Morramøte

Denne novellen er vist 6058 ganger.

Klokken var 07:03 da han parkerte utenfor huset hennes. Hun hadde latt ytterdøren være ulåst kvelden før slik at han kunne gå rett inn. Han ble møtt av hunden hennes som logret vilt med halen av glede for å se noen. Hunder blir alltid så glad for å se oss. De viser oss lengsel og kjærlighet hver gang vi kommer hjem. Han går med forsiktige steg opp trappen til 2. etasje der soverommet hennes er. Det er stille i huset. Han er stille mens han sakte lukker opp døren til soverommet, og der ligger hun. Han ser bare formen i dynen fra den deilige kroppen hennes før blikket hans møter håret hennes som stikker opp fra dynen om halsen. Det lange blonde og tykke håret hennes ligger helt stille, men det ser ut som det danser lett over puten før det faller ned på kinnet hennes. Han hører pusten hennes. Han kjenner lukten av det som skal skje og hjertet slår litt raskere …

Hun kjenner at han er i rommet. Hun smiler forsiktig mens øynene fortsatt er lukket. Hun hører lyden av klærne hans når de treffer gulvet. Hun kjenner lukten av det som skal skje og smilet øker i intensitet mens hun hører et stille «God morgen» fra en stemme hun har drømt om siden hun sovnet. Han kommer krypende under dynen og legger seg sensuelt inntil henne. Hun er varm og han er kald når kroppene møtes, og han kysser henne lett på armen mens pulsen øker hos begge to. Nå var det bare de to i hele huset, i hele verden, i hele universet. Hun kjente tissen hans vokse mot låret mens han strøk henne over den myke deilige kroppen hennes og kysset henne mer og mer intenst. Hun åpner øynene og blikkene møtes for første gang denne dagen. Tungene danser i hverandres munn mens tissen vokser hardere og hardere, og musa blir våtere og våtere. Han fører hånden over musbakken og finner forsiktig knappen. Under knappen er det varmt og vått og han kjenner at dette vil han smake på. Han glir forsiktig ned i sengen, tar tak i rompeballene hennes og stryker tungen over leppene og opp over knappen. Hun puster tyngre og det kommer gode lyder fra henne mens tungen hans gjør flere runder mellom lepper og knapp. Blikket møtes igjen og universet er på vei til å eksplodere. Begge smiler lurt og kjenner lukten av det som skjer. Den lukten de begge har drømt om, lyden de begge har savnet siden sist og lengselen etter den orgasmen som bare de kan gi hverandre. Hendene hennes knyter seg hardt i lakenet mens ryggen løfter seg fra madrassen. Han kjenner at knappen vokser mot tungen hans og han øker farten. Hun er på vei mot verdens beste sted. Han elsker det. Han klemmer rompeballene hennes godt i hendene når han kjenner at hun kommer. Hun kommer. Hun kommer så uendelig vakkert til lyden av ubeskrivelige euforiske følelser som bare han kan gi henne. Ingen andre i hele verden har fått henne til å føle som dette før. De vet begge hva det er.

Han drar seg opp i senga mellom bena hennes, kysser seg oppover magen til den harde tissen hans møter varmen og fukten av musa. Han dytter den forsiktig inn og ut mens han stirrer henne inn i øynene. Blikket intensiveres. Blikket låses og munnen hennes åpnes mens han kjenner at skjeden hennes knyter seg rundt tissen hans. Det går raskere inn og ut og ryggen hennes løfter seg nok en gang fra madrassen mens hun stønner av en ubeskrivelig nytelse. Det skjer igjen. Og igjen… Tredje gangen kommer han også. De møtes som to kometer i et tomt univers. De møtes i noe av det vakreste og meste intense de begge har manglet i livet så langt. De vet begge hva det er. De vet begge hva det kan bli.