Miramar del 2

Denne novellen er vist 20793 ganger.

Neste dag lå jeg og Jenny i sengene våre og delte våre erfaringer fra kvelden før. Jenny syntes det var så rått at jeg endelig hadde respondert på Miguel sin åpenbare flørting og tatt mot til meg og forført han. Hun virket nesten litt missunnelig på meg selv om hun i høyeste grad hadde fått dekket sine egne behov på denne turen her.

Hun spurte og grov om detaljer fra mitt møte med Miguel. Hadde han stor pikk? Var han flink til å slikke. Var han utholdende? Hvor kom han? Det ene spørsmålet avløste det andre og det virket nesten som om hun ble litt kåt av å tenke på meg og Miguel. Når jeg derimot spurte litt om hennes sex med Jørgen ble hun mer unnvikende. Riktignok var hun ivrig etter å fortelle at han hadde veldig stor pikk, men det hadde hun allerede fortalt meg dagen i forveien, og strengt talt er ikke jeg like opptatt av størrelse som det Jenny er. Men det var åpenbart et eller annet hun ikke ønsket å fortelle og det gjorde meg nysgjerrig. Når jeg presset henne litt begynte hun å rødme, og det er noe hun svært sjeldent gjør når det kommer til sexprat.

-” Ok, jeg skal fortelle det, men da vil jeg ikke ha noe moralisering fra deg!” Jenny trakk pusten før hun fortsatte: -” Han har en romkamerat som heter Brian.” Hun stoppet og så på meg og håpet jeg ville legge sammen resten, men da hun ikke fikk noe respons fortsatte hun. -”I går kveld, etter at vi hadde hatt sex, spurte Jørgen om jeg hadde lyst til å overnatte, noe jeg hadde lyst til. Litt senere på natten ble jeg og Jørgen kåte på hverandre igjen. Når vi har hatt sex på kveldene har Brian gått og gjort noe annet, men nå lå han og sov i en seng 1meter unna oss. Vi forsøkte å være stille, men det tok ikke lang tid før Brian våknet og skjønte hva vi drev med under dyna. Dette var mitt på natten så vi kunne ikke akkurat be Brian kle på seg og gå seg en tur. Så enten måtte vi ha sex i samme rom som han, stoppe å ha sex mens vi var på vårt kåteste…., eller invitere han med….

-”Du hadde sex med to gutter på en gang?!” Jeg merket at øynene holdt på å rulle ut av hodet mitt og jeg ble bare liggende å se bort på Jenny som fremdeles var ganske rød. –”Vel, hvordan var det?” Jenny smilte. – ”Det var helt fantastisk! Det var så utrolig bra at i dag tidlig hadde vi sex igjen alle 3 og det var neppe siste gang vi gjorde det denne ferien…”.

Nå var det jeg som var nysgjerrig på detaljer. Hvilke stillinger hadde de hatt? Hadde guttene sex med hverandre? Hvordan var Brian? Spørsmålene rant ut av meg raskere enn Jenny klarte å svare, men hun kunne fortelle at guttene ikke hadde hatt sex med hverandre, at hun hadde fått all oppmerksomheten og at Brian var en helt gjennomsnittlig mann på samme alder som Jørgen, men betydelig dårligere utrustet. Stort sett hadde hun sugd en av dem mens den andre enten slikket eller knullet henne.

”- Husk at du ikke skulle moralisere!” Jenny så bort på meg. – ”Slapp av, jeg skal ikke moralisere. Jeg er tross alt jenta som har en affære med poolgutten”. Vi lo litt før jeg fortsatte. ”- Skal jeg være ærlig med deg så er det å ha sex med to gutter på en gang min største sexfantasi.” ”- Så hvorfor har du ikke hatt det? Du er kjempepen og hvis du virkelig ville hadde ikke du hatt noen problem med å få med deg to gutter hjem en gang”. Jenny så bort på meg mens jeg forsøkte å finne et godt svar på hvorfor jeg aldri hadde forsøkt å leve ut denne fantasien. ”- For å være helt ærlig aner jeg ikke hvordan jeg skulle ha gått frem. Hvis jeg har sjekket opp en gutt på byen så kan jeg ikke akkurat si vent litt, jeg skal bare sjekke opp en til….”

Vi ble liggende å le før jeg fortsatte. ”- Egentlig handler det sikkert mest om at jeg er alt for opptatt av hva alle måtte tenke og mene om meg. Det virker som om i det miljøet vi vanker i Oslo så kjenner alle hverandre. Hvis jeg så mye som hadde gjort et forsøk på å få med meg to gutter på sex så hadde alle på skolen visst det i løpet av en uke, og jeg hadde fått stempel som skolens største slut.”

”- Det er jo det som er så bra med feriesex, og da spesielt sex med noen fra en annen by eller et annet land. Det blir en hemmelighet mellom dere som har sex, og ingen kommer til å dømme deg for det i etterkant.”

”- Jeg ser poenget, men jeg er nok alt for sjenert til å gjennomføre det uansett. Tror jeg får la det forbli en fantasi og la Miguel være mitt lille sexeventyr for denne gangen”.

Resten av dagen gikk omtrent som dagen før. Jeg og Jenny koste oss på stranden. Solte oss, badet og flørtet med noen lokale gutter før vi returnerte til hotellet der vi spiste middag. Etter middagen dro Jenny til hotellet til de danske guttene mens jeg fikk besøk av Miguel på rommet mitt.

Neste formiddag lå jeg og Jenny nok en gang i sengene våre på rommet og delte erfaringer fra forrige kvelds opplevelser. Jenny så bort på meg og det var helt opplagt et eller annet hun var ivrig etter å dele med meg.

Jenny: ”- Jeg fortalte Jørgen og Brian det vi snakket om i går….”
Jeg: ”- Du fortalte dem hva?”
Jenny: Jeg fortalte dem at du hadde lyst til å ligge med to gutter på en gang, og de sa at de ville elsket det hvis du ble med oss i kveld…”
Jeg: HVA? Er det virkelig ingenting i denne siste setningen din som du synes er litt unormalt? Du inviterer meg med på sex sammen med to gutter du har blitt kjent med, hvorav den ene er en gutt jeg aldri har møtt!”
Jenny: Samme hva som er normalt! I går fortalte du meg at du hadde en fantasi og som den gode venninnen jeg er så gir jeg deg nå en mulighet til å leve ut denne fantasien. Kom igjen, det blir kjempegøy! Jeg og Jørgen har fortalt Brian hvor pen du er og han gleder seg til å treffe deg. Ikke la han bli skuffet nå da….
Jeg: Dette blir litt for vilt for meg, og dessuten skal jeg treffe Miguel igjen i kveld….
Jenny: Jeg tror Miguel klarer seg helt fint på egenhånd en kveld, dette er en mulighet du ikke bør la gå fra deg. Klokken 19 i kveld skal vi alle 4 ut og spise på en flott restaurant nede i sentrum. Guttene spanderer. Etter maten så går Brian, Jørgen og jeg tilbake til hotellet deres. Det er helt opp til deg om du vil bli med oss videre, men vi ville sette enorm stor pris på det. Jeg gikk med på å bli med ut og spise, men jeg gjorde ingen lovnader for resten av kvelden, noe som var greit for Jenny.

Resten av dagen gikk jeg rundt og var superstressa. Riktignok hadde jeg fantasert mye om å ha sex med to gutter, men dette var ikke akkurat settingen jeg hadde sett for meg. Jeg merket likevel at dette var noe jeg hadde lyst til, men alt var avhengig av at vi fant tonen under middagen så jeg sa ingenting om hva jeg tenkte til Jenny.

Restauranten var tilknyttet et 4-stjernes hotell og det var to velkledde herremenn som ventet på oss utenfor hotellet. Brian var absolutt en attraktiv mann og Jørgen var akkurat så kjekk som jeg husket han fra den kvelden han sjekket opp Jenny. Riktignok fremsto han som en del eldre enn det jeg husket, men absolutt kjekk. Det at disse mennene nok var litt oppi 30-årene var uansett det jeg hadde minst moralske problemer med denne kvelden.

Vi ble vist til bordene våre av en hovmester og fikk utdelt menyer, der prisene var slike at Jenny og jeg normalt ville ha sneket oss raskt ut igjen. Denne kvelden var det imidlertid ikke Jenny og jeg som skulle betale så hvis danskene hadde økonomi og lyst til å spandere på oss så skulle ikke vi stanse dem.

Det må sies at maten helt klart sto i stil med prisene og vi hadde et fantastisk måltid. Likevel hadde jeg problemer med å nyte maten. Jeg var veldig nervøs, og jeg klarte ikke å forstå hvordan de andre kunne sitte og snakke så avslappet som de gjorde. De snakket om maten, om vinen, om været, om ferien og annet hverdagslig småprat som om dette skulle være det mest naturlige i verden. Jeg klarte ikke å si noe fornuftig gjennom hele middagen og inntrykket de må ha fått av meg kan ikke ha vært særlig imponerende.

Mitt inntrykk av dem var derimot svært bra. I tillegg til å være kjekke fremsto de som verdensvante, selvsikre, morsomme og med gode sosiale antenner. Til slutt klarte de nesten å roe ned meg med sitt rolige lynne, men akkurat da jeg begynte å slappe av innså jeg at vi nærmet oss slutten på desserten og jeg måtte ta en avgjørelse for hvordan jeg ønsket å tilbringe resten av kvelden.

Da vi sto utenfor hotellet spurte Jørgen meg rett ut om jeg ønsket å bli med videre. Jeg nølte litt, men da Brian strakte frem hånden og signaliserte at han svært gjerne ønsket at jeg ble med valgte jeg å ta hånden. Vi gikk bortover alle fire i retning danskenes hotell og Jenny smilte fornøyd til meg, det var tydelig at hun også begynte å bli ganske oppspilt og yr av forventning.

Hotellrommet deres var betydelig større enn vårt og med en fantastisk utsikt ut mot havet. I sentrum av rommet var det to separate senger som Jørgen og Brian raskt skjøv inntil hverandre slik at vi skulle få litt mer lekeplass.

Jeg måtte en liten tur på badet, og da jeg kom ut igjen var Jenny allerede i gang med å kle av guttene. Brian sto i boxershorts og halvåpen skjorte, men Jørgen kun var iført boxershorts og nå var det like før den også kom av.

Jenny: ”- Hei, Mona kom å se hva du har i vente!”

Jenny dro ned boxershortsen til Jørgen og det ble veldig fort klart for meg at hun i alle fall ikke hadde overdrevet når hun sa at Jørgen hadde en veldig svær pikk. Jeg merket at jeg ble blandet av kåt og sjokkert når jeg fikk se Jørgens monsterpikk, men mest av alt merket jeg at jeg ble flau over Jennys synlige begeistring over størrelsen på Jørgens pikk. Jørgen satte sikkert pris på det, men hvordan måtte Brian, som ifølge Jenny var betydelig mindre, føle det?

Jenny ba meg komme bort og kjenne på den, men jeg svarte at jeg heller ville begynne hos Brian. Nå skal det sies at Brian sin pikk var betydelig større enn jeg hadde fryktet. Ikke fordi jeg er så opptatt av størrelser, men etter Jennys utbrudd var det i alle fall godt og se at Brian hadde en helt normal kukk på sikkert 17-18cm. Dessuten var nok Brian såpass voksen og trygg på seg selv at han ikke mistet selvtilliten av Jennys noe ufølsomme kommentarer.

Jeg lot hånden gli sakte opp og ned det halvstive skaftet hans mens jeg kjente hvordan pikken hans vokste og hardnet i hånden min. Da den var nesten fullt erigert dro jeg forhuden forsiktig tilbake og lot tungespissen leke med kukkhodet. Snart piplet det opp en liten dråpe med precum som jeg spredde ut over hele kukkhodet med pekefingeren min. Deretter kysset jeg kukkhodet og for første gang kjente den deilige smaken av saftene hans.

Jeg tok pikken i munnen og begynte å suge han. Jeg forsøkte å gjøre det rolig, men jeg merket at jeg begynte å bli veldig kåt, og da er det ikke alltid så lett å bevare roen. Det var uansett tydelig at Brian koste seg. Han var steinhard og etter en liten stund måtte han be meg ta en liten pause så han ikke skulle komme for tidlig.

Jeg tittet over på Jenny som satt på knærne og forsøkte å sugde Jørgen. Jeg sier forsøkte for uansett hvor my hun prøvde klart hun ikke å komme mer enn maks 10cm nedover skaftet hans. Riktignok hadde han en stor og kraftig pikk, men jeg ble ikke akkurat imponert av Jennys sugeferdigheter. Jeg krabbet bort til Jenny og Jørgen og spurte om jeg kunne få prøve. Jenny trakk til seg hodet og smilte til meg mens jeg trakk pusten og gapte over kjempekukken til Jørgen. Jeg var selvfølgelig sjanseløs på å få hele i munnen, men jeg klarte omtrent 2/3-deler noe som var mer enn nok til å imponere Jenny og Jørgen. Nå ville Jenny gjøre et nytt forsøk, og med masse viljestyrke klarte hun kanskje å presse seg en centmeter lengre enn tidligere, men hun var sjanseløs på å komme like langt som meg. Jeg har ofte hørt fra gutter at jeg er flink til å suge og at de har latt seg imponere over hvor mye jeg klarer å ta i munnen av gangen, nå fikk jeg en liten bekreftelse på at dette faktisk stemte.

Brian la seg ned bak Jenny, dro av henne trusa og begynte å slikke henne. Jeg fortsatte å suge på Jørgen alene, noe det virket som han satt veldig pris på. Han var nok mer fornøyd med at jeg sugde han enn Jenny og han stønnet av vellyst mens det virket som om pikken hans ble enda hardere og strakte seg en centimeter eller to ekstra.

Det virket en stund som om han ikke kunne få nok, men til slutt innså han at det var på tide at jeg fikk litt oppmerksomhet. Han fikk av meg bh og truse før han la meg varsomt ned på senga. Han betraktet meg og tok seg tid til å kjærtegne hver eneste millimeter av overkroppen samt hals og nakkeregionen. Til slutt kom han ned til underlivet mitt og han strøk fingrene forsiktig over og rundt fitta mi som for å kjenne etter om det var et lite kjønnshår som hadde sluppet unna intimbarberingen. Jeg tror ikke han fant noen, i alle fall syntes han at jeg var appetittlig nok til at han lente seg frem og kysset meg. Han kysset meg med små kyss rundt på hele underlivet før han endte opp på innsiden av lårene mine. Deretter åpnet han meg forsiktig opp og kjærtegnet innsiden av kjønnsleppene mine.

Brian var ikke like tålmodig og han var allerede i full gang med å knulle Jenny på gulvet, men Jørgen og jeg lot oss ikke stresse av det. Det var som om vi var i vår egen lille verden, og vi hadde uendelig med tid. Jørgen lot to fingre skli inn i meg og jeg kjente at jeg allerede var veldig våt. Man skulle nesten tro at vi hadde vært kjærester i flere år for det virket som om Jørgen kjente kroppen min bedre enn noen andre jeg hadde vært sammen med. Han visste akkurat hvilke punkter han skulle trykke på og jeg lå og vred meg i vellyst. Hele tiden mens han følte seg frem med fingrene hadde han blikkontakt med meg. Det var tydelig at han likte å se at jeg hadde det godt og han brukte den responsen jeg ga han til å gi meg enda mer nytelse.

Det kunne nesten virke som om Jenny begynte å bli sjalu på oss, for når vi hadde det som aller deiligst og Jørgen var i ferd med å gi meg kveldens første orgasme spurte hun Jørgen om ikke han kunne komme og knulle henne. Hun la seg på rygg i sengen og Jørgen kom velvillig bort til henne. Jenny var kanskje ikke så flink til å suge kukk, men fitta hennes hadde i alle fall ingen problemer med å ta i mot den store pikken til Jørgen. Han sklei inn i henne med den største selvfølgelighet og det tok ikke lang tid før han knullet henne i en bra rytme.

Brian overtok der Jørgen hadde sluttet, men han hadde rett og slett ikke de samme ferdighetene. Det tok derfor ikke lang tid før jeg ba han om å knulle meg isteden. Han protesterte definitiv ikke og sekunder senere trengte han inn i meg. Han la det ene benet mitt ut til siden slik at han skulle få bedre plass og startet å knulle meg i en rolig, men bestemt rytme.

I sengen ved siden av meg begynte Jenny å bli ganske høylytt. Det var tilfredse stønn og små klynk som levnet all tvil om hun koste seg. Det virket som om Jørgen var i full kontroll og drev henne mot stadig nye høyder. Jeg forsøkte å konsentrere meg om Brian og vår sex. Jeg forsøkte å vri litt på meg og finne en mer komfortabel stiling, men Brian dro meg raskt tilbake til den stillingen han ønsket. Jeg tenkte for meg selv at stillingen for så vidt var grei nok, men følte samtidig at denne sexen i førte meg noen steder.

Jeg møtte blikket til Jørgen og det var som om han forsto at jeg lengtet etter å bli berørt av han igjen. Han lente seg frem og kjælte med den ene puppen min mens han fortsatte å knulle Jenny. Det var utrolig deilig bare å kjenne han berøre meg igjen, men det forsterket egentlig bare lysten jeg hadde til å ha sex med han igjen.

Jeg lente meg bort til Jenny og hvisket at jeg ville kjenne hvordan det var å bli knullet av monsterpikken til Jørgen. Hun smilte og signaliserte til Jørgen at de skulle bytte partnere litt. Brian trakk seg ut av meg og startet å kline med Jenny mens jeg forsøkte å stålsette meg for det som nå skulle komme.

Jørgen var helt klart større enn noen gutt jeg hadde vært sammen med tidligere, og selv om Brian nå hadde åpnet meg en del opp så var jeg langt fra sikker på at jeg ville klare å ta imot hele den store kukken. Brian virket derimot svært selvsikker og styrte pikken sin mot åpningen min og begynte å trenge seg innover. Det føltes som det sprengtes i alle retninger, og nå begynte også Jørgen å innse at denne penetreringen vill bli mer krevende enn hva han først hadde trodd. – ”Oj hvor du var trang!” Jeg tenkte for meg selv at med den pikken hans så må vel alle jenter oppleves som trange, men tenkte også at etter denne kvelden kom jeg sikkert ikke til å oppleves som trang igjen. For Jørgen hadde ingen planer om å gi opp, isteden startet han med små støt og trengte seg sakte, men sikkert lengre og lengre inn. Jeg holdt godt fast i lakenet da han til slutt klarte å trenge helt til bunns i meg og pikken hans presset mot fitteveggen. Det virket som om kroppen min produserte all den fuktighet den kunne klare og det gjorde at Jørgen snart klarte å bevege seg litt mer der inne.

Han spurte om det gikk bra med meg, om jeg lå greit og om det gikk bra om han begynte å knulle litt. Jeg nikket bekreftende og snart begynte han å knulle meg i et rolig tempo. Akkurat som når han fingerpulte meg hadde han blikkontakt nesten hele tiden. Han fulgte med på de signalene jeg gav, og etter hvert som han ble trygg på at jeg kunne håndtere det knullet han meg gradvis raskere og hardere. Jeg forsøkte å holde blikket til Jørgen, men etter hvert som intensiteten økte ble det vanskeligere og vanskeligere.

Isteden fikk jeg se i øyenkroken at Brian tok på seg en kondom. Jeg tenkte fro meg selv at dette var et merkelig tidspunkt å ta på seg et kondom, men jeg skulle snart forstå hva han hadde i tankene. Han hadde også funnet frem noe glidemiddel og det var tydelig at han og Jenny hadde bestemt seg for å ha analsex. Jeg viste for så vidt at Jenny likte analsex og hun hadde null forståelse for at jeg ikke likte det. Jørgen oppfattet at jeg var nysgjerrig på det som foregikk mellom Brian og Jenny så han senket takten noe så jeg kunne få med meg når Jenny ble penetrert. Det virket også som om Jørgen hadde lyst til å følge med på ansiktsuttrykket til Jenny når hun ble penetrert.

Etter å ha åpnet henne opp litt med fingrene og smurt inn pikk og rumpe med glidemiddel, kunne Brian nå plassere kukkhodet sitt mot analåpningen til Jenny. Til min store overraskelse sklei han inn uten nevneverdige problemer og Jenny ga ikke noe utrykk for at dette var smertefullt. Tvert i mot hadde hun et tilfreds smil hele veien. Brian begynte å støte inn i henne og det var tydelig at Jenny nøt følelsen og hun klarte til og med å se bort på meg og smile litt.

Blikket til Jørgen var også plassert på meg igjen, og det kunne virke som om han ble ekstra kåt av å se meg ligge å betrakte min bestevenninne mens hun ble tatt analt. Han ga meg et par raske bestemte støt slik at fokuset mitt skulle komme tilbake på oss igjen. Han snudde meg rundt og satte meg i en doggystyle-posisjon. Han trengte inn i meg og knullet meg hardt og bestemt. Etter en stund skrudde han imidlertid ned intensiteten, og jeg kunne kjenne at fingrene hans begynte å leke litt rundt analåpningen min. Jeg dyttet hånda hans vekk og markerte med all tydelighet at jeg ikke var interessert i det der. Han lente seg fremover og hvisket at han ikke skulle penetrere meg med noe som helst. Han skulle bare kjenne med fingertuppen hvor trang jeg var og hvor sterke musklene mine var. Han strøk hånden nedover ryggen min, over rumpeballene og tilbake mot analåpningen. Selv om jeg syntes det var litt ekkelt lot jeg han utforske litt. Han masserte meg litt rundt åpningen før han lot det ytterste leddet på pekefingeren gli inn. Jeg kunne kjenne hvordan lukkemusklene strammet seg rundt fingeren hans og gjorde at han neppe hadde klart å komme stort lenger selv om han ville. Han presset litt i alle retninger og hadde noe forsiktige roterende bevegelser før han trakk seg ut igjen. Han lente seg frem igjen og hvisket til meg. ”- Det var alt, det var vel ingenting å være redd for?”

Ved siden av oss kunne vi høre tydelige stønn. Det var Brian som var i ferd med å komme. Han rev av seg kondomet og sprutet ut over Jenny sin rygg. Han la seg ned på rygg fullstendig utmattet, men Jenny var langt fra tilfredsstilt enda. Hun vinket Jørgen bort til seg og ville at han skulle fullføre jobben. Jørgen tok på seg et kondom og stilte seg opp bak Jenny. Jeg ble sittende fullstendig målløs og betrakte det som utspilte seg foran øynene mine. Jeg klarte ikke å ta imot så mye som en finger bak der, men Jenny ville nå at Jørgen skulle presse inn sin monsterkukk som jeg vil anta var rundt 23cm og grov!

Jørgen smurte inn kondomet og presset seg innover. Det var kanskje ikke like problemfritt som når Brian penetrerte henne, men nok en gang vil jeg si at det gikk sjokkerende lett. Det var ingen ting som revnet og Jenny lå ikke å skrek i smerte, tvert imot virket det som om hun elsket følelsen av å ha denne enorme kukken lang opp i rumpa si. Hun stønnet høyt av vellyst og jeg kunne se i øynene hennes at hun var mer kåt enn jeg noen gang har opplevd henne tidligere. Jeg lot hånda skli ned mellom bena mine og startet å masturbere i et høyt tempo. Av en eller annen grunn gjorde dette synet meg minst like kåt som Jenny.

Det ble ikke bedre av at Jørgen satte øynene i meg. Det virket som han nøt å se kåtheten min mens han pulte Jenny i et stadig høyere tempo. Jenny nøt hvert sekund og hun oppfordret han hele tiden til å pule henne hardere helt til hun sank sammen i en kraftig orgasme. Nå klarte ikke jeg å holde meg heller. Jeg lukket øynene masserte klitoris til jeg også kom.

Jeg var skjelven, utslitt og lykkelig, men innså at det fremdeles var en som ikke hadde fått sin orgasme, og hvis det var en i rommet som virkelig fortjente det så var det nettopp Jørgen. Jeg vinket han bort til meg og spurte om han vill jeg skulle suge han til utløsning. Han fikk av seg kondomet og stilte seg foran sengen der jeg nå sto på alle fire. Jeg tok pikken i munnen og forsøkte å suge han, men vi fant raskt ut at i denne posisjonen var det lettere hvis han munnknullet meg. Han begynte å støte og jeg gjorde så godt jeg kunne for å ikke komme borti med tennene. Snart skulle det imidlertid skje noe som gjorde at jeg mistet konsentrasjonen helt.

Uten forvarsel kjente jeg en tungespiss som begynte å leke med musa mi. Øyeblikkelig trodde jeg det var Brian som hadde begynt å kvikne til, men innså raskt at dette umulig kunne være han. Jeg måtte ta Jørgens pikk ut av munnen og se ned bare for å få det bekreftet, og ganske riktig, der lå min beste venninne og ga meg oralsex! Jørgen tok tak i håret mitt og plasserte pikken bestemt tilbake i munnen min. Det var tydelig at det var like før han ville komme og det var uaktuelt for han å la meg snyte han for denne orgasmen. Han økte tempoet og stønnet høylytt, men han var ikke den eneste som var i ferd med å komme. Med Jennys tunge godt plantet i min fitte ble det rett og slett for mye for meg. Jeg fikk min andre orgasme på bare noen få minutter samtidig som Jørgen pumpen munnen min full av varm sæd. Han ville sikkert at jeg skulle prøve å svelge, men der og da var det helt umulig og alt bare rant ut av meg.

Vi ble liggende fullstendig utmattede og lykkelige, fulle av inntrykk og opplevelser som i alle fall jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve og lite viste jeg på dette tidspunktet at ferien fremdeles hadde store seksuelle høydepunkt i vente…

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar