuken hans stå nesten truende opp og fram. 

De koste seg lenge før min kone smurte både seg selv om ham inn med masse solkrem og la seg på rygg og sprikte. Med små forsiktige jukk begynte han å trenge inn. Da han var kommet helt inn i henne gikk det for henne. Hun jamret og stønnet og jeg oppdaget at jeg lå og runket min egen steiharde kuk.
Så begynte han å bevege seg, veldig sakte ut og litt fortere inn. Det gikk for min kone nesten sammenhengende i en evighet og hun stønnet hylte, lo og gråt om hverandre. Så totalt ute av kontroll hadde jeg aldri sett henne. Litt sjalu var jeg kanskje, men lyden fra henne sa meg at dette måtte jeg bare unne henne.
Han knullet henne svært sakte i mer enn en time i alle mulige stillinger unntatt bakfra for det ble visst vondt for henne. Og hvor mange orgasmer hun fikk kunne hun ikke si etterpå for de løp liksom over i hverandre. Så kunne hun ikke mer. Kroppen hennes ristet, det rykket i lårene og hun var så svett at det rant av henne
Jeg hørte henne hviske “sprut på meg”. Og stående oppreist i sengen med et ben på hver side av den nakne kroppen hennes runket han den svære kuken sin.
Og sprutet over hele henne lange, tunge stråler med seig, gråhvit sæd. Etterpå dusjet de og tok en røyk på altanen før han kysset henne godnatt og gikk. Da han var gått måtte vi skifte på sengen for det var sæd og svette og fittesaft over hele lakenet. 

Min kone orket ikke noe mer, men hun melket meg til utløsning med munnen. Det hadde hun aldri gjort før, men som hun sa "Såpass har du da virkelig fortjent. "  

[Total: 1   Average: 4/5]

Legg igjen en kommentar