Nattmassasjen

Denne novellen er vist 40222 ganger.

Når man faktisk opplever noe som mange kanskje fantaserer om.

Som singel og glad i sex ble det ofte surfing på nettet, og i tillegg til porno ble datingsider og chatter flittig besøkt. Som oftest ble det med spenningen, og skjedde sjelden noe mer enn søking og bristende håp om noe mer. Og på de fleste chattesider var det som oftest 90% mannfolk, og visstnok var de fleste av oss «rett på sak» og lite pirrende for de få damer som prøvde lykken? Jeg lærte meg til å prøve å ha en forsiktig og høflig tilnærming, og noen ganger fikk jeg en pirrende prat i det minste. Og de få jeg fikk god kjemi med, som et treff hadde fristet, bodde så langt borte at det ikke var mulig å gjennomføre. Denne tirsdagskvelden var vel ganske normal. Jeg satt meg ned med PC’en litt før leggetid. Det var veldig få på det lokale rommet på Eros Chat, litt unormalt siden det hadde vært en fin dag og var midt i sommerferien. Litt etter at jeg hadde logget inn som «Høflig45» registrerte jeg at «Nattmassasje» logget seg inn også. Uten å registrere hvilket kjønn. Men jeg regnet med at dette var en annen «desperat» mann, akkurat som meg selv. Etter å ha konstatert at Bijente19 og Dameipar logget ut, og vi var 10-12 hankjønn i rommet vurderte jeg bare å logge ut, men tok en sjans og klikket på Nattmassasje.

-Hei, blir det noe nattmassasje på deg i natt da? Jeg håper du er heldig. Lurte på om du er mann eller kvinne? Svaret kom lynkjapt. -Hei, dame her. Det er ganske dødt her inne. Er du god å massere da?

Wow, dette var en tilnærming jeg aldri hadde møtt før. Jeg svarte som rett var at jeg hadde massert flere før, og at mine tidlige kjærester hadde uttalt å være fornøyd med det. Hun hadde vært ute og tatt noen glass vin med venninner, og etter et par kommentarer til frem og tilbake kom spørsmålet: -Kan du komme å massere meg?

Igjen ble jeg ganske paff over denne uvanlige samtalen, og brukte litt tid på å forsikre meg om at dama var seriøs og at jeg selv ikke var ute etter noe lureri og var ren og frisk. Hun hadde tydeligvis bestemt seg, og selv om det var en halvtime å kjøre til henne så tok jeg sjansen. Det var for øvrig ikke sagt et ord om sex, kun massasje av nakke, skuldre og rygg.

Kjøreturen gikk greit, tross noe veiarbeid. Og jeg ankom avtalt dør i riktig blokk i 0130-tiden, og lukket meg inn som vi hadde blitt enig om. Hun hadde regissert «alt». Spisebordet hennes var gjort om til massasjebenk, og hun lå oppå en tynn madrass der. Med et stort håndkle over seg. Hodet var vridd fra meg, og jeg så kun det mørkebrune håret hennes, satt opp i en bustete «flette» midt oppå hodet. Ved siden av henne stod massasjeolje klar. Jeg kjente jeg var iskald på hendene, og ba om å få vaske og varme dem litt. Etter noen minutter var jeg klar. Men tankene fløy oppi hodet mitt om hvor surrealistisk dette var. -Dette er jo som i en erotisk novelle det, var den sterkeste tanken jeg hadde.

Hun sa ikke mye, men ba meg bare begynne når jeg var klar. Jeg sa ikke noe mer jeg heller, og tok flasken med «Heal and heat», åpnet den og kjente en nydelig duft. Ubestemmelig blomsterduft. Dro håndkledet hennes litt nedover ryggen, og sprutet en dæsj olje på skuldrene hennes. Pluss litt i hånden. Jeg enset at hun slapp fra seg et tungt pust da jeg berørte skuldrene hennes. Jeg startet med å få fordelt oljen litt utover. Fra ut på skuldrene til godt nedover ryggen, opp i nakken og ut på siden av ryggen. Hun var anspent, så jeg ba henne ta hendene nedover langs siden. Jeg skimtet så vidt høyre brystet hennes, og så at det var ganske stort og fast. Ellers var hun ikke syltynn, men heller ikke frodig. Ganske middels rett og slett.

Jeg fortsatte masseringen. Begynte systematisk oppe i nakken fra hårfestet. Tok på enda mer olje, for å gjøre det mykere og glattere. Jeg kjente noen små muskelknuter nedover nakken, og skjønte på pusten og småstønnene at jeg traff noe og at det gjorde godt for henne. Etter hvert ble skuldrene massert. Jeg jobbet litt med det store musklene der. Og brøt stillheten litt: -Jeg kjenner at du er kjeivhendt. -Åh, hvordan kunne du vite det? -Det er fordi du har strammere og ømmere muskler på venstre siden. -Du har helt rett, og du er flink, svarte hun før det igjen ble stille.

Jeg jobbet meg videre nedover skulderbladene, langs ryggsøylen og ut mot sidene. Hun var tydeligvis anspent, og nøt min behadling. Jeg håpet jo på at hun ville bli fornøyd, og selv om jeg hadde gjort dette mye tidligere så var det ikke gitt at dama ville like det.

Etter en ny runde over de områder jeg hadde massert allerede, dro jeg håndkledet ned over rumpa hennes. Der var det kun en liten rød string. Jeg sprutet på litt mer olje og masserte korsryggen hennes. Og i sakte tempo lenger og lenger nedover rumpeskinkene hennes. De var ganske faste og fine. Glatte og gode å ta i. Håndkledet havnet nedpå beina hennes, og jeg fokuserte nå på å massere utsiden av rumpa og nedover lårene. Nå hørte jeg pusten hennes godt og mellomrommet mellom lårene så ut til å økes. Jeg tok enda mer olje i hendene, og startet igjen bak knærne. Og jobbet meg oppover innsiden av lårene. For første gang kom det et skikkelig stønn fra henne. Jeg kom helt opp til rumpa igjen, og lot tomlene nærme seg stringen uten å komme helt inn mot sprekkene hennes.

Igjen kom det stønn fra henne. Dama jeg ikke visste navnet på engang. Og jeg var selvsagt dødskåt selv. Hadde bare på en shorts og t-skjorte. og kjente pikken min mot bordkanten. Jeg fortsatte med en runde til nedover lårene hennes, og opp igjen som sist. For å pirre henne enda mer. Og det så ut til å funke godt. For hun gav fra seg mye lyd. Jeg unngikk fitta hennes, med noen millimeters klaring. Men tok tak i tauet i stringen og lot en fing sirkle rundt rumpehullet. Det var tydelig at hun likte dette også da hun løftet rumpa forsiktig mot fingen min. Jeg kunne se at rumpehullet åpnet seg bittelitt, og stoppet ikke før fingertuppen var i åpningen. Da tok jeg bort fingen og slapp strikken så den smalt litt tilbake på plass. -Åååhhh, kom det fra henne. -Ikke stopp nå….

-Neida, sa jeg, men jeg har jo en side igjen. Fremsiden.

Dermed fikk jeg henne til å snu seg. Og det var første gang vi så fjeset på hverandre. Hun smilte til meg. Så litt småflau ut og sa hei. Jeg også smilte og sa hei. Hun la seg ned på rygg og lukket øynene. Brystene hennes var vel rundt C-cup, men helt perfekt til resten av kroppen. Jeg tok oljeflasken og tok noen dråper over hver pupp, samt en god dæsj i hånden. Jeg begynte å ta oppe på skuldrene. Dråpene på puppene rant litt utover, men jeg lot dem bare renne litt. Masserte ned til brystkassen hennes, men så på utsiden av brystene, og ned til magen. Tok litt mer olje der og lot hele magen få behandling. Den var ganske fast, men myk samtidig. Jeg fortsatte videre nedover lårene, uten å være i nærheten av skrittet, der trusa kun dekket sprekken hennes og bittelitt ovenfor. Hun pustet enda tyngre enn tidligere nå. Og jeg gjorde meg ferdig med låra, oppover innsiden, der de skiltes automatisk litt mer. Passerte kjapt magen igjen, for nå var det puppene sin tur å få. Hun hadde tydeligvis likt behandlingen rundt, fordi vortene var hardere nå enn for litt siden. Nå la jeg hendene over oljegriset på brystene hennes, og hun stønnet høyt igjen. De var litt større enn at jeg fikk hendene rundt hele. Så jeg førte dem rundt hele, og sirklet meg litt rundt vortene. Og uten å berøre niplene så jeg ar de vokste enda mer. De ble like store som små bringebær, og så veldig harde ut nå. Jeg masserte puppene litt til, før jeg bestemte meg for å overraske litt.

Hun lå fremdeles med øynene lukket da jeg bøyde meg frem og tok den ene vorten i munnen. -Ååååå, stønnet hun. -Så deilig! Jeg gjorde det samme med den andre og reaksjonen var lik. Kåte stønn og sukk. Jeg brukte så fingrene på niplene hennes. Gnidde dem, først litt forsiktig og så hardere. Og stønningen hennes fortsatte. Det var en deilig opplevelse som jeg ikke hadde drømt om å få oppleve. Men det var jo ikke over fremdeles. Jeg kjente hvordan det banket i den knallharde pikken min, og selv om jeg ikke visste om dama ønsket noe annet enn massasje, så var det vanvittig pirrende å gi denne dama massasjen. Nå lot jeg hendene gli nedover magen igjen, og hun skjønte godt hvor jeg var på vei, fordi hun løftet lårene litt for at jeg skulle fjerne stringen. Jeg avventet bittelitt for å erte litt, og da kom det fort fra henne: -av med trusa! NÅ.

Jeg fjernet den lille røde saken, og fitta hennes omtrent brettet seg ut. Hun «klødde» seg så vidt i skrittet, og da så jeg den plutselig. DEN klitten. Jeg hadde aldri sett en så stor før. De fleste hadde jeg vel bare kjent innenfor huden. Men denne var jo sikkert et par centimeter? Og så nesten ut som et lite pikkhode. Selv om jeg var svært overrasket over synet klarte jeg å holde munn, og fortsatte med hendene rundt fitta. Leppene hennes åpnet seg av seg selv, og hun var søkkvåt. Tilslutt lot jeg en hånd føres over hele sprekken hennes. -Åååå jaaa, utbrøt hun. Fingrene mine bare skled inn i henne. Først to, så tre fingre. Jeg førte dem inn så langt jeg kom, og presset oppover. Igjen var reaksjonen -Åååå jaaaa.

Fingrene mine beveget seg litt i ujenve bevegelser, og jeg lot tommelen treffe klitten…. -Å herregud, stønnet hun. -Jeg kommer til å komme snart. Hun var så kåt nå at jeg tenkte at det syns jeg hun kan, for her kommer det garantert flere orgasmer…. Jeg fingerpulte henne med tre fingre og bøyde meg ned og kysset den harde klitten hennes. Tok den i munnen og slikket rundt den. Og det var det som skulle til. Hun kom så det sang….., eller skrek. Hun hylte i orgasme, strammet seg i hele underlivet, og kom som en foss ut av fitta…. -Ååååå, dette har jeg aldri opplevd, skrek hun. Hun hadde nå safter nedover hele beina, og hånden min var søkkvåt. Og hun lå og hev etter pusten. Jeg førte hånden min opp til munnen hennes, og spurte om hun ville smake sine egne safter. Hun var helt vill og slikket rundt hele hånden min. Får en kåt dame.

Hun hadde ikke gjort noe for å få se eller kjenne på pikken min, så jeg fortsatte bare min jobb da hun hadde fått pusten litt igjen. Nå bøyde jeg meg ned og lot tunga gå over hele fittesprekken. Uten å treffe klitoris med en gang… men slikket nedover hele den deilig sprekken hennes, og helt bak til rumpehullet. Hun hadde løftet beina nå, og spredte dem enda mer. Det var tydelig noe hun likte. Jeg slikket henne ren for fittesafter på fitta og i rumpa. Jeg kunne faktisk se at rumpeåpningen åpnet seg litt… Men nå ville jeg smake mer på klitten hennes. Så jeg fikk den i munnen og begynte å suge og kline på den. Tok igjen to fingre i fitta til de var gjennomvåte. Sugde mer og hardere på klitoris mens jeg førte en våt finger mot rumpehullet hennes. Hun stønnet enda mer, og ropte -ja, ja, ja…..

Tilslutt sugde jeg hardt på den harde klitten hennes mens jeg fingerpulte henne i rumpa med to fingre. Og hun var helt vill under meg. Stønnet og ropte at hun snart kom igjen. Jeg økte tempoet enda litt til, og det var utslaget. -Jaaaaaaaa! Nå ristet hun om mulig enda mer i orgasmen sin. Og jeg bare nøt å se denne ukjente dama slippe seg så løs som hun gjorde… Det var nok en kombo av vinen, spenningen, situasjonen og at jeg fant de deilige punktene hennes? Jeg lot henne få hente seg litt inn igjen, mens jeg tok sjansen på å ta av meg shorts og t-skjorte. Så da hun hadde fått pusten igjen, åpnet øynene og snudde seg mot meg, så hun rett på en naken mann.

– Mmmmmm, så deilig, sa hun. -Tusen takk! Nå skal du også få behandling. Hun bøyde seg bort til bordkanten og gapte over pikken min. Bare med munnen sin, ingen hender foreløpig. Og det var dødsdeilig. Kjente ilinger gjennom hele underlivet. -Mmmmm for en deilig pikk, sa hun da hun hadde sugd, slikket og kost med den en stund. Nå kom også en hånd rundt roten. Hun runket forsiktig samtidig som kukhodet gikk ut og inn av de myke leppene hennes. Og det var bare helt nydelig. Etter hvert fikk også pungen min behandling. Og hun visste hva hun drev med, for hun presset en finger eller to opp mot prostata og dermed kjente jeg enda flere ilinger i underlivet. Videre vekslet hun på å runke meg sakte og å suge meg sååå ømt og deilig. Jeg var litt glad for at jeg stod oppreist, for hadde jeg ligget på rygg hadde jeg nok slappet mye mer av, og dermed sprutet inn i munnen hennes for lenge siden.

Hun merket nok at jeg begynte å nærme meg, for plutselig sluttet hun all behandling og snudde seg mot meg. Hun så på meg med et sløret og kåt blikk. -Kan jeg få kjenne den deilige pikken din i fitta mi?

-Selvfølgelig, svarte jeg. -Men jeg bør vel ikke sprute inni deg? Hun fiklet under et håndkle på kanten. -Neida, men denne hjelper på, sa hun og gav meg en kondom. Jeg tok den raskt på og samtidig snudde hun seg med baken mot meg. -Vær så snill å ta meg bakfra, jeg er så kåt nå. Hun kom veldig høyt med fitta nå, og jeg måtte stå på tærne, men fikk pikken plassert og lot den gli inn. Og det var ingen problem, fordi hun var fremdeles søkkvåt i fitta. Det var fantastisk deilig å kjenne varmen bre seg rundt mine 17-18 cm.

Det viste seg å være en lite gunstig stilling, så jeg tok tak i lårene hennes og vippet henne ned på gulvet foran meg. -Bare len deg fremover, så skal du få enda mer pikk. -Mmmmm, så deilig. Knull meg hardt! svarte hun. Jeg gled raskt inn i henne igjen, og nå var stillingen mye bedre og mer naturlig. Jeg tok henne på ordet og kjørte kuken i henne noen harde støt, og reaksjonen hennes kom med en gang. -Oh, åh, ja, knull meg!

Dette tempoet var umulig å opprettholde lenge, så jeg senket farten noe, og begynte å støte i litt forskjellige retninger inn i fitta hennes. Dette var tydeligvis noe hun likte, for nå stønnet hun hele tiden, og utbrøt etter kort tid at hun snart ville komme igjen. -Er du langt unna loverboy? Jeg vil at vi skal komme sammen. Jeg vil at du skal gi meg spruten din.

Dette var nok medvirkende på at jeg nå bikket over til stadiet der jeg ikke kunne holde tilbake spermen min for en million. -Nå er det rett før jeg kommer, stønnet jeg. -Ja, ja, ja, ja…. Kom for meg! Kom MED meg! Jeg er såååå nææææær nååååå! Og noen sekunder senere eksploderte det i et fyrverkeri av anspente muskler, følelser og noen siste harde tak med pikken til bunns i hennes kåte og åpne fitte. Tross kondom på så føltes det virkelig som jeg fylte henne skikkelig opp. Jeg stønnet, pustet og skrek i orgasmen min, og fikk med meg at hun også skrek. En ufattelig deilig og pirrende opplevelse å dele slike sterke orgasmer, og det var nok umulig for oss begge å la være å skrike i munnen på hverandre….

Etter noen sekunders anspenthet la jeg meg forsiktig over ryggen hennes. Det var deilig å kjenne utmattelsen og etterdønningene av den deilige orgasmen. Det var også da jeg registrerte at vi begge faktisk var våte av svette. Magen min klistret seg inntil ryggen hennes. Og fremdeles var pikken min inni henne. Jeg kunne kjenne hvordan fittemusklene hennes knep mot den fremdeles harde kuken. Ingen av oss sa noen ting på lang tid, kanskje flere minutter. Og da jeg kjente at ereksjonen avtok, dro jeg pikken ut sånn at kondomen kunne fjernes normalt….

Jeg vet ikke hvorfor egentlig, men etterpå så ble det en litt usikker stemning. Hun var kanskje plutselig flau. Ingen av oss klarte helt å bryte isen, så i stedet for å gi henne en klem eller et kyss, så begynte jeg bare å finne klærne, ta meg et glass vann og si takk for meg. Hun svarte litt diffust takk for massasjen og at det skulle bli godt å sove nå når klokken nærmet seg 4 om natten….. Jeg satt i bilen på vei hjem og tenkte at den avslutningen var jo bare helt tullete. Og dessverre møttes vi aldri igjen. Men jeg har hatt en spontanopplevelse som ikke står tilbake for noen våte drømmer jeg har hatt. Og jeg tenker på denne i blant når jeg runker.