Naboproblem

Denne novellen er vist 15095 ganger.

Hei, jeg har fått et naboproblem. Det er så felt, men det er så deilig. Jeg vet ikke hva som er sterkest, men vi kan ikke holde på sånn som vi gjør. Det må få en slutt.

Jeg vet jo hvordan det startet. Jeg kan anklage meg sjøl, men han var bare helt uimotståelig. Det ble sånn og det måtte bli sånn. Når vi først møttes måtte vi bare ha hverandre. Noe annet ville vært naturstridig. Nøyaktig så sterkt er det.

Samboeren og jeg kjøpte hus for ei stund siden. Han jobber borte og jeg er aleine 2-3 uker i slengen. Derfor har ikke kontakten med de nye naboene vært så veldig tett. Men så skjedde det en dag jeg skulle ta fatt på plenklipping. Jeg hadde akkurat tatt fram plenklipperen og da kom han, altså han enslige naboen, og begynte å prate. Jeg er ei alminnelig og åpen jente og vi kom fort i god kontakt. Men det gikk ikke lenge før jeg tok meg sjøl i å undersøke kroppen hans med øynene mine. Det var godt og varmt og han var bare i shorts og ei enkel t-skjorte. Han er høy og atletisk, en veldig pen mann, men samtidig uhøytidelig og veldig sjarmerende. Han er mye eldre enn meg.

Jeg var ivrig å spørre for jeg er nybegynner som husbestyrerinne og hobbygartner. Det merket han og han forklarte og stod i. Om han snakket seg varm, vet ikke jeg, men jeg merket jo at han ble mer varm i røsten og fikk et mer intimt stemmeleie. Jeg la merke til shortsen hans og han måtte jo merke at jeg tittet. Han inviterte meg på rundtur i hagen sin.

Jeg lot plenklipperen stå og la i veg. Han tok meg forsiktig rundt midjen og geleidet meg den rette vegen. Stemmen ble enda mer intim. Husene våre ligger ganske diskret til så det kunne ikke være mange tilskuere. Jeg syntes det var hyggelig å bli tatt med på runde og jeg signaliserte det med å dulte litt borti ham. Han strammet til grepet og vi gikk i takt et lite stykke. Så måtte han slippe for det ble trangt å bevege seg. Men jeg kjente noe jeg ikke hadde kjent før. En så enkel berøring gikk rett til fitta på meg. Jeg ble hoven og våt. Men jeg ble ikke sjenert, jeg strålte.

Et stykke fram pekte han på en sti utfor ei bratt, lita li. Der nede har jeg et lite platå, det må vi se på, sa han. Han gikk føre og jeg etter. Han var veldig oppmerksom på at jeg ikke skulle gli, men jeg er sterk og stødig på foten så han slapp å berge meg. Vel nede var det en fantastisk utsikt og det var varmt med ettermiddagssola rett på. Han pekte og forklarte, jeg spurte og tittet. Så skulle han peke ut et bestemt punkt på horisonten og da måtte jeg jo i nærkontakt for å følge fingeren. Og da skjedde det. Jeg skled og han tok tak. Og der stod vi.

Han holdt meg hardt rundt midjen. Hånda hans kom under sommerskjorta mi, inn på den bare, sarte huda mi. Høyre armen min kom på hans framside og handa mi kom i skrittet hans. Vi merket det samtidig; jeg at han hadde godt erigert penis og han at jeg kjente det. Jeg var helt nummen. Han tok tak i armen min og presset den lett mot kuken sin. Her ville det vært godt tak uansett hvem som gled, sa han og jukka litt med hånda mi. Kuken hans ble veldig stiv.

Jeg tittet opp på ham og smilte, men jeg var jo litt matt. Jeg lot bare tyngekrafta virke. Han tok enda bedre tak, snudde meg rett mot seg, tok tak med begge hendene under sommerskjorta mi, lot den ene hånda gå oppover ryggen mot nakken og la hodet mitt mot kinnet sitt. Han presset meg forsiktig mot seg og jeg kjente kuken hans så godt. Og det var så godt. Jeg tok tak rundt midjen hans og presset litt, jeg også. Vi så på hverandre og smilte. Fingrene hans begynte å leke med bokselinningen min og med magen. Fingrene hans var veldig myke, snedige og varme. Jeg ble aldeles forført, mistet alle tanker på alt utenom oss der vi stod. Jeg ga ham plass og han løsnet behåen. Da møttes munnene våre i det heftigste kyss. Og fingrene hans gikk videre til fitta mi, den herlige, hovne og våte fitta mi. Det er ingen som hører eller ser oss her, hvisket han i øret mitt. Sitringene gikk i meg.

Han kjente jo fort hvor våt den var og han løsnet buksa mi raskt og bestemt. Han trakk den ned, men jeg overtok og han kledde av seg si egen bukse. Han hadde et vidunderlig stål. Jeg tok rundt den, den var så silkemyk. Men jeg fikk ikke røre den mye for han snudde meg rundt og satte hendene mine bort på bergveggen. Han kom med fingrene sine og lekte med fitta mi og jeg laget god vai i ryggen. Jeg var så våt – og snart kom han inn i meg, forsiktig, men helt inn. Han kom til bunns, jukket forsiktig ut og inn, ut og inn. Han holdt meg kraftig rundt hoftene, men snart jukket jeg godt mot og fingrene hans flyttet til klitten, til magen og til brystene mine. Jeg nærmet meg fort et klimaks og tempoet hans økte. Ohhh, vi kom i samme sekund. En herlig orgasme for meg og han støtte noe voldsomt. Det var enormt!

Så ble vi visne, men han tok meg inntil seg, kjærtegnet meg med fingrene og kysset meg. Han lovpriste meg og fitta mi med sin sexy basstemme. Det var så herlig å høre så mange fine ord. Jeg ble så rolig, jeg følte meg så vel. Dette er verdens deiligste hemmelighet, sa han. Jeg nikket og smilte. Vi kysset.

Vi sa ikke så mye mer da. Vi skiltes og gikk hver til vårt. Men hemmelighetene er blitt flere, tro meg. Jeg går nå inn balkongdøra hans. Vi har det så herlig. Og vet dere, han er mer enn dobbelt så gammel som meg, men han elsker så! Og jeg elsker at han elsker med meg. Bare så du vet det så går det fortsatt bra med samboeren og meg.

Legg igjen en kommentar