Moren til eksen

Denne novellen er vist 46750 ganger.

Vi hadde vært ute med jobben, og klokken begynte å nærme seg to på natten. For en gangs skyld var jeg lur, og gikk opp i taxikøen før byen stengte serveringen. Jeg så at taxikøen ikke var så lang, kun fem personer foran meg. Plutselig kjenner jeg en hånd på skulderen min. Jeg snur meg rundt, og der står moren til en av kjærestene mine for mange år tilbake. Jeg hadde nok ikke sett henne på over tretten år, så jeg ble overrasket å se henne i taxikøen så sent på kvelden. Hun hadde vært ute med noen venninner, og var på vei hjem som alle andre den kvelden. Jeg spurte henne hvordan det stod til, og hun fortalte at hun bodde i det samme huset som før og at alt var bra. Jeg hadde flyttet til samme kommune tre år tidligere. ”Så du har flyttet ut fra byen” spurte hun. Jeg nikket bekreftende og sa at jeg trivdes bedre litt utenfor. ”Du har vel stiftet familie og fått etablert deg, du” kom det fra henne. Jeg fortalte henne at jeg for tiden var singel, og at jeg bodde i leiligheten helt alene. Siden vi skulle samme vei, foreslo hun at vi kunne dele en taxi. En sølvgrå Mercedes rullet opp foran oss, og vi satte oss inn. Selv om hun var i begynnelsen av femtiårene, hadde hun alltid vært flink til å holde seg i form. Jeg husket at hun trente flere ganger i uken før, og det så ikke ut som om hun hadde sluttet med det. Hun lente seg mot meg når hun snakket, og jeg kunne se kløften mellom puppene hennes på innsiden av kjolen. Det virket som om hun gjorde alt for å vise meg hvor faste og deilige pupper hun hadde. Jeg følte meg litt forfjamset der jeg satt, men samtidig måtte jeg innrømme at hun klarte å få meg kåt. Bilen kjørte inn på gårdsplassen hennes, og taxisjåføren spurte om han skulle dele regningen før vi kjørte videre. Da så hun på meg og spurte om jeg ikke ville være med inn på et glass vin før jeg tok kvelden. Jeg hadde ingen planer for søndagen, så om jeg ble en times tid var sikkert det greit. Hun dro kortet sitt og vi gikk ut av bilen, mot inngangsdøren.

Huset så akkurat ut som det gjorde for mange år siden, og på en måte var det hyggelig å se det igjen. Hun satte fra seg vesken på kjøkkenbordet, og fant frem en flaske vin som hun ga til meg. ”Kan ikke du åpne denne, da. Jeg må bare på toalettet. Bare ta deg til rette og føl deg som hjemme”. Jeg fant vinopptrekkeren og åpnet flasken forsiktig. Jeg tok med meg to glass, og satt meg ned i sofaen. Hun ble borte ganske lenge, så jeg gikk ut i gangen for å se etter henne. Døren på badet stod på gløtt, og jeg hørte dusjen renne. Kanskje hun bare skulle ta en rask dusj etter hun hadde vært på toalettet? Nyskjerrig som jeg var så kikket jeg forsiktig inn døråpningen, og jeg så henne gjennom dusjveggen helt naken. Hun holdt på å skylle shampoen ut av håret, så hun la sikkert ikke merke til om jeg kikket litt. Jeg gikk tilbake til sofaen, og satte på TV´en.
”Unnskyld at jeg brukte litt tid. Det er bare så deilig å ta en dusj etter man har vært på byen. Jeg liker ikke røyklukten”. Jeg så på henne og smilte. Jeg var for så vidt enig i det hun sa. Hun hadde tatt av seg kjolen, og tatt på seg en topp og treningstights. Vi begynte å prate litt om gamle dager, og hun sa at hun visste hva vi holdt på med inne på rommet til datteren. Jeg rødmet og beklaget meg, men hun sa at det ikke var noe å være flau over. ”Det hørtes jo ut som om dere hadde det deilig?”. Jeg smilte og nikket. Visste ikke helt hvordan jeg skulle takle det spørsmålet, men det virket som om hun likte svaret. ”Vil du ha litt mer vin?” spurte hun. Jeg svarte ja, og hun forsvant ut på kjøkkenet for å hente flasken.
Tightsen hun hadde på seg overlot ikke mye til fantasien, og jeg så hvor deilig og rund rumpa hennes var når hun gikk mot kjøkkenet. Jeg tenkte at jeg ikke måtte bli opphisset av henne, for det hadde nok blitt helt feil. Men samtidig kjente jeg at det var noe som presset mot boxeren min. Jeg lente meg litt forover sånn at hun ikke kom til å legge merke til det. Hun kom tilbake, og det ble egentlig verre. Jeg så konturene av musa hennes gjennom treningstightsen hennes. Hun satte seg ned og gav meg glasset med et lurt smil. ”Liker du meg? Jeg ser at du har en liten kul på buksa di?”. Jeg rødmet og tok en stor slurk av glasset. Jeg så på henne og smilte, og jeg kjente hånden hennes på kneet mitt. Hun smilte tilbake og sa ”Det er ikke noe å være flau over. Du trenger ikke være redd for at jeg kommer til å si noe til datteren min”. Jeg begynte å kaldsvette litt, for denne settingen hadde jeg ikke sett komme. Hun lot hånden gli oppover benet mitt, mens hun smilte. Jeg stoppet hånden hennes rett før hun kunne kjenne pikken min, og så henne inn i øynene og sa: ”Mener du virkelig at vi skal ha sex?”. Hun så på meg og sa: ”Hvis du vil. Jeg kan love deg en deilig natt, for jeg har ikke hatt sex på over to år”. Jeg slapp hånden hennes og kysset henne forsiktig på munnen. Hun tok tak i bakhodet mitt og presset meg mot henne. Jeg kjente tungen hennes mot min, og hun var god til å kysse. Kulen på buksa mi ble ennå hardere, og jeg kjente hånden hennes klemme rundt pikken min. Hun spurte: ”Får jeg lov?”. Jeg nikket bekreftende, og hun skjøv stuebordet lit vekk før hun satt seg ned mellom beina mine. Hun åpnet buksesmekken min, og tok ut pikken min. Den var steinhard. Hun så litt overrasket ut, men hun tok den i høyrehånden og begynte å runke den sakte. Hun kysset den forsiktig, før hun lot den gli inn mellom leppene hennes. Hun tok halvparten i munnen før hun tok den ut igjen. Hun runket den videre, og kysset den igjen. Nå forsvant hele inn i munnen hennes, helt ned til roten. Jeg lente meg tilbake, og hun fortsatte å suge den. Når jeg var inni munnen hennes, masserte hun pikkhodet mitt med tungen, og jeg kjente at jeg ikke kom til å holde ut mye lenger. Jeg tok tak i hodet hennes, og stoppet henne før det var for sent. ”Nå? Liker du det ikke? Eller er du redd for å komme for tidlig?” Jeg svarte at jeg ikke ville komme før hun også hadde fått en orgasme. ”Du skal jo være hos meg i hele natt, jo. Og jeg lover at jeg skal få deg hard igjen etterpå”. Jeg smilte, og hun tok av seg toppen og fortsatte å suge meg. Jeg holdt meg fast i sofaputene mens munnen hennes jobbet, og jeg fortalte henne at det var rett før nå. Hun tok pikken ut av munnen, og runket den fortere og fortere. Jeg kjente ballene mine stramme seg, og jeg så på henne at hun var klar. ”Kom for meg!!!” sa hun, og tok pikken i munnen mens hun runket meg samtidig. Jeg kjente orgasmen komme, og jeg fylte munnen hennes. Jeg hadde aldri hatt en så intens orgasme før. Hun lente seg tilbake mens hun runket meg sakte. Hun svelget det hun hadde i munnen, og slikket seg rundt leppene. ”Mmmm. Deilig”.
Hun reiste seg opp med rumpa mot meg, og jeg tok tak i strikken i tightsen hennes og dro den forsiktig ned over hoftene hennes. Jeg hadde ikke sett feil tidligere, for rumpa hennes var helt utrolig. Hun løftet bena og gikk ut av tightsen. Med en hånd på hver av rumpeballene hennes, presset jeg de fra hverandre. Hun la begge hendene sine på stuebordet, og jeg begynte å kysse rumpa hennes målrettet innover mot fitta. Jeg begynte forsiktig å slikke henne, og hun stønnet. Hun smakte helt fantastisk, og jeg kunne kjenne at hun allerede var veldig våt. Jeg lot pekefingeren min gli sakte inn i henne, etterfulgt av en finger til. Hun var deilig og trang, og jeg gledet meg til å knulle henne. Jeg tok tak i hoftene hennes og snudde henne rundt. Hun la seg på sofabordet, og jeg spredte bena hennes varsomt. ”Jeg barberte meg i dusjen i stad. Håper du liker det?”. Hun var helt glattbarbert, og jeg nøt hvert sekund. Hun tok tak i hånden min og førte den mot munnen. Den forsvant inn mellom leppene hennes, og hun sugde litt på den. Hun førte hånden min mellom bena hennes, og jeg kjente den presset mot rumpa hennes. Hun presset den sakte inn i det bakerste hullet, mens hun signaliserte at jeg skulle fortsette å slikke henne. Jeg adlød og fortsatte å kose med den deilige musa hennes. Jeg visste ikke at hun var så kinky, men i denne situasjonen valgte jeg å ikke si noe. Jeg kjente at jeg begynte å bli hard igjen, og at jeg ikke kunne vente med å være inni henne. Jeg reiste meg opp, og hun kunne se ereksjonen min strutte mot henne. Hun tok hånden min og geleidet meg inn på soverommet. Hun kastet dynen på gulvet, og ba meg om å legge meg. Jeg la meg ned og hun satte seg over meg. Med den ene hånden tok hun et bestemt tak rundt pikken og førte den inn mot det aller helligste. Hun satte seg ned og begynte å ri meg. Fitta hennes var så sinnsykt deilig og trang, og jeg dro henne mot meg og begynte å kysse henne intenst mens jeg så pikken min forsvinne inn og ut av henne. Hun reiste seg og stilte seg på alle fire. ”Knull meg! Knull meg nå!!!!”.
Jeg stilte meg bak henne og førte pikken min mot fitta hennes. Den gikk helt til bunns i henne, og hun stønnet. Vi knullet en stund før jeg igjen kjente at jeg kom til å komme snart. Jeg la meg over henne og hvisket inn i øret hennes at jeg ville ha rumpa hennes også. Hun humret, og åpnet nattbordskuffen sin. ”Bare forsyn deg” sa hun. I skuffen lå det noen sexleketøy og en tube med glidemiddel. Jeg spurte henne om hun var sikker, noe hun bekreftet ved å gi meg tuben. Jeg smurte henne godt inn, og hun la seg ned på magen. Jeg la meg over henne og lot pikken min gli inn i henne en cm av gangen. Hun stønnet og jeg så hun likte det. Hun førte høyrehånden sin mellom beina og begynte å kose med seg selv mens jeg knullet henne. Utrolig nok så holdt jeg ut lenger enn jeg trodde, og jeg skjønte at hun nærmet seg klimaks. Jeg fortsatte litt til og jeg kjente kroppen hennes stramme seg og venstrehånden hennes klamret seg fast i madrassen. Hun stønnet høyere og høyere helt til det gikk for henne, og jeg knullet henne gjennom hele orgasmen. Jeg tok tak i henne og snudde henne rundt. Hun spredte beina, og jeg la meg over henne og begynte å knulle fitta hennes igjen. Jeg så svetten renne av ansiktet hennes, og hun ville tydeligvis ha mer. Jeg knullet henne bare noen minutter før jeg også kjente at jeg begynte å nærme meg. Rett før så trakk jeg meg ut av henne og satt meg over magen hennes mens hun tok pikken min i hånden og runket den fortere og fortere. Hun åpnet munnen og slikket seg rundt leppene i det jeg kom. Orgasmen jeg fikk var helt utrolig, og jeg ble ikke noe særlig mindre kåt av å se henne med sæd over nesa og munnen. Hun la begge hendene på rumpa mi, og presset meg inn mot henne. Hun tok meg i munnen og slikket i seg resten av spermen. Jeg trakk meg ut av henne, og hun så opp på meg og smilte. ”Dette trengte jeg!”
Jeg ga henne et håndkle og hun tørket ansiktet sitt. Hun ble meg meg ut i gangen, og kysset meg farvel og sa at jeg bare trengte å ringe hvis jeg ble kåt. Når som helst på døgnet. Jeg satte meg inn i taxien og dro hjem med en fantastisk opplevelse rikere.
[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar