Nabokona

Denne novellen er vist 18742 ganger.

For ca fem år siden flyttet en ny familie på 5 inn i nabohuset, og da startet mine fantasier om Vigdis. Hver gang jeg har fantasert om henne er eneste som hjulpet en nydelig runk.
.
Jeg merket at hennes tilnærmelser for meg var tilstede, men hver gang vi var på tomannshånd kom det frem hvor glad i sin mann hun var.
Der sto jeg som regel og hadde stiv kuk og helt ute av stand til å gjøre noe med det.
Helt til en sommer min samboer og barna våre hadde tatt turen til hytta, og jeg var alene hjemme. Det jeg ikke viste var at hennes mann og bar også hadde tatt turet til deres hytte, så vi var med andre ord alene hjemme.
Hun skulle sykle med en venninne til hytten deres om et par dager når hun kom, anledning bød seg og jeg ba henne ned på et glass vin.

Sommerkvelden var perfekt, det var solskinn og skyfritt denne dagen og vel 24 grader i skyggen. Kvelden kom og vi pratet om alt mulig og selvfølgelig kom vi til temaet om sex! hun ble så stille og jeg merket at dette var et tema som hun ikke hadde helt kontroll med.
Når hun spurte hvor toalettet var, gikk jeg med henne inn og viste henne dette, da dro hun meg forsiktig i armen og sa! Ikke gå! Vent litt utenfor! Hun var ikke lenge der inne, men når hun åpnet døren fikk jeg ikke et ord frem, hun hadde tatt av seg kjolen med blomster og nydelig utringning, sluppet løs håret som nå lå over skuldrene, og kun i truse og bh sa hun vis meg veien til soverommet. Jeg var helt taus som en tenåring som skal gjøre det for første gang. Hun var så varsom og merket at jeg var nervøs, hun dro av meg shortsen og trusen, så kuken fikk luft, den hadde sårt behov for det.
Hun tok forsiktig tak rundt kuken og lekte med forsiktige bevegelser og bøyde seg over og tok den i munnen med tungespissen rundt kukhodet, gud hvor nydelig hun var, og hvor bestemt i behandlingen hun gav meg. Hun var så forsiktig i begynnelsen som om jeg var av porselen, jeg befølte med den ene hånden over hennes silkemyke brøst, kjærtegnet meg med den andre inn under trusa. Fitta var gjennomvåt og et lite stønn kom frem i det jeg presset en finger inn i mellom leppene. Vi la oss ned i sengen, og alt av klær forsvant i lag med nervøsitet, hendene min var over alt på henne i det våre munne møttes i et deilig tungekyss.
Etter hvert endret vi på stillingen, så vi kunne suge på hverandre og nyte de deilig saftene av hverandre.
Hun sa etter ei stund at nå ville hun ha kuk, og jeg lot meg ikke be to ganger, først så klatret oppå henne i vanlig misjonær stilling. Jeg kjørte kuken inn til bunns i henne i hun traff rytmen med engang og vi hadde ubeskrivelig sex. Hele natten igjennom og hun beordret meg til å slikke henne i anus, mens jeg slikket henne våt, kjente jeg kuken stivne igjen. Jeg hadde lagt godt med spytt i anus, kuken gled lett inn og hun stønnet som gal, jeg stakk et par fingre inn i fitta samtidlig. Da jeg hadde pult ei stund på henne eksploderte hun noe voldsomt i en helt vannvittig orgasme, og jeg kom samtidlig i noe jeg aldri hadde opplevd selv engang.
Vi sovnet tett inntil hverandre den natten, og våknet neste dag med en ny runde på morgenen.

Legg igjen en kommentar