Niesen

Denne novellen er vist 11317 ganger.

Jeg var på besøk hos min søster som jeg pleier. Vi bor i samme by. Jeg mistet min forlovede i en bilulykke for tre år siden og har i grunn ikke vært på markedet etter det.
Min søster opplevde noe lignende. Da hun traff mannen hennes var han alene med sin datter, og da de giftet seg adopterte hun datteren hans. Hun var da litt over 2 år gammel. Hennes biologiske mor stakk til utlandet rett etter fødselen og har ikke hørt fra seg etter det, og siden min søster hadde overtatt morsrollen gikk de heller for full pakke da de giftet seg. Dessverre gikk han bort i en arbeidsulykke bare to år etter og siden det har hun ikke klart å finne roen med noen andre. Hun har prøvd, men ikke.. Uansett. Til alt hell er min niese så lik sin adoptivmor at det er ingen som ser annet enn en mor og sin datter, og det har gjort alt mye enklere og de har fått leve i sin harmoni.

I løpet av tiden etter at jeg ble alene har det blitt en fast greie at jeg henger hos søster’n og er behjelpelig med leksene til niesen min siden min søster ikke føler at hun kan hjelpe så godt som det jeg kan med fag som krever matematisk innsikt. Som ingeniør har jeg derfor matematikken mer på plass. Jeg liker denne situasjonen iom at det vanker middag når jeg er der. Er ikke veldig flink med matlaging, mens min søster er en gudinne på kjøkkenet. Vel, hun er kokk på en av byens finere restauranter så hun gjør det bra. I tillegg driver hun en matblogg som også gir gode inntekter.
Denne dagen hadde min søster blitt bedt med på konsert med en venninne og jeg hadde som vanlig ikke noe bedre fore enn å henge der i huset. Mye bedre enn å sitte alene hjemme. Konserten var fire timers biltur unna så de hadde leid seg rom på hotell. Jeg har eget rom, vel det er gjesterommet, men da det stort sett bare jeg som bruker det kaller vi det for mitt rom. Så jeg overnatter når det egentlig passer meg selv. Det var i hvert fall planen nå. Min niese hadde avtalt med en venninne at hun skulle komme over og snakke om salget av alt utstyret og bilen de brukte i russetiden. Planen har hele tiden vært å dele fortjenesten på salget etter at russetiden var over. Jeg hadde tenkt å bruke tiden med å fråtse i alle strømmetjenestene som min søster abonnerer på. Hun har førsteklasses stor tv og et proft lydanlegg så her er det kino opplevelse i stua. Digg …

Da søster’n hadde dratt og det var bare vi to igjen gikk hun i dusjen mens jeg satt og så på tv og nøt ettersmaken av det gode måltidet vi hadde spist da jeg kom dit. Det gikk en drøy halvtime før hun kom ut og «tssket» over at venninna ikke kommer likevel. En eller annen gutt og noe drama greier. Der melder jeg meg ut sa hun. Hun slengte seg derfor ned i sofaen sammen med meg og la seg inntil skuldra mi. Kos..
Jeg fikk et lite sjokk da jeg kastet blikket på henne i armkroken. Dette var en fullvokst kvinne med helt nydelige former. Jøss. Jeg tok meg sammen og lot som ingenting, men det plagget altså. En slags pysj bestående av en utringet t-skjorte i tynt silkestoff med matchende bukse. I skinnet fra taklampen skrått bak oss og lyset fra tv’n oppdaget jeg at jeg kunne se konturene av de runde fyldige puppene og rosen rundt brystvortene og ikke minst selve brystvorten mykt avtegnet gjennom stoffet. Silken la seg som en saus rundt kroppen der hun hadde krøpet opp i sofaen og inntil meg.
Hun var kosete og sprudlende og tilsynelatende helt uvitende om hvor avslørende denne pysjen var. Enten det eller så brydde hun seg ikke noe om det. Jeg måtte bare akseptere situasjonen. Vi var tross alt i hjemmet hennes og hun er jo trygg sammen med sin favoritt onkel. Jeg på min side elsker jo guds kunstverk som kvinnen er så jeg bare koste meg med synet. Likevel. Jeg fikk for første gang en bevissthet på at hun faktisk er en fullvokst kvinne. En skikkelig godbit av en kvinne også. Passe store fyldige pupper og en kropp med de riktige proporsjoner. Helt enkelt perfekt etter min standard. Klart at jeg har sett at hun har vokst seg til, men dette synet forandret i grunn alt. Hun går som regel kledd i litt bohemsk stil med luftige men kjempekule klær. Jeg har egentlig bare observert at hun har sin egen kule stil, og har i grunn ikke tenkt mere på det. Har ikke sett på henne med «det» blikket. Hun er jo tross alt min niese.

Vel. Ikke før nå. Hun har ingen aning om hva det gjør med meg å se henne slik. Huff.. Ikke bra. Skjerpings!
Vi sitter der og ser på tv mens jeg prøver å la være å snik-stirre på denne nydelige skapningen som lener seg inntil meg i sofaen. Jeg fant en film på Netflix som jeg hverken har sett eller hørt om og jeg liker å sjekke ut slike filmer, så her sitter vi da. Det viser seg imidlertid at denne filmen har nokså erotiske elementer ved seg og det gjør ikke situasjonen noe bedre for min del. Jeg holder meg mest mulig i ro for å virke uanfektet. Hun sitter også helt stille. Før de erotiske elementene dukket opp litt ut i filmen var hun mer på det å kommentere filmen og var mer levende ved siden av meg, men en god halvtime ut i filmen har også hun blitt en stille tilskuer.
Kanskje hun syns det er pinlig. Vel, jeg har ikke tenkt å bidra til det så derfor holdt jeg meg i ro. Vurderte å foreslå en annen film, men. Hele situasjonen var så rar at jeg slo det fra meg for ikke å bli avslørt. Så usikker var jeg, men så nøt jeg samtidig å sitte slik også.
Søster’n hadde funnet fram litt snop som hun satte på bordet før hun dro, og dette begynte å friste så jeg lener meg fram og skal ta en neve. I det jeg skal flytte på meg løfter hun seg litt opp sånn at jeg får armen fri, og i det jeg strekker den fram kommer jeg borti ene puppen med håndbaken. Den stryker over puppen og brystvorten i bevegelsen. I det hånden traff trakk hun pusten fort som et innover sukk. Jeg nesten kaster meg rundt og ber så mye om unnskyldning og forventer et fornærmet blikk, men hun ser på meg med milde øyne og smiler. Det går bra onkel. Åh, det var godt, svarer jeg og forsyner meg med snop. Da ser jeg at begge brystvortene har stivnet. Til og med rosen rundt brystvorten var blitt stiv. Jeg lener meg tilbake og hun kryper inntil igjen. Jaggu har hun gåsehud på armene også. Jeg spør om hun fryser. Neida, jeg koser meg jeg..

Hva skjedde nå? Det er varmt, og hun sitter her med gåsehud og brystvorter harde som stein. Jeg aner ikke hvilken erfaring hun har med sin egen seksualitet, men hun er en sosial jente med et godt sosialt nettverk og har ofte venner på besøk. Hun må da ha, jeg mener.. Hun har jo hatt kjærester. Tankene kverner rundt i hodet på meg mens vi sitter der og ser videre på filmen. Etter hvert kjenner jeg en kjent lukt som jeg ikke har hatt gleden av å kjenne på lang tid. Jaggu. Det er lukten av kåt kvinne. Jeg oppdaget tidlig i min ungdom at når damene blir kåte så utsondrer de en helt særegen lukt fra halsregionen, og med tiden har dette blitt et godt hjelpemiddel når det har vært klining og kos. Jeg har visst nøyaktig når jeg kan søke med fingrene etter erogene soner som ikke nødvendigvis er pupp eller i skrittet. Full pott hver gang. Men nå er det jo niesen min som.. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg for nå begynner kroppen å reagere. Jeg trenger en avledning så jeg henter mer snop og byr henne litt. Hun har nå dratt bena til seg og sitter sammenkrøllet inntil meg mens jeg har armen hvilende på skuldrene og hånden på hodet hennes. Det som skjer på tv’n hjelper jo ikke på tankene som nå har tatt hold i hodet.

Jeg bøyer meg litt ned og trekker inn lukten av henne. Jeg er litt i min egen verden der jeg sitter og nyter den deilige lukten av henne når hun ser opp på meg med spørrende øyne. Åh.. He he. Unnskyld, men du lukter bare så innmari godt. Jeg lener meg ned og lukter igjen. Da smiler hun, men sier ingenting. Hun krøller seg sammen mot meg igjen, men denne gangen «lander» hodet hennes slik ansiktet ligger over min brystvorte. Mine brystvorter er skikkelig følsomme og hvis de blir stimulert svarer kroppen uten at jeg kan kontrollere det, og da skjer det ting der nede også. Nei nei nei.. Uten kontroll på min egen kroppslige reaksjon blir det for mye for meg med synet av denne deilige unge jenta som sitter her og trykker seg inntil meg mens vi ser på en erotisk film. Jeg kjenner at brystvorten stivner. Det går som det måtte med det. Hun merker det og snur seg litt og sier, næmen se på den du, og lar nesen spille på den erogerte tappen og fniser.. Hey, sier jeg..
Ikke gjør det. Hi hi hi, svarer hun. Jeg er følsom der. Hun ser på meg som om jeg har fortalt henne noe helt nytt i universet og så sier hun kort, jøss! Altså, fortsetter jeg. Det er jo ikke alle gutter og menn som har det sånn, men sånn er det med meg, så nes-off. Da får hun et noe lurt trekk i ansiktet og smiler. Selv om jeg er onkelen din så er jeg ikke evenukk. Da går smilet over i lett latter. Hun er så vakker når hun ler. Dessuten, fortsetter jeg.. Hva med deg? Hennes stive brystvorter lager fortsatt tydelig avtegning i stoffet så det går en jævel i meg. Jeg tar hånden som hvilte på hodet hennes og gir ene brystvorten hennes et lett stryk mens jeg sier, det er jo ikke noe bedre stilt med deg, eller fryser du likevel? Hun hviner, krøller seg sammen og ler sånn som hun gjør når hun blir kilt. Onkel daa..

Jeg flirer som en gammel gubbe og benytter anledningen til å sette meg opp og lene meg litt forover for å skjule min noe pinlige tilstand. Snop.. Jeg har ingen intensjoner om å la henne se at jeg sitter her med en voksende ereksjon. Det hjelper at jeg har på meg en romslig trenings/grill bukse og t-skjorte. Det er jo sommer og varmt, og jeg trives i slike klær selv om jeg ser ut som en camping turist. Jeg forsyner meg med snopet og setter meg tilbake igjen.

Skal vi se ferdig filmen eller vil du bytte, spør jeg. Nå har vi jo sett godt over halve filmen så hvorfor ikke se den ferdig svarer hun. Hun setter seg inntil meg igjen og lager bevegelser med kroppen som for å fortelle at hun vil ligge inntil brystkassen igjen. Jeg løfter armen for å slippe henne til og sier, men ikke noe tull nå. Åh, går så bra så svarer hun og smiler. Merkelig svar tenker jeg, men lar det stå til.

Jeg sitter og tenker over reaksjonen hennes da jeg strøk henne på brystvorten. De er fortsatt stive, men hun gjør ingenting for å skjule det. Jeg måtte anstrenge meg for ikke å stirre på de da vi endret sittestilling i sofaen. Hun setter seg til og respekterer det å ikke røre brystvorten, men hun er nærme nok til at jeg kjenner varmen fra pusten hennes og det hjelper jo ikke. Vel. Så lenge hun ikke gjør noe er det vel greit tenker jeg og vender oppmerksomheten mot tv’n igjen.

Det har oppstått en spenning i luften nå. Hun vet jo nå at jeg er påvirket av det som har skjedd og det er helt klart at også hun har fått en reaksjon. Ble hun kåt? Lukten av henne er klar og tydelig og det er så godt. Mens vi sitter sammen og later som ingenting og ser på tv skjer jo det som ikke må skje. Pikken har stivnet og det begynner å bli trangt og ubehagelig, og jeg trekker derfor opp ene benet for å lette litt på trykket og samtidig skjule min noe pinlige tilstand.

Onkel, kan du kose hodebunnen sånn som du pleier å gjøre? Åh. Javisst. Jeg lar fingrene borre seg gjennom det halvlange myke håret hennes og masserer hodebunnen. Mmmmh. Det er så godt når du gjør det der sier hun mens hun trykker seg tettere inntil meg. Jeg bøyer meg ned og gir henne et suss på hodet, kjenner på lukten av henne og fortsetter massasjen mens vi ser videre på filmen. Uten å tenke på det flytter jeg fokuset til rundt ørene og koser videre med hodebunnen og rundt kantene på ørene mens hun ligger tungt lent inntil meg og nyter kosestunden. Jeg kan ikke unngå å kjenne på det merkelige med denne nye situasjonen, Spesielt med filmen vi ser på. Hmm… Tankene svirrer igjen. Og så den varme pusten hennes som ikke gjør det noe enklere.

Snop.. Jeg strekker meg fram for å ta en neve med snop og dette fører til at hun mister litt balansen og ene armen detter ned mot fanget mitt. Hånden hennes lander midt på den stive pikken. Oj, sier hun og ser på meg. Jeg kjenner på en plutselig skam og føler at jeg må gjøre rede for meg. Altså, jeg er mann og som jeg sa så reagerer kroppen på visse ting og du gjorde det jo ikke noe enklere. Det siste jeg vil er å gjøre deg utilpass så jeg prøver å skjule det så godt jeg kan. Så er det jo denne filmen da, sier jeg. Hun bare ser på meg og svarer, joo det er jo sant, den er jo nesten porno.

Jeg trekker meg litt unna og setter meg slik at ereksjonen skjules og ser på henne. Hun ser på meg med et litt undrende blikk og sier, jeg skjønner jo hva du mener onkel. Så senker hun blikket igjen og sier. Jeg kjenner på det samme, med filmen og sånn og når du kom borti. Jeg vet det var et uhell, men likevel. Ja, men går det bra? spør jeg forsiktig. Jaah, svarer hun, men nå er det litt rart og du liker jo ikke det som har skjedd. Å gud, nei, avbryter jeg. Det må du ikke tro, men jeg er jo onkelen din og har jo et ansvar. Altså.. Du har tydeligvis ikke skjønt at du er en utrolig fin dame. Jeg mener, se da! Du er en fullvokst kvinne og nydelig også. At jeg fikk.. Jeg lar den henge, vel. Det er bare en naturlig kroppslig reaksjon, og som jeg sa så er jeg følsom der og peker på brystvorten min. Så er det jo filmen også da, men jeg er visst ikke den eneste som er følsom der. Hun bare ser på meg og smiler.
Altså. Jeg har ikke noe problem med dette hvis du ikke har det, men det absolutt viktigste for meg er at du ikke føler ubehag. Jeg må jo innrømme at det er pinlig, men at kroppen reagerer kan jeg ikke gjøre noe med. Det har du jo merket selv. Jaah, svarer hun, men aldri sånn sier hun stille. Åh, æh, altså. Jeg tror jeg skjønner hva du mener, men hvis det er greit for deg, mens jeg lager en sveipende bevegelse med armen for å innby til sofaen. Skal vi? Uansett. Det går nok over. Mhm! svarer hun og strekker seg etter litt snop. Eh, vil du se en ny film spør jeg?

Joa, men… Kan vi se ferdig denne filmen først? Svarer hun. Jeg smiler til henne og sier, klart det. Hun kryper igjen tilbake i armkroken. Filmen har vart i enda ett kvarter når hun sier navnet mitt. Jaa, svarer jeg.

Det har jo ikke gått over hos deg. Hvor lang tid tar det? Jeg blir helt tatt på sengen der og vet ikke hva jeg skal si. Hun har fulgt med stive pikken min selv om jeg har prøvd å skjule det etter beste evne. I svarte, tenker jeg for meg selv. Ææhh, vel, filmen bidrar jo ikke særlig til at det skal roe seg liksom, men når den er ferdig tenker jeg, svarer jeg. Okey, svarer hun lett. Går det bra med deg da, spør jeg. Åja, det går bra med meg, svarer hun kjapt.

Når filmen er ferdig og rulleteksten ruller på skjermen lener hun seg fram og tar litt snop og ser meg i øynene og sier, jeg ser at det ikke har gått over hos deg ennå. Vel, he he. Du selv da. Du er jo våt som en svamp selv. Lukten fra henne taler sitt tydelige språk uten at hun er klar over det. Hun blir tydelig overrasket over det jeg nettopp sa. Vel, sier hun og trekker på det mens hun vrir kroppen litt og ruller litt med skuldrene. Jeg kan jo ikke nekte for det. Vel, svarer jeg. Vil du se en ny film eller… Hun ser på meg noen sekunder uten å svare. Eller har du lyst å kjenne tunga mi på musa di. Hun synker lett sammen og blir tyngre i pusten, ser på meg no

Opp på kne beordrer jeg og peker på sofaen. Hun setter seg på kne med brystkassen opp mot ryggen av sofaen og ser på meg forventninen sekunder og nikker sakte med hodet. Jeg må jo sjekke lekkasjen, hvordan det står til og sånn, sier jeg. Jaah, svarer hun ivrig.gsfullt. Jeg går bak henne og tar tak i silkebuksen trekker den sakte ned til knærne. Hun løfter bena etter tur slik at jeg får den helt av. Så tar jeg det venstre benet og flytter på det slik at hun blir sittende på kne og skreve. Nå skjelver hun og har gåsehud over hele kroppen og puster tungt. Jeg siger ned på kne og får fullt innsyn på den søkkende våte musa hun så generøst byr fram til meg. Jeg tar et godt tak i begge rumpeballene og lener meg inn og lar tungen stryke lett over sprekken. Hun svarer med et utpust. Ååhhh jaa stønner hun mens jeg leker med skamleppene med tungen og bare nyter det jeg digger mest. Våt, saftig fitte. Jeg slikker og suger i meg saftene og nyter av lydene hun lager. Jeg lar tungespissen spille på clitoris litt og stikker tungen inn i hullet og puler musa med tungen litt før jeg igjen går tilbake til å la tungespissen leke med tappen igjen. Da jeg lar leppene forme en ring rundt tappen og suger på den kommer orgasmen. Hun presser ned korsryggen og dytter ut musa så godt hun kan mot min munn mens hun skjelver voldsomt og høres nesten ut som et dyr i brunst. Jeg slapp clitoris og stakk tungen så langt inn jeg kunne når orgasmen kom, og når skjelvingene ga seg sugde jeg på skamleppene og slapp de med en smask.

Ojj. Wow, sier hun andpustent. Det var helt utrolig. Hun er helt salig i blikket og sitter fortsatt med krummet rygg med den saftige deilige musa lett tilgjengelig så jeg strekker ut hånden og lurer langfingeren inn i det våte hullet. Åååhhh kommer det fra henne mens hun legger hodet ned på sofaryggen. Jeg presser lett med fingertuppen rundt der G-punktet er, og da svarer hun med å jukke sakte mot fingeren, så jeg lar også ringfingeren skli inn langs den andre fingeren og lar de skli ut og inn med en sakte bevegelse. Sånn holder vi på en stund mens hun sakte beveger korsryggen opp og ned som svar på fingrene som beveger seg inn og ut. Hun stønner og puster tungt og begynner å jukke mot fingrene som går inn og ut av musa. Jeg lar den andre hånden jobbe seg inn fra siden og opp mot puppene og stryker over de stive brytsvortene på de fyldige puppene som henger ned der hun sitter på kne mot sofaryggen. Ååhh, jaaahh sier hun og vrir seg slik at jeg kommer enklere til puppene. Jeg tar ene brystvorten mellom pekefinger og tommel og ruller den forsiktig. Da gjør hun det samme med den andre puppen mens hun ser på meg med et intenst blikk og puster tungt med åpen munn. Jeg trykker fingrene inn og jobber med fingertuppene inne i dypet og hører et stønn samtidig som hun trykker musa hånden mens jeg masserer det lille ruglete partiet inne i øvre del musa noen centimeter innenfor clitoris. Bevegelsene hennes begynner å bli litt mere intens og øynene hennes blir slørete. Det er rett før hun kommer igjen. Da stopper jeg og trekker ut fingrene. Jeg vil nyte dette litt til før hun får flere orgasmer.

Neeeiii, hva? Gjorde jeg noe galt?? Åh, nei da svarer jeg, men jeg vil nyte dette mere. Du er så deilig og bare det å se på deg slik får det nesten til å gå i buksene. Men jeg vil ha mer sier hun andpustent, og det skal du få svarer jeg, men reis deg opp litt og ta av deg toppen. Jeg vil se hele deg. Hun reiser seg lydig, smiler og tar raskt av seg t-skjorten. Hun kaster plagget i sofaen og tar et godt grep om puppene og knar de. Så låser hun begge brystvortene mellom fingrene og trekker de i forsiktig og stønner i behag. Ååhh, jeg er så kåt sier hun med et slørete blikk og ser på meg. Jeg ser opp på henne og bare nyter synet av denne veldreide kroppen og de perfekte puppene. Musa er trimmet til en prefekt trekant mens det rundt åpningen er glattbarbert.

Hun tar et skritt mot meg og plasserer begge hendene under mine armer og «trekker» meg opp. Når jeg er vel oppe på bena trekker hun av meg t-skjorten og ser på overkroppen min. Jeg er ikke trent, men har en grei kroppsfasong. Hun lener seg fram og ned og begynner å slikke på mine brystvorter. Hun lar tungen rulle rundt og suger forsiktig om hverandre mens hun lar noen fingre lure seg innenfor linningen på treningsbuksen og boxershortsen og trekker ned så langt hun rekker, uten å glippe med munnen. Når armene ikke rekker lengre, setter hun seg ned på kne med et forventningsfullt uttrykk i ansiktet og tar nytt tak for å trekke helt ned. Hun er helt i sin egen verden nå. Pikken spretter opp når boxer og treningsbukse blir dratt ned og slipper den ut i det fri. Mmhhh, kommer det fra henne der hun ser på den stive pikken som danser opp og ned litt i det den slapp fri før den stopper opp og peker pulserende mot ansiktet hennes. Med store øyne tar hun grep med høyrehånden rundt skaftet og trekker hånden mot rota på skaftet slik at forhuden trekkes tilbake. Hele hodet og forhuden er helt klissete av mine egne safter. Hun ser på forhuden som trekkes tilbake og dekker hodet igjen med bevegelsene hun gjør. Så løfter hun hodet og ser på meg uten å stoppe bevegelsene mens hun sier, jeg har aldri tatt på en før. Ikke? Men, du er jo ikke jomfru. Hvordan? Dildo! bryter hun inn. Jeg fant mamma sin hvisker hun hemmelighetsfullt. Åh, svarer jeg. Vel, her har du ekte saker. Kos deg. Mhm, det skal jeg, svarer hun mens hun vender oppmerksomheten tilbake til den stive pikken hun har mellom hendene. Du smører du også sier hun. Det tenkte jeg ikke på. Hun ser nærmere på hodet og saftene og så stikker hun fram nesen og lukter. Så ser hun på meg med undring i blikket. Jeg har blitt fortalt at det smaker salt, sier jeg. Da stikker hun ut tungen og lar den rulle rundt hodet noen runder før hun trekker hodet tilbake og smaker på det hun nettopp har hatt i munnen. Så smatter hun litt, åpner munnen og sluker hele hodet og suger mens tungen ruller rundt hodet inne i munnen. Åh fytterakkeren sier jeg mens jeg ser på dette som foregår med pikken min. Hun virkelig koser seg der hun holder på. Hun stikker pikken så langt inn munnen som hun klarer og lager små jukkebevegelser med hodet før hun trekker seg tilbake og slipper den med en smask. Så lener hun seg fram igjen og lar tungen rulle rundt hodet og ser opp slik at blikkene våre møtes. Åh, du gode sier jeg mens jeg står der og ser på denne nydelige jenta som gir meg en helt fantastisk blowjob. Hun slikker langs skaftet, først på venstre side og så bytter hun til høyre side, og om igjen, så løfter hun opp skaftet og går ned til ballene med tungen og lar den leke med ballene litt før hun slikker seg opp til hodet igjen. De vakre øynene ser litt sånn slørete på meg mens hun jobber seg opp og ned langs skaftet med munn og tunge. Det er til å bli svimmel av. Det er ingen blygsel, kun intenst fokus på det hun holder på med. Tenk at noe så vakkert sitter og er fullstendig oppslukt av pikken min. Det må være en drøm. Fortsetter du med dette så kommer jeg snart, sier jeg.

Hun ser på meg og smiler og forteller at hun har sett dette på pornofilm og ville prøve. Vel. Du er jo et naturtalent, sier jeg. Hun fniser og sier, jeg elsker det. Du har så deilig pikk. Godt smaker den også.
Jeg trekker meg unna og setter meg ned på sofaen og inviterer henne med. Hun setter seg over skrevs og lar ene hånden styre pikken på rett vei mens hun sakte senker seg ned på skaftet og stønner støtvis mens pikken kommer lengre og lengre inn. Halvveis ned stopper hun og løfter seg opp igjen. Denne bevegelsen gjentar hun noen ganger før hun senker seg helt ned. Når hun har senket seg helt ned blir hun sittende litt og jeg kan kjenne at musklene i musa jobber. Med munnen halvveis åpen låser hun blikket sitt mot mitt, men det virker som at hun ser rett gjennom meg der hun sitter og lar musklene jobbe med skaftet. Uh, uh, uh kommer det ut av munnen hennes samtidig med muskelsammentrekningene. Hun er helt primal nå. Det eneste som gjelder nå er nytelse og veien mot orgasmen. Hun knar pikken med musklene i musa. Helt utrolig.
Du deilige vakre kvinne sier jeg og senker hodet ned til puppene og suger på brystvortene hennes. Jeg har ikke holdt på lenge før hun begynner å bevege hoftene fram og tilbake. Ååhh, sier jeg. Vent litt. Jeg kommer hvis du fortsetter og jeg vil holde ut så lenge som mulig sånn at jeg får nyte deg til fulle. Da tar hun rundt hodet mitt med armene og klemmer meg inntil seg mens hun i stedet starter å jokke. Bevegelsene blir brått intense, og så kommer hun. Hun klemmer enda hardere rundt hodet mitt, og med krampelignende bevegelser og jukker hun med harde støt mens orgasmen tar henne av sted til nyte-land. Med orgasmen hennes kjenner jeg at jeg ikke klarer å holde igjen lengre. Ååhh, jeg kommer sier jeg og vil løfte henne av for ikke å pumpe henne full av sæd. Vil jo ikke gjøre henne gravid liksom, men hun klemmer til med armene igjen og holder hodet mitt fast mot puppene og fortsetter med hoftene til jeg ikke klarer mer og lar det gå. Hun kommer visst på nytt når hun kjenner pikken pumpe og pumpe mens den fyller henne full med sæd. Jeg tror ikke jeg har kjent en så lang og intens orgasme selv for jeg fortsetter å komme og det er bare helt vidunderlig.
Vi blir sittende slik lenge og holde rundt hverandre etter orgasmen. Herregud noe så deilig.
Jeg begynner etter hvert å miste ereksjonen og når pikken krymper så starter lekkasjen. Sæden siger sakte ut av henne og jeg kjenner det blir klissete rundt skaftet. Jeg strekker meg etter t-skjorten min og bruker den til å tørke bort sæd mens hun sakte trekker seg opp og av den nå halvslappe pikken. Vi må ikke lage flekker i sofaen og noe må jeg jo tørke med. Når hun har hevet seg helt opp tørker jeg også musa og får med litt mere «søl». Jeg rekker å gi begge brystvortene et godt kyss før hun går ned på gulvet og setter seg der. Hun ser på meg mens hun fortsatt puster tungt som etter en joggetur. Jeg klarer ikke å stå, sier hun. Bena er helt gele. He he, det kommer seg sier jeg mens jeg tørker pikken ren med t-skjorten.

Herregud, jeg ante ikke at det var mulig å bli så kåt sier hun og stryker seg over puppene og ned mellom bena sånn for å kjenne etter om alt var på plass.
Jeg er helt enig, sier jeg. Denne var ny for meg. Jeg må jo innrømme at da du kom og satte deg i sofaen og jeg fikk se den pysjen og den deilige kroppen din så var jeg solgt. Det var dritvanskelig å ha deg i armkroken og føle på dette med forbudt frukt. Hun smiler dette vakre smilet sitt igjen, men sier ikke noe. Du er klar over at det vi har gjort er skikkelig tabu og forbudt og i det hele tatt? Så dette må absolutt ingen få vite, sier jeg lett panisk..
Hun bare ser på meg og ler. Jeg vet onkel. Ingen kommer til å få vite noe om dette fra meg. Dessuten er du jo kun onkel på papiret, så vi har vel ikke brutt noen lover egentlig. Men, jeg vil holde dette for meg selv, sier hun og reiser seg, samler pysjen og går mot badet. Uten å snu seg hører jeg henne si, kommer du?

Jeg tar med meg boxer’n, buksa og ett stykk klissete t-skjorte og tasser etter henne. Når jeg kommer inn på badet sitter hun på doen, og når hun ser meg ler hun og sier, det renner fortsatt ut av meg. Hvor mye pumpet du egentlig inn der? Så kraftig som jeg kom tenker jeg hele pungen ble tømt svarer jeg med et glis. Jeg plukker flere plagg fra skittentøydunken som kan vaskes sammen med t-skjorten og setter på vaskemaskinen. Deretter går jeg i dusjen, og hun kommer etter. De har en stor dusj. Hvert fall 1×2 meter så det er godt med plass der inne. Jeg bevilger meg en hårvask og mens jeg står og masserer sjampoen inn i håret kjenner jeg hendene hennes stryke over kroppen min. Hun kommer tett inntil og med armene rundt meg tar hun et grepa tak på rumpeballene mine og trykker underlivet mot pikken. Mmmmh. Sier hun når hun kjenner at pikken reagerer. Jeg lener meg tilbake slik at jeg kan skylle ut sjampoen. Hun holder fortsatt rundt meg og lar nesen spille med mine brystvorter vel vitende at dette trigger og gjør at pikken snart står i full giv akt igjen. Hun slipper taket og lar meg fullføre skyllingen av håret, men i det jeg er ferdig og skal gni vannet ut av øynene kjenner jeg munnen hennes lukke seg rundt pikken og lar tungen danser rundt hodet. Jeg skrur av vannet og legger hendene på hodet hennes og la de ligge der lett og følger hodebevegelsene hennes mens hun suger pikken min etter alle blowjob kunsters regler virker det som. Jeg lar henne holde på til hun trenger en pause og da trekker jeg henne opp og spør om jeg kan få ta henne bakfra. Hun reiser seg tvert og snur seg, skrever med bena og lager svai rygg sånn at jeg lett kan styre den stive pikken min på plass.

Jeg sklir lett inn og beveger meg sakte ut og inn igjen. Åhh mmmhh stønner hun mens hun lener seg mot veggen. Jeg legger armene rundt henne og fanger puppene og knar de. Ooohh sier hun. Hun liker tydeligvis å bli knadd på puppene. Jeg veksler mellom å kna pupp og å rulle de stive brystvortene mellom fingrene samtidig med at jeg sakte lar pikken jobbe seg nesten ut og så helt inn igjen. Hun puster igjen tungt og stønner i velbehag og trykker imot hver gang jeg lar pikken skli inn. Plutselig kommer de krampelignende bevegelsene igjen og hun kommer enda en gang. Jeg lar pikken være inne i henne mens orgasmen rir henne og når den går over trekker jeg den forsiktig ut litt før jeg igjen støter den forsiktig inn igjen. Er du ikke øm? Spør jeg. Litt svarer hun, men jeg vil kjenne deg komme inni meg igjen. Jeg øker tempoet litt, men holder litt tilbake for å ta hensyn til henne. Etter en stund kommer stønnene også tilbake. Hun stønner og jokker imot og ber meg ta henne litt hardere. Jeg tar tak i hoftene hennes for å holde henne mens jeg øker tempoet og lar pikken jage enda fortere ut og inn. Nå kommer det klaskelyder hver gang jeg støter pikken inn og pungen slenger fram og dasker til henne. Aaaahh, mere stønner hun så jeg fortsetter å ta henne med harde støt. Nå kjenner jeg at jeg er i ferd med å komme så jeg øker tempoet litt til. I det jeg kjenner orgasmen komme og støter til for å la det gå kjenner hun pikken svulme opp i det jeg begynner å pumpe henne full og får enda en orgasme samtidig mens jeg pumper nye ladninger inn i henne. Vi blir begge stående og skjelve etter orgasmen. Med pikken fortsatt inne i musa retter jeg henne opp og holder rundt henne og stryker over puppene før jeg bare omfavner hele henne og føler at jeg har kommet til himmelen.

Nå er hun helt tom for energi etter å ha kommet flere ganger. Jeg kjenner selv at jeg er helt tilfredsstilt så vi dusjer ferdig og kler oss igjen før vi vender tilbake til sofaen og armkroken igjen. Det var jaggu i grevens tid for det ringte på døren, og der sto jaggu venninna.