Min slavejente

Denne novellen er vist 11445 ganger.

Jeg nyter følelsen av å være helt inne i deg, kjenne nesa di stange mot meg og etterhvert de halv desperate forsøkene dine på å få meg til å slippe taket. Jeg drar hodet ditt bakover etter nakkehårene og ser ned på deg. Legger merke til at hånden mellom beina dine ikke beveger seg, og kjører til bunns i munnen din igjen. Lar deg få litt mer å gå på nå, og du forsøker å være ekstra flink ved å kile pungen min med tungespissen din. Mens jeg står slik, og lar deg få enda litt større mulighet til å puse normalt, tenker jeg på hvordan jeg vil straffe deg etterpå. Du har fremdeles ikke kommet på at du skulle kose med deg selv mens du tilfredstilte meg med munnen din. Etter noen blikk rundt på kroppen din bestemmer jeg meg for å gi deg ris mens du ligger over fanget mitt. Jeg ser det for meg og tenker på den sexy rompa di, og hvordan den vil se ut etter at jeg er ferdig. Litt synd egentlig, at jeg ikke kommer til å kunne pule den med en gang etterpå. Kanskje jeg skulle ta deg der nå i stede? Tanken er så fristende at jeg slipper taket i nakkehåra dine og drar hodet ditt bakover etter håret.

Jeg dytter ansiktet ditt ned i gulvet og lar handa gli nedover ryggen din, ned til rompa di og så vidt inn i hullet. Du skjønner hva jeg vil og hever stumpen til en passende høyde. Siden jeg er i godt humør og du egentlig har vært ganske flink går jeg å henter litt glidemiddel. Stompen din står fremdeles til værs når jeg kommer tilbake. Den er så fin at jeg gir den ett par klaps mens jeg kneler bak deg.

Du stønner og klynker i det jeg langsomt men bestemt presser meg inn i deg. Enten husker du nå min forrige ordre, eller så blir du så lysten at du selv bestemmer deg for flytte høyre hånden ned mellom beina dine, samtidig som du hviler hele kroppen på den venstre. Du stønner etterhvert tyngre og dypere og jeg gir deg ett par klaps til, du er så digg! Det trange varme hullet ditt er virkelig en nytelse å bruke.

Når jeg nærmer meg «the point of no return» trekker jeg meg ut og drar hodet ditt rundt mot meg etter håret. Du gaper innstinktivt og ser meg inn i øynene. Du har virkelig begynt å lære hva jeg liker! Jeg holder hodet ditt med venstre hånd og runker med høyre. Ser deg dypt inn i øynene. Jeg lar blikket vandre litt i ansiktet ditt og når jeg tenker på hva du er begynner jeg å sprute utover det.

Mesteparten havner i munnen din og du presser litt ut med tunga, slik at det renner nedover i skjegget ditt. Jeg ser på deg og smiler, du er den beste slaven jeg har hatt. Du begynner nå å runke igjen, og det ser ut til at du innser hva du har glemt. Hånda di farer fortere og fortere opp og ned langs pikken din, mens du ser desperat på meg. Jeg setter meg i sofaen bak deg og lener meg frem. Hendene mine stryker rundt kroppen din og finner hver sin brystvorte, mens jeg kysser deg på halsen. Du snur ansiktet ditt og noen sekunder etter at jeg kysser deg kommer du utover gulvet. Jeg lar deg lene deg bakover mot meg og kysser deg litt til. Kjenner min egen smak på leppene dine og slipper ut ett sukk.

Slave jenta mi, som har filmet det hele, får beskjed om å slå av kamera og hente noe å drikke til oss. Vi sitter utslitt i sofaen og slapper av. Hun kommer tilbake med to kalde ølbokser. Etterpå tørker hun opp etter deg på gulvet. Når hun er ferdig med det står hun lydig og venter på neste ordre, med hendene på ryggen og hodet bøyd.

Jeg ber henne koble videokamera til tvn og komme bort med fjernkontrollen. Hun kneler på gulvet forran oss. Mens vi ser på filmen ber jeg henne suge pikken min rein, og deretter slikke deg rein for både min og din sæd.

Når slavejenta er ferdig legger hun hodet i fanget mitt og jeg styker hånden over håret hennes.

Legg igjen en kommentar