Morgenstund

Denne novellen er vist 5531 ganger.

Det behagelige mørket blir varsomt erstattet av et rolig morgenlys. Jeg glipper forsiktig med øyelokkene, er fremdeles tander for sterkt lys etter en god natts søvn. Sola har lagt igjen en klatt på gardinene og gir meg en god følelse av vår denne søndags morgenen.

Jeg snur på hodet og myser mot deg, ser at du fremdeles er langt inne i søvnen. Den borteste armen ligger under teppet. Du ligger på ryggen og den nærmeste armen ligger på puten, over hodet ditt. Dyna dekker akkurat brystene dine, de ligger som to fine forhøyninger like under dynekanten.

To fristende forhøyninger. Jeg smiler og legger meg på siden, vil nyte synet av deg før du våkner. Du ser så avslappet ut, så trygg. Dyna er tykk, men ikke tykk nok til å skjule de vakre formene dine. Den slanke kurven i midjen og de runde hoftene vises tydelig. De hoftene jeg liker å holde godt rundt når jeg tar deg bakfra, og som jeg liker å stryke når vi ligger sammen og puster ut etterpå. Huden din er så myk og god, jeg blir aldri lei av å stryke den, kysse den.

Jeg strekker ut en hånd og stryker forsiktig en finger over kinnet ditt. I søvne smiler du svakt. Så tar jeg tak i dyna ved hoftene dine og drar varsomt nedover, slik at det ene brystet halvveis blir avdekket.

Pent. Mykt, velformet og innbydende. Du puster dypt inn i velbehag, godt pakket inn i søvnens slør enda. Brystvorten titter frem og hilser meg godmorgen, før den smetter under kanten igjen når du puster ut. Og når du puster inn igjen, dukker den fram. Jeg drar enda litt til i dyna slik at hele brystet ditt er ute i det fri. Luften i soverommet er litt kjølig og får brystvorten til å trekke seg litt sammen, stivne til en fin, liten knopp mens huden rundt får små, søte nupper av gåsehud. Jeg får lyst til å kysse den mørkebrune knoppen, men blir liggende. Jeg vil nyte synet av deg enda litt til.

Du er så fin. Så vakker. Kroppen din er det beste jeg vet. Min egen kropp har allerede reagert på tankene og synet av deg, og det blodfylte lemmet lager bulk på trusa, som jeg raskt tar av. Mens ereksjonen strekker på seg under dyna, fukter jeg pekefingeren og legger en liten dråpe på brystvorten. Jeg puster forsiktig på den, så dråpen skal bli avkjølet. Jeg fryder meg av synet når den ivrig trekker seg sammen og blir enda mer fristende. Den er knallhard og jeg må være streng mot meg selv for ikke å strekke meg, lukke leppene rundt knoppen og la tungen leke med den.

Har jeg hjerte til å vekke deg enda? Du ser ut som du sover så godt, men jeg begynner å kjenne begjæret banke i årene, kåtheten ligger svullen i lemmet og jeg vil ha deg. Jeg vil kjenne kroppen din tett inntil min, kjenne varmen fra huden og lukten av deg. Jeg vil kjenne knoppene dine stivne i håndflatene mens jeg masserer brystene dine, vil trekke pusten mellom bena dine og nyte kjønnslukten av saftene, som jeg skal stikke tunga borti og smake på. Med fingrene skal jeg brette kronbladene dine til side og drikke nektaren. Rolig skal jeg massere klitorisen og gledes av at kroppen din vrir seg i velbehag av din nytelse og min behandling. Så vil jeg snu meg og stikke tungen så langt inn i munnen din som jeg kan, før den møtes av den deilige, myke tungen din mens lemmet finner veien inn mellom kjønnslepper og safter og andre deiligheter. Rolig skal vi elske og sammen skal vi øke takten inntil begjæret eksploderer i felles nytelse.

Jeg elsker deg, begjærer deg. Gud, som jeg trenger deg nå. Jeg heiser meg opp på albuen, legger leppene rundt brystvorten din, den har ropt på meg og fristet meg helt siden dyna forsvant. Knoppen kjennes litt kjølig ut og jeg vet at den våte tunga mi er varm, den ruller mykt rundt og rundt, leker seg med den stive knoppen. Med et gisp slår du øynene opp før smilet vider seg ut og du lukker øynene igjen. Ikke for å sove, men for å nyte nå. Jeg smetter hodet under dyna og slikker meg nedover, lar tunga rotere litt i navlen din før jeg setter kursen mot venusberget og varmen lenger ned. Og litt etter kan jeg med et nytefullt stønn innrømme at morgenstund virkelig har gull i munn.

Sola stiger på himmelen mens dagdrømmen min på morgenkvisten blir til en deilig realitet.

Legg igjen en kommentar