Min strenge herskerinne, del 4

Denne novellen er vist 6300 ganger.

Herskerinnen bruker meg veldig sjelden seksuelt på vanlige hverdager og ukedagene går mest til matlaging, rydding, vasking og forskjellige andre jobber som må gjøres. Herskerinnen har eget firma og jobber ofte lenge. Jeg arbeider ikke fordi når jeg gikk inn i 24/7 slavetilværelsen, sa jeg frivillig opp jobben min for å tjene henne. Hun forsørger meg økonomisk selv om salget av min leilighet gjør at jeg har nok penger på min egen konto. Denne kontrollerer selvfølgelig Herskerinnen. Hun trekker av og til penger fra kontoen min hvis utgiftene blir for store men vi bestemte på forhånd at beløpet ikke skal gå under 500 000 Kroner. Jeg har ikke lommepenger men jeg har tilgang til et pengeskrin hvis jeg skal kjøpe en overraskelse til henne. Herskerinnen elsker overraskelser og jeg er ivrig etter å behage henne.
Søndag er ”studie dag” for slavekreket. Herskerinnen er intelligent og vet mye mer enn jeg gjør. Derfor lærer hun meg om forskjellige temaer hver søndag fra klokken 12 til 16. I fire hele timer sitter jeg ved kjøkkenbordet naken mens hun lærer bort astronomi, kjemi, historie, geografi, kunst og andre temaer hun mener jeg bør vite en del om. På 2 år har jeg lært ting jeg ikke ante noe om og hver 4 uke er det en eksamen i det siste temaet.
I dag har jeg eksamen i astronomi og jeg gruer meg. Herskerinnen forlanger at jeg skal studere i 2 timer hver dag men den siste måneden har vært fylt med så mange oppgaver at jeg ikke føler jeg kan nok.
Dagen begynner med frokost på sengen som er klar når Herskerinnen våkner. Jeg har spist allerede. Søndag er den eneste dagen jeg får lov til å spise før henne. Dette er fordi jeg skal være ”våken” nok til å studere. Jeg ligger på gulvet i slavestilling i over en time mens jeg venter tålmodig på at hun skal våkne. Klokken er allerede 10 men jeg vet jeg ikke får lov til å vekke henne før tidligst klokken 11.
”God morgen, slaven min” sier hun muntert fra sengen.
”God morgen, Herskerinne. Ønsker Herskerinnen å bruke toalettet før frokost?” spør jeg som vanlig.
Hun reiser seg og gjør sitt fornødne som vanlig i munnen min og jeg takker som vanlig at jeg ble brukt som toalett. Etter at jeg har vasket både henne og meg, kryper hun under dynen igjen og jeg setter brettet forsiktig over henne.
”Slavekreket kan få ligge ved føttene mine mens jeg spiser i dag” sier hun blidt og jeg takker ydmykt mens jeg legger meg ned. Uten tillatelse kysser jeg tærne hennes men hun er blid nok til å overse denne feilen. Jeg har planen min klar. Jeg vil forsøke å behage henne så mye som mulig slik at hun kanskje ikke straffer meg så hardt om eksamen ikke går den rette veien. Jeg innser at planen er ganske patetisk fordi Herskerinnen er like rettferdig i sin straff som i sin belønning men jeg har intet å tape. Hun spiser i stillhet og nyter solen som kommer inn av vinduet. Klokken begynner å nærme seg 11 og hun vil dusje før eksamen. Jeg vasker som vanlig hele kroppen hennes og tørker henne forsiktig med et mykt håndkle. Jeg kler på henne de klær hun forlanger og dusjer så selv etterpå mens hun drikker sin kaffe i fred og ro. Like før klokken 12, er jeg ferdig og sitter naken ved kjøkkenbordet. Jeg skrever med bena og papiret foran meg ligger opp/ned. 20 spørsmål venter meg og jeg har en halv time på meg. Når klokken er 12 presis, gir hun tillatelse til at jeg kan begynne. Skjelvende snur jeg papiret og ser på spørsmålene. Jeg skjønner fort at jeg ikke kan svarene på alle men ser med lettelse at jeg vil klare nesten alle. Ivrig skriver jeg ned svarene og blir sittende og tenke på de to siste. Når det er under 5 minutter igjen, tar jeg en sjanse og noterer raskt ned de to siste svarene. Jeg kryper inn i stuen og leverer arket til Herskerinnen. Deretter kryper jeg bort til slavekroken og der venter drikke og røyk på meg. Herskerinnen har lagt det frem og jeg kjenner en varm følelse bre seg over hennes vennlighet. Hun leser nøye svarene og legger papiret ned på salongbordet foran seg. Stillhet.
Jeg begynner å skjelve enda mer og tenker i mitt stille sinn at jeg ikke klarte eksamen denne gangen. Jeg husker godt hva som skjedde siste gangen jeg feilet grovt. Herskerinnen overså meg i en hel uke og brukte meg kun til de mest nødvendige ting. Hun kledde på seg selv, dusjet selv og laget til og med sin egen mat mens jeg lå i slavekroken og skammet meg. Jeg skalv av redsel hver gang hun sa noe til med fordi stemmen hennes var alltid iskald og følelsesløs. Jeg fikk ingen fysisk straff men ville tatt i mot 10 slike straffer for å unngå den psykiske terroren hun drev med når jeg feilet.
”Slavekreket har passert eksamen………..såvidt” sier Herskerinnen plutselig og jeg krymper sammen på gulvet.
”Jeg ber ydmykt om unnskyldning, Herskerinne. Jeg vet jeg burde studere mer, men….”
Jeg fortsetter ikke setningen fordi jeg vet at Herskerinnen ikke er interessert i å vite hvorfor jeg ikke har klart oppgaven.
”Slavekreket hadde to feil på oppgaven. Hadde det være to vanskelige oppgaver, ville ikke straffen blitt så streng men når slavekreket ikke en gang husker hvilken planeter som er nærmest jorden, skuffer han meg” forsetter hun og jeg krymper sammen enda mer.
Skammen kommer med det samme og jeg begynner med en gang å tigge om å få slippe psykisk straff.
”Herskerinne, jeg tar hvilken som helst straff men vær så snill å ikke ignorere slavekreket. Jeg skal studere 1 time ekstra hver dag hvis Herskerinnen kan være så snill å ha medlidenhet” hvisker jeg og pressen nesen ned mot gulvet.
Stillheten skremmer meg mest av alt og det går flere minutter før hun sier noe.
”Venus og Mars ligger nærmest jorden. Tror slavekreket han vil huske dette denne gangen eller må Herskerinnen tre det inn med teskjeer?”
Jeg mumler med en gang:
”Venus og Mars. Venus og Mars. Venus og Mars. Jeg lover at slavekreket aldri skal glemme det igjen”
Jeg messer videre ”Venus og Mars” mens Herskerinnen tenner en røyk.
”Slavekreket skal få æren av å velge straffen sin” sier hun og forventer igjen at jeg tenker nøye gjennom hvilket alternativ som passer for mitt mislykkede svar på 2 oppgaver. Jeg går raskt gjennom alle mulige straffer av den fysiske art og sier til slutt med redsel i stemmen:
”Slavekreket ber ydmykt om 150 slag med pisk og ridning av seg selv med dildo”
Det sistnevnte er en av de mest ydmykende straffene jeg vet om men jeg vet også at Herskerinnen ser svært strengt på en dårlig student. Å ride meg selv på en dildo som Herskerinnen binder fast i spesielle kroker på veggen mens hun ser på, gir meg en skamfølelse som alltid frembringer tårer. Jeg må alltid sprute på henne og det er det som er det verste. Å slikke opp svineriet mitt fra hennes vakre kropp er så ydmykende at jeg ofte har problemer med å få orgasme på kommando og jeg vet at straffen ikke er over før jeg har slikket opp alt.
Hun er enig i straffen men velger bort piskeslagene. Feilen er ikke så stor at fysisk straff er nødvendig, sier hun men mener selvfølgelig at den psykiske straffen er stor nok i seg selv. Hun har rett i det.
”Hent den største dildoen”, sier hun kort og jeg krymper sammen ved tanken på den ekstra store dildoen. Hurtig henter jeg den og jeg må selv sette den på plass i veggen denne gangen. Herskerinnen kler selv av seg og jeg skammer meg allerede over ikke å få nyte den oppgaven. Når hun er naken, forlanger hun at jeg skal gå i stilling uten glidemiddel. Jeg reiser meg, har blikket festet i gulvet og snur rompa mot dildoen som strutter ut av veggen. Sakte beveger jeg meg mot den og presser rumpeballene fra hverandre for at den skal gli lettere inn. Rumpehullet er tørt og det er vanskelig å få den inn. Herskerinnen står rolig foran meg og venter. Jeg rødmer og presser analen hardere mot dildoen. Endelig kjenner jeg den på vei inn. Penisen er fortsatt totalt slapp og hun sier med sin eksepsjonelle iskalde stemme:
”Kanskje det er på tide at den patetiske greia får oppreisning?”
Jeg ber om unnskyldning men penisen henger like slapp.
”Forventer slavekreket at Herskerinnen kanskje skal friste den litt?” spør hun med en enda mer iskald stemme. Jeg krymper sammen og prøver desperat å finne frem erotiske tanker for at penisen skal reise seg. Jeg ser ned på den og kjenner tårene sprette frem. Å ikke få reisning foran min Herskerinne er hundre ganger verre enn å få reisning og hun vet det. Jeg presser rumpen hardt mot dildoen og snart er rumpa fylt til randen. Jeg dekker bare halve dildoen og presser fortvilet hardere for å dekke den mer. Smertene er nesten uutholdelige men jeg overser dem og konsentrerer meg om penisen. Herskerinnen ser på dildoen og sier seg fornøyd.
”Begynn”, sier hun kort og jeg beveger meg sakte frem og tilbake. Dildoen gir liten nytelse med det første fordi jeg er trang og det gjør vondt. Jeg prøver panisk å slappe av med musklene og kjenner etterhvert at det begynner å gi meg en deilig følelse. Nesten mot min vilje (som nå er totalt splittet mellom ydmykelsen av å ikke få reisning og få reisning når jeg gjennomgår en slik ydmykende straff), begynner penisen å reise seg. Jeg setter opp tempoet litt og etter en stund står penisen og strutter igjen.
”Se på meg”, sier Herskerinnen og peniser faller nesten sammen med en gang. Rødmende hever jeg blikket og ser inn i hennes vakre øyne.
”Slavekreket vet hva han må gjøre før straffen er ferdig så sett i gang” sier hun videre og ansiktet mitt føles like rødt som en blomstrende tomat.
”Ja, Herskerinne. Slavekreket skal gjøre som Herskerinnen ønsker” svarer jeg og senker ydmykt blikket igjen.
Jeg får ikke lov til å berøre min penis når jeg mottar denne straffen. Jeg øker tempoet enda mer og kjenner penisen reise seg tilbake i giv akt. Jeg vet at Herskerinnen ser på meg men jeg forsøker desperat å ikke å tenke på det. Dildoen går hurtig ut og inn av rumpen og jeg lukker øynene. Tenker på Herskerinnen’s vakre kropp og merker endelig at orgasmen begynner å nærme seg. Skammen og ydmykelsen gjør også sitt til at jeg blir mer og mer kåt for hvert minutt og når jeg kjenner at orgasmen er like rundt hjørnet, spør jeg ydmykt:
”Slavekreket ber ydmykt om å få en orgasme, Herskerinne”
”Sprut, slave” sier hun og sjokket over at jeg fikk tillatelse med en gang gjør at jeg ikke kommer på kommando. Jeg forsøker panisk å fremsette den slik hun ønsker men ingen ting skjer.
”Nå? Ønsket ikke slavekreket en orgasme?” sier Herskerinnen kaldt.
Penisen strutter ennå. Den er blodrød og sprengt til randen men tanken på at jeg skal søle ned min vakre Herskerinne gjør det umulig å komme. Plutselig kjenner jeg at Herskerinnen griper tak i skaftet mitt og klemmer rundt penishodet. Spruten står som et skudd og treffer henne på maven og i skrittet. Jeg rister i kramper med dildoen fortsatt i anal hullet og jeg rødmer så sterkt at jeg nesten gråter. Jeg skammer meg noe vanvittig over at jeg har skitnet til Herskerinnen men skammer meg enda mer over at hun lot seg nedverdige til å fremskynde den. Det burde være unødvendig og jeg hvisker stille en gråtende unnskyldning.
”Det så ikke ut til at slavekreket kunne følge ordren og jeg har ikke hele kvelden” svarte hun bare og jeg skjøv meg vekk fra dildoen og faller ned på gulvet. Jeg kryper bort til henne og begynner automatisk å slikke opp min egen sæd fra hennes kropp. Jeg kjenner fortsatt tårene renne og syns det er motbydelig å måtte fjerne slikt svineri fra min Herskerinne. Hun står stille og sier ikke et ord. Når jeg er ferdig, faller jeg ned i slavestilling og senker hodet. Hun setter seg tilbake i sofaen og sier hun vil ha middag. Jeg kryper hurtig ut på kjøkkenet og begynner å arbeide, voldsomt lettet over at straffen er over. Herskerinnen går bort til skrivebordet og begynner å surfe litt på nettet mens jeg arbeider. Jeg arbeider hurtig og skreller poteter, grønnsaker og legger biffene i stekepannen. Plutselig hører jeg stemmen hennes rett ved siden av meg:
”Har slavekreket glemt å falle ned i stilling når Herskerinnen er i nærheten?”
Jeg kaster meg ned på knærne og skrever med bena alt jeg kan. Rumpen står i været og jeg ber om unnskyldning for at jeg ikke hørte henne. Hun sier hun burde egentlig straffe meg for en slik feil men sier videre at slavekreket har fått nok straff denne helgen.
”Vi skal kose oss i kveld”, sier hun og jeg blir helt matt av glede. Jeg overøser henne med ydmyk takknemlighet og forteller henne hvor god hun er mot meg.
”Herskerinnen er alt for god for slavekreket men jeg skjelver av takknemlighet” sier jeg med nesen i gulvet. Hun stryker meg lett på rumpeballene som fortsatt er har røde striper etter gårsdagens behandling. Jeg kjenner den patetiske penisen reise seg med en gang og jeg er forundret over at jeg fortsatt har mulighet etter så mange orgasmer denne helgen.
”Slaven kan fortsette med middagen”, sier Herskerinnen og jeg arbeider raskt videre. Middagen blir servert ved spisestuebordet og jeg får lov til å sitte ved bordet denne gangen. Det forventes at jeg skal være påkledd ved søndagsmiddagen så jeg kler raskt på meg g-stringen, en hvit skjorte og pene sorte bukser. Jeg slipper også å krype når jeg kommer tilbake til stuen og stiller meg opp ved bordet når middagen er ferdig.
”Ønsker Herskerinnen å spise nå?” spør jeg ydmykt og ser ned i gulvet. Hun reiser seg fra skrivebordet og setter seg ned på stolen jeg holder frem. Jeg serverer henne middag og setter meg på stolen ved siden av henne. Når hun gir sin tillatelse, serverer jeg meg selv og spiser. Bruk av kniv og gaffel er viktig og jeg er nøye med hvordan jeg sitter og hvordan jeg spiser.
Herskerinnen er i et godt humør igjen og hun forteller meg litt om planene for den neste uken. Jeg nikker og sier ydmykt at alt skal være ferdig til neste helg.
”Det blir litt forandring i planene for neste helg, slave. En venninne av meg har store problemer med slaven sin og de skal tilbringe helgen her sammen med oss. Du vil ikke bli berørt av henne men du må forvente å bruke slavekreket”, sier Herskerinnen og jeg bare sier ydmykt:
”Ja, Herskerinne”
Jeg har aldri rørt en annen person siden jeg ble min Herskerinne’s slave. Tanken på å komme i kontakt med en annen mann gjør meg kåt men samtidig er jeg livredd for at Herskerinnen også vil bruke ham for egen stimulering. Jeg er vanvittig sjalu men vil selvfølgelig ikke protestere. Det virker som om Herskerinnen aner min redsel fordi hun sier:
”Slapp av, slave. Jeg har ikke til hensikt å la andre slavekrek få lov til å berøre min kropp. Jeg er godt fornøyd med den slaven jeg har”
”Herskerinne, du er så god mot meg at jeg begynner nesten å gråte. Jeg fortjener ikke en slik Herskerinne som deg men jeg gjør alt du ønsker for å vise deg at jeg tilhører kun deg” svarer jeg ydmykt og både gleder og gruer meg til neste helg.

Legg igjen en kommentar