Nabojenta i bakgården, del 2

Denne novellen er vist 18463 ganger.

Jeg snudde meg rundt, hadde allerede et kraftig morrabrød som jentene plystret bifallende til. Jeg hadde kastet av meg sengeklærne og lå der og spradet med stivt morrabrød. Marit satte på sengekanten og strøk på meg over både pikk og mage mens Berit sto bak henne med et brett med melk, te og et par brødblingser med syltetøy. Jøss, tenkte jeg, frokost og morraknull blir det her. De hadde begge på seg kun tynne og nesten gjennomsiktige nattkjoler som rakk dem helt ned til under knærne. Puppene struttet under det tynne stoffet, de erigerte vortene var tydelige.
– Jeg ser dere holder hva dere lover, sa jeg trøtt og ikke helt våken.
– Men jeg er ennå stuptrøtt, så la meg nå få litt frokost først, hva? Jeg bad tynt nesten i stemmen, for jeg visste nå at jentene overhoder ikke ville godta et nei. De ville knulle begge to og det til gangs, skjønte jeg.

Berit satte fra seg forkosten min på nattbordet og dro likegodt av seg serken. Frodig og deilig sto hun der og så på meg. Marit fulgte eksempelet, og snart delvis satt, delvis lå ei deilig kåt jente på hver side av meg i den brede dobbelsenga.
Marit grep om pikken og sugde meg godt. Så kom handa til Berit og hjalp til. Jentene kniste og kikket med et lurt glimt på hverandre.
– Mon tro om han klarer et knull med oss begge, sa Marit.
– Han klarte i alle fall å sprute tre ganger på kort tid i går, en for egen hand og en med hver av oss, svarte Berit, og så lo de begge mens de runket kuken og kjælte med ballene mine. Jeg var nå garantert veldig våken og steinkåt. Jentene duftet nydusjet, men det var ikke jeg, så jeg antydet at jeg kanskje burde dusje siden jeg luktet både pikk og Berits fitte.

Det ble til at jeg fikk spise noenlunde i fred, men jentene koste seg både meg pikken min og med hverandre mens jeg spiste, mest det siste. Det ble en bisarr frokost, den sprøeste jeg hadde spist. Jentene lå i en 69 og slikket hverandre med Marit øverst. Jeg så rett inn mellom rompeskalkene hennes der tunga til Berit foretok noen skikkelige dypdykk over klitt og fittelepper. Berit fylte på med et par fingre og hisset opp Marit, mens hun drev på med det samme over Berits bollefitte i motsatt ende, noe jeg ikke kunne se. Ja, for Berit hadde ei skikkelig fyldig bollefitte med de største ytre fitteleppene jeg hadde sett noen gang. Siden de begge var nesten glattbarbert rundt musa, var det ekstra deilig å ligge der å se på dem. Marits deilige rumpeskalker gjorde meg skikkelig kåt. De var utrolig kraftige og muskuløse og struttet høyt opp. Jeg runket meg selv sakte hele tiden og kjente at jeg ikke var langt unna nok en deilig sprut. Jentene var nå så opptatt av hverandre og stønnet og bar seg at de enset ikke meg og runkingen min. De pløyde hverandres fitter med fingrer og tunger det beste de klarte. Smattingen og stønnene deres var ikke til å ta feil av. De nærmet seg begge to bristepunktet og var helt ekstatiske av opphisselse. Kanskje min tilstedeværelse satte en ekstra spiss på det hele, hva vet jeg, men ett var sikkert; – de slikket og stønnet og enset overhodet ikke meg. Selv var jeg sprengkåt og snart spruteklar. Jeg kunne ikke dy meg, ville ta på jentene, kjenne de myke fristende kroppene deres mellom fingrene. Aller helst ville jeg kjøre kuken rett inn mellom lårene til Marit og knulle henne knallhardt.

Jeg kom meg opp på knærne, bøyde meg innover jentene og fikk tak i et par pupper, Marits svære faste deilige boller. Jeg knadde dem forsiktig. Hun stønnet ekstra høyt. Slik holdt jeg på en liten stund, men bakstussen hennes interesserte meg enda mer. Så jeg akte meg nedover langs kroppen hennes, slikket henne langs ryggen og nedover rumpa. Mmm…. de faste rumpeskalkene hennes var sååå fristende! Jeg slikket godt på langfingeren min, gjorde den skikkelig dryppende våt og begynte å lirke den inn i anusen til Marit. Hun rykket kraftig til da fingeren berørte anusåpningen hennes. Så boret jeg fingeren lengre og lengre inn i rumpehullet hennes mens Berit lå rett under og slikket fitta hennes. Hele fingeren var nå inn i det varme anushullet til Marit som vrikket og skrek og stønnet og ropte ja, ja, ja….. hele tiden. Så begynte jeg å massere omkring inni rumpehullet hennes samtidig som Berit fitteslikket henne. Dermed sprakk for så det hylte for Marit.
– Jaaaaaa….herrgud…jaa….åhhhh…..ææææiiiiii……

Hele kroppen hennes ristet og vred seg, orgasmespasmene red henne voldsomt og lenge, hun hylte som en stukket gris, glemte helt fitteslikkingen av Berit i andre enden og bare kom og kom i en serie orgasmer. Jøss, jeg hadde aldri sett ei jente komme så vanvittig sterkt og så lenge. Berit stoppet ikke slikkingen, jeg fortsatte å massere anusen til Marit. Hun red enormt lenge på orgasmens herlige bølger før kroppen gradvis roet seg ned i mindre spasmer. Berit på sin side hadde ikke rukket frem til eksplosjonen, og nå kom hun seg plutselig opp på knærne, så sløvt på meg med fittesaftene til Marit skinnende over alt i ansiktet sitt og sa hest til meg:
– Vær så snill å knulle meg!

Hun snudde seg med rumpa mot den struttende harde kuken min, og det var ikke meg imot! Jeg kom meg inntil den frodige rumpa hennes, boret kuken inn i det dryppende fittehullet hennes og kjente hvor deilig hun strammet omkring kuken min. Marit var fortsatt sløv av orgasmene, men ikke verre enn at hun ville kose for Berit. Hun krøp inn under Berits kropp med hodet mot skrittet hennes. Med hender, lepper og tunge begynte hun å slikke Berit i skrittet mens jeg pulte henne hardt bakfra. Åhhh, du fader hvor deilig et morgenknull er! Ballesprenget i meg var snart på bristepunktet, og Berit kom etter meg med ekspressfart. Da Marits tunge streifet omkring klitten hennes samtidig som jeg kjørte pikken inn og ut i henne og til og med stakk en våt langfinger inn i anusen hennes, hylte Berit til og braste av sted i en voldsom orgasme som ikke stod noe tilbake for den Marit hadde fått like før. Berit kastet voldsomt på hodet, opp og ned og hylte mens spasmene red henne vilt. Da sprakk jeg også, kjente sædflommen presse seg ut med kraftige rykk, jeg jukket hardt i fitta og sprutet og ristet i hele kroppen. Åhhhh…. for en herlig frokost dette ble!!!! Stønnende sank jeg sammen på senga. Vi ble stille liggende tett omslynget alle tre og sovnet.

Den neste uka elsket vi hver dag alle tre, flere ganger om dagen. For en ferieuke!

Legg igjen en kommentar