mira’s historie del 1

Denne novellen er vist 6978 ganger.

Våkner av at mobilen gir beskjed om at jeg har fått en sms. Griper spent mobilen og vet at jeg har fått en melding fra min Mester. I dag er dagen da jeg skal reise for å møte Han som etter et par møter på nettet og så etter noen i virkeligheten er blitt min Mester.
Som er sterk nok mentalt til at jeg virkelig føler meg underdanig og ikke bare leker underdanig slik jeg til nå har gjort.

Meldingen sier bare at frem til vi møtes må jeg gå truseløs og med kuler, av klær skal jeg ha på meg et kort skjørt og en trang topp og bh.

Jeg er slik laget at jeg blir kåt av å bli fortalt hva jeg skal gjøre og hva jeg skal ha på meg, så før jeg kommer meg i dusjen er jeg allerede kåt og våt.
Stryker meg lett over den barberte musa mi, men vet at jeg ikke må gjøre mer enn det. Min Mester ville ikke like det om jeg gir meg selv en orgasme uten lov. Gjør jeg det vil jeg kjenne min Mesters straff, som jeg nå allerede vet kan være mot grensen av hva jeg klarer å ta imot. Men samtidig så liker jeg når Han tester grensene mine, så det hender jeg er litt trassig bare for å få kjenne straffen Hans.

I dusjen vasker jeg håret og kroppen nøye både med en klut og med en hanske som skrubber huden. Min Mester liker at jeg er barbert nedentil, så jeg barberer meg nøye der og ellers der jeg vanligvis gjør det. Heldigvis liker jeg selv å være barbert nedentil, føler meg ekstra sexy da.

Etter å ha pakket og sendt en sms om at jeg nå reiser, setter jeg meg i bilen. Har en lang reise foran meg, men vet at turen vil føles kort fordi tankene mine hele tiden vil kretse om hva som vil skje i helgen. Ikke at jeg vet det og det er slik jeg liker det, men fantasere kan jeg jo gjøre.
I kofferten min har jeg pakket korsettene mine, noen skjørt og topper og bluser. Høyhelte sko, støvletter strømper og stay-ups er selvsagt med.
Min Mester liker sånne antrekk og jeg elsker de. Det eneste jeg ikke klarer å gå i er klær som blir vulgære, det må være elegant.

Turen går greit, må ta et par ferger for å komme til min Mester. Når jeg er om bord i fergene merker jeg at jeg går rundt med et lite smil om munnen hele tiden. Flørter nok litt ekstra med fergebillettørene på begge fergene. Blir ekstra modig når jeg er under Hans makt og har kulene i meg. Jeg kjenner at jeg er våt og at det renner lett nedover lårene mine. Etter avtale sender jeg sms til min Mester når jeg er om bord i fergene og jeg får pirrende meldinger tilbake. Meldinger som sier noe om hva Han vil gjøre med meg når jeg kommer frem. At Han vil ha fri tilgang til musa mi til enhver tid og at Han forventer at jeg gjør som han vil hele helgen. Uansett hva Han vil finne på. Han har noen ganger ymtet frem på at vi skal møte et annet par. Han vet jeg ikke har noen erfaring med jentesex og at jeg er litt usikker på dette. Men Han vet og at om det skjer ”under” tvang vil jeg gjøre som Han vil. Og at det nok vil tenne meg. Når det gjelder tanken på en ekstra mann, så er den meget pirrende. Det er noe jeg alltid har fantasert om. Tanken på å bli brukt av to menn tenner meg enormt og det vet min Mester. Så et par ville nok være perfekt. Vil kunne gi oss begge ting som vi liker og/eller fantaserer om.

Dette er ting jeg tenker på mens jeg kjører og kommer nærmere min Mester. Ting som om jeg skal være ærlig gjør meg enda mer kåt. Kanskje dette er helgen da det skal skje, at jeg skal få oppleve å ha sex med flere på engang.
Jeg fantaserer videre om hva som kanskje vil skje disse dagene. Tror jeg må forvente straff fra min Mester, har ikke alltid vært så lydig som jeg burde. Spesielt når det gjelder det å spørre om lov til å gi meg selv orgasme. Eller når jeg har fått lov til en, så har det hendt at jeg har gitt meg flere. Merkelig dette, at selv om det tenner meg å måtte spørre om lov, så er det ikke alltid jeg gjør det. Og de gangene jeg har lov så har orgasmen blitt sterkere, enn når jeg ikke har lov.
En ting som har overrasket meg er at jeg tenner på smerte, så jeg håper at min Mester vil gi meg litt smerte. Kanskje jeg får smake pisken igjen eller at jeg får ris. Han har og snakket om stearinlys og isbiter. Kjenner at det liksom suger i magen av tanken på hva han kan finne på å bruke de til.

Sitter å smiler for meg selv mens jeg tenker på første gang vi møttes og min Mester fistet meg. Det er noe som aldri har skjedd med meg før, og følelsen av å bli så fylt opp var fantastisk.
En annen ting som jeg har begynt å like, er analsex. Det tenner meg utrolig når jeg får noe inn der.
Håper min Mester har planer om å leke med meg der. Og kanskje at Han ”tar” meg med kuken sin der? Det ville være noe det tenker jeg mens jeg smiler stort for meg selv.

Ser for meg at min Mester binder meg til sengen eller kanskje en stol, og siden jeg har klypene med meg at Han vil bruke dem på meg. Dette vil tenne meg, men jeg håper at Han husker at jeg er litt mer følsom på den høyre brystvorten enn på den venstre.
Vet at min Mester tenner på å bli sugd og at jeg da samtidig leker med analen Hans. Så jeg håper Han lar meg få lov til å gjøre det, liker å gi Ham nytelse. Men er litt usikker på hva mer som tenner Ham, vil gjerne gi Ham noe tilbake for alt Han gir meg av glede og nytelse.
Noe jeg enda ikke har opplevd er å bli blindfoldet, tanken på det tenner meg. Ser for meg at jeg er bundet fast til sengen og ikke kan se hva som skjer. At jeg bare kan høre og føle og ikke vite..blir enda mer kåt enn jeg allerede er.

En ting av det jeg liker så godt med dette ”forholdet”, er å kunne være så ærlig om mine tanker og lyster. Selv om jeg kanskje blir flau, så vil min Mester at jeg skal si hva jeg ønsker og hva jeg tenner på. Har litt problem med å si slike ting rett ute, men øvelse gjør mester sies det.
En annen ting er at jeg ikke alltid vet helt hva som vil skje, det er noe med det uventede som tenner meg. Samtidig som jeg vet at jeg er trygg, at selv om grensene mine blir presset, så går det ikke for langt heller.

Stopper ved en bensinstasjon for å fylle bensin og kjøpe meg litt mat. Oppdager plutselig at jeg står å flørter med mannen bak disken. Jeg står faktisk der å skyver frem brystene. Jeg må le av meg selv, dette er noe jeg aldri har gjort før, ”brukt” brystene mine på den måten. Kan nok virke både frempå og selvsikker, men på noen områder er jeg ganske sjenert. Og dette er en av de, men nå er det vist skjedd en forandring merker jeg. Dette bare bekrefter det jeg har følt en stund, at det å få leve ut mine fantasier og hemmelige lyster har på en merkelig måte frigjort noe i meg. Jeg smiler bredt når jeg sier ha en fin dag til mannen og vrikker ekstra på rumpa når jeg går ut til bilen.

Nå nærmer jeg stedet der jeg skal møte min Mester så jeg stopper bilen for å sjekke at sminken min er slik den skal være og for ikke å komme for tidlig. Turen har gått fortere enn jeg hadde planlagt og selv om det har gått noen timer siden jeg satte meg i bilen, har jeg følt at tiden har flydd av gårde.
Jeg parkerer bilen på hotellets parkeringsplass og legger knapt merke til hvor vakkert det er rundt meg. Tankene mine er bare opptatt med at nå er det bare noen minutter igjen til jeg får se min Mester igjen og helgen kan begynne. Sender en sms om at nå er jeg her og får kjapt tilbake en melding med rom nummeret. Liker ikke tanken på å gå alene rett gjennom resepsjonen og opp til rommet. Føler at ”alle” kan se hva jeg skal, men jeg løfter hodet og går stolt videre.

Legg igjen en kommentar