Nabogutten

Denne novellen er vist 39328 ganger.

Disse hendelsene skjedde for noen år tilbake. Min mann og jeg bodde i en middels stor by på Østlandet og vi var begge i arbeid. Vi var rundt førti år begge to og uten barn. Jeg arbeidet som hjelpepleier på stedets sykehus, og trivdes godt med det. Vi jentene på sykehuset hadde et godt og trivelig miljø. Under en av mine vakter satt jeg og småpratet med en av mine kollegaer som med spenning spurte om jeg hadde vasket gutten på rom 204. Nei, svarte jeg for det hadde jeg ikke, og ikke skjønte jeg spørsmålet med en gang heller. Jeg spurte henne om det var noe spesielt med ham? Bli med når han skal ha kveldsvasken, så får du svar, sa hun, litt rød i ansiktet. Timene frem til vasking skulle skje var lange, men jeg hadde i mellomtiden sett på navnelisten, og dro kjensel på navnet. Min kollega og jeg gikk inn på det rommet som han lå for å ta kveldsstellet. Jeg holdt meg litt tilbake og lot hun begynne på ham. Når hun trakk dyna vekk fra ham og fjernet trusa hans, så jeg hva hun mente. Gutten hadde et redskap som enhver mann, og kvinne, kunne drømme om. Den lå svært lang og meget tjukk nedover langs låret hans, og ble ikke akkurat tynnere når min kollega løftet på den og vasket ham både her og der. Jeg kikket forsiktig bort på ansiktet hans, som heldigvis var dekket bak min kollega, og fikk bekreftet hvem det var. Gutten som lå her bodde et hus nedenfor oss i den gaten vi bor. Jeg kjente ham veldig godt og han hadde flere ganger vært med sine foreldre og oss på hytta vår. Jeg lot ham se meg og vi hilste på hverandre, og jeg registrerte at han så flau ut.

Det var ikke få ganger denne kvelden som mine tanker gikk til nabogutten, Robert som han het., og det jeg hadde sett. Det var i alle fall ganske så sikkert at min mann skulle få kjørt seg denne natta. Jeg kom hjem ved halv tolvtiden om kvelden, og det tok ikke lange tiden før Tom, min mann, og jeg var oppe i senga. Han skjønte etter hvert at det var noe spesielt med meg denne kvelden og lurte på hva det var. Jeg fortalte så eggete jeg kunne om hva som hadde skjedd denne kvelden, men jeg unnlot i første omgang å nevne hvem det var. Jeg fortalte at det var kommet inn en mann på avdelingen som under vaskingen hadde vist seg å være svært så velutrustet der nede. Jeg viste at dette vill pirre min mann så jeg fortalte at det var en slik sak enhver kvinne kunne drømme om å bli tatt av. Han lurte svært på hvem denne mannen var, og jeg fortalte ham da at «mannen, var en gutt på 17 år, men at pikken hans var lenger i slakk tilstand enn det jeg noen gang hadde sett, til og med på pornofilmer. Jeg tok tak i min manns nå så knallstive redskap, veide den i hånden, og sa at guttungens pikk hadde vært langt større og tykkere selv i slapp tilstand. Det var helt klart at min mann nå var så knallkåt at jeg kunne gjort hva jeg ville med ham. Han var veldig spent på om jeg ble kåt av å prate om dette, og om jeg kunne tenkt meg å prøve noe sånt. Jeg prøvde å fortelle ham at jeg ikke behøvde å dra spesielt langt for å få prøve en slik monsterpikk, det holdt med å hoppe over gjerdet til nabohuset. Han fikk hakeslipp når han hørte hvem denne gutten var. Jeg tror han ble sjalu på denne unggutten, og samtidig redd for at jeg skulle prøve meg på Robert. I dagene som kom, ble det min tur til å vaske Robert. Nå var de to på rommet, men han andre var ute i gangen. Robert var veldig flau når jeg tok av ham klærne, men jeg sa til ham at han absolutt ikke hadde noe å skamme seg over, tvert om, jentene på skolen din har virkelig noe å glede seg til, prøvde jeg å viske inn i øret hans. Redskapen hans var imponerende, jeg ville tippet godt over 15 cm. i slapp tilstand, og grovere en hva jeg hadde drømt om. Jeg vasket forsiktig, men kunne føle at den begynte å stekke på seg, så jeg avsluttet raskt vaskingen. Hver kveld ville Tom ha full avrapportering om hva som hadde skjedd på arbeidet mitt vedrørende Robert, og jeg fortalte villig vekk.

Etter en tid kom Robert hjem igjen, og jeg kjente at jeg ikke lenger var upåvirket av hans tilstedeværelse i vårt nabolag.

Det som skulle sette mer fart i sakene skjedde noen uker senere, når våre naboer, altså Roberts foreldre, spurte om vi kunne ta ansvaret for Robert fra en torsdag til søndag kveld, fordi de skulle på utenlandsreise med jobben. Det var Tom de spurte og han hadde umiddelbart svart ja, og sagt at vi kunne dra på hytta de dagene for der var det mye å ta seg til. Dette var i slutten av juni så det var badetemperatur og fint sommervær og hytta vår lå utenfor Tønsberg. Når Tom fortalte meg dette om kvelden så sa han at jeg ikke måtte gjøre meg noen forhåpninger, men jeg kunne skjerpe appetitten på Robert, bare jeg lot ham, min mann, får glede av min kåtskap. Jeg kikket intenst på ham og sa at nå tok han en stor sjangs, ta meg med på tur sammen med en slik nyutsprungen fristelse, som på toppen av alt fullstendig ville overkjøre ham både av kapasitet og størrelse. Han repliserte da at teknikken var han sterkere på. Inne i meg tenkte jeg at det kunne jeg gjerne rette på, læremester for Robert hadde vært noen det!

Helga kom og torsdagen reiste vi ut på hytta. Robert og jeg hadde fått et nærmere forhold etter sykehusoppholdet hans, og jeg tror nok at det både i hans og mitt bakhode lå tanker som ikke Tom ville likt.
Torsdagen ble hyggelig den, med bading og god mat. Både Tom og jeg hadde registrert at Robert brukte badebukse som ikke skjulte mer enn den fremhevet. Pølsa hans var svært så tydelig inne badebuksa, særlig når den var våt. Tom hadde fyrt opp i badstua vår, så han foreslo at gutta skulle ta seg en badstutur, mens jeg ordnet litt i hytta. Det var tydelig at Tom ikke ville ha meg med dit denne gangen. Kvelden kom og vi tok turen opp i senga, Robert på gjesteværelset og vi på vårt rom. Tom var kåt, det var det ingen tvil om. Jeg spurte ham om de hadde vært nakne i badstua eller om de hadde hatt badebukser på. Tom sa at han hadde tatt av seg sin når de var kommet på innsiden, med det håp at Robert skulle gjøre det samme, slik at han fikk se hva som gjemte seg bak tøystoffet. Det hadde unggutten også gjort, og som Tom sa, han hadde blitt sjokket over de dimensjoner som åpenbarte seg, og han skjønte godt at det ble fuktig i mine nedre deler. Han la til at han ikke trodde at jeg ville ha glede av en slik monsterkukk, relativt trang som jeg er uten barnefødsler. Han trodde at både lengde og tykkelse var for drøyt, men jeg tror han sa dette kun for at han var redd det han hadde sett.

Denne kvelden elsket vi både hardt og lenge, og ikke helt lydløst, så jeg er sikker på at Robert lå og hørte på oss og bygde opp sin ungdommelige kåtskap ytterligere.

Dagen etterpå var det mye bading og fisking og soling. Jeg lot Robert med jevne mellomrom få se nakne pupper og gjorde mitt ytterste for å få ham kåt. Når kvelden kom hadde jeg helt klart nådd mitt mål. Han hang rundt meg hele tiden, samtidig som jeg jevnt hadde prøvd å få Tom beruset. Jeg hadde et klart mål for kvelden og det var å forføre Robert slik at han ble min elsker. Jeg måtte dog prøve å få dette til slik at Tom ikke merket det umiddelbart. Ved ellevetiden på kvelden var Tom full og sliten, og tett ved å slukne. Jeg klarte å lure i ham enda en konjakk, slik at jeg skulle være trygg på at min kjære ektemann ikke skulle få forstyrre mine søte planer. Jeg hadde veldig forsiktig latt Robert også få noen glass vin slik at sjenansen hans ble borte. Jeg fikk hjelp av Robert til å bære Tom inn i senga når han sovnet, og vi kledde fnisende av ham klærne for natten. Når jeg dro av ham trusa så snutten hans spratt frem, klarte jeg ikke å dy meg, men sa at det var noe annet enn det du har Robert. Han oppfattet det som skryt og smilte bredt, særlig når jeg sa at nå skulle han og jeg gå og ta et kveldsbad. Vi småsprang ned til vannet og før han nesten hadde rukket å begynne å kle av seg var jeg helt naken og begynte å vasse ut i vannet. Jeg snudde meg og sa at han bare måtte få av seg klærne og komme. Oppildet av noen vinglass og en naken dame forsvant klærne hans og han sprang etter meg ut i vannet. Nå hadde jeg fått det som jeg ville. Etter badet tok vi klærne under armen og sprang opp til hytta, hvor jeg gav han et stort badehåndkle og tok et selv og vi tullet det rundt oss. Vi satt oss inn i hytta og satt og koste oss, når han spurte om vi ikke kunne gå i badstua litt. Jeg var ikke spesiell vanskelig å få med og ikke så lenge etter satt vi splitter nakne ved siden av hverandre på badstubenken.
Jeg kunne ikke dy meg så jeg måtte spørre om han noen gang hadde vært sammen med en jente. Litt beskjemmet sa han at han og en venninne hadde skullet prøve, men hun hadde trukket seg når hun hadde sett redskapen hans i stiv tilstand. Praten gjorde at han begynte å få reisning, og jeg hjalp til ved å stryke ham på låret og deretter opp mot skrittet. Nå reiste pikken hans seg for fullt, og jeg gled ned på gulvet foran ham og prøvde så godt jeg kunne å få pikkhodet hans inn i munnen min, men det bød på problemer. Jeg begynte da heller å slikke ham oppover lemmet og rundt ballene hans og var rimelig skremt over den størrelsen dette antok. Jeg kikket opp på ham og spurte om han noen gang hadde målt redskapen sin, og hans svarte at det hadde han. Den var 22,5 cm. fra hårroten og ut på tuppen og 18 cm i omkrets, størst i klassen sa han stolt. Jeg tenkte for meg selv at den må nesten være størst i byen, og så for meg Tom sin ganske normale pikk på mellom 14 og 15 cm lang. Jeg var nå så kåt at jeg bare måtte prøve ham, og tok ham med inn på hans rom hvor jeg ba ham legge seg på rygg, hvoretter jeg forsiktig satt meg opp på ham og gradvis fikk monsterpikken inn i meg. Aldri før har jeg opplevd en lignende ridetur, han var så lang at det nesten var for drøyt, men spenningen tok overhånd. Tom, min mann, hadde rett. Teknikk hadde ikke guttungen, men det skulle jeg rette på, for en elsker med en slik kapasitet og et slikt organ ville jeg aldri finne igjen. Jeg var litt forsiktig denne natten i og med at Tom lå og sov på naborommet, men jeg fikk fylt meg særdeles godt opp med sæd i disse timene. Gutten begynte etter hvert å skjønne hva som skulle til av slikking og fingerarbeid for å tilfredsstille en kvinne, selv om det var langt igjen. Den største opplevelsen lå dog i hans alder og velutrustethet. Jeg la meg etter hvert inn til Tom slik at jeg lå ved siden av ham når han våknet, og begynte å beføle meg. Med opplevelsen noe tidligere i friskt minne var jeg ganske raskt klar for et nytt nummer, men det ble et lite antiklimaks etter natten. Selv om jeg hadde tatt en vask før jeg la meg, merket Tom umiddelbart at noe var skjedd. Han lurte på om jeg i løpet av natten hadde gjort noe jeg ikke hadde lov til, og lett beskjemmet måtte jeg innrømme hva som var skjedd. Merkelig nok ble han ikke sint, det virket heller som om han ble opphisset av det og ville ha meg til å fortelle i detalj. Det gjorde jeg også, og det varte ikke lenge før han var klar til nok et sprell. Særlig virket det som om han ble oppspilt når jeg fortalte om følelsen av å få inn en slik gigant. Det var ikke følelsen som kanskje var det største, men spenningen av en unggutt og dimensjonene. Jeg hadde tidligere prøvd en neger, men det var ikke samme opplevelsen, dels fordi redskapen var mer normal, den gang var det farge-kontrasten som utgjorde spenningselementet. Alt dette lå jeg og fortalte min egen ektemann, og jeg tror han var veldig spent på selv å se hva Robert hadde, for han lurte på om jeg hadde mer lyst på ham. Jeg svarte som sant var at jeg gjerne kunne tenkt meg unggutten som elsker, men at det selvfølgelig måtte forbli med det på grunn av den store aldersforskjellen og nabopraten. Jeg strøk Tom over ryggen og sa at det var ham jeg var glad i og at han ikke måtte være bekymret for mine lyster på en sværing en gang i blant. Tom spurte om vi skulle rope på Robert med en gang, slik at jeg fikk et større morgenbrød, og det var ikke meg imot. Tom ropte og ba Robert komme inn til oss og rett etterpå stod gutten i døra, ikledd truse og t-skjorte. Jeg vinket gutten over til meg og sa at Tom var klar over hva som hadde skjedd, men at det var ok. Splitter naken som jeg var reiste jeg meg opp og gav gutten en skikkelig klem, samtidig som jeg trakk t-skjorta av ham. Der stod han da i bare trusa, og med en stigende reisning. Jeg bøyde meg ned og trakk av ham trusa så redskapen hans datt ut, halvstiv og voldsomt svær. Jeg hørte at Tom stønnet av overraskelse over at den var så svær i stiv tilstand. Jeg dro begge mannfolkene inn til meg og begynte å slikke på deres respektive pikker der de stod ved siden av hverandre. Jeg følte litt med mannen min når en så den enorme forskjellen det var på de to redskapene, den ene nærmere 15 cm og slank, den andre 22,5 og tjukk som en påla. Når Robert litt senere stanget mot hullet mitt og gned pikkhodet sitt opp og ned i skjeden min, for så sakte å begynne å gli inn med det store hodet sitt, da gikk det for Tom av ren opphisselse og han sprutet sæden sin over meg. Jeg vet ikke hvorfor Robert trakk seg ut denne gangen når han sprutet, men jeg tror det var for å vise Tom hvilke enorme mengder med sæd han gav kona hans når han sprutet. For det var forskjell både på spruttrykk og mengder på de to elskerne mine. Tom kommenterte Robert sin sæd-sprut at det tydeligvis var viktig for meg med god prevensjon i tiden fremover, for med de mengdene ungsperm kunne det lett skjære seg.
Resten av denne helgen gikk stort sett med til sex, og i tiden etterpå har jeg fått meg verdens beste elsker. Han er nå ferdig opplært og den jente som får han til mann kan misunnes. Han har fått en teknikk som er suveren, har en voldsom kapasitet og dette sammen med at han er ekstremt velutrustet og har fått selvtillit gjør ham til en stor elsker. Min mann Tom er komfortabel med situasjonen for det er helt klart at jeg har fått et langt større behov enn før, og det nyter han godt av.

Legg igjen en kommentar