Min strenge herskerinne, del 2

Denne novellen er vist 7413 ganger.

Jeg våkner med det samme jeg hører:
”Toalett, slavekrek”
Jeg hopper opp og kommer meg raskt ned i stilling på gulvet foran sengen. Jeg gaper, løfter opp kjolen hennes og setter munnen min i skrittet hennes. Jeg kjenner den varme følelsen og smaken av salt når urinen fyller munnen min. Jeg svelger og svelger og merker at noe urin renner nedover brystkassen min. Når Herskerinnen er ferdig, slikker jeg henne ren og takker for at hun bruker meg som toalett igjen.
”Bare hyggelig, slavekrek” sier hun og går bort til skapet og henter strap-dildoen. Nå skjønner jeg hvorfor jeg ble tømt i går kveld men innser fort at Herskerinnen har enda en tømming i sine planer.
”Du er ikke tømt”, sier hun kort og jeg iler ut på badet og henter enda et klyster. Anal pluggen ligger på soverommet igjen. Jeg kryper raskt tilbake i stilling. Etter enda en runde med klyster og tømming, går jeg i knestilling på sengen med rompen utenfor kanten. Hun teiper rumpeballene til siden slik at åpningen er lett tilgjengelig og denne gangen tar hun selv på glidemiddel. Hun berører ikke anal hullet mitt men gnir godt med glidemiddel på dildoen. Den er stor og jeg tigger henne forsiktig og ydmykt om at hun er nådig med meg.
”La penisen få reisning”, sier hun kort og jeg ser hvordan den patetiske greia reiser seg struttende bare ved å høre stemmen hennes. Herskerinnen vet at jeg elsker å bli tatt bakfra. Hun vet at jeg er bifil men hun lar aldri andre få røre meg. Selv i selskap er jeg kun hennes eiendom og jeg får aldri lov til å berøre andre heller. Hun er også monogam mot meg, noe jeg ofte viser en takknemlighet for. Det kan faktisk gå flere måneder mellom hver gang vi har samleie fordi jeg er fratatt samleie privilegier. Det hender hun truer meg å bli tatt av andre men hun gjennomfører aldri trusselen. Et slikt monogamt forhold er også en av årsakene til at jeg er så lykkelig i min slavetilværelse. Jeg elsker Herskerinnen og hun elsker meg.
Jeg skjønner at jeg skal få belønning i dag når hun trer på seg dildoen. Penisen står i giv akt og bare venter på ordren om å sprute. Hun setter dildoen mot anal hullet men trer den ikke inn. Jeg lar meg ikke vente to ganger på å tigge:
”Kjære Herskerinne. Vær så snill å bruk anal hullet mitt. Vær så snill å la meg føle den store dildoen inne i meg. Vær så snill, vær så snill”
Hun trer den forsiktig inn. Stopper like innenfor og sier mykt:
”Er det godt, lille slaven min?”
De myke ordene i stedet for slavekrek får meg til å stønne enda høyere og jeg sier med lav stemme:
”Det er så deilig, Herskerinne. Du er alt for god for et slavekrek som meg”
Hun liker visst det hun hører fordi jeg kjenner dildoen sprenge videre innover. Når hele staken er dekket, trer hun den sakte utover igjen. Slik holder hun på flere ganger og penisen min blir helt rød og dråpene drypper ned på sengen. Av redsel for at hun skal stoppe, tør jeg ikke tigge om enda en orgasme. Det er sjelden jeg får lov til å ha to orgasmer på en helg så jeg bare nyter følelsen av en dildo sprenge meg nesten i to.
”Du skal få lov til å få en orgasme til, lille slave min. Du tok straffen din i går kveld uten å klage og fortjener belønning” sier hun og biter meg lett i øret.
Når jeg kjenner de myke leppene hennes mot øreflippen min, spruter penisen en ladning rett i veggen. Forskrekket lar jeg det skje uten hennes kommando om å sprute og angeren brer seg gjennom hele kroppen min.
”Herregud. Herskerinne, hva har jeg gjort? Jeg klarte ikke å holde igjen og jeg skammer meg noe forferdelig”
Jeg kjenner tårene komme fordi jeg vet at hun er skuffet. Hun drar dildoen fort ut og forlater rommet. Jeg legger meg ned på sengen og føler tårene renne nedover kinnene. Det går over en time og jeg hører ikke en eneste lyd. Jeg ligger fortsatt naken på sengen og tør ikke krype ut i stuen for å be om tilgivelse. Skammen er for stor men jeg vet at jeg må gjøre det før eller senere. Herskerinnen kommer ikke tilbake før jeg har gjort det jeg skal. Til slutt tar jeg motet til meg og kryper ut til stuen. Jeg legger meg på maven foran henne med nesen i gulvet og sier forsiktig:
”Vær så snill, Herskerinne. Jeg skammer meg sånn og tar hvilken som helst straff du føler er nødvendig”
Hun svarer ikke med det samme men sier til slutt hun er skuffet. Hun ville kose denne morgenen og hun ville la meg slikke henne til en orgasme. Tanken på at jeg ikke fikk gleden av å tilfredsstille henne blir for mye for meg og jeg bryter ut i en stille gråt. Slavekrek i resten av landet skjønner nå kanskje hvorfor det ikke er nødvendig med lenker og kjetting. Min strenge Herskerinne har lært meg hva riktig ydmykhet er.
”Ikke gråt, lille slave. Du skal få straffen din med det samme. Tar du den uten et eneste klynk, kan vi kose oss igjen senere i dag”
Jeg sier jeg skal ta straffen uten å komme med en eneste lyd, uansett hva hun velger og mener det av hele mitt hjerte. Jeg føler en redsel for hva slags straff hun vil velge men jeg vet den vil være ydmykende og smertefull.
”Hent smerteboksen”, sier hun bare og jeg krymper sammen bare ved ordet. Smerteboksen består av ekstra store anal kuler, klyper, penis ringer, bryst ringer, munn kuler, hette og øyebind. Jeg kryper til soverommet og henter boksen. Leverer den til Herskerinnen og reiser meg. Dette er eneste gangen jeg får lov til å være ”høyere” enn Herskerinnen, bortsett fra når vi er ute sammen.
Hun reiser seg også. Hun åpner boksen og tar ut bryst ringene. Jeg har allerede piercet begge brystvortene og hun drar hardt i den ene ringen mens hun låser den første ringen rundt vorten. Det gjør veldig vondt og jeg er ennå sår fra i går. Jeg ser ydmykt ned i gulvet og gir ikke fra meg en lyd. 2 ringer senere på den samme vorten er den så strukket at det svir helt opp til hjernen. Samme prosedyre på den andre vorten. De står struttende og peker mot Herskerinnen. Hun sutter litt på tuppen av dem begge og drar litt ekstra i ringene. Jeg ynker inne i meg av både lengsel og smerte. Penisen holder seg nede foreløpig men jeg vet det ikke varer lenge. Ytterst på tuppen fester hun en klype på hver vorte og den smerten er nesten ikke til å holde ut.
”Flink slave”, sier hun når jeg ikke klynker av smerte.
”Hundeposisjon”, sier hun videre.
Jeg går ned på knærne, sprer bena alt jeg kan og hever rompen mot henne. Hun tar frem 4 anal kuler. Alle større enn de i går. Jeg vet at jeg kommer til å skrike av smerte men vil kjempe alt jeg er mann for. De 3 første går inn uten glidemiddel og uten nåde. Jeg klarer såvidt å holde igjen skrikene. Den siste må hun presse inn med all sin styrke og jeg unngår bare såvidt å holde igjen et hult skrik. Smerten er uutholdelig og tårene flommer uten kontroll. Penisen er slapp fordi smertene er alt for store men jeg holder fortsatt kjeft. Ikke en lyd. Det verste er over.
Hun setter til slutt en anal plugg inn og det er egentlig ikke plass til den. Derfor tar hun to klyper og fester en på hver side av anal hullet og binder de to sammen utenfor anal pluggen. Det gjør grenseløst vondt når hun drar i dem.
”Reis deg igjen”, sier hun.
Jeg reiser meg med store smerter og klarer ikke helt å stå rett med analen fylt til randen. Hun retter meg opp i ryggen og ber meg tre på 5 penis ringer. Hun har valgt de aller minste og jeg trer de 3 første på med mye smerte. Jeg ser bedende på henne men hun nikker bare til at jeg skal fortsette. Jeg klarer med nød og neppe å la være å skrike ut. Hun smiler litt. Penisen står og peker rett ut og den er blodrød av presset. Samtidig har smertene døyvet litt og reisningen gjør ikke saken noe bedre. Dråpene drypper ned på gulvet og jeg rødmer.
”Du er en flink liten slave, vennen” sier hun bare og ber meg kle på meg. Vi skal ut i offentlighet, noe som er den verste straffen jeg kan tenke meg. Jeg må kle på meg en joggebukse og penisen buler buksen på forsiden. En jakke uten noe innenfor, sko uten sokker er det siste som ordnes og vi går slik til butikken. Alle glor på meg fordi Herskerinnen går lenger bak. De ser buksen bule og svetten min sile nedover pannen av smertene. Når jeg kommer til butikken, får jeg beskjed av min Herskerinne om å gå inn og kjøpe en pakke kondomer. Jeg gjør dette lynraskt men alle ser meg rødme der jeg står med en pakke kondomer ved disken og en svær bul i buksen. Herskerinnen går bak meg hjemover og beordrer meg om å kle av meg igjen. Jeg står atter en gang naken foran henne med blikket festet i gulvet.
”Var ikke det en morsom tur?” sier hun med en nedlatende stemme.
Jeg bare nikker forsiktig.
Til slutt får jeg en munn plugg i munnen og hette over hodet. Jeg vet at pisken er neste objekt og jeg vet at det vil gjøre mere vondt enn i går. Jeg fokuserer kun på kosen vi skal ha senere i dag når slagene kommer i rekkefølge. Jeg står fortsatt i stillingen og beveger meg ikke. Når 100 slag er over, faller jeg sammen som en sekk og besvimer av smerte. Jeg våkner noen minutter senere i fanget på min Herskerinne. Pluggene er ute og ringene er borte. Hele kroppen min er sår og øm og penisen verker etter utløsning igjen. Jeg forbanner den patetiske holdningen den fortsatt har etter så mye straff og skammer meg over å bli kåt av å bli straffet av Herskerinnen.
”Lille slaven min, du har vært veldig flink. I kveld skal du igjen få din belønning men først må du mates litt”
”Tusen takk, Herskerinne. Jeg er så glad for at jeg tok straffen min slik det behager deg” sier jeg matt og smiler lykkelig. Herskerinnen holder nemlig alt det hun lover.
Men den historien får vente til neste gang.

Legg igjen en kommentar