Mus i drammen

Denne novellen er vist 71706 ganger.

24 mars og 1 april var jeg i Drammen, hos et ektepar i 40 årene.

Han er ganske normal, mens hun er frodig med STORE pupper og blondt langt rett hår og en blek sexy hudfarge.

Jeg var der igjen.
Kan jo ikke bruke navn, så ha meg unnskyldt for mye snakk om «Drammensdamen» og » Røykendamen».

Jeg kom dit i 9 tia, og ble sluppet inn i leiligheten. Hun slapp meg inn, lukket døra og begynte straks å kline med meg dypt, mens hun slapp badekåpen av seg og rev av meg klærne.
Jeg hadde tights, uten truse, stram cameltoe tights.
Og jeg hadde en lang vid genser, saom ble fort borte, BHen gikk samme vei.
Gubben så jeg ikke noe til, men det randt sæd fra henne igjen.
Jeg la meg på sofaen, og hun satte seg på fjeset mitt.
Jeg slikket sæden fra lårene og musa hennes. Det var mye sæd i henne, blandet selvsagt med hennes våte ting.
Hun plasserte rumpehullet over ansiktet mitt også, og jammen randt det sæd derfra også.
Noen har hatt sandwich på morran? -spurte jeg.
Hun bekreftet det.
Hvem han andre var aner jeg ikke noe om.

Jeg klarte å slikke henne fram til en orgasme mens hun red ansiktet mitt, og hun spruta ansiktet mitt fullt.
Vi klinte i sofaen en stund før hun tok meg inn på soverommet.
Der la vi oss i 69, og jeg som kommer relativt lett, kom veldig fort. Hun smurte inn rumpehullet mitt igjen, og ga meg den samme buttpluggen som sist jeg fikk plugg hos dem, før hun fortsatte å slikke meg.
Jeg blir veldig full bak av den pluggen.
Etter at jeg hadde slikket henne fram enda en gang og hun meg flere ganger enn jeg aner, la vi oss sammen og klinte igjen.
Hun lurte på om jeg skulle rekke noe snart?
Jeg sa jeg hadde noe klokka 1
Hun smilte og lurte på om jeg ville ha en dame til?
dametrekant? Det er da aldri feil om man har tid…
Hun sa hun kjente en dame som hadde hørt om meg, hun bodde i Røyken, men hun visste hun var i Drammen nå. En 62 modell, like frodig som hun jeg var hos, med like store pupper, og stort naturlig krøllete blondt hår, og selvsagt glatt mus.

Dette ble ordnet via en kort sms veksling og 10 minutter senere var hun i leiligheten.
Hun var et gudesyn for oss som liker slike jenter. Hun kom straks opp i sengen, mens vi kledde av henne.
Drammensdamen og jeg tok hver vår pupp og slikket og sugde, mens hun befølte meg.
Hun smilte da hun la merke til pluggen i rumpa mi og dro i den og jukket meg lett.
Røykendamen la seg på rygg og jeg slikket henne, mens Drammensdamen satte seg på ansiktet hennes.
Røykendamen hadde ikke sæd i musa, men hun var alikevel plaskvåt og smakte ganske mye.
Jeg tror hun hadde tatt seg selv endel og vært ganske kåt en liten stund.
Røykendamen kom veldig lett, men uten sprut.

Vi hadde en liten oause og jeg fikk vite at det var avtalt spill. Drammensdamen og Røykendamen hadde avtalt å ha trekant med meg om jeg ville. Røykendamen hadde vært i leiligheten til en bekjent like ved.

Damene hjalp hverandre på med strpaons, og krølltoppen fra Røyken la seg ned på ryggen.
Jeg satte meg på henne og red henne. Det er aldri feil å ri en strapon når hun som har den på har så store runde pupper, og et så søtt rundt ansikt med en slik kaskade av blonde tette krøller.

Jeg red ikke opp og ned men gned frem og tilbake, det er ikke så sexy å se på, men veldig effiktivt i musa mi. Frem og tilbake gned jeg med den store dildioen inni meg, så den traff alle steder jeg ville den skulle treffe. Damen fra Drammen dyttet meg ned over henne og jeg klinre mens hun jukket meg lett. Jeg kjente, noe jeg hadde vanta, at rumpehullet mitt ble smurt inn, og vi pausa jukkinga.
Jeg satte meg godt ned på henne under meg så dildoen gikk langt inn i meg, mens hun bak meg fingret meg bak og smurte meg inn med en silikonolje, før hun sakte men sikkert presset sin strapon inn i meg. Det var ikke behagelig i det hele tattt med en gang. Jeg følte meg veldig utsprrengt og full, men vet at jeg klarer bare pikk/dildo bak, så det går jo, men med det samme var det bare AU!!!
Hun under meg begynte å jukke, og hun bak stemte i etterhvert,
Etterhvert begynte rumpehullet mitt å venne seg til det og det gjorde mindre vondt, og gleden begynte å komme tilbake i musa. Jeg klinte med henne, Merkelig med alt håret som stod i veien…
Etter endel mer klining, jukk i både mus og anal, begynte jeg å kjenne at det var deilig, slik som alltid,. Jeg vet det blir bra til slutt, selv om det er AU med det samme. Damene merket selvsagt at jeg kom i «dette er godt» stemning igjen og begynte å ta mer. Selvsagt hjalp det enda mer og jeg kom idet hun under meg kløp meg hardt i brystvorten, og like etter kom hun også. Damen fra Drammen har ikke så let for å komme, men jukket meg ganske heftig, sammen med hun under og jeg kom og kom. til de ikke orket å jukke meg mer. Det er store damer og den fysiske utholdenheten er ikke helt maratonutholdenhet.
Vertinnen dro av seg strapon og og jeg og den andre gjesten dukket mellom lårene hennes og slikka henne grundig på de kåtsmakende leppene, på tappen og inni henne.
Hun kom til slutt og når hun først gjør det, DA kommer hun.
Jeg var ganske sliten og mørbanket i underlivet, etter seansen og jeg følte meg åpen bak. JEg var ikke det, men det føltes slik. Ikke hadde vi noe mer tid heller.
.
Røykendamen og jeg utvekslet personalia. Hun har visst en patetisk mann i senga, men hadde et par elskere og elskerinnen i Drammen. Vil nok treffe henne mer.

Legg igjen en kommentar