Nina og jeg på Gressholmen

Denne novellen er vist 13870 ganger.

Nina, en vennine av meg, den mest sexy vennina jeg har, vi er begge eksibisjonistiske, og trives godt på nakenstrender. Sommeren for to år siden, hadde vi avtalt å møtes på jernbanetorget, for å ta en tur ut på Gressholmen. Vi møttes kl 10:00 og Nina var like sexy som hun pleier å være…..kun iført en trang topp, og miniskjørt, uten truse….Nina liker ikke å bruke truse på om sommeren, men hun liker å vise fram musa si i “uheldige” øyeblikk, og det gjorde hun også nå, da vi skulle gå inn på bussen som tar oss til Vippetangen, bøyde hun seg framover for å ta opp baggen, hun bøyde seg slik ar skjørtet gled opp, og de som gikk bak henne kunne se musa hennes….hun tok seg god tid, der hun sto. Vel inne på bussen valgte vi å sette oss på bakerste sete, Nina satt slik at de som kom bakover i bussen kunne se at hun ikke hadde truse på seg……dette gjorde oss kåte, begge to. Endelig var bussen framme på Vippetangen, og vi kom oss over i båten, mange mennesker hadde valgt å dra ut til øyene i Oslofjorden denne dagen. Vi satte oss ute på framere dekk…min kjære Nina…satt med lett sprikende ben..og vi la merke til at mange så “rett hjem” hos henne, særlig billettøren…..han virket litt stressa…. Omsider var vi framme på Gressholmen, og på den delen av øya hvor det er lovlig å bade naken, det er mange eksibisjonister på den delen av øya, mange deilige mennesker som nyter nakenhet og sol. Jeg lot Nina velge plass, jeg visste at hun ville legge seg slik at hun kunne pirre tilskuere…hun valgte en plass helt nede ved sjøen, bak noen busker, hvor det lå en enslig mann, han smilte til oss da vi ankom, og virket hyggelig. Vi la oss ca 4 meter unna han, Nina lå med føttene mot ham…lett skrevende slik at han kunne se den glattbarberte fitta hennes. Jeg lå ved siden av henne og vi lå og kysset og tok på hverandre….forsiktig. Hun er ganske frekk, Nina så etter en stund reiser hun seg opp på alle fire med baken mot denne tilskueren med lett skrevende ben, som om hun skal bli tatt bakfra… Hun roter i vesken sin…..jeg kikker bort på tilskueren som har begynt å få ståpikk, noe han forsøker å skjule på en dårlig måte. Nina finner fram massasje olje, og spør om jeg vil massere henne. Hun legger seg ned på magen, med skrevende ben mot tilskueren, hun vet akkurat hvor mye hun må skreve for å få vist fram fitta si der hun ligger. Jeg blir og påvirket av dette og får ståpikk… Jeg tar oljen og smører nakken og skulder og masserer henne langsomt Det blir en litt ubehagelig arbeidsstilling for meg, så jeg setter meg oppå henne,litt nedenfor den stramme fine rompa hennes..og masserer ryggen. Kuken min som nå bare er halvstiv henger ned mot den våte fitta hennes…..den banker mot fitta, og jeg kjenner lukten av vått kjønn….kuken min reagerer naturlig nok på dette, og banker seg litt inn i Nina, før den gjør et byks og spretter i stram giv akt opp langs magen min. Jeg fortsetter å massere henne…og er nå nede å¨lårene hennes….mens jeg kikker bort på tilskueren, som forsiktig sitter å drar seg i kuken. Dette er veldig opphissende…..jeg visker det til Nina….og hun snur seg over på ryggen, liggende lett sprikende mot tilskueren.. jeg ser at hun er så våt nå at det skummer hvitt ut av fitta hennes. Jeg setter meg bak hodet hennes, slik at mannen der framme har fritt innsyn…jeg sitter selv med en kjempestå og masserer skulderne, og når akkurat ned til brystene…som jeg forsiktig masserer. Tilskueren har sluttet å ronke…..men kuken hans peker mot himmelen….det banker i den…. Jeg merker at Nina blir kjempekåt av å se på kuken, hans, hun skrever litt mer, litt ertende øynene hans er som boret fast i skrittet til Nina.
Vi klarer ikke mer, Nina bønnfaller meg om å knulle henne, men jeg vil gi henne en omgang med oralsex før jeg trer kuken inn i henne. Så jeg legger meg mellom bena hennes…. finner klitorisen,,,og slikker henne…..suger på klitorisen….hun stønner høyt…tilskueren er i gang med onaneringen igjen…hører jeg hun si mellom stønnene…jeg dytter to fingere inn til G- punktet, og masserer henne der…samtidig som jeg suger på klitorisen….Nina skriker ut i orgasme og går opp i bro……i det orgasmen løfter henne til himmels.
Da hun kommer ned igjen så vi at tilskueren og hadde tømt seg……Nina kommanderer meg på ryggen, tar min stive kuk i hånden og trer seg ned på den. Jeg ser meg rundt der ejg ligger, og ser at vi har fått flere tilskuere, to jenter står ute i vannet og ser på oss….. og en dame som står bak Nina og ser at kuken går raskt inn og ut av Ninas våte fitte. Jeg merker at orgasmen nærmer seg…… og føler at Nina og er på vei….så jeg tar to fingere og kniper rundt kukroten, slik at Nina kan få en orgasme til……med et rykker hun til i kroppen….og hyler ut……. Jeg var stresset på å få orgasme nå, så jeg tar tak i hoftene på nina, stiller henne på aller fire, og kjører kuken inn i henne ………rasker støt…..jeg kjenner det i ryggraden, tærne.. hårrøttene på hodet…..jeg hyler ut…..og fyller fitta til Nina med varm sæd……så faller jeg sammen over henne….de to jentene i sjøen sto der enda….de smilte og klappet…..tilskueren satt og ronket igjen, damen bak han la seg ned på pleddet sitt. Men hun smilte da vi så henne på båten inn til Oslo om ettermiddagen…. Dette er faktisk en sann historie, jeg er så heldig å ha opplevd mye i på øyene i Oslofjorden….noe sammen med Nina, noe på egenhånd…… det er deilig å kunne dele det med dere!!

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar