Min unge elsker

Denne novellen er vist 8000 ganger.

 

Jeg bor som sagt i Italia for tiden, pga familieanliggender, er jeg nødt til å være her de neste to årene. Italia er et fantastisk land og jeg elsker kulturen, klimaet og naturen her. Jeg bor i en liten fjell landsby, og menneskene her er veldig hyggelige, men veldig ulik den Norske mentaliteten. Her er det ikke normalt at kvinnene går ut på bar, foruten om sommeren, da er også kvinnene ute, men det er mannen som er den dominante. Så når jeg kom flyttende hit, var det mange som så rart på meg, i og med at jeg går ut og tar et glass rødvin på en bar når jeg ønsker det, uten å spørre om lov, eller bry meg om folkemunnet. Nå er jeg respektert her i byen, fordi jeg har fått jobber, selv om de er forferderlig dårlig betalt med bare 3 Euro i timen, men jeg har i alle fall noe…..

OK, nok om det…. Ble litt lei av å ikke ha sex med en mann, kun lekene mine, så jeg har nå tilslutt akseptert en ung elsker på 20 år. En flott ung mann, mørk og muskuløs, smilende, høflig og faktisk med litt livserfaring, både innen kvinner og arbeidslivet.

Første kvelden han fikk bli med meg hjem, etter at vi hadde vært på et par barer, satt vi i sofaen og koste oss med rødvin. Han begynte raskt å kysse meg, lidenskapelige kyss, sugende kyss, samtidlig begynte hendene hans å vandre over kroppen min. Først litt prøvende, utenpå min sorte, tettsittende kjole. Men når han merket at han fikk lov ble han dristigere, og hånden forsvant raskt ned i utrigningen min og fant brystet mitt under BHèn. Han kysset meg om mulig enda mer lidenskapelig, og pusten hans gikk litt raskere og tyngre.

Han kysset meg nedover på halsen, ned i min utringede kjole, og tok ut det ene brystet mitt fra BHèn og fant brystvorten med munnen sin. Han dro den inn i munnen sin, og lekte med tungen sin på knoppen. Jeg kjente de elektriske støtene gå gjennom kroppen min, og den gode, etterlengtede sitringen som våknet til liv i underlivet mitt. Gu det var godt. Det var alt for lenge siden jeg har hatt sex sist.

Jeg åpnet buksen hans, og fikk en hånd nedi trusen hans, og idet jeg begynte å berøre den stive, unge kuken hans, så slapp han ut et høyt stønn. Han rettet seg litt opp, og dro buksen ned på leggene sine, og jeg gikk ned på kne på gulvet foran han og så opp mot han. Jeg så lysten å forventningen i øynene hans.

Jeg begynte å slikke ballene hans, og benet rett nedenfor før jeg sirklet meg inn mot kukhodet hans. Han formerlig sitret under meg. Så gapte jeg høyt over hele kuken hans og søg den dypt ned i halsen min, helt ned til roten. Virkningen kom kjappt, jeg hadde bare rukket noen tak før jeg kjente sammentrektningene og han peste ut at han kom. Jeg presset om mulig kuken hans enda dypere ned i halsen min og min unge elsker kom i en kraftig orgasme, sæden pumpet halsen min full, og jeg måtte virkelig svelge unna, for at ingenting skulle gå til spille. Han ristet under meg, og høye stønn kom fra dypet av halsen hans, som et såret dyr…

Når han omsider sank sammen og ble rolig, så jeg på han med et smil i det jeg sleiket meg om munnen, og spurte om han hadde likt det. Han sa det var den kraftigste orgasmen han hadde opplevd, og at det var første gang han hadde opplevd en kvinne som svelget. Jeg satte meg opp i sofaen og tente meg en røyk. I trygg forvissing om at i og med at han var så ung, trengte han ikke mange minuttene på å være klar igjen, så jeg regnet med at det villebli en lang natt, uten for mye søvn… Og jeg hadde rett…. Røyken min var kun halv, når jeg så at han begynte å våkne til liv igjen…

Han dro kjolen min over hodet, så jeg kun hadde en liten sort truse, sort BH og sorte høyheler på. Så la han meg tilrette i sofaen og kun gransket meg inngående, med et smil om munnen, før han sakte og bestemt begynte å berøre, massere og kysse hver en centimeter på kroppen min. Jeg nøt det. Jeg nøt å se inn i øynene hans, hvor jeg kunne lese at han likte det han så, og at hans lyst over å ta meg vokste seg sterkere og sterkere.

Jeg hadde lyst til å bare gi han det han ønsket, så jeg ba han om å kjøre kuken sin inn i meg. Bare knull meg, NÅ, sa jeg. Han var ikke sen om å følge ordre, han rev trusen min bare i to, slik at han fikk fritt leide til den nybarberte, våte og kåte fitta mi. Han presset seg inn, og han ble litt paff, og det bare datt utav han: Hvordan kan du være så trang?  -Trening-, var svaret jeg ga han.

Jeg skjønte at dette ville gå fort også, så jeg førte hånden min ned til klitoris, og bevegde fingeren min varsomt frem og tilbake over klitoris, mens han pløyde kuken sin sakte inn og ut i fitta mi, med dype tunge drag. Jeg kjente at orgasmen bygde seg opp i oss begge, vi så hverandre inn i øynene for å være sikre på at den andre også var klar til å komme, før vi bare ga oss over til den deilige følelsen, rett før og under en orgasme… Jeg kjente hvordan det rant ut av fitta mi, fittesafter og sæd, og følte nesten at jeg ble kåt igjen med det samme, for jeg tenkte på hva resten av natten ville bringe…

Å ja…. det ble mye mere den natten, og etterpå kan han ikke få nok av meg…. Min unge elsker på 20, kommer til meg ved mitt minste vink 😉

Kåt klem fra Afrodite

Legg igjen en kommentar