Natten du ga oss

Denne novellen er vist 4729 ganger.

Hjertet mitt banket, herregud som det banket. Jeg visste du var på vei opp heisen og snart ville du komme inn døren til meg. I 7 måneder hadde jeg ventet på dette, uttallige er de timene du og jeg har snakket på telefon, og teleselskapene gnir seg i hendene når sms’ene flyr gjennom luften. Noen ganger så hete at linjene gløder nesten. Jeg gledet meg til å se deg. Det går ikke en dag uten at du er i mine tanker og noen vil vel si at jeg er besatt av deg. Hvilket ikke er så langt unna sannheten.
Jo, jeg innrømmer det. Jeg er besatt av deg. Du har fanget meg i lidenskapen din, jeg elsker måten du snakker på, beveger deg på, frekkheten din, åpenheten din, de varme hendene dine, kroppen din, latteren din……………

Døren gikk opp og der stod du. Jeg pustet dypt og løftet blitt mot deg. Hjertet hoppet over et par slag. Du var like vakker og like kjekk som jeg husket. Blondecatsuiten min klistret seg til kroppen min og jeg frydet meg når jeg så blikket ditt over kroppen min. ”Gud så sexy du er” sa du så var jeg i armene dine. Vi kysset hverandre sultent og du strøk meg over korsryggen og over rumpa mi. Brystvortene mine knoppet seg og fortalte sitt tydelig språk om hvor mye du tente meg. Det var deilig å være i armene dine igjen, munnen din var varm og sulten mot min og tungene våre lekte ivrig med hverandre. Det bruste i kroppen min og jeg kunne bedt deg om å knulle meg der og da så kåt var jeg.

Kjønnsleppene mine svulmet og jeg kjente det ble fuktig mellom bena. Catsuiten hadde frekk utringning og fransk åpning og du skjøv meg litt fra deg og så beundrende på meg. ”Hmmm det antrekket likte jeg, snu deg og la meg se du går” hvisket du. Jeg gav deg vinglasset ditt og blikket ditt brant mot rumpa mi når jeg gikk og satte meg i en av de myke, dype stolene.

Du kom etter, skjøv en stol bort til meg og satt deg tvers ovenfor meg slik at vi kunne nyte synet av hverandre. Jeg lente meg bakover i stolen og lot bena gli litt til siden, kjente at jeg åpnet meg for deg og du smilte det herlige smilet ditt som du gjør når du er kåt. Blikket ditt søkte ned mot musa mi og straks begynte saftene å renne av meg. Vi så på hverandre over kanten på vinglasset og øynene våre fortalte hverandre hvor kåte vi var. Jeg skle ned fra stolen og satt meg på huk foran deg, du kysset meg så deilig, jeg elsker å kjenne munnen din mot min, du er leken og ertende og smaker så godt. Jeg kneppet opp skjorten din og du er bare helt perfekt. Huden din er brun og det ser ut som om du trener ukentlig, noe du ikke gjør men slik ser det ut. Du er deilig og glatt og ta på, ikke noe hår som er i veien for tungen min.

Jeg drog skjorta av deg, tungespissen slikket deg fra bukselinningen og opp til den ene brystvorten din som stivnet av behandlingen jeg gav den. Du stønnet, brystene mine presset ned mot den stive pikken din. Jeg åpnet glidelåsen og grøsset lett når jeg så hvor stiv og stor du var. Buksene og boksershortsen ble fort tatt av deg og endelig satt du naken foran meg. Jeg måtte bare se på deg, øynene mine gled over kroppen din, beundret den flate magen din, dine muskuløse lår og den store staven din som lå oppover magen. Jeg lot tungen min slikke pungen din og undersiden av pikken. ”Gud ta meg i munnen din, la meg kjenne du suger meg” stønnet du. Det var tydelig at du var kåt. Normalt liker du å bli ertet litt, men nå hadde du sitti hjemme og sett på film av oss og blitt kåt, så du måtte bare kjenne varmen min og tungen min.

Sakte gled du ned i halsen min, jeg klarer ikke å suge deg helt til bunns, til det er du for stor, men på måten du jukket i mot meg og stønnene dine, forstod jeg at behandlingen du fikk var deilig nok. Plutselig stoppet du meg….”vær forsiktig med meg, jeg kommer til å komme snart” du holdt hodet mitt fast og skjøv meg forsiktig bort. ”Reis deg opp og vis meg musa di, la meg se hvor våt og deilig du er”. Du kikket på meg og jeg gjorde som du sa. Det var dette du hadde ventet på og som du liker så godt. Jeg plasserte den ene foten på armlenet på stolen din og kjente musa mi åpnet seg foran øynene dine.

Du satt å smårunket deg selv og blikket ditt brant i åpningen min. ”Jeg elsker musa di, de store hovne leppene, klitorisen din som strutter, lukten av deg……” du stanset. Jeg så på hele deg at jeg fristet og pirret deg. Fingrene mine gled lett ut og inn av meg. Jeg lot en finger gli over leppene dine, du slikket i deg smaken av meg, ba meg om mer. Jeg fuktet dem igjen og denne gangen slikket vi begge to fingrene mine rene.
Du stønnet mot munnen min og blikket ditt varmet meg og jeg kjente at orgasmen nærmet seg faretruende. Jeg fingerknullet meg selv mens jeg festet blikket på den runkende hånden din. Kroppen min spente seg og du hvisket frekke ord til meg hele tiden mens orgasmen raste gjennom kroppen min. Jeg elsker å stå slik foran deg. Jeg elsker å vise deg musa mi, jeg elsker oppmerksomheten din og responsen din.

Ennå hadde jeg ikke fått kjenne tungen din der jeg ville ha den. Du ba meg snu meg rundt med rumpa mot deg, bøye meg frem og åpne meg for deg. Fingrene mine søkte fuktigheten min og når jeg bøyde meg ned blåste du luft mot musa mi. Herregud det var enormt deilig. Jeg ba deg slikke meg, og endelig gled du ned på gulvet og hevet ansiktet ditt mot musa mi. Jeg bøyde meg ned mot deg og du slikket meg forsiktig over åpningen min. Jeg stønnet høyt av nytelse. Endelig, endelig var tungen din i musa mi. Jeg hadde ventet så lenge på deg. Jeg skalv over hele kroppen og gned meg mot munnen din.

Du flyttet deg og ba meg sette meg ytterst på stolen, lot bena mine gli til siden, fant frem dildoen og presset den langsomt inn i meg. Jeg trodde jeg skulle svime av. Det var himmelsk. Jeg elsker å ha slik sex med deg. Ingen får meg så kåt og ingen får meg til å føle meg så sexy som du. Jeg lot deg knulle meg med dildoen, det surklet av meg når du presset den inn og ut av meg. Tungen din rullet over klitorisen min og med en slik behandling varte det ikke lenge før jeg kom. ”Jeg kommer. Gud som jeg kommer” skrek jeg og presset fitta mi rundt dildoen. Du knullet meg hardt og deilig og jeg lot saftene mine strømme. Det rant ut av meg og du var blank i øynene av kåthet.

Du satt deg på stolen motsatt av min og jeg var så sugen på pikk at jeg måtte bare ha deg. Du satt og runket deg selv, men jeg ville overta. Jeg slikket og sugde, runket og pirret til jeg kjente det stramme seg i pungen din og endelig sendte du hele ladningen med sæd langt ned i halsen min, jeg svelget alt og du smakte himmelsk deilig. Litt rant på utsiden med det fanget jeg opp med tungen min.
Det var først da jeg ble oppmerksom på videokameraet som stod å gikk. Alt var på tape viste det seg, men det var jo bare pirrende. Du smilte til meg, jeg slikket deg helt til du ble slapp og da satt jeg opp på stolen igjen. Du gav meg vinglasset mitt og vi skålte igjen.

Vi ble sittende å se på hverandre, du røykte sakte og så ut som om du koste deg, vi pratet litt og jeg kjente at dette var bare så riktig. Det var deilig, avslappende og du gjør meg så godt. Jeg tenkte at dette hadde jeg hatt godt av litt oftere. 7 måneder er lang tid, men…………

Du spurte om jeg kunne tenke med å skifte til noe annet. Du visste jeg hadde kofferten full av undertøy. ”Noen ønsker”? Spurte jeg. ”Gå på badet, ta på deg sorte strømper, den sorte nettingkjolen, truse og sko, kom ut igjen og pirr og ert meg, vis at du kan være frekk for meg”. Jeg skiftet og jeg elsker øynene dine når du ser på meg med sex i blikket ditt. Det er ikke farlig å posere for deg når jeg får slik respons. Jeg satt meg på huk foran deg, du knep i brystvortene mine som pekte frekt gjennom nettingstoffet. Vi kysset hverandre, først bare forsiktig så mer dristig, vi tente begge to og du ba meg stille meg på alle fire i stolen, du stod bak meg og førte pikken din mot musa mi.

Jeg stønnet høyt når du gled inn i meg, pikken din er bare deilig og du bøyde deg over ryggen min og hvisket at jeg var så trang og god, våt og varm sa du. Det holder for meg. Da kan du gjøre det meste med meg uten at jeg protesterer. Du ba meg snu meg, jeg la bena på skuldrene dine og du gled inn i meg, knullet meg hardt og deilig og spurte om du kunne sprute over min glatte mus, jeg bare nikket til svar og plutselig sendte du hele ladningen over musa mi. Åhhh så deilig det var. Varm sæd traff klitorisen min, hendene mine smurte sæden din utover og det ble himmelsk glatt og deilig.

Behandlingen jeg fikk etterpå at dildoen, tungen din og analbutten kan bare beskrives med et ord : HELRÅTT. Jeg ble sendt til himmels gang på gang, jeg har ikke tall på alle de gangene jeg kom, jeg var fylt opp i rumpa og i musa og dildoen pumpet ut og inn av meg. Klitorisen min var stor og hoven og du sugde og slikket meg som ingen andre noen gang har gjort. Jeg var borte i noen korte øyeblikk tror jeg så deilig var det. Jeg fikk ikke nok av deg, jeg holdt deg fast mot fitta mi og stønnet så høyt at de i naborommet måtte hørt meg, men hvem brydde seg om det? Ikke jeg.

Når vi til slutt sovnet, sovnet jeg så deilig på armen din. Du kysset meg godnatt og jeg sovnet nesten med en gang. Kun et par ganger om natten var jeg våken, da lå jeg å så på deg, du er så vakker når du sover. Ansiktet ditt er helt avslappet, de lange vippene dine kaster skygger på kinnene dine og munnen din ber nesten om å bli kysset. Du lukter så godt og jeg blir ikke mett av å se på deg. Den andre gangen jeg våknet holdt du meg tett inntil deg og kysset meg forsiktig i nakken, du sov fordi du svarte ikke når jeg spurte om du var våken. Det var utrolig deilig å ligge slik, bare kjenne at det var noen der. Jeg kjente en trygghet og varme jeg har savnet lenge og som jeg så sårt trenger innimellom. Jeg klarer ikke å bare skyve følelsene mine bort jeg har nok blitt glad i deg fordi du er så ufattelig snill og god med meg. Du er min beste medisin og du skulle vært på blå resept.

Men alle eventyr har en slutt og også dette. Selv om det kanskje ikke er et eventyr for deg eller andre er det det for meg. Du hadde så masse du måtte gjøre denne søndagen slik at du drog tidlig. Jeg ville elsket med deg igjen, men pikken din var sår og øm og du var sliten, så det ble ikke noe. Du kysset meg forsiktig før du dro og holdt rundt meg. Jeg ville ikke slippe taket i deg, ville du skulle vært hos meg en natt til .Det var tomt etter deg når du reiste og jeg følte meg så uendelig trist. Jeg hoppet i dusjen og gjenopplevde natten og smilte for meg selv igjen, skjøv det vonde bort og følte at det var greit igjen. Jeg skulle ønske at dette ikke var siste gangen vi møtes slik, jeg ønsker mer av deg. Når noen har så deilig sex som oss forstår jeg ikke hvorfor det ikke kan skje oftere, men det vil jeg ikke tenke på nå. Jeg vil bare lukke øynene og tenke på hvor mye godt du gir meg, hvor glad jeg er for at du finns og håper og tro at vi møtes igjen en dag. Selv om jeg må slippe taket i deg en dag, men jeg er IKKE klar for det enda. Men jeg vet jeg må……….en eller annen gang………

Legg igjen en kommentar