Miramar, del 3

Denne novellen er vist 9952 ganger.

Neste dag dro vi på stranden alle 4. Det var sol fra klar himmel og fire slitne kropper lå i sanden og nøt sydenvarmen.

Etter en stund måtte jeg på do mens Jørgen bestemte seg for å kjøpe noe kaldt å drikke til oss. Vi gikk sammen bort mot den lille strandkafeen mens Jenny og Brian ble liggende igjen å sole seg. Da vi kom frem spurte Jørgen meg om vi kunne gå oss en tur bak kafeen slik at vi kunne snakke uforstyrret. Jeg var ikke helt sikker på hva det var han ville snakke uforstyrret om, men jeg ble med bak.

Jørgen: ”- Jeg ville bare takke deg for en uforglemmelig kveld i går, og beklage at jeg ble litt røff mot deg på slutten. Det var bare at jeg var så utrolig kåt og når jeg bare var sekunder fra å komme var kunne jeg ikke la Jenny dra oppmerksomheten din vekk fra meg igjen.”

Jeg: ”- Ikke tenk på det. Jeg hadde en herlig opplevelse i går, og det å se hvor kåt og intens du var på slutten gjorde det bare enda deiligere.”

Jørgen: ”- Jeg var veldig kåt og faktisk kan jeg ikke huske sist gang jeg var så kåt som i går, og det var ene og alene på grunn av deg. Det var kjempedeilig at vi alle sammen kunne dele en herlig opplevelse i går, men jeg følte likevel at du og jeg hadde en helt spesiell kjemi. Hele tiden mens vi hadde sex hadde jeg bare et ønske om å være sammen med deg hele tiden. Jenny og Brian var liksom bare i veien for at jeg skulle kunne gi deg all den oppmerksomheten jeg ønsket å gi deg….”

Jeg: ”- Jeg vet hva du mener. Jeg lengtet litt etter deg også de gangene jeg hadde sex med Brian, men uansett så var det en fantastisk kveld.

Jørgen. Det var det, men likevel skulle jeg ønske at det var jeg som kunne gi deg noen av orgasmene dine. Du var så utrolig vakker når du kom. I hele dag har jeg gått og tenkt på smilet ditt, blikket ditt, kroppen din, lukten din, smaken din, hvordan du brukte tunge og lepper da du sugde meg, hvor trang og våt du var…. Det føles nesten som en besettelse. Jeg er nødt til å få oppleve deg en gang til, og da vil jeg ikke dele deg med noen.”

Jeg: ”- Jeg er smigret Jørgen, men du dater Jenny og du vet at det ikke ville fungere…”

Jørgen: ”- Jeg er bare en liten ferieflørt for Jenny, og det vet du. Når dere reiser hjem i neste uke så er det siste gang jeg og Jenny ser hverandre så vi skal ikke late som vår lille flørt er noe mer enn det er. Men jeg vil ikke skape noe sjalusi eller uvennskap mellom deg og Jenny så derfor er det viktig at vi holder dette hemmelig for henne. Møt meg på hotellet mitt klokken 19.30 så skal jeg dikte opp en unnskyldning til Jenny om hvorfor jeg ikke kan treffe henne i kveld.”

Jeg prøvde og si noe, men han tok bare en finger foran leppene mine, gjentok 19.30 og gav meg et raskt kyss før han forsvant rundt hjørnet på kaffen.

Da jeg var ferdig på do hadde Jørgen allerede kommet seg ned til de andre med kalde drinker. Jeg forsøkte resten av dagen å finne en anledning til å få pratet mer med Jørgen, men han ga meg aldri muligheten. Isteden ble jeg liggende å høre på at han fortalte Jenny at han måtte skrive en rapport for jobben i kveld og at han tvilte på om han rakk å være noe sammen med henne.

Resten av dagen gikk jeg og tenkte på det moralske aspektet rundt å treffe Jørgen. Det var ingen tvil om at jeg hadde lyst til å treffe han, men det føltes liksom som om jeg var utro mot min beste venninne. Jeg vurderte om jeg skulle fortelle det til Jenny, men selv om hun kanskje hadde gitt meg klarsignal til å møte Jørgen ville jeg følt at dette var noe som kunne påvirke vennskapet vårt. Det riktige ville selvfølgelig være å ikke treffe Jørgen, men sannheten var at jeg lengtet like mye etter han som han lengtet etter meg. Vi hadde hatt en helt spesiell kjemi oss i mellom og lysten til å være sammen med han uten andre til stede var veldig sterk.

På kvelden fortalte jeg derfor Jenny at jeg skulle møte Miguel og snek meg isteden over på hotellet til danskene. Brian var ute på date med en jente han hadde truffet på stranden så jeg og Jørgen hadde hele kvelden for oss selv.

Jeg banket forsiktig på døren og det tok ikke mange sekunder før Jørgen åpnet. Vi rakk knapt å si hei til hverandre før vi møttes i et intenst kyss. Vi nærmest rev klærne av hverandre før vi havnet oppi senga med meg underst. Han hadde nok en gang skjøvet enkeltsengene inntil hverandre slik at vi skulle ha litt bedre plass, og det skulle raskt vise seg å trenges. Rommet var fylt med kåtskap og lidenskap og nå skulle alle hemninger kastes til side. Hvis starten på gårsdagens sex var preget av nervøsitet og sjenanse så var i alle fall det borte nå.

Han rev av meg trusa og nærmest borret ansiktet sitt inn mellom beina mine. Jeg la en hånd på bakhodet hans og signaliserte med all tydelig at han var velkommen inn. Han slikket meg hardt og aggressivt utenpå den glattbarberte musa mi før tungespissen hans fant veien langt innover i fitta mi. Snart trakk han tunga ut og erstattet den med to fingre. Han fingerpulte meg med pekefinger og langfinger mens tungen hans stimulerte klitoris.

Vanligvis kan jeg være en jente som trenger litt forspill og en rolig start, men nå produserte kroppen all den fuktighet den trengte fra første sekund. Jeg var så kåt og denne gangen var det ingenting som skulle hindre han i å føre meg helt frem til orgasme. Han pulte meg hardt og fort med fingrene sine, men da det var like før jeg skulle komme så trakk han dem ut.

– Du får ikke lov til å komme enda, jeg vil være inni deg når du kommer.

Jeg så at den store pikken hans var langt fra fullt erigert og skyndte meg ned på knærne og begynte å suge han. Jeg kunne, og burde sikkert, ha tatt meg mer flid med hvordan jeg sugde han, men jeg merket at jeg var så nær min egen orgasme at så fort han var stiv nok la jeg meg på rygg slik at han kunne pule meg.

Han trakk meg inntil seg og presset monsterkukken sin mot fitteåpningen. Også i dag slet han litt med å penetrere meg, men det virket egentlig som han nøt hvert sekund av det. Jeg derimot var utålmodig og lengtet etter at han skulle kunne begynne å knulle meg ordentlig. Da han endelig hadde kommet helt inn og startet å støte kunne jeg tilfreds konstatere at jeg fremdeles ikke hadde langt igjen til orgasme.

Han lente seg fremover og lekte med puppene mine mens han fortsatte å pule meg. Kroppen min vendte seg gradvis til belastningen fra pikken hans. Jeg kjente at han klarte å bevege seg lettere og jeg klarte å slappe av og nyte behandlingen han ga meg. Jeg oppmuntret han til å pule meg hardere for jeg merket at orgasmen var på vei. Det virket imidlertid ikke som om han hadde det noe travelt med å ta meg dit. Han fortsatte å pule meg rolig, med hendene på puppene mine og blikket godt festet på øynene mine.

Da jeg likevel kom økte han tempoet og sørget for at orgasmen ble så sterk som overhodet mulig. Han stønnet høyt og umiddelbart trodde jeg at han kom sammen med meg, men det skulle vise seg at han bare nøt følelsen av å være inne i meg når jeg kom. Musklene mine som strammet seg rundt pikken hans var likevel ikke nok til at han kom.

Da jeg kom meg litt til hektene igjen innså jeg at dagens sex til nå nesten bare hadde handlet om meg og mine behov. Det var på høy tid at Jørgen fikk sin belønning. Jeg krabbet derfor ned på gulvet igjen og satte meg på knærne foran han. Denne gangen handlet det ikke bare om å få han stiv, nå skulle jeg gjøre alt som sto i min makt for at han skulle få en like deilig orgasme som det jeg hadde fått.

Kukken var fremdeles mer enn halvstiv, og når jeg berørte kukkhodet med tungespissen min strakte den seg ytterligere opp mot magen. Pikken hans var fremdeles fuktig etter å ha knullet meg og når jeg tok den i munnen kunne jeg kjenne smaken av min egen fittesaft. Det var deilig opphissende og jeg måtte ta en hånd ned mellom beina og tilfredsstille meg selv mens jeg fortsatte å suge.

Jeg lot leppene skli rolig nedover skaftet. Da jeg ikke klarte å komme lengre holdt jeg posisjonen i noen sekunder før jeg trakk meg rolig opp igjen for å trekke pusten. Jeg gjentok dette flere ganger og han hjalp etter hvert til med å få meg så langt ned som mulig ved å hvile en hånd mot bakhodet mitt. Det var tydelig at han likte at jeg klarte å ta såpass mye av pikken i munnen og han ga klart uttrykk for hvor deilig han hadde det.

Etter en stund merket jeg likevel at han var langt mer krevende å suge enn andre gutter jeg hadde vært sammen med og jeg begynte å bli ganske så sliten i kjeven. Jeg begynte derfor å fokusere mer på øvre del av pikken mens jeg forsøkte å runke han nede ved roten med hånda mi.

Jeg vet ikke om det var fordi han så jeg var sliten, om han faktisk nærmet seg utløsning eller om han var oppgitt over min dårlige runketeknikk, men etter en liten stund trakk han seg ut av munnen min og overtok runkingen. Det ble i alle fall en kraftig tempoøkning og det tok ikke mange sekundene før han var klar til å komme. Han spurte om han kunne komme i munnen min, noe jeg var mer enn klar for. Jeg hadde helt klart lyst til å vise han at jeg klarte det jeg ikke hadde fått til dagen før, nemlig å svelge unna etter hvert som han kom. Jeg åpnet munnen og lukket øynene i tilfelle han skulle bomme. Snart kjente jeg den første ladningen traff meg med stor kraft langt inne i ganen. Jeg forsøkte å svelge uten å lukke munnen for jeg følte at det ville komme mer.

Jeg vet ikke om han sprutet to eller tre ganger, men snart var i alle fall munnen min full av sæd. Jeg åpnet øynene mine og møtte blikket hans før jeg svelget alt i et svelg. Jeg så opp på han og smilte. Han kysset meg på panna før han utslitt la seg ned på senga.

Jeg krabbet opp og la meg tett inntil han. Jeg kunne kjenne varmen fra kroppen hans og lyden av hjerteslagene. Vi ble liggende å bare nyte nærheten av hverandre uten at noe ord ble sagt og vi hadde det ubeskrivelig godt sammen.

Etter en stund følte jeg at det var på tide å komme seg tilbake til Jenny og hotellet mitt. Jeg forsøkte å reise meg, men Jørgen dro meg tilbake.

Jørgen: ”- Vi er ikke ferdige enda.”

Jeg: ”- Ikke?” Jeg smilte fornøyd og gledet meg til enda mer moro.

Jørgen: ”- Det er en ting til jeg ønsker å gjøre med deg før du drar. Det er et bilde fra i går jeg ikke klarer å få ut av hodet mitt.”

Jeg: ”- Hva er det?”

Jørgen: ”- Synet av deg da du satt og masturberte deg til orgasme mens jeg tok Jenny analt”. Jeg tror det er det kåteste jeg så deg hele kvelden. Da du så den gleden og nytelsen som Jenny opplevde av å bli tatt analt tente det deg enormt. Det kom frem at analsex er noe du tenner voldsomt på, men som du ikke behersker selv. Du forbinder analsex med noe vondt og ubehagelig og derfor ble det veldig sterkt for deg å se at noen faktisk kunne få orgasme av å bli tatt analt…”

Jeg: ”- Jeg ser hvor du vil hen, men det kommer ikke til å skje. Du kjente selv hvor trang jeg var, og selv om jeg skulle hatt lyst til å utforske analsex så hadde det aldri fungert med den monsterpikken din!” Jeg forsøkte å le meg bort fra situasjonen, men Jørgen hadde ingen planer om å gi opp så lett.

Jørgen: ”- Det jeg kjente i går var ikke at du var for trang, men derimot at du var altfor anspent til at jeg kunne prøve på noe. Du klarte ikke å slappe av og musklene dine låste seg rundt fingeren min som en forsvarsmekanisme. Du blir redd og anspent bare noen nærmer seg analen din fordi det er noe du forbinder med smerte og ubehag…. Har du hatt analsex tidligere?”

Jeg: ”- Ja, jeg hadde det et par ganger med en kjæreste pluss noen flere ganger hvor noen har brukt en finger der. Det har ikke vært deilig noe av det!”

Jørgen: ”- Kan tenke meg det. Hvis du var like anspent som i går og vedkommende som skulle ha sex med ikke helt visste hva han drev med så blir det fort en vond og smertefull opplevelse som bare bidrar til å bygge opp de sperrene du nå har fått. Hvis du klarer å slappe av og er sammen med noen som vet hva de driver med så er det ingen grunn til at ikke du skal kunne oppleve like stor grad av nytelse som Jenny.”

Jeg: ”- Jenny er nok ikke like trang som det jeg er, det hun gjorde i går hadde aldri fungert med meg.”

Jørgen: ”- Det kan godt være at du er noe trangere enn Jenny, men det burde ikke ha så mye å si. Kroppen er mye mer tilpasningsdyktig enn du tror. Hemmeligheten ligger i å kunne være avslappet i muskulaturen, riktig liggestilling, mye glidemiddel og masse tålmodighet”

Jeg: ”- Og hvordan har du tenkt til å få meg til å bli avslappet i muskulaturen?”

Jørgen: ”Hehe. Glad du spør…” Han gikk og fant frem noe han hadde i nattbordskuffen. ”- Jeg kunne helt sikkert klart det med mye tålmodighet og masse oppvarming, men for å være på sikre siden har jeg vært og kjøpt et lite hjelpemiddel. Dette er en analspray som har en muskelavslappende effekt. Den er ikke bedøvende så du vil merke hvis noe er galt, men den hjelper deg med å slappe av i muskulaturen. Jeg skal ikke pule deg hvis du ikke vil, men jeg vil at du prøver denne sprayen og ser om du merker noe forskjell fra i går når jeg kjenner på deg med fingeren min etterpå.”

Jørgen: ”- Bare en finger og hvis du klarer å slappe av så bra som jeg håper du vil så kan vi se om du klarer en finger til, men jeg skal ikke presse deg.”

Han snudde meg rundt slik at rumpa pekte mot han. Masserte forsiktig rundt åpningen, brukte analsprayen og masserte litt til. Nå lot han sprayen virke i noen sekunder mens han gikk og fant frem litt glidemiddel. Han smurte litt på fingeren og rundt analåpningen før han sakte lot fingeren gli inn. I går hadde han stoppet da det første leddet på pekefingeren var innenfor, nå lot han hele fingeren gli inn. Han ba meg stramme musklene rundt fingeren hans, noe jeg gjorde.

Jørgen: ”- Merker du at du fremdeles har kontroll på musklene dine?”

Jeg nikket bekreftende.

Jørgen: ”- Forskjellen på i dag og i går er at du klarer å være avslappet i musklene, men du har fremdeles kontroll på dem”. Han trakk fingeren forsiktig ut igjen og så bort på meg. ”- Var det vondt?”

Jeg måtte innrømme at det ikke hadde vært vondt. Han smilte og lot fingeren gli sakte inn igjen. Han fingerpulte meg nå veldig forsiktig med en finger, og jeg merket at jeg klarte å slappe av mer og mer i hele kroppen. Dette var slettes ikke ubehagelig og Jørgen var veldig forsiktig og tålmodig med meg. Han tilførte mer glidemiddel og ba meg ta en hånd mellom bena og stimulere klitoris mens han fingret meg.

Dette var en forespørsel jeg gjorde med glede og jeg kunne til min store overraskelse merke at jeg faktisk begynte å bli ganske kåt av dette. Mine bevegelser var betydelig raskere enn de rolige til Jørgen og jeg merket knapt når han gikk over til to fingre. Han fingret meg lenge rolig med to fingre. Etter hvert begynte han å presse fingrene fra hverandre og lage roterende bevegelser. Jeg kjente at det strammet litt, men var på ingen måte smertefullt.

Jeg masturberte meg selv intenst, og jeg tror faktisk jeg kunne ha kommet i den posisjonen, men plutselig stoppet Jørgen sine bevegelser og da stoppet jeg også mine.

Jørgen: ”- Dette klarte du jo bra, var det vondt?”

Jeg så på han med forundring og lurte på om dette var alt. Selv om han hadde pult meg med to fingre så måtte jeg bare innrømme at det ikke hadde vært noe vondt.

Jørgen: ”- Jeg tror absolutt du kunne klart å ta imot pikken min også, jeg har åpnet deg ganske godt opp nå og jeg vil være veldig forsiktig….

Jeg: ”- Jeg tror vi skal gi oss mens leken er god. Hvis jeg ønsker å utforske analsex mer så tror jeg at jeg skal finne meg en som er noe mindre enn deg.

Jørgen: Som sagt så har ikke størrelsen så mye å si. Det viktigste er at man er forsiktig og vet hvordan man skal gjøre det. Jeg har hatt analsex i over 15år og ingen jeg har vært sammen med har skadet seg enda…. Det ville bety mye for meg hvis du ga meg denne tilliten.

Jeg: Jeg vet ikke, jeg har ikke noe tro på at det blir noe godt og jeg har ikke lyst til å ødelegge det som har vært en flott kveld.

Jørgen: Det vil uansett være en flott kveld. Vi har begge hatt fantastisk sex og fått våre orgasmer. For meg ville det bety enormt mye hvis jeg fikk lov til å vise deg at analsex kan være noe godt, og selv om du ikke skulle like det i kveld så vil dette kunne være en erfaring som vil kunne gjøre det lettere for deg senere. Jeg lover at du ikke vil bli skadet og hvis dette er noe du forbinder med skam så skal du vite at ingen andre enn oss to noen gang trenger å få vite om dette.

Jeg nølte, men da han stilte seg bak meg så trakk jeg meg ikke unna, noe han helt klart tok som et signal på at jeg var villig til å prøve.

”- Vil du at jeg skal ta på et kondom?”

Jeg nikket uten at jeg snudde på hodet. Isteden forsøkte jeg å mobilisere for påkjenningen jeg visste ville komme samtidig som jeg merket at hjertet mitt dunket i en enorm hastighet. Jeg hørte at Jørgen tredde på seg et kondom og smurte det inn med glidekrem. Hele tiden snakket han til meg med rolig stemme.

Jørgen: ”- Du kan når som helst be meg stoppe eller være mer forsiktig. Jeg er like opptatt av at dette skal bli en god opplevelse for deg som at det skal være godt for meg. Jeg skal legge deg i posisjon som gjør at pikken møter minst mulig motstand. Det kan hende at jeg trenger å justere stillingen din litt underveis og da er det viktig at du følger mine instrukser og bevegelser uten å kjempe imot eller bevege deg brått. Brå bevegelser vil som oftest kunne føre til at du får litt vondt. Hvis du føler på noe tidspunkt at du ligger ubehagelig, eller at noe jeg gjør er ubehagelig så er det viktig at du forteller det til meg, så vil jeg forsøke å rette på det. Ikke prøv å skifte stilling på egenhånd. Ok?

Han ga masse instruksjoner og jeg oppsummerte dem i hodet mitt med at jeg skulle prøve å ligge stille. Han justerte på benstillingen min og presset ryggen min litt nedover før han plasserte kukken sin mot åpningen min og presset seg rolig innover. Det gikk overraskende lett i starten og det var først når pikkhodet kom lengre inn enn der fingrene hadde klart å komme at det begynte å bli krevende.

Han stoppet opp, spurte om det gikk bra og skrøt litt av hvor tøff jeg var før han fortsatte ferden innover. Det føltes virkelig som om jeg skulle sprenges, men siden han sa han aldri hadde skadet noen stolte jeg på at han visste hva han drev med. Han stoppet litt opp, trakk seg helt ut og tilførte mer glidemiddel før han presset seg inn igjen. Det føltes som han kom en centimeter lenger inn, men det var tydelig at han hadde møtt litt mer motstand enn det han var forberedt på. Han forsøkte å støte rolig, men det virket ikke som han kom noe lengre

Han lente seg frem, justerte litt på stilingen min før han visket til meg at han nesten var helt inne, men var nødt til å bruke litt makt på den siste biten. Han sa at dette kunne gjøre litt vondt, men at det ville gå rask over. Jeg rakk ikke å gi noe respons før han med to kraftige støt presset hele pikken sin inn i meg. Jeg skrek av smerte, men innså raskt at det verste var over. Han lot pikken ligge helt stille i meg, strøk meg forsiktig over håret og ba meg puste rolig. Da jeg hadde roet meg beskrev han rolig hva som skulle skje videre. Han skulle nå knulle meg med korte rolige bevegelser. Gradvis ville bevegelsene bli lengre og til slutt ville han trekke seg helt. Han ville da ha fått åpnet meg bra opp og etter å ha tilført mer glidemiddel ville resten av seansen gå mye enklere.

Som sagt så gjort. Jeg kjente hvordan bevegelsene gradvis ble lengre og at han til slutt pulte meg i hele pikkens lengde før han trakk seg ut og tilførte mer glidemiddel. Det var en deilig, befriende følelse når glidemiddelet rant innover meg. Han presset pikken innover igjen og det var lett å kjenne at han nå syntes det var mye enklere å bevege seg der inn. Jeg vet ikke om det egentlig ble så mye bedre for meg, for i takt med at han kunne bevege seg lettere økte han også tempoet noe. Jeg måtte flere ganger be han roe seg ned å være forsiktig noe han også forsøkte å etterstrebe. Han var imidlertid veldig kåt og det var tydelig at han til tider syntes det var krevende å holde igjen.

Etter en stund roet han tempoet mye og spurte om jeg noen gang hadde tatt spruten i rumpa og om det eventuelt var noe jeg kunne tenke meg å oppleve.

Jeg: ”- Vil ikke det gjøre at bruken av kondom har vært ganske så bortkastet?

Jørgen: ”-Litt, men nå er jeg trygg på at du er helt ren. Dessuten er rumpa di nå full av antibakteriell glidekrem så det vil ikke være noe mer farlig enn all den andre ubeskyttede sexen vi har hatt disse dagene.

Jeg klarte ikke å ta noe stilling til problemstillingen og sa at han kunne gjøre som han ville. Han trakk seg ut, dro av kondomet, smurte inn kukken med glidemiddel og presset seg inn igjen. Han stønnet høyt av vellyst og det var tydelig at han opplevde det som en befrielse å få av seg kondomet. Han ble med dette også om mulig enda kåtere og han pulte meg nå med ganske stor kraft, mens jeg fant trøst i at dette trolig medførte at han snart ville komme.

Jeg hadde rett i det, men han hadde lyst til å se på meg når han kom. Han snudde meg derfor rundt og la meg i en stilling der knærne mine ble presset opp ved siden av overkroppen min mens han pulte meg ansikt mot ansikt. Svetteperlene rant nedover ansiktet hans og jeg kunne se hvordan kåtheten lyste ut av øynene hans. For min egen del forsøkte jeg så godt jeg kunne å skjule at jeg egentlig ikke hadde det så godt. Selv om jeg følte en hvis stolthet og tilfredsstillelse i at jeg faktisk klarte å gjennomføre dette så kan jeg ikke akkurat si at det ga meg noen særlig nytelse.

Det var derfor en stor befrielse da jeg merket at han kom, og at den varme spruten fylte meg opp der ingen mann har fylt meg opp tidligere. Han nærmest sank sammen over meg totalt utslitt. Jeg lå der full av inntrykk og litt stolt, men mest av alt lykkelig over at det var over. Jeg lot hånden gli ned mellom beina og kjenne på analåpningen som fremdeles var vidåpen.

Jørgen beroliget meg med at den snart ville trekke seg sammen og at jeg snart ville være like trang som jeg alltid har vært. Han sa også at selv om denne opplevelsen kanskje ikke hadde vært helt topp for min del så var dette noe jeg kunne ta med meg videre. Jeg kunne nå med trygghet vite at dette var noe jeg kunne gi en fremtidig kjæreste eller partner hvis jeg ønsket det. Dessuten var han overbevist om at hvis jeg fortsatte å utforske litt på egenhånd så var dette noe jeg kunne lære meg å like.

Jeg lente meg bort til han og ga han et kyss på munnen for å vise at jeg ikke var sur på han og at alt i alt hadde jeg hatt en flott kveld med mange spennende erfaringer. Jeg gikk på badet og stelte meg litt før jeg kledde på meg og forlot hotellet mens Jørgen fremdeles lå utslått på sengen.

Legg igjen en kommentar