Møte på en restaurant

Denne novellen er vist 14231 ganger.

Du var kledd i et kort skjørt, en ettersittende bluse, en kort sort skinnjakke og høyhelede sko. Ansiktet var sminket. Vi drakk en flaske vin. Etterpå spiste vi middag på en restaurant. Du snakket hele tiden, avledende prat og jeg smilte til deg. Midt i en av dine lange utlegninger, bøyde jeg meg over bordet og hvisket bestemt og halvhøyt inn i øret ditt. «Jeg vil at du skal ta av deg trusen». Du ble stille og rødmet lett da jeg lente meg tilbake i stolen. Så deg rundt om noen hadde hørt hva jeg hvisket til deg. Du måtte velge. Noen sekunder ble du sittende å se på meg. Så reiste du seg. Gikk på toalettet. Da du kom tilbake satte du seg bare ned igjen, med et lurt smil. Den ene hånden la du på bordet. Nærmest instinktivt løftet jeg den og kysser fingrene. Hendene var nyvasket. Det luktet likevel kvinne. Jeg viste at du har tatt på seg selv der inne. Jeg betalte regningen, vi reiste oss og gikk. Vi gikk til en annen bar. Klokken nærmet seg midnatt og baren var overfylt, vi fant plass i et hjørne. Jeg sto bak deg og lar en hånd gli under skjørtet ditt. Den treffer naken hud. Du svaiet ryggen og beveget deg med nærmest umerkelige bevegelser mot hånden min. Jeg hadde hånden helt opp i skrittet ditt og gned fram og tilbake. Med fingrene videt jeg deg ut og stakk langfingeren opp i deg. Du rykket til av den overraskende bevegelsen. Jeg så meg rundt. Ingen lot til å se hva jeg gjorde med deg.

 

Vi kjører ut av byen. Du spør hvor vi skal. Jeg smiler til det. Forteller at det er en overraskelse. Etter noen minutter svinger jeg inn til en busslomme og stopper. Sier at hvis dette skal bli en ordentlig overraskelse er jeg nødt til å sette bind for øynene dine. Et sort tørkle blir bundet rundt hodet ditt. Du ser ingenting. Jeg kjører videre, ut av byen. Etter 10 minutter svinger jeg av hovedveien og inn på en mindre vei.

Og etter ytterligere 10 minutter til stanser bilen. Du spør om du skal ta av deg bindet du har for øynene, men jeg svarer nei. Jeg går ut av bilen og rundt til din side. Geleider deg ut av bilen, opp en trapp. Du høer at jeg låser opp en dør og vi går inn. Jeg fører deg gjennom et par rom og plasserer deg ved en seng. Forsiktig og famlende setter du deg på sengekanten.

 

Du hører at jeg romsterer med noe. Jeg forteller at jeg fyrer opp i en peis. Du hører papir som blir krøllet og etter hvert hører du knitringen og kjenner fornemmelsen av varme som stråler mot deg.

 

Jeg går bort til deg, ber deg reise deg. Så kler jeg av deg. Kysser deg. Snart er du naken, bortsett fra tørkleet du har foran øynene. Jeg kjærtegner kroppen din. Tar grådig på deg, Ingen av oss sier noe. Et øyeblikk lar jeg en hånd gli inn mellom bena dine og masserer bestemt fra side til side. Du gisper, munnen din er åpen. Jeg vurderer om jeg skal plassere deg slik at du kan suge meg, men skyver deg tilbake til sittende stilling, ber deg sprike med bena. Du gjør som jeg sier og jeg plasserer meg på knærne mellom bena dine. Jeg spør om du er våt. Du svarte med et «mm-m» og jeg ber deg kjenne etter. Litt nølende lar du en finger gli opp og ned i den våte spalten. Jeg ber deg forsette. Ber deg skrev slik at jeg kan se hva du gjør. Du stønner. Med sirklene bevegelser fortsetter du. Munnen din var åpen. Du er kåt. Mumler at du kommer om du fortsetter slik.

 

Jeg tar av meg klærne og går ned på kne mellom bena dine igjen. Runker sakte. Du kan ikke se det. Jeg forteller deg hva jeg gjør. Legger hodet bakover. En skjelvende bevegelse glir over munnen din. Jeg tar rundt håndleddet ditt. Stopper deg. Legger deg bakover i sengen. Du prøver å ta av deg bindet for øynene. Jeg tar hendene dine over hodet ditt. Du kjenner at jeg binder hendene og bena dine til hver av sengestolpene. Slik blir du liggende som en X foran meg. Du er nydelig og hjelpeløs. Jeg kontrollerer deg. Kjenner på brystene dine. Vortene knopper seg i berøringen. Klyper dem. Klemmer dem hardt. Du ynker deg. Huden blir rød etter mine berøringer. Kjenner på den våte revnen din. Ser hvordan væten renner ut av deg. Stikker to fingre inn i deg. Du stønner når de to fingrene glir inni deg. Så tar jeg fram en fjær og drar den kilene oppover på innsiden av lårene dine og opp og ned i spalten din. Underlivet ditt sitrer mot fjæren. Jeg stopper og trekker fjæren unna. Det samme gjentar seg. Den våte fjæren glir opp og ned i sprekken. Når du beveger deg, trekker jeg den vekk. Du forstår at jeg vil at du skal ligge helt stille. Jeg forsetter litt til. Hele kroppen din tar i mot berøringene. Jeg finner de mest følsomme punktene dine. Så legger jeg fjæren vekk. Du hører en summende lyd. En vibrerende gjenstand berører. Først bare så vidt, så over klitoris. Etter en stund presser jeg den inn i deg. Den sprenger deg. Du bukter deg, og jeg trekker den unna. Du har forstått leken nå. Forsøker å ligge stille. Så puler jeg deg med den summende plasttingen. Fingrene mine gnir hardt over klitoris. Plasserer en finger mot rumpesprekken din. Jeg bøyer meg ned og slikker deg. Tunge, dildo, finger. Hardt og fort til du eksploderer og presser underlivet mot meg. Det varer lenge.

 

Når du kommer til deg selv, tar jeg av deg bindet for øynene. Du ser mysende opp i et dyprødt tak i en himmelseng i et svakt opplyst rom. Du ser på meg. Jeg går opp i sengen, står på kne mellom dine ben. Du ser du meg. Den steinharde kukken er like ved ansiktet ditt. Hånden min holder rundt den. Jeg runker langsomt. Du sier du vil ha meg inne i deg. Jeg rister på hodet, øker tempoet litt. Holder på til en liten sædperle viser seg på tuppen. Jeg stopper, vet at når jeg gjør dette, og venter litt kan jeg lage kjempelange og sterke orgasmer. Så løser jeg opp bena dine, og legger meg over deg. Du gisper når det harde kjønnet stanger opp i deg. Så puler jeg deg hardt og langsomt, holder deg hardt, Du er våt, og skriker når det går for deg igjen. Du prøver å dra deg unna, men kommer ikke ut av grepet mitt. Så samler jeg bena dine mellom mine for å gjøre deg trang, legger en hånd under deg og spruter inn i deg.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar