Møte med en ukjent

Denne novellen er vist 3170 ganger.

Vi møtes på hotellrommet, og jeg kan se de i øynene dine: du er klar! Jeg river av deg klærne til du står der i bare undertøyet før jeg skyver deg ned på kne foran meg. Du skjønner tegninga, åpner beltet og drar ned buksene mine. Du ser bulen i bokseren og gnir den lett mens du gliser opp til meg. Blunker forførende med øynene før du fisker frem pikken og trer munnen din over…

Jeg stopper deg før det går for langt. Dette skal nytes. Jeg drar deg opp fra gulvet, og dytter deg bestemt ned på senga, der du blir liggende på ryggen. Nå er tiden inne. Vi er begge veldig klare og vi veit begge hva vi ønsker. BH og g-streng forsvinner, og jeg må stoppe opp et øyeblikk for å beundre den vakre kroppen din. Nyte tanken på at for en liten stund er den bare min. Jeg legger meg litt over deg med det ene beinet mellom dine, og holder armene dine sammen over hodet ditt med den ene hånden min. Med den andre kniper jeg den ene brystvorten din mens jeg biter deg forsiktig i den andre. Jeg merker at dette liker du. Jeg merker at du begynner å gni deg mot låret mitt. Du er kåt. Jeg lar den ledige hånden min gli sakte nedover magen din, og merker at den nærmer deg noe varmt. Jeg legger hele hånden over kjønnet dit, og lar en finger gli inn mellom de bare leppene. Så drar jeg den sakte oppover mot klitorisen din. Når jeg treffer den, nøkker du til og stønner høyt. Du er klar. Du var klar allerede før vi kom inn på rommet. Jeg ruller deg over på magen, og beordrer deg opp på alle fire. Jeg glir inn i deg bakfra med ett jokk, og kjenner hvor deilig du er rundt meg. Jeg tar tak i håret ditt, og drar hodet ditt litt bakover. Jeg øker tempoet, og vi stønner i kor. Du kommer med et skrik, og det rister i hele kroppen din…

Legg igjen en kommentar