Nattbading part 1: Feriestart

Denne novellen er vist 14290 ganger.

Bare litt forsinket hadde ekspressbåten lagt til kai fredag ettermiddag. Det var slutten av juni og ettermiddagsolen varmet godt. Astrid kunne se frem til seks uker på sommerhuset før jobben som gymlærer på videregående begynte igjen. Det hadde vært en fin forsommer og det fine været så ut til å fortsette. Hun hadde allerede hatt flere deilige dager der ute, spesielt i mai. Astrid gledet seg til å ta fatt på sommeren i sommerhuset som ble hennes etter skilsmissen med Roger. Det nærmet seg et år siden de hadde skrevet under papirene. Hun hadde strukket seg langt økonomisk for å beholde sommerhuset som hun hadde som sitt fristed.

Som vanlig kom Jesper og hentet henne med båten slik at hun slapp å gå den lange veien fra kaien. Jesper var atten år og barnebarnet til en av de gamle fiskerne som bodde på øyen. Han var en slags vaktmester og altmuligmann som så til sommerhusene og kaianleggene i området. Hun hadde også hatt god hjelp av ved flere anledninger til småting som maling, vedlikehold. Før hun kom denne gangen hadde han hjulpet henne med å få på plass bredbåndsforbindelse slik at hun kunne bruke internett.

Hun la merke til at Jesper hadde blitt mer voksen og mandig i løpet av det siste året. Han var blitt bredskuldret og var riktig fin å se på med halvlangt mørkt hår og et svært sjarmerende smil.

Vel fremme takket hun Jesper for hjelpen med å spandere en øl på ham. De satt på bryggen en stund og pratet før han måtte av gårde. Da han dro gikk hun rett ut på badet, satte fra seg vesken og rotet frem en bikini og sololje. Raskt kledde hun av seg. Hun tøyde og strakk seg litt for å få bort stølheten fra båtturen. I speilet så hun sin egen nakne kropp, noe som gjorde at hun fortsatte bevegelsene samtidig som hun stilte seg bedre foran speilet. Det var litt opphissende å stå slik og følelsen av dette ble sterkere da hun smurte seg inn med sololje. Hun smurte seg grundig inn, også på steder hvor solen neppe ville slippe til. Pusten hennes gikk tyngre og hun kjente blodtilstrømningen til brystene økte i takt med pulsen. Brystene og spesielt brystvortene hennes ble alltid følsomme når opphisselsen bredte seg i kroppen. Med en rask bevegelse dro hun to fingre mellom kjønnsleppene og konstaterte at hun var på vei til å bli riktig kåt. Hun bestemte seg for å beholde denne spenningen i kroppen og trakk raskt på seg den nye bikinien. I speilet konstaterte hun at det minimale plagget satt som det skulle og at den nytrimmede bikinilinjen var perfekt. Igjen møtte hun sitt eget blikk i speilet og lot det gli nedover den 45 år gamle nydelige kroppen sin. Veltrente lår og stram rumpe og mage. Brystene var en god håndfull. Hun synes selv de var fine, selv om de hang litt. Å være gymlærer hadde sine fordeler. Hun trente mye og holdt kroppen i god form. Raskt knøt hun på seg bikinitoppen og gikk ned på terrassen for å nyte de siste soltimene. Terrassen til sommerhuset lå bortimot usjenert til med tettgranskog på begge sider og nydelig utsikt ned mot båthuset og bryggen.

Venninnen Gro og hennes meget unge kjæreste Hans hadde meldt sin ankomst senere på kvelden. De kom med egen seilbåt. Gro var et par år yngre og hadde vært gjennom en betraktelig mer opprivende skilsmisse et par år tideligere. Astrid hadde støttet og oppmuntret henne. I perioder hadde Astrid bodd sammen med Gro og vennskapet deres var blitt nært og unikt. Hans var 22 år og, etter Astrids mening, altfor ung for Gro. Hun kunne vært hans mor, som de sier. De hadde imidlertid vært sammen en stund nå og Hans viste seg å være enn hyggelig ung mann som hadde fått smilet tilbake i Gros ansikt. Han var også utrolig pen og hadde et flørtende blikk som Astrid flere ganger hadde lagt merke til.
At årsdagen for skilsmissen nærmet seg betydde også at det var altfor lenge siden Astrid hadde vært til sengs med en mann. Den siste hadde vært en hun traff på fest like etter at hun flyttet ut. Hun var full og, akkurat da, ulykkelig. At han hadde vært en skuffelse i sengen gjorde egentlig hele historien mer patetisk. Hun hadde begynt med å suge ham, noe som førte til at han kom veldig fort. Da han etterpå hadde fått den opp igjen og trengt inn i henne, hadde han stått på frem til han kom igjen. Etter det var det slutt. Etter denne fadesen hadde hun klaget sin nød til Gro på en tung rødvinskveld, hvor Gro hadde fortalt om Hans for første gang. Kanskje var det fordi hun var missunnelig eller kanskje var det fordi hun rett og slett var på vei til å bli seksuelt frustrert, uansett så hadde hun denne kvelden gitt tydelig uttrykk for savnet eller «pikk» som hun hadde sagt. Dagen etter hadde hun innimellom anfallene av fyllesyke rekapitulert samtalen. Hun ble flau selv om det bare var Gro som hadde vært der. Det hele var imidlertid glemt da hun tre dager senere fikk en pakke av Gro med den 1. sesongen av «Sex in the City» på Dvd og den berømte » Bunny performer vibrator» som Charlotte i serien ble så glad i at hun nesten kuttet ut menn. På det vedlagte kortet stod det:
«Hei min skjønne. Takk for sist. Frem til du får p… igjen, kan du kose deg med denne. Hvis ikke det ordner seg til sommeren, skal jeg hjelpe deg. Glad i deg, hilsen Gro».

Hun lo høyt da hun åpnet pakken og etter å ha lest kortet. Allerede samme kveld var den gamle vibratoren, som hadde gitt henne mye glede, byttet ut med «bunny’en» som ga henne en helt annen og mye bedre opplevelse. Spesielt klitorisstimulatoren ga henne deilige følelser. Hun hadde ikke hatt det på den forrige vibratoren. Den kvelden ga hun seg selv tre deilige orgasmer og før hun gikk til ro, sendte hun en tekstmelding til Gro hvor det bare stod «Takk for kveldens tre deilige…»

Astrid lå i solkroken på terrassen og tenkte på dette. Jo mer hun tenkte på dette, jo mer kjente hun den rastløse følelsen i magen. Hun merket hun var i ferd med å bli kåt, skikkelig kåt. Etter en stund kastet hun BHen. En svak vind kilte brystene hennes slik at vortene knoppet seg umiddelbart. Hun la seg på ryggen med atskilte armer og ben og kjente sitringen i kroppen. Når hun hadde det slik, pleide hun å fantasere om sex. Nesen naturlig henfalt hennes tanker til den vakre unge Jesper. Han var ganske høy og muskuløs til å være bare 18 år. Da han hentet henne hadde han bar overkropp og en shorts. Hun hadde kikket litt mer en normalt på ham under båtturen. Hvordan var han egentlig?

Hun så for seg at han satt i en sofa helt naken og med en bankende ståpikk. Ungpikken hans var tykk og med en svak bøy mot høyre. Det var utrolig opphissende å ligge slik å forestille seg ham på den måten. Hun kjente det pulserte mer og mer i underlivet og hun tok venstre hånd prøvende ned og vippet den fuktige bikinitrusen til siden før høyre hånd forsiktig søkte ned mellom lårene som lå godt fra hverandre. De våte kjønsleppene hadde blitt nesten litt stive og det dunket i dem. Sakte trakk hun langfingeren igjennom spalten og lot den stoppe ved klitten. Det gikk sterke ilingen gjennom kroppen hennes. Hun pirket litt forsiktig og det var så følsomt at hun måtte reise baken flere ganger uten kontroll, hun slapp og ble liggende å hive med pusten. Til slutt klarte hun ikke motstå lenger; sakte lot hun en finger gli inn i den våte fitten. Kroppen hennes sitret av behandlingene og hun fylte på med en finger til. Musklene i fitten trakk seg sammen rundt fingrene og hun lot den jobbe sakte inn og ut. Med den andre hånden kjælte hun med brystene og kløp litt i vortene. Hver gang hun gjorde dette gikk det ilinger fra vortene og ned til klitoris.

Astrid nærmet seg toppen med stormskritt. Hun hadde akkurat bestemt seg for å onanere seg frem til orgasmen, da mobilen hennes om lå på bordet bortenfor ringte. Hun skvatt veldig og ble revet bort fra fantasien og jakten på en deilig orgasme. Det var Gro som ringte for å fortelle at de var ti minutter unna i båten. Hun la på og nærmest spurtet inn og opp på badet hvor hun fisket opp vibratoren Gro hadde gitt henne fra baggen. Fitten hennes var våt og klar og den hadde ikke gått lenge før hun kom i en kort intens orgasme. Det var deilig å kjenne orgasmen, men den var ikke på langt nær hva hun trengte i forhold til hvor kåt hun hadde blitt. Hun kjente stadig en vedvarende rastløs og varm følelse da hun gikk ned på bryggen for å ta imot Gro og Hans.

Legg igjen en kommentar