Nattbading part 2: Nattbading

Denne novellen er vist 15159 ganger.

Seilbåten «Guro» var nydelig der hun kom til syne bak holmene ute i bukten. Det var interessen for seiling som hadde ført Gro og Hans sammen. Seilbåten, en Jeanneau Sun Odyssey på 29 fot, hadde de kjøpt sammen tidligere på våren. De hadde brukt mye tid på båten og det var lenge siden hun hadde sett dem.

Da båten var fortøyd, ble hun geleidet ombord for å se på båten. Cockpiten var koselig og stilfullt innredet og det var god plass akterut. Både Hans og Gro var kjempefornøyde med kjøpet og de hadde allerede hatt noen fine helgeturer. De likte begge å være ute i solen. Hans sitt hår var blitt mye lysere enn hun kunne huske det hadde vært. Han hadde også fått god farge på overkroppen. Astrid grep seg i å kikke på ham ved flere ganger. Hun merket at den rastløse følelsen som fremdeles satt i kroppen, ikke akkurat ble dempet av å se på den kraftige brune overkroppen hans. Han var definitivt en god fangst, selv for en jente på hans egen alder. Gro så også godt ut der hun satt iført shorts og en soltopp som satt stramt over brystene hennes. Kroppen hennes var også brun og fin.

De satt på terrassen utover kvelden. Det ble konsumert en god del rødvin. Rundt midnatt gikk Hans til sengs. Enda det var plass i sommerhuset ville han ligge i båten. Med utgangspunkt i de blikkene han og Gro sendte hverandre da han gikk, skjønte hun godt hvorfor. De ble sittende igjen og Gro åpnet en ny flaske vin.

«Skal ikke du ut til Hans snart da?», sa Astrid
«Ikke på lenge, ennå. Jeg vil prate med deg, dessuten vet han at han får noe uansett».
«Det var vel derfor han ville ligge i båten, tenker jeg».
«Sikkert. Han er god elsker, men litt sjenert av seg.
«Hmm, god elsker», sa Astrid og lot setningen henge litt.
«Aner ikke hva det er lenger»., sa hun og lo.

De pratet mer og den varme sommernatten var fantastisk. Gro fortalte at hun og Hans hadde utrolig deilig sex. Hun kom med en del detaljer for å understreke hvor godt hun hadde det, og stemningen ble ganske intim. Astrid kjente i alle fall at det prikket i brystene og varmen steg. Gro hadde også fanget stemningen. Da flasken var tom, foreslo Gro at de kunne ta et nattbad. Sjøen var blank og stille og den lille bukten med sjøhusene og sommerhuset var idyllisk opplyst av måneskinnet.

«Kom, la oss gjøre som i gamle dager; Uten en tråd», sa Gro.

Raskt trakk hun av seg toppen og de flotte brystene hennes kom til syne. Deretter dro hun raskt av seg jeansen og en minimal stringtruse kom til syne. Denne kom også av fort. Hun snudde seg mot Astrid og sa:

«Kom igjen nå da».
Gro var utrolig vakker der hun stod i månelyste på bryggen. Brystene hennes var små og litt spisse og stod perfekt til resten av den slanke kroppen hennes. Kjønnet hennes var barbert og bare en tynn stripe med hår var igjen.

Astrid var ikke sen om å følge etter. Da de var nakne, ble de stående å se på hverandre. Gro stilte seg helt inntil Astrid og lot håndflaten stryke rolig over det ene brystet til Astrid.

«Vi er to vakre damer», sa Astrid litt på tull.
«Ja, virkelig vakre», svarte Gro.

Det var som Astrid fikk støt og et kort sekund møttes blikkene deres på en måte som ikke hadde skjedd før. I det lyset og den stemningen de var i, fikk Astrid sterke erotiske følelser for Gro. Hun var i ferd med å bli kåt på henne. Så hoppet de ut i sjøen.

«Kom igjen, vi svømmer ut til båten og vekker Hans»

Rolig svømte de ut det lille stykket til der båten lå fortøyd. Allerede før de nådde frem, kom Hans til syne på akterdekket.

«Hva er det som skjer?», spurte han
«Vi bader, vil du være med?», sa Astrid
«Det vil jeg vel», svarte han.

Han skulle til å hoppe ut i, men Gro stoppet ham.

«Vent litt, du får ikke lov til å ha klær på»
«Hva sa du?»
«Vi bader nakne og da må du også».

Han stusset litt før han raskt trakk av seg shortsen og stupte i sjøen. Astrid fikk et kort glimt av pikken hans før han stupte. Den var slapp og tykk, og det kunne se ut til at han også hadde «trimmet bikinilinjen» godt.

Etter å ha svømt rundt en stund, plasket og sprutet vann på hverandre, klatret Hans opp badestigen, tett fulgt av Gro. Astrid nølte litt før hun fulgte etter. Hun var jo naken! I det hun klatret over rekken, fikk hun imidlertid et overraskende syn. Hans stod rett mot henne, mens Gro satt på knærne foran ham med pikken hans i munnen. Hun slapp den ut og snudde seg.

«Håper du har lyst til å bli med oss? Jeg sa jo jeg skulle hjelpe deg om du ikke hadde fått en mann til sommeren.»

Astrid kjente lystfølelsen prikket og varmen stige fra kjønnet med rekordfart. Uten å si noe satte hun seg ved siden av Gro og så på pikken til Hans. Den var stor, kjempestor og halvstiv. Han hadde bare en liten firkant med hår igjen over roten av pikken. I tillegg hadde han helt glattbarberte baller. Synet tente henne voldsomt og hun kjente seg selv nesten ikke igjen.

«Kom igjen, sug på den», sa Gro

Hun tok pikkhodet forsiktig inn i munnen samtidig som hun grep lett rundt roten. Lett lot hun tungen sirkle rundt hodet. Deretter lot hun hele pikken gli inn i munnen hennes. Han stønnet høyt da hun gjorde dette og pikken ble knallstiv. Hun slapp pikken ut av munnen og begynte å slikke på de nybarberte ballene hans samtidig som hun runket pikken hans sakte. Rolig slikket hun hele stammen med bred tunge før hun tok hodet i munnen igjen. Ekstra nøye lot hun tungen sirkle rundt hodet og på strengen. Hans stønnet høyt og var begynt å støte imot. Det var utrolig deilig å kjenne den store stive pikken hans langt inne i munnen.

«Åhh, fy fan. Du må ta det litt rolig, eller kommer jeg med en gang»
«Jasså, du trenger pause?», sa Gro. «Skal han få det?»
«Ok», sa Astrid og slapp pikken ut av munnen.

I det hun gjorde dette, kjente hun Gros hender legge seg rundt brystene hennes. Hans trakk seg litt unna.

«Dette har jeg lengtet etter i mange år», sa Gro
«Hva da?», sa Astrid for å erte henne.
«Å beføle brystene dine, kysse deg og slikke fitten din. Ja i det hele tatt å elske med deg».

Astrid la seg bakover. Gro krøp over henne og kysset brystene med stor intensitet. Etter hvert kom hun ned til kjønnet hennes som nå lå vidåpent. Astrid følte det som om hun tok fyr da hun forsiktig lot tungespissen sin gli sakte oppover sprekken.

\"Åh, jaaa\", stønnet hun, mens Gro begynte å slikke klitten med økende intensitet. Kort tid etter kjente hun to fingre forsiktig gli inn i henne. Astrid var utrolig kåt. Med den levende tungen til Gro rundt klitten og to fingre som deilig masserte henne i fitten, kjente Astrid ekstasen nærmet seg med stormskritt. I en tåke så hun at Hans hadde lagt seg til rette mellom beina til Gro. Han lå og slikket henne intenst. Gro må også ha vært kjempetent, for hun stønnet stadig tyngre mens hun gned fitten mot ansiktet hans. Astrid kjente orgasmen hennes var på vei. Det som vippet henne over i ekstasen var at Gro strammet leppene rundt klitten, mens hun lot tungen vibrere over den i rasende fart. Pusten hennes kom i korte støt ut av neseborene. Hun nærmet seg orgasmen hun også. Med et gikk omgivelsene i oppløsning i en sky av farger. Orgasmen tok tak i kroppen hennes på en måte hun aldri hadde kjent før. Hun registrerte også at Gro knakk sammen i en orgasme like etterpå. Aldri hadde Astrid følt noe så sterkt, aldri hadde hun trodd hun skulle gi seg så hen til en annen kvinne, spesielt ikke med en mann tilstede.

Det var en fin erotisk stemning inne i båten. Alle tre lå nakne ved siden av hverandre. Astrid kjente en deilig pirrende følelse i kroppen. Hans, som de nesten hadde helt glemt mens de holdt på, hadde fremdeles hadde ståpikk. Han ville tydeligvis fortsette.

Han satte seg bort til Astrid og sa:

«Kan du ikke fortsette å suge meg som du gjorde i sted? Det var så vanvittig godt»
«Selvfølgelig, men nå får du også være med Gro!»
«Legg deg ned på ryggen Hans, så skal ungpikken din du bli sugd inn i evigheten av to flotte damer», kommanderte Gro.

Sakte begynner de to å behandle pikken, ballene og rumpen hans med tungen. De slikket langsomt nedover pikken hans på hver sin side. Gro fortsatte med å slikke de hårløse ballene hans, mens Astrid nærmest slukte pikken med munnen. Han stønnet høyt og ga klart utrykk for at han nøt behandlingen. Astrid slapp pikken ut av munnen igjen. En klar deilig veske har begynt å renne nedover den store, deilige pikken hans.

«Deilig, dette er vanvittig deilig», stønnet Hans samtidig som Astrid og Gro igjen la munnene rundt pikken og bevegde seg nedover og oppover skaftet i sakte rolige bevegelser. Med hver sin hånd masserte de også pungen hans.

Nå klarte han ikke si noe. Han bare stønnet og fortalte med hele seg at han var på vei til å sprute.

«Åååå dette er deilig, å jaa nå kommer jeg. Jeg kommer nåååå» stønnet han.

I kraftige rykk sprutet han. Først ladningen gikk rett til værs, mens den andre traff Gro på kinnet. Pikken fortsatte å sprute i kraftige rykk og sæden landet i pannen og håret til begge to. Astrid hadde overtatt runkingen idet den første spruten kom. Hun ble fascinert av mengdene med sæd som Hans leverte. Da han var ferdig var både hun og Gro temmelig «tilgriset» av sæd.

Pikken ble fort slapp etter sprutingen. Gro tørket seg med et håndkle som lå ved siden av og la seg ned ved siden av Astrid.

«Det er bare så deilig at vi gjør dette, nå står vi fritt til å finne på hva vi skal fortsette med».
«Jeg vet hva som er neste for meg», sa Astrid
«Hva da?», spurte Hans.
«Du skal knulle meg bakfra hardt og lenge. Om du visste hvor mye jeg lengter etter en varm og kjøttfull pikk som din…». Igjen ble hun overrasket over seg selv.
«Da må vi få den klar igjen», sa Gro.

Uten å vente på svar tok hun grep rundt den slappe pikken og ballene. Reaksjonen til Hans kom fort og etter en liten stund stod pikken hans rett i været igjen. Så begynte hun sakte å dra forhuden helt tilbake og fremover igjen samtidig som hun masserte ballene hans. Etter en stund bøyde hun seg ned og tok pikken i munnen. Hans lå den ene hånden rundt det ene brystet hennes. Astrid satt ved siden av og kikket på dem. Det var veldig erotisk å se på de to.

«Sett deg på alle fire Astrid», sa Gro

Astrid hadde ikke mer enn kommet seg på plass før hun kjente Gro gni pikkehodet rundt kjønnet hennes. Rolig gned hun tuppen av pikken langs sprekken sin. Dette sendte voldsomt deilige ilinger opp langs hele ryggen til Astrid og følelsen bredte seg utover hele skrittet. Gro fortsatte med å gni pikkehodet langs sprekken sin, før hun ba Hans om å presse den inn.

Astrid ynket seg litt:
«Åhhh….herregud så deilig og svær….åhhh….» .
«Kom igjen Hans, kjør på som du gjør med meg. Dette har hun ikke kjent på lenge», sa Gro

Han satte opp tempoet og banket pikken til bunns i Astrids glatte fitte i dype støt. Gro hadde lagt seg på rygg under Astrid slik at de lå i en «69er», mens Hans fortsatte knullingen bakfra. Astrid slikket den flotte glattbarberte fitten til Gro med stor iver. I lengden var det imidlertid vanskelig å konsentrere seg, da behandlingen hun fikk av Gros myke tunge på klitten og Hans sin store tykke pikk, var helt vanvittig deilig. De holdt på lenge i denne posisjonen, men det ble tilslutt mer komfortabelt å skifte stilling.

«Vil du ri hingsten min?» spurte Gro

Uten å svare og salig av kåthet, skjøv Astrid Hans over på ryggen og gled hun sakte ned på staken. Hun begynte rittet med rolige rytmiske bevegelser. Etter hvert fant de rytmen. Gro hadde stilt seg inntil Astrid bakfra og var liksom med på rittet, samtidig som hun masserte brystene hennes og slikket øreflippen.

«Åhhhh…så svær og hard den er», sa Astrid og kjente orgasmen nærme seg raskt.
«Åhhh…..jeg kommer til å sprute snart, Astrid….det er så deilig, så deilig…..åhhh….», peste Hans.
«Ja, kom du, bare kom, det skal være godt for deg, det er ikke farlig, slipp ut den store deilige spruten din, åhh, Hans, knull meg, kjør den hardt inn i meg.»

Gro hadde lagt seg ned ved siden av dem. Hun hadde funnet frem en stor vibrator og lå nå og masturberte med den

Rittet var vilt nå. Astrid lente seg fremover, mens Hans støtet pikken ut og inn av henne i et voldsomt tempo. Så plutselig klarte han ikke mer.

Han brølte høyt i det ballene kokte over og pikken begynte å sprute inne i Astrid. I det dette skjedde raknet det fullstendig for Astrid også. Hun pumpet fitten nedover pikken og ropte ut:

«Åhhh…den er så deilig, den e så svær, åhhh…for en pikk, gi meg pikk, knull meg, knull meg…..åååhhhh….Hans, pul, meg, pul meg, kjør den inn i meg….»

Så grovt hadde hun aldri snakket. Hans gjorde som bestilt og fortsatte med å banke pikken inn i henne mens han sprutet. Så eksploderte hun med et vanvittig langtrukkent hyl, nærmest som hun hadde voldsomme smerter. Spasmene var enorme, hele kroppen hennes skalv og rykket, hoftene red pikken i villskap. Hun registrerte knapt at Gro hadde runket seg frem til en orgasme. Hun gikk nesten opp i bro med vibratoren i fitten da hun kom.

«Åhhh, Hans, du var jo helt utrolig god med meg. Dette er en av de kraftigste orgasmene jeg har hatt på lang lang tid».
«Ja, er han ikke god. Jeg sa jo at jeg skulle hjelpe deg med pikk i sommer om du ikke hadde vært heldig og skaffe en selv…», sa Gro med et smil.

Hans så ut som et spørsmålstegn. Gro forklarte ham om «Sex in the City» episodene og den berømte » Bunny performer vibrator» som hun hadde gitt i presang.

Det var deilig å ligge slik å prate etter den gode sexen. Etter en stund gikk Astrid tilbake til sommerhuset. Det var med en varm og deilig tilfredsstilt følelse hun gikk langs bryggen fremdeles helt naken. Hun våknet langt utpå dagen etter. Fra vinduet konstaterte hun at Hans og Gro hadde dratt med båten, sikkert i grålysningen. De måtte tilbake til byen, da ingen av dem hadde ferie før et par uker senere. På mobilen lå det imidlertid en melding fra Gro:

«Takk for i går. Håper du vil prøve igjen. Kanskje vi kan komme innom på vei hjem igjen?»

Astrid svarte raskt at hun mer enn gjerne ville de skulle ta turen innom på veien tilbake.

Legg igjen en kommentar