Miramar

Denne novellen er vist 9389 ganger.

Da jeg og min bestevenninne Jenny dro på ferie til Puerto de la Cruz på Tenerife var det først og fremst sol, bading og festing som sto på programmet. At Jenny kom til å forsøke å sjekke opp noen kjekke gutter var nok også å forvente. For min egen del hadde jeg ikke tenkt til å bruke noe energi på gutter. For meg virket det som bortkastet tid å forsøke å finne meg en gutt der nede når jeg uansett skulle reise tilbake til Norge om 14 dager. One night stands har aldri vært noe for meg, og da var det bedre å bruke tiden på å få seg bra farge på kroppen slik at jeg kunne fremstå som attraktiv når jeg kom hjem til Oslo.

Jenny derimot var av den motsatte typen. Hun elsket å flørte og å forføre. 14 dager uten gutter eller sex var nok en utenkelig tanke for henne. De fleste forholdene hun hadde hatt hadde ikke vart stort mer enn 14 dager uansett, og stort sett hadde de tatt slutt fordi Jenny gikk lei og ville finne seg noe nytt. For Jenny var nok flørtingen og forførelsen vel så viktig som selve sexen. Jenny var en eventyrer, hele tiden på jakt etter nye spennende opplevelser.

Attraktive gutter viste seg raskt å være en mangelvare på hotellet, og allerede første dag hadde Jenny derfor lyst til å komme seg ned til stranden og sjekke ut markedet der. Jeg klarte å overtale henne til at vi heller skulle sole oss ved hotellbassenget de første par dagene. De bleke kroppene våre ville neppe ha tiltrukket seg oppmerksomheten fra noen kjekke gutter uansett, og da var det bedre å ligge ved hotellet.

Hotell Miramar hadde et flott uteområde med blant annet et stort svømmebasseng. Området var skjermet for innsyn og vi kunne derfor sole oss toppløs uten å bli beglodd av alle og enhver. Majoriteten av hotellets gjester var pensjonister og det var svært få på vår egen alder. Jenny lengtet nok etter stranden og uteliv mens hun lå der, men jeg hadde det helt flott. Sol, varme og drinker ved bassenget, for meg var dette bare idyll. Jenny lå og ga terningkast til alle menn under 50 år. Det var svært få som scoret høyere enn tre og den eneste som fikk toppkarakter var Miguel som jobbet i baren ved bassenget.

Jenny var ofte borti baren for å flørte litt, eller hun fikk Miguel til å komme bort til oss med drinker. Det virket imidlertid ikke som hun fikk den oppmerksomheten hun ønsket, og etter hvert virket det som om også Jenny gikk litt lei. Isteden var det jeg som fikk Miguel sin oppmerksomhet. Uskyldige berøringer, komplimenter, flørting på dårlig engelsk og mye blikk og smil gjorde det ganske åpenlyst at han var interessert i meg.

Jeg smilte og var høflig, men utover det gjorde svært lite for å tiltrekke meg oppmerksomheten hans. Jenny la selvfølgelig også merke til Miguel sin åpenlyse flørting, og hun kunne ikke fatte å begripe at jeg ikke grep denne sjansen. Miguel hadde en flott veltrent kropp, trolig i slutten av 20-årene, var sjarmerende og veldig kjekk. For meg at han likevel lite spennende. Jeg så for meg at han var en som forsøkte å sjekke alle unge jenter som kom til hotellet, og det gjorde at alle komplimentene han kom med føltes bare sleske.

Etter å ha vært der et par dager ble jeg imidlertid klar over at han slettes ikke var en som forsøkte å sjekke opp alle unge jenter. Flere ganger var det unge og relativt attraktive jenter ved bassenget og baren, men ingen av dem fikk like mye oppmerksomhet fra han som det jeg fikk. Jenny hadde for lengst gitt opp å sjekke han opp, og jeg begynte å innse at interessen fra Miguel var oppriktig.

Uansett var uaktuelt for meg å flørte tilbake eller la meg forføre. Jeg forsøkte å ikke tenke noe på Miguel og heller nyte solen. Likevel merket jeg at jeg fikk bra med selvtillitt av at han fortsatte å gi meg oppmerksomhet.

Den tredje kvelden vi var der skjedde det uunngåelige. Jenny fant seg en gutt ute på en nattklubb og ble med han tilbake på hotellet. Det var en dansk gutt som het Jørgen og i dagene som fulgte tilbrakte han og Jenny stadig mer tid sammen. Jeg ble derfor gående en del for meg selv på kveldene. I hotellbaren og i tv-stua var det for det meste pensjonister og ektepar så jeg trakk meg ofte tidlig tilbake til rommet mitt. Selv om jeg ikke ville innrømme det ble kveldene ganske så ensomme. Jeg tenkte på Jenny og at hun trolig hadde det mye mer moro sammen med Jørgen enn hva jeg hadde for meg selv på hotellet. Jeg vurderte om jeg skulle gå ned på et utested i sentrum og forsøke å finne meg en gutt jeg også, men jeg var alt for pysete til det.

Fra vindu mitt kunne jeg se Miguel nede ved bassenget. Uteområde var nå stengt og Miguel gjorde rent bassenget og ryddet i baren. Jeg kledde av meg og la meg på senga. Jeg lå og tenkte på hvor deilig det hadde vært å ha en som Miguel hos meg nå. Hånda mi skled ned til underlivet mitt og jeg begynte å masturbere mens jeg fantaserte om Miguel.

Etter en kort stund begynte jeg å innse hvor patetisk det var å ligge å fantasere om en gutt som befant seg femti meter borte, og som med all tydelighet hadde signalisert at han hadde lyst på meg. Tiden var kommet for å svelge stoltheten min og invitere han opp på rommet slik at vi kunne gjøre det begge helt klart lengtet etter…

Jeg kledde på meg og gikk ned til bassenget. Som vanlig lyste Miguel opp når han så meg og forsøkte å flørte på sin relativt uforståelige engelsk. Jeg smilte og strøk han over den veltrente brystkassa hans før jeg gikk bort til baren vad bassenget. Der fant jeg en lapp hvor jeg skrev opp romnummeret mitt og la oppi skåla der man normalt legger igjen tips. Jeg blunket forførerisk til han før jeg gikk tilbake til rommet mitt uten å si et ord.

Fra rommet mitt kunne jeg spionere litt på Miguel. Det virket som om han skyndte seg med å bli ferdig med dagens oppgaver og at han hadde lappen min i hånda. Jeg gikk inn på badet og gjorde meg i stand, selvsikker på at han snart vill komme opp til meg. Jeg tok en rask dusj, pusset tenner og sjekket at underlivsbarberingen fra tidligere på dagen var gjort grundig nok. Da hørte jeg fottrinn ute på gangen. Jeg smilte fornøyd til meg selv i speilet, surret et håndkle rundt overkroppen og gikk ut i hovedrommet.

Det var som ventet Miguel jeg hadde hørt. Han åpnet døren og snek seg nesten lydløst inn i rommet. Han holdt en finger foran munnen mens han lukket døren nesten like lydløst bak seg. Han kom bort til meg og hvisket på gebrokkent engelsk: -”Girl, you will get me in so much trouble.” Jeg smilte til han og la armene mine rundt nakken hans. Vi møttes i et vått kyss og snart var tungene våre på oppdagelsesferd i hverandres munn.

Han åpnet knuten på håndkleet og det falt i bakken. Jeg sto foran han helt naken og han betraktet kroppen min med et smil rundt munnen. Nå hadde jeg riktignok ikke hatt på meg så mye klær når jeg solte meg ved bassenget så det var ikke så mye av kroppen min han ikke hadde sett tidligere. Likevel kunne han nå se på meg med et begjær som han ikke kunne vise foran de andre gjestene. Han strøk meg over puppene mens han sa noe på spansk jeg ikke forsto. Det jeg derimot forsto var et han likte det han så og at det begynte å bli mindre plass i buksa hans.

Jeg knepte forsiktig opp buksa og dro ned boxershortsen. En halvstiv og velformet pikk spratt frem. Jeg så Miguel inn i øynene mens jeg tok hånda mi rundt pikken hans og runket den forsiktig. Jeg kunne kjenne hvordan den ble hardere og at Miguel sin pust ble stadig tyngre.

Jeg satte meg ned på knærne, lot hånden skli ned mot roten og tok så mye av pikken hans i munnen som jeg klarte. Jeg lot leppene skli sakte oppover skaftet igjen. Da jeg kom til toppen løftet jeg blikket for å se om han satte pris på behandlingen. Det gjorde han åpenbart og jeg fortsatte med å suge han med lange, rolige drag.

Pikken hans var helt stiv nå og jeg merket hvor kåt jeg var og hvordan jeg lengtet etter å bli pult. Jeg runket han rolig mens jeg fortsatte å suge. Den andre hånden lot jeg skli ned mellom mine egne ben slik at jeg kunne massere meg selv litt mens jeg sugde.

Snart ville også Miguel være med på å gi meg nytelse. Han løftet meg opp og vi la oss i sengen i 69-stilling. Tungen hans åpnet meg raskt opp og det ble raskt klart at han viste hva han drev med. Han fant raskt frem til mine mest erotiske punkter og stimulerte dem på en fantastisk måte. Nok en gang hadde jeg lyst til å la høyrehånda skli ned mellom beina og stimulere nå klitoris, men han kom meg i forkjøpet. Med hender og tunge styrte han meg sikkert mot orgasme og jeg fikk større problemer med å fokusere på at jeg også skulle forsøke å suge han. Til slutt måtte jeg bare gi tapt og hele kroppen lå og ristet når den kraftige orgasmen kom.

Jeg rullet av han og ble liggende på magen å gispe etter pusten. Han reiste seg og stilte seg opp bak meg. Han dro meg litt nærmere sengekanten og snart kunne jeg kjenne pikken hans mot fitteåpningen min. I en rolig, men bestemt bevegelse presset han seg inn i meg. Jeg bet meg forsiktig i leppa og nøt følelsen av Miguel som presset seg innover i meg. Snart hadde han kommet helt inn og begynte å støte. Han pulte meg ganske hardt helt fra starten av og jeg kunne merke at han var minst like kåt som meg. Han økte takten og jeg innså raskt at alle forsøk på å være stille nå var fånyttes.

Jeg stønnet høyt og nøt Miguels aggressive behandling. Det virket også som om Miguel likte at jeg ga litt lyd fra meg og det fikk han bare til å ta i enda litt mer. Det var tydelig at ikke brydde seg om folk hørte at jeg hadde sex på rommet bare de ikke viste hvem jeg var sammen med.

Han lugget meg forsiktig i håret slik at jeg måtte dra nakken bakover og automatisk fikk litt mer svai i ryggen. Jeg møtte blikket hans som var fullt av kåthet og lidenskap. Svetten rant fra pannen hans og det var tydelig at han begynte å merke det energiske tempoet han hadde satt i gang med. Han satte en fot opp i sengen og flyttet knærne mine litt tettere sammen slik at han fikk en litt annen vinkel og stimulerte litt andre områder, men fortsatte å knulle meg i samme tempo som tidligere. Jeg merket at jeg begynte å bli sliten bare av å ta imot og desto mer imponert over Miguel som fortsatte med samme intensitet.

Snart skulle han imidlertid få litt hvile. Han la seg ned på rygg og signaliserte at jeg skulle sette meg med ansiktet mot han. Jeg styrte pikken hans mot åpningen og sklei rolig ned helt til hele pikken hans var inne i meg. Å ri er kanskje det jeg føler jeg er dårligst til når det kommer til sex, men denne kvelden klarte jeg faktisk å finne en jevn god rytme som jeg var fornøyd med. Ikke i nærheten av tempoet han hadde knullet meg i, men likevel overraskende raskt og rytmisk.

Miguel begynte gradvis å få tilbake pust og krefter. Han kom med rolige motstøt i samme takt som jeg red han. Etter hvert begynte han imidlertid å bli litt utålmodig. Det var tydelig at rolig tempo ikke var hans greie. Han begynte å støte i et tempo som jeg ikke klarte å henge med på, tok tak rundt nakken min og dro overkroppen min fremover. Han fikk meg i en posisjon som gjorde at han kunne knulle meg i et høyt tempo selv fra en liggende posisjon. Dette virket imidlertid svært anstrengende og det tok ikke lang tid før han rullet meg over på siden og fortsatte å knulle meg der.

Jeg var på god vei mot en ny orgasme da han ledet meg ut av senga og bort til veggen. Jeg ble stående lett fremoverbøyd med hendene mot veggen mens han nok en gang trengte seg inn i meg bakfra. Dette var tydeligvis en posisjon han likte svært godt og han fortsatte å knulle meg med kraft og tempo. Han knullet meg i denne stillingen lenge før han snudde meg rundt og sa noe jeg ikke klarte å forstå. Da han presset meg ned på kne og begynte å runke foran ansiktet mitt var det imidlertid ikke vanskelig å forstå at det var like før det gikk for han og at han ønsket å komme enten på ansiktet eller i munnen min.

Jeg ble sittende med halvåpen munn og titte opp på han mens han runket som besatt i noen få sekunder før han kom. Han tok tak i håret mitt med ene hånden og styrte pikken med den andre da han sprutet flere ganger utover ansiktet mitt. Jeg lukket øynene for ikke å få noe sperm der og kjente hvordan de varme ladningene traff meg og rant nedover ansiktet mitt.

Han tørket bort med pekefingeren og lot meg smake han ved å suge det av fingeren. Vi smilte til hverandre uten å forsøke å starte noen samtale på dårlig engelsk. Jeg ble liggende utmattet på senga med et tilfreds smil rundt munnen, mens han kledde på seg og smøg seg ut like lydløst som han kom.

Legg igjen en kommentar