Naturist debut i syden

Denne novellen er vist 22085 ganger.

Det jeg nå skal fortelle om skjedde tidligere i sommer da jeg var på ferie på Lanzarote.

Jeg var altså på ferie på Lanzarote og jeg var der mest for å besøke min storesøster og hennes familie som har bodd der i snart 20 år. Jeg hadde reist ned alene for å ta meg en skikkelig pause fra alt styr og mas hjemme i Norge. De første par dagene tilbrakte jeg med min søster og hennes familie og venner. Og selv om det var veldig koselig, ville jeg utforske øya litt alene da det var gått et par dager.

Jeg hadde et lite mål med reisen og det var å dra på nudiststrand for første gang. Jeg har lekt mye med tanken om å gå rundt helt naken sammen med andre nakne mennesker, men jeg har aldri tatt steget før nå.

Ved lunsjtider den tredje dagen gikk jeg ut på gaten utenfor hotellet jeg bodde på og heiv meg i første og beste drosje. Etter litt språkproblemer var jeg og taxisjåføren på nett og jeg var på vei til øyas største nudiststrand.

Han slapp meg av nesten helt nede ved stranden som lå i en avsides vik med høye vulkanfjell på begge sider. Stranden var mye større enn jeg hadde sett for meg og det krydde av nakne mennesker. Unge som gamle, tjukke som tynne. Noen spilte volleyball, andre slappet bare av i sanden i mens de skuet ut på de som badet og lekte i vannet.

Jeg fant meg fort en plass rett bak en familie fra Sverige. Mannen og kvinnen var nok rundt førti og de hadde to døtre som ikke kan ha vært eldre enn sytten-atten år. Det var umulig å se hvem av døtrene som var eldst eller yngst. Jeg fikk av meg alle klærne og la meg på håndkledet mitt og nøt friheten og spenningen ved å være naken sammen med så mange andre.

Det var utrolig pirrende å se de svenske søstrene ligge på magen med rumpa mot meg, nå og da kunne jeg skimte både kjønnslepper og litt blond dusk hos begge de unge jentene. Den svenske moren satt oppreist så jeg kunne nyte synet av de store nydelige puppene hennes. Pappaen stod oppreist over de tre damene mens han prøvde å feste en parasoll til en strandstol. Og jeg må innrømme at han hadde en imponerende pikk der den svaiet over kona og døtrene. Jeg lå der og fantaserte om forskjellige scenarioer med denne svenske familien.. Jeg blir forført av begge tenåringsdøtrene, jeg forfører den formfulle moren og til og med incestiøs gruppesex med hele familien.

Jeg ble mer og mer opphisset der jeg lå så jeg reiste meg opp og ruslet en tur for å lufte meg litt og dempe ereksjonen som var faretruende nærme. Jeg gikk rundt og kikket på kvinner i alle aldre og fasonger og lot pikken svaie behagelig halvslapp og lang, daskende fra lår til lår. Jeg nøt synet av kvinnekjønn i alle mulig former og stillinger. Jeg gikk opp til en liten kiosk der de solgte is, brus og øl.

Det var tre-fire mennesker forran meg i køen og rett forran meg sto en dame i tredveårene med solbrun hud og nydelige former. Hun hadde en rumpe som var over det som er normalt stor og det var bare noen få centimeter mellom den stadig voksende pikken min og hennes garantert trange bakmus. Synet og tanken gjorde meg plutselig utrolig hard, og jeg måtte gå med raske skritt smått foroverbøyd rundt hjørnet av kiosken for å prøve å temme ståpikken min. Jeg står der et øyeblikk i mine egne tanker når jeg plutselig hører en lys svensk pikestemme si: Måtte du også tisse? Jeg snur meg rundt og der sitter den ene av de svenske søstrene på huk med spredde ben og jeg ser rett inn på den hårete fitta hennes.

Ja… Svarte jeg litt stressa og glemte helt å skjule pikken oppi all forvirringen.
Det ser ut som at pikken din vil mer enn bare tisse.. Sa hun spøkefullt uten å slippe blikket fra det som nå var en veldig erigert og pulserende kuk.
Deilig var den.. sa hun og strøk to fingre lett over lemmet mitt da hun gikk forbi meg, rundt hjørnet og tilbake til familien sin.

Det gikk nok ti minutter før pikken var såpass slapp at jeg klarte å tisse. Når jeg hadde gjorte det var ting under kontroll igjen og jeg kunne gå tilbake til håndklet mitt uten å skremme folk på veien.

[Total: 1   Average: 5/5]

Legg igjen en kommentar