Møtet

Denne novellen er vist 5307 ganger.

Hennes myke bryst ble presset mot ryggen min, hvis jeg virkelig kjente etter, så kunne jeg innbille meg at jeg kjente jeg hennes stive brystvorte, gjennom alle lagene med klær som skilte våre nakne kropper. Håret hennes børstet over kinnet mitt, så mykt som sommerfugler om sommeren. Fingeren hennes gled over papirene som lå foran meg, hun sa noe, jeg klarte ikke å oppfatte hva hun sa, alle tanker var fokusert rundt hennes store myke bryst som berørte min rygg. Hun gikk videre og fortsatte foredraget sitt, etter dette, så var tankene mine bare på en ting, hvordan ville det føles å ta henne midt i møterommet, bare tanken gjorde at blodet begynte å strømme fra det ene hodet til det andre. Kuken kjentes som den skulle sprenge i den trange dressbuksa mi. Plutselig begynte alle de andre å klappe, foredraget var over, og der satt jeg med staven stiv. Jeg ble med på klappingen, og håpte at hevelsen skulle gå fort over. De andre begynte å reise seg fra bordet, jeg tok desperat tak i papirene som lå på bordet, og lot som jeg studerte de. Rommet ble tomt, jeg satt der og så på papirene og hun pakket ned laptopen og ryddet bort forelesningsnotatene sine.

«Hva syns du?»
«øhm.. Spennende» sa jeg usikkert, noe som jeg i håpte ble kamuflert av at jeg så ut som jeg leste gjennom notatene som lå foran meg.
Hun var ferdig med å pakke ned sakene sine, og gikk mot døren – «kommer du?»
«øumh.. ja, kommer» hun skulle låse møterommet for dagen så jeg kunne ikke utsette det uunngåelige noe mer. Jeg reiste meg og tok på meg dressjakka, i håp om at den skulle skjule litt. Jeg snudde meg mot henne, og gikk mot døra. Hun så meg inn i øynene, hun hadde noen utrolig fine blå øyne som kunne forføre enhver mann.
«Syns du foredraget mitt var så spennende?» sa hun, og så ned med et ondt smil og fniste litt.
Ansiktet mitt må ha skiftet farge på veldig kort tid, fra blek og nervøs, til helt tomatrød.
Hun må ha merket på meg hvor flau jeg ble – «det gjør ingenting» sa hun med en stemme som var helt annerledes enn den hun hadde brukt tidligere på kvelden. Stemmen som hadde blitt brukt til å beskrive grafer og regnskap, hadde blitt om til en fløyelsmyk stemme, fylt av lyst, begjær, kåthet og glede. Våre blikk møttes igjen, hun lukket døren, og gikk mot meg, uten å fjerne blikket. Hun presset hoften sin mot min og kysset meg veldig forsiktig på leppene. Et deilig kyss, så mykt så godt, og så ladet med seksuell spenning. Jeg fikk endelig summet meg litt og la armene mine rundt henne.
Kyssene ble råere og råere, den ene hånden hennes strøk over bulken i buksa mi, mens hennes andre hånd var opptatt med å få opp beltet mitt, og finne frem til tingen som hadde ført til alle disse problemene, jeg hadde fantasert – bare minutter tidligere – om å føre en hånd opp i det sorte miniskjørtet hennes og, som i fantasien min, så var det ingen flere klesplagg der strømpene stoppet.
Jeg fuktet fingrene før jeg gikk ned igjen, langefingeren gikk forsiktig inn i henne, mens tommelen ble brukt i sirkelbevegelser rundt og over gledes-tappen hennes. Hun beit meg i underleppa og et lite stønn av rein lyst kom fra henne mens hun omsider fikk opp buksa mi. Hun la hånden rundt det knallharde skaftet mitt og bevegde hånden sin litt frem og tilbake. To av fingrene mine var kommet inn i henne, hun var blitt ganske våt.
Så dyttet hun meg plutselig bakover, så rompa mi traff bordet. Det var som om vi leste tankene til hverandre (kanskje ikke så vanskelig når begge er så kåte) hun presset penishodet mitt inn mellom beina sine mens jeg tok tak i rumpeballene hennes, og løftet henne opp. Hennes våte, trange, varme skritt sank sakte nedover min knallharde penis, hun stønnet og tok seg til brystene sine. Jeg løftet henne opp, hovedsakelig med kroken min, men brukte også hendene mine som støtte, de hadde godt grep rundt rumpeballene hennes. Jeg la henne på ryggen på bordet, og dro meg litt ut av henne, før jeg presset meg inn igjen. Jeg drev å kneppet opp blusen hennes, jeg ville se hennes store bryster, gjennom blondene på den blå Bh’n hennes stakk to harde brystvorter. Jeg ville ned for å slikke de fine små brystvortene, så jeg dro meg ut av henne. Hun stønnet frem et langt «neejihh» la beina sine rundt hofta mi, og skjøv meg inn i henne igjen. Hun smilte til meg igjen, et kåt smil fylt av lyst, hun førte hånden inn i skjorta mi, og kløp meg i brystvorten min. Jeg økte tempoet, hardere og hardere, hun stønnet, og tok tak i slipset mitt. Og dro meg ned mot hennes barm, kysset meg og beit meg forsiktig med leppene hennes. Brystene hennes fylte begge håndflatene mine, jeg byttet på å stryke over og småklemme litt på brystvortene hennes, stønnene hennes ble mer regelmessige, og jeg kjente selv at pusten min ble tyngre. Jeg dro det stive lemmet mitt nesten hele veien utav henne, og så henne dypt inn i øynene, det var desperasjon å skimte i blikket hennes, jeg kjente at beina begynte å stramme seg rundt meg, når jeg tok tak i gledespinnen min. Den var helt våt av hennes safter, jeg førte hodet opp, mellom leppene hennes, til jeg berørte klitten hennes med mitt våte, store, blodfylte hode, jeg så på henne at hun skjønte hva jeg drev på med, og hun slappet av i beinene igjen, jeg lot hodet gli rundt og over hun lukket øynene, hun oste av velvære, det så ut som hun likte behandlingen, jeg la hendene mine på hoften hennes og førte lemmet mitt inn i henne med full makt, hun stønnet høyere enn før, og tok et solid grep om hennes store runde bryster, jeg dro meg ut litt, men skjønte hva som holt på å skje, så jeg holt meg inne i henne, beina ble strammet rundt meg, så jeg hadde ikke så mye valg egentlig. Alle musklene i kroppen hennes ble spent, hendene som enda var godt plassert på brystene hennes, klemte så hardt, at det så litt vondt ut.
Hun stønnet og jeg kjente hennes trange, våte sted ble enda trangere, rundt min penis, som kjentes ut som den ville eksplodere der inne. Hun slappet av igjen, før en ny bølge med muskelsammentrekninger kom over henne, ikke fullt så kraftig, som den forrige. Beinene som heletiden hadde vært klemt rundt livet mitt minsket på grepet sitt, og hele kroppen hennes slappet av, hendene som for litt siden hadde klemt hardt på de fyldige brystene hennes, ble nå brukt til å kose forsiktig med de stive brystvortene hennes.
Jeg var fortsatt sprengkåt, men ville ikke gjøre meg helt ferdig enda, så jeg dro meg utav henne forsiktig, og denne gangen lot hun meg gå uten kamp, jeg bøyde meg ned for å endelig legge munnen min rundt hennes struttende lille brystvorte, hun stønnet nok en gang når jeg slikket over den, hun var litt medtatt etter forrige orgasme, men alt tydet på at hun var klar for en runde til. Hun løftet hoften fra bordet mens hun dro av meg skjorten. Jeg kjente hennes våte lepper mot magen min, mens jeg fortsatte å fokusere på brystene hennes. Hun førte hendene gjennom håret mitt, saften hennes kjentes kald ut på magen min når hoften hennes traff bordflaten igjen. Jeg kysset navlen hennes på vei ned, passerte miniskjørtet som var blitt dradd oppover og lå som et belte over hoften hennes. Fitten hennes glinset av hennes egne safter, hun la seg bedre til rette på bordet, før jeg enkelt lot 2 fingre gli inn i henne, jeg virkelig pulte henne med fingrene mine. Mens tungen min gikk i sirkler rundt elskovs-erten hennes. Hun stønnet og begynte å bevege hoften sin for å komme fingrene mine i møte. Hun lå der med lårene over skuldrene mine. Stønningen ble gjenkjennelig mer og mer regelmessige og kraftigere. Så ble det helt stille, lårene hennes presset mot ørene mine, jeg kjente helt tydelig at musklene hennes som var rundt peke og langefingeren min trakk seg sammen.
Hun la beinene rundt hodet mitt og gav meg en skikkelig klem, hun presset meg mot underlivet hennes, jeg fortsatte å slikke henne, nå hørte jeg hun skrek av glede, selv om ørene mine var dekket av hvert sitt nydelige lår. Hele kroppen hennes bølget i muskelsammentrekninger. Hun slapp taket rundt hodet mitt, hun stønnet litt fortsatt og prøvde å få igjen pusten.
– «nå er det din tur» sa hun når hun fikk igjen pusten, hun smilte lurt, hoppet ned fra bordet.
Hun tok den ene hånden sin ned mellom beina for å fukte den litt, før hun la den med et solid grep rundt staken min, den andre brukte hun til å masere pungen min med. Hun brukte munnen til å suge på det allerede blodfylte penishodet mitt. Følelsen av denne pulserende bevegelsen var så ubeskrivelig god, jeg viste jeg ikke kom til å holde orgasmen tilbake særlig mye lengre, men prøvde, jeg klynket ut et lite stønn og bøyde meg litt for å hindre at jeg skulle komme allerede, hun skjønte med engang hva jeg prøvde på så for å hjelpe meg minst mulig med det jeg prøvde på, så satte hun opp tempoet på runkinga, mens hun tok mer og mer av mitt lem inn i sin munn. Hele kroppen min trakk seg sammen når det var uunngåelig å utsette det noe mer, jeg stønnet høyt mens jeg kjente sæden sprute utav meg, hun fortsatte å masere pungen heletiden mens jeg kom.
Hun reiste seg, kneppet blusen sin, dro ned skjørtet, mens hevelsen min endelig gikk ned, jeg kneppet buksen men lot skjorten henge løst over den, vi gikk sammen ut av møterommet og hun sa «sees til mandag» mens hun lot hånden gli over lemmet mitt og bet meg lekent i øreflippen. Jeg sto litt paff igjen ved døren og så på henne mens hun gikk ned korridoren og ut døra. «Tenk hvis alle fantasier endte slik..» mumlet jeg for meg selv.

Legg igjen en kommentar