Møte med en fremmed

Denne novellen er vist 7704 ganger.

Hjelpeløs, uvitende og uskyldig sitter jeg alene i en stol og aner fred og ingen fare. Ikke vet jeg at om noen sekunder vil denne idyllen forsvinne.

Jeg hører raske bestemte skritt bak meg. I et brøkdel av et sekund får jeg et blikk av to mørke skumle øyne, fulle av lyst. Deretter får jeg et bånd rundt øynene og et grep rundt hendene mine. Jeg blir kommandert opp av stolen og geleidet ut på gulvet. Stiv av skrekk står jeg ute av stand til å røre meg. Et par hender begynner sakte å kle av meg, plagg for plagg. Til slutt står jeg blottet og naken, totalt umyndiggjort. Likevel så finner jeg situasjonen ganske opphissende.

Raskt får jeg bundet hendene mine fast bak på ryggen. I noen minutter skjer det ingen ting. Jeg bare står der mens jeg hører pusten til denne mannen som langsomt beveger seg rundt meg. Et rømningsforsøk er likevel nytteløst. Og jeg tenker, vil jeg egentlig rømme?

Etter hvert kjenner jeg noen berøreleser. Først ganske tilfeldige, siden mer bestemte , på munnen, i nakken, på brystene… Jeg får frysninger i kroppen og pusten min blir tyngre og hurtigere. Jeg kjenner jeg blir våt mellom bena. ”Gjerningsmannen” merker mine signaler og lar fingrene sine vandre nedover til det forbudte området. Han presser en av fingrene sine inn i meg og jeg gisper høyt. Siden blir han mer voldsom og presser inn flere fingrer. Dette blir nesten for mye for meg og jeg må lene meg til han for ikke å falle ned på gulvet.

Uventet blir jeg i en forrykkende fart dyttet over enden på en sofa. Og på noen sekunder har han fått kneppet opp boksa si og ført lemmet sitt inn i meg, dypt inn i meg. Dette var overraskende og han måtte bruke makt og styrke for i det hele tatt å greie å slippe inn. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg finner situasjonen på grensen mellom det fantastiske og det grusomme. Nesten som en voldtekt, men kanskje det er nettopp det jeg ønsker? Fortvilet prøver jeg å reise hodet mitt, men det blir raskt presset ned igjen av en sterk hånd. Han griper meg rundt hoftene og støter rolig ut og inn av meg, helt inn, helt ut. Lenge. Men så, uten forvarsel, slutter han. Jeg blir nesten litt skuffet. Han knepper igjen buksen river meg opp og dytter meg fremover på gulvet. Turen ender i et annet rom og jeg blir slengt ned på en seng. Jeg blir lagt på langs ,mens både hender og føtter blir spredt ut som en stjerne. Jeg prøver å kjempe imot og presser bena sammen, men til ingen nytte. På et par minutter er både hender og føtter bundet

Siden fjerner han bindet rundt øynene mine. Jeg føler et snev av sjenanse. Her ligger jeg helt naken mens han sitter fullt påkledd og ser på meg. Jeg føler meg virkelig underdanig. Kulen på buksen og gliset i ansiktet røper at han liker det han ser. Raskt får han av seg klærne og setter seg overskrevs på meg. Langsomt berører han brystene mine, gir meg små ømme kyss og ser på meg. Lemmet hans står stolt ut fra kroppen. Kjønnet mitt gløder etter å bli fylt, men han har visst tenkt å pine meg ennå litt lengre. Så etter en stund (som kjentes som en evighet!) starter han å bevege hodet på lemmet sitt så vidt inn i meg. Bare noen får centimeter, så ut igjen. Jeg tror jeg holder på å bli gal! Etter hvert går han lengre inn, tomme for tomme. Til slutt er han helt inne. Han ligger tungt oppå meg og jeg er ute av stand til å gjøre en eneste bevegelse. Jeg er overlatt helt i hans makt. Tempoet øker, han forandrer uttrykket i ansiktet. Bevegelsene hans blir dyriske og brutale, han blir hardere og hardere. Det er nesten så jeg føler at han vokser inne i meg. Jeg mister nesten bevisstheten og ligger helt utkjørt da han er ferdig. Han løsner repene og kommanderer meg ned på kne på gulvet. Selv blir han sittende på sengekanten. Han gir meg ordre om å suge han og jeg adlyder. Både hodet og skaft får den behandling det har behov for. Han kommer litt inni munnen min før han trekker seg ut og resten blir sprøytet på brystene mine

Legg igjen en kommentar