Narsissisme og sex går hånd i hånd

Denne novellen er vist 5510 ganger.

Velkommen inn i mine daglige tanker 😉

«Jeg driter i om du adder meg på syndelista di, jeg bryr meg ikke hvem du har lovet hva for her er det snakk om tilfredsstillelse, din, som jeg vet du vil ha, og min egen. Nothing personal. Jeg er like personlig som djevelen selv når han møter opp på dørterskelen din, og serverer deg den seneste innkallelsen til rep i helvete for syndene du har begått. Jeg ler, ondskapsfullt og tenker at jo mer galt du gjør, desto mer kan jeg ta fra deg, for jeg er narsissisten selv!» 

September morgen. Regnet har akkurat lagt sin hånd over gatene og dugget ligger frist på de røde og gule bladene. Det dufter fuktig ute, det er deilig, faktisk er det like fuktig ute som jeg kjenner at fitta mi er. Stringen er våt. Det er noe med det å vandre ute en tidlig morgen, og kjenne morgenlufta stryke på de nakne leggene mine. Jeg er ikke kledd for tur, jeg er kledd for noe jeg lever for. Sex. Huset hans ligger ikke så langt unna der jeg bor, men det er langt nok til å tenke over hvilket inntrykk jeg gir eventuelle morgenfugler, der jeg går i mine dyprøde lakkpumps og med en sort kåpe kun knytta igjen av et silkeband. Rumpeballene mine dekkes så vidt av kåpa. På sett og vis ser jeg ut som om jeg er henta rett ut fra et bordell. Skittent, men sexy.

Han vet ikke at jeg kommer, når jeg hamrer på døra bestemt, men litt desperat. Kanskje han ikke er alene, kanskje er hun der? Det er en sjanse jeg er villig til å ta. Jeg vet han vil ha meg. Jeg så det på han når vi møttes i går. Hans blikk fulgte nøye med når tunga mi traff rødvinsglasset og når jeg sleika bort dråpene med rødvin jeg hadde på leppa. Hvis det ikke er han som åpner, får jeg si at jeg har gått feil. Hvor sannsynlig er det egentlig? Lite, men jeg bryr meg ikke. Jeg ser en skygge komme mot døra og døra åpnes. Der står han, kun iført boksershorts. Han ser forfjamset ut men smiler når han ser meg. «Hva gjør du her, på dørterskelen min?». –Hysj, ikke snakk! Sa jeg og åpnet silkebandet på kåpa mi. Jeg så at pikken hans våknet til live, når han oppdaget at jeg bare hadde undertøy på under kåpa. Formen av en stiv pikk i en trang boksershorts tenner meg mye. «Fy faen, jeg er screwed» sa han. –Jeg ba deg være stille. Ta meg med inn i stua.

Jeg vet at det lyste jævelskap av øynene mine når jeg fulgte etter han inn i stua. Rumpa hans var stram og kroppen hans var så deilig, jeg hadde lyst å fråtse av den, men likevel holdt jeg meg rolig og bestemt. – Sett deg ned i sofaen og dra ned bokseren. Jeg sto tre meter unna han og heiv av meg kåpa. De stive niplene mine kom til syne under det sorte blondeundertøyet. Han hørte ikke på meg, og jeg gjentok: -Dra ned bokseren, jeg vil se pikken din. Dersom du ikke hører etter, kommer jeg til å straffe deg. «Jeg ser helt hit at du er våt, deilig». – MH! Når får du ikke røre meg før jeg lar deg! Jeg liker følelsen av «å legge bånd» på han, uten at de er fysiske.

Han så litt forvirra ut der han satt. Han var snar å dra ned bokseren. Pikken hans spratt opp. Den var stiv, steinhard og oppsvulma. Jeg hadde så lyst på den. – Gjør handa di våt og begynn å runke. Kommandoen jeg ga han tente meg selv også. Jeg lot en finger gli innafor trusekanten og stønna når den traff klitten min. Jeg tok av meg trusa helt og lot fingrene gni på fitta mi foran han. Jeg så på han der han satt og nøt synet av meg mens han runka. – Bli sittende der. Jeg gikk inn på kjøkkenet og så i kjøleskapet hans etter noe matnyttig. Det var nesten tomt. Typisk mannfolk som bor alene. Jeg tok en flaske øl med meg inn i stua igjen. Du tenker kanskje nå at jeg hadde planlagt å drikke den? Der tar du feil. Tenker du at jeg har tenkt å bruke flasketuten inni vaginaen min som en dildo? Feil igjen. Det går ikke vet du, vi vil vel ikke at den skal bli sittende fast?

Han så på meg med forundring i blikket, og jeg lot den kalde ølen renne fra munnen min og nedover brystene mine. Jeg fikk gåsehud da den traff klitten og dryppet videre ned på gulvet. Han stønna og runkinga hans økte i takt med pustinga. Jeg gikk bort til han, helte øl på nytt på fitta og ba han å sleike det bort, uten å røre meg med annet enn tunga. Tunga hans traff helt perfekt og jeg helte ny øl mens den lå på klitten. Jeg satte en fot opp i sofaen og tok tak i bakhodet hans og pressa fitta mi mot munnen hans. Det var så jævla deilig. -Len deg bakover og hold pikken din rett opp. Jeg satte andre foten opp i sofaen. Nå satt jeg på huk over han og holdt meg fast i sofaryggen. – Runk, fortsett og runk. Kjenn varmen fra fitta mi, du får være borti, men du får ikke presse den inn før jeg lar deg. Han runka mens han så på meg der jeg skrevde over han. Fitta mi var hoven og dobbelt så stor som vanlig. Jeg tok siste resten av ølet på flaska og helte det på pikken hans. «NHH» kom det fra han selv om han prøvde å være stille. – Liker du å få kald øl på kuken din? Det blir en bra deilig følelse å kjenne den varme fitta mi nå!

Jeg pressa meg ned på den stive, store pikken hans og stønna i det han pressa hoftene opp og bunna meg. Slik fortsatte det. – Du skal gjennomknulle meg. Knull meg som om dette blir den siste fitta du ser. Press deg dypt inni meg og løs ut spenninga du kjenner i kroppen. Han støta meg hardt. Begge to stønna høyt. Jeg ridde han alt jeg kunne. – Du får ikke komme enda. «Da må vi stoppe!» sa han. – Sa ikke jeg at du ikke får snakke? Jeg trakk meg bort fra pikken og så desperasjonen i øynene hans. Han nikket og klemte hardt på kuken, som om han holdt igjen spruten. Han sukket lettet. Jeg la meg ned på gulvet foran han i øl-sølet, spredde bena mine og begynte å fingre, dro ned BH`en og lot brystene mine komme frem. En hand på fitta og en tvista på niplene mine mens jeg lett stønnet.

-Runk igjen. Og når du kjenner at du nesten kommer, skal du komme ned til meg, runke fort som faen, bøye deg over meg og plassere spermen din på fitta mi. Du skal grise til fitta mi mens du stønner så høyt du bare klarer.

 

Munnen hans åpna seg, tunga fukta leppene og han begynte å stønne. Han nesten kasta seg ned på gulvet, sto skikkelig krumbøyd over meg og dro i pikken. Han begynte å sprute og jeg både kjente og så at cummet hans traff klitten min med høy hastighet. – Få ut alt av pikken, hver eneste dråpe. Når du tror det er tomt, kom til munnen min med pikken og jeg skal sikre meg om at det er tomt. Jeg gnidde griset som han hadde forlatt på underkroppen min i det han kom opp til ansiktet mitt med pikken. Jeg tok den i munnen og sutta det jeg klarte. Han stønnet igjen. – Er det ubehagelig? Jeg er snart ferdig, så kan du gå og legge deg igjen. «Det er deilig» sa han. Jeg sugde han hardt og fort. Pikken hans ble stiv igjen. Når jeg var sikker på at han hadde stå igjen, slapp jeg pikken, reiste meg opp, kledde på meg trusa og kåpa, smilte lurt til han og gikk ut av stua. – Gå å legg deg! Sa jeg i det jeg åpna ytterdøra. Jeg forlot han på kne på stuegulvet en september morgen med nok en stiv pikk. 

Legg igjen en kommentar