Nina oppdager Webcam..

Denne novellen er vist 33215 ganger.

«Fetisj», sa Nina halvhøyt for seg selv der hun satt på kontoret. Hun var sekretær i et større firma.
Hennes mye yngre venninner på kontoret hadde snakket om folks fetisjer i lunchpausen. Hun hadde grublet for seg selv mens diskusjonen pågikk, og hadde konkludert med at hun ikke var i besittelse av noen fetisjer. Og om hun hadde noen var hun lykkelig uvitende om hvordan de artet seg. Hun var gift og hadde en mann som reiste som salgsrepresentant for et større firma. Det betydde at hun var mye alene hjemme på ukedagene. Helgene var hellige for dem begge og Jack var en god og varm elsker som gav henne alt hun følte hun hadde behov for. Han hadde nylig installert et hjemmekontor med alt tilbehør og en flott PC som han brukte på mandagene. Så en ekstra dag sammen hadde de fått ved å ofre et rom til PC- bruk.

Selv hadde hun også brukt den nye PC’en på kvelder hvor hun satt alene. Hun hadde surfet på internett uten egentlig å finne noe som interesserte henne. I lunchpausen hadde de unge jentene på kontoret snakket om chatting og hvordan de kunne kommunisere på nettet med fremmede mennesker med både lyd og bilde. Hun var litt sjokkert over hvor villige de var til å utlevere seg på nettet for gud og hver mann. Tanken på at hun skulle vise seg frem til en fremmed hun aldri hadde møtt, var utenkelig og vulgært for henne. Med disse jentenes hjelp hadde hun laget seg en adresse i Hotmail og Messenger.
De hadde også sendt henne noen meldinger for å tvinge henne til å bruke det. Hun lurte på hvor jentene fant så mange bilder av halvnakne menn, for postboksen hennes inneholdt flere slik som hun hadde mottatt og studert med stor interesse.

Hun satt denne tirsdags kvelden på kontoret hjemme og fant ganske riktig ut at på startsiden hennes var det en snarvei til flere såkalte chatte sider. Hun skjønte fort at flere av sidene hadde en seksuell vinkling, men følte seg ganske trygg på sin holdning til dette og entret en slik side. Hun ble deretter bedt om å oppgi «brukernavn» og finne på et passord. Hun studerte flere sider, og mente selv at hun var såpass trygg på egne grenser at hun ikke kom til å utlevere seg mer enn hun selv ville.

«KVINNE 42» ble hennes første chat-navn og nysgjerrig, lot hun seg lede inn på en side som ba henne velge hvilket rom hun ønsket å være i. Lenge satt hun å bare så på skjermen og de mange innleggene som kom fra de forskjellige deltagerne. Hun likte det å kunne sitte og se hva som skjedde her uten å måtte delta og gi til kjenne hvem hun var. Hun var etter kort tid begynt å trives med den løsslupne stilen og de mange erotiske hentydningene. Da det plutselig poppet opp en ekstra rute over den hun befant seg i og der stod det.

«HEI KVINNE 42»

Et kort øyeblikk hadde hun lyst til å slå av maskinen i en fart. Hva gjør jeg nå tenkte hun, men med skjelvende fingre skrev hun «hei» tilbake. Samtidig så hun at kallenavnet til personen var «Foxyboy».

Straks kom ny melding i ruten og hun ble spurt hvem hun var. Nina svarte bare at hun var en voksen kvinne som var inne på nettchat for første gang. Straks kom ny melding om hun ville prate sex med en gutt på 18 år. Hun satt som forstenet men fikk seg etter hvert til å skrive tilbake at hun gjerne snakket med ham, men at sex kanskje var på grensen til hva de to kunne snakke om. Men han insisterte på at om han skulle snakke videre med henne måtte samtalen dreie seg om sex. Noe nølende lot hun seg overtale til å forsøke og så fikk de se hvordan det gikk.

Han spurte henne en masse spørsmål og var den ledende i santalen. Det var vanlige «bli kjent-spørsmål», og hun prøvde å henge med så godt hun kunne. De hadde utvekslet setninger en stund og det viste seg i samtalen at han var 18 år og gikk siste året på et Gymnas på Sørlandet.. Han hadde ikke fast jentefølge for tiden og forklarte at han derfor satt på internett og chattet med jenter der. Han fortalte at det var første gang han virkelig snakket med en voksen kvinne. Han innrømmet at de fleste voksne han hadde snakket med her inne ikke ville snakke om sex med en så ung gutt. Han spurte om hun hadde Messenger og nølende lot hun seg overtale til å flytte samtalen dit.

På høyre side av Ninas skjerm var der to bilder som Nina tidlig hadde skjønt var hennes og motpartens bilder. Her hadde Nina manøvrert seg frem til et bilde av en søt andunge som sitt såkalte profilbilde, mens han hadde et bilde av en ung mann i bar overkropp sett bakfra. Der overkroppen og lårene var brune og rumpen hans var kritthvit.

Hun satt og undret seg over hvor dette ville føre hen da han plutselig spurte om hun hadde webkamera på maskinen sin. Hun svarte som sant var at hun hadde en slik rund sak på toppen av maskinen og en lang tynn mikrofon ved siden av maskinen.. Umiddelbart kom det opp på skjermen hennes:

«VIL DU SE MEG NAKEN»

Hun sendte melding tilbake og svarte som sant var at det ikke ville være henne imot, men hun lurte på om han spøkte med henne.. Stunden foran skjermen hadde gjort henne kåt uten at hun helt kunne sette fingeren på hva det var som tente henne. Med kyndig hjelp fra gutten over Messenger klarte hun til slutt å starte sitt webkamera, og fikk sjokk da bildet på høyre siden av andungen forsvant og ble erstattet av levende bilder av henne selv der hun satt.. Hun for sammen i stolen og plutselig måtte hun bry seg om hva hun hadde på seg og om hun var stelt på håret. Hun grep resolutt kamera kulen på skjermtoppen og vred den til siden. Hun hadde ikke lyst til å vise ham hvor lite klær hun hadde på seg.

Men hun glemte fort at hun satt der i truse og t-skjorte da levende bilder også dukket opp i den andre ruten. Det flotte bildet av den nakne solbrune mannen var erstattet av en lyshåret ung mann med blikket festet mot skjermen sin. Han satt der med blikket stivt festet på bildet av henne og omgivelsene rundt ham bar tydelig preg av å være et ungdoms-rom.. Hun så store posters på veggene og en sovesofa rett bak stolen han satt på. Hun så fort at det var en voksen ungdom og studerte ham så godt bildene tillot.

Hun skrev så fort hun kunne at dette var første gangen på Messenger og at hun ble skremt av hvor nærme hun følte han plutselig kom. Nina kunne se at han smilte på bildet da han leste teksten. Plutselig kom det nye sjokket da hun hørte ham snakke på høytaleren og han kunne tydeligvis høre det hun sa også. Det ble nesten for mye for en stakkars kvinne og hun følte meg blottet der hun i et kort øyeblikk hadde følt seg så anonym og beskyttet. Hun hørte ham le og deretter spurte han igjen.

«HAR DU LYST TIL Å SE MEG NAKEN NÅ – HEELT NAKEN»

Hun grublet og hadde mer en nok med å komme seg over sjokket av den nye anvendelsen av datamaskinen. Men kunne heller ikke dy seg og svarte humoristisk:

«JA UNGE MANN DU HAR OVERTALT MED – JEG VIL GJERNE SE DEN NAKNE KROPPEN DIN – MEN DU MÅ VISE MEG SAKTE OG IKKE VULGÆRT»

Hun satt med øyne som store øyne og kikket på bildet av ham der han reiste seg fra stolen sin og tok et par skritt bakover. Han vinket til henne og dro deretter genseren sin over hodet. T-skjorten var det neste plagget han sakte rullet opp og dro over hodet i en rask bevegelse. Han vinket på nytt til henne og hun satt som forstenet og så på den erotiske forestillingen som utspant seg foran henne. Hun ristet på hodet og så seg selv av og til som en gråsone da kameraet hennes tydeligvis ikke klarte å følge de raske hode bevegelsene hennes. Hun skalv lett i kroppen og måtte innrømme at dette opphisset henne mer en hun i sin villeste fantasi hadde trodd. Det var en flott veltrent kropp som kom til syne og hun skjønte at bildet med den brune ryggen nok var ham. Han var fremdels brun og kortklipt. Hun kunne plutselig ikke få av ham klærne fort nok.

Han grep tak i dongeribuksene sine med begge hender og åpnet knappene sakte som om bevegelsene var innøvd. Nå snudde han seg demonstrativt med baken mot henne og lot buksene gli ned over rumpa si. Et par tettsittende boxer shorts kom til syne og de satt som støpt på den stramme baken. Nina hadde lent seg nærmere skjermen uten at merket det. Og med måtte hun nesten le av at ansiktet hennes igjen hadde funnet veien til skjermen med store granskende øyne

Gutten eller mannen som hun plutselig var villig til å kalle ham snudde seg sakte rundt igjen og nå så hun fronten på underbuksene hans. Haken hennes falt faretruende langt ned da hun så konturene av lemmet hans bak det tynne stoffet.. Pikken hans måtte være erigert eller idet minste halvstiv for den lå som en stor forhøyning fra roten og oppover mot den ene hoften hans. Igjen snudde han seg utspekulert med rumpen mot henne og satte begge tomlene innen for trusestrikken… Deretter gled den stramme shortsen ned over rumpeballene og videre nedover lårene. Hun så at han bøyde seg fremover og grep trusen etter å ha fått den fri fra føttene..

En veldig kort stund kunne Nina se at noe hang ned mellom bena hans bakfra og tanken slo henne på nytt at gutten var mer for en mann å regne kroppslig sett.. Nå snudde han seg sakte rundt igjen og Nina var nå klar for synet hun viste ville komme. Hun gledet seg mer en hun kunne huske hun hadde gjort på lenge.
Hun var kåt nå, veldig kåt og kjønnet hennes murret og levde nå sitt eget våte liv. Hun ville legge en hånd på kjønnet, men tanken på at det kunne vises på skjermen fikk henne til å vente. Nå var han nesten tilbake med full front mot henne og holdt trusene han nettopp hadde fjernet som en siste skanse foran pikken.. Hun var spent og skrev hastig og sjokkert over seg selv, på tastaturet:

«PLEASE, LA MEG FÅ SE PIKKEN DIN – VÆR SÅ SNILL»

Hun hadde aldri noensinne sagt noe liknende til noen mannsperson og nå hadde hun nærmest ropt det til en totalt fremmed mann. Hun så at han lo og deretter kastet han fra seg trusene og la begge hendene opp bak nakken slik at kroppen spente seg mot henne. Nina løftet hånden til munnen i det han åpenbarte seg fullstendig naken. Han hadde et halvstivt lem som ikke så ut som et gutte lem, men tvert i mot mer som et voksent mannslem. Det var rett og slett stort og sikkert det største Nina hadde sett, og enda var det ikke helt stivt. Det ble med ett mye for Nina, alt for mye – og hun var ved å avslutte hele seansen. Det var kåtheten som holdt henne igjen da han senket høyre hånden og grep om lemmet sitt.

Hadde hun tenkt seg om hadde hun visst hun kunne snakke til ham i mikrofonen, men tankene var slettes ikke der de skulle være, når hun igjen bøyde seg frem og skrev:

«GUUD, DU HAR EN FLOTT PIKK – OG SÅ STOR SOM DEN ER. – DU ER JO MANN»

Hun så igjen smilet som bredte seg på leppene hans. Mens selve blikket på ny var festet på lemmet som nå fikk dradd forhuden skikkelig tilbake og ble deretter sluppet. Det var tydeligvis det som skulle til for at pikken virkelig skulle reise seg. Med Nina som tilskuer på første benk, med øyne på stilker, kneiste pikken hans oppover i flere etapper. Sakte viste han henne at han hadde god kontroll på kuken sin som Nina nå gjerne ville kalle den. For hver gang kuken hans gjorde et rykk stod den stadig mer stiv og rettet oppover. Igjen lot han hånden gli opp og ned langs undersiden av pikken og konsentrerte seg spesielt om hoderegionen der også Nina visste at rett berøring hadde god effekt… Oppmuntret av bildene på skjermen og kåtheten som nå raste uhemmet gjennom kroppen hennes skrev hun på ny:

«HVA ER DET SOM SKJER MED MEG – HAR IKKE VÆRT SÅ KÅT NOEN GANG – PLEASE RUNK KUKEN DIN – VÆR GOD MOT DEG SELV»

Han grep et fastere tak i pikken sin og runket den sakte rett foran øynene hennes. Dette ble i sterkeste laget for henne da lemmet hans nå rakte ham langt opp på magen. Hun bare måtte skrive noe mer, og med skjelvene fingre kom det straks på skjermene deres:

«DU ER SÅ DEILIG OG PIKKEN DIN ER SÅ FLOTT – DU GJØR MEG HELT GAL»

De klare meldingene hennes gav ham tydeligvis mer selvtillit for nå flyttet han kameraet sitt ned fra PC’en og bort på bordkanten. Der satte han det ene benet opp på stolen slik at lemmet hans nå nærmest fylte hele billed ruten. Nina kunne tydelig se forhuden hans gli tilbake fra det blå-lilla hodet hans, for deretter å dekke det på nytt. Han runket sitt stive stor lem i flere minutter og Nina klarte ikke å løsrive seg fra synet. Bildet av ham runkende gjorde henne enda kåtere, og med bildet av seg selv i ruten under kunne hun ikke lenger la være å føre hånden ned i trusen sin. Kjønnet var åpent og plaskvått mot hennes ivrige fingre og Nina gav nå blaffen i alt hun viste på skjermen. Med den andre hånden dro hun t-skjorten over brystene og slik satt hun mens han runket seg selv rett foran øynene hennes. Hun løsrev seg et øyeblikk og gav ham en kort og konsis melding i tekstform:

«JA RUNK PIKKEN DIN ER DU SNILL – LA MEG SE DEG SPRUTE UT ALL DEN DEILIGE SAFTEN DIN – BARE FOR MEG»

Hun lukket et øyeblikk øynene og åpnet munnen mens hun kjente hvor godt fingrene hennes gjorde for seg. Hun hørte hans stønn over høytaleren nå, og like etter så Nina tydelige tegn på at han var i ferd med å komme rett foran øynene hennes. Hun stoppet opp alle egne bevegelser og stirret kun på pikken hans, og det varte ikke lenge før hun så rykkene hun kjente fra før. Han ville eksplodere hvert øyeblikk, for stemmen hans hevet seg og Nina hørte ham rope:

«JA.. JEG KOMMER,,,, SE JEG SPRUTER… SE SE SE… PÅ MEG..»

Hun så ham stivne før den ene spruten etter den andre veltet ut fra pikkhodet hans og forsvant ned foran kamera. Hun kunne bare ane hvilken tørke jobb han ville få etterpå. Men sånn tenker bare kvinner og ikke spruteklare menn. Hun fulgte sprut etter sprut gå den samme veien og det undret henne hvor lenge han holdt på. Endelig syntes spruten å avta og han trakk seg tilbake fra kamera før han igjen satte seg ned på stolen. Han så andpusten ut der han satt og skrev sakte:

«NESTE GANG DER DET DIN TUR TIL Å VISE FRAM KROPPEN DIN – OG JEG GLEDER MEG»

Tanken slo henne med full kraft i mellomgulvet og hun svarte som sant var, at det syntes hun var å gå over streken for en dame i sin alder. Men Nina så på bildet av seg selv der hun hadde et bryst i hånden og en hånd i trusen, og var nå klar som bare det for å vise seg frem. Plutselig smilte han og sa at han måtte legge seg pga. prøve på skolen neste dag. Avslutningsvis sa han at han ville være tilbake neste tirsdag og gjerne ville snakke mer med henne da. Før hun fikk svart hadde han avsluttet chatten og Nina satt slukøret tilbake, kåt, men mest sjokkert over hva hun hadde opplevd.

Så sjokkert var hun at da bildet av ham forsvant valgte hun å gå til sengs uten å gjøre noe med sin kåthet. Hodet hennes var så alt for fullt av tanker. Hun sov dårlig og våknet tidlig neste morgen med en sitrende kåthet i kroppen. Hun førte høyre hånden ned til dusken og fant et dyvått kjønn som fremdels hungret etter orgasme. For første gang i sitt liv onanerte hun klokken fem om morgenen og det ble et hektisk stormløp mot orgasmen som hun trengte så sårt akkurat nå. Med den nakne kroppen til gutten foran øynene skalv hun seg gjennom en orgasme hun ikke hadde kjent på lenge.

Dagene gikk som vanlig på kontoret, og rundt lunch-bordet snakket jentene om at det var «fredda» i dag. Selv satt hun og grublet på om hun virkelig skulle slippe opplevelsen sin ut av sekken. Hun fant snart ut at det ikke var noen god løsning, og lot det være. Fredagen ble som fredager flest i hjemmet, det ble gjensyns elskov i flere timer og Jack ble nærmest overkjørt og lurte på hvor den voldsomme energien hennes var kommet fra. Nina kunne ikke fortelle ham om opplevelsene sine og måtte komme med et par hvite løgner for ham. Han godtok dem tydeligvis og sovnet som en stein. Også denne natten ble søvnløs og kåtheten kom tilbake. Hun gned seg selv til enda en orgasme før hun fikk slappet av ved mannens side og sovnet.

Tirsdagen kom og hun hadde en lang dag på jobben der klokken bare ikke så ut til å ville flytte seg i det hele tatt. Nina småløp til bilen den ettermiddagen og lo av seg selv. Dette webcameraet hadde slått henne skikkelig knockout og hun hadde kun tanker om dette mens hun farefullt beveget seg i bilen hjemover.

Klokken var blitt elleve og Ninas Messenger-side hadde ligget åpen en stund allerede. På Chat siden hadde flere vært innom hennes konto for såkalte privatsamtaler men alle ble høflig avvist inntil den rette «pop-up’en» kom og overskriften «Foxyboy» lyste mot henne. Chatten ble raskt skiftet ut og begge var nå på Messenger med kamerafunksjonen på.

«Har du savnet meg…?» var den første meldingen han skrev. Nina unnvek det spørsmålet og lot ham skjønne at hun var klar for det meste og at det var hennes tur til å vise kroppen på nettet denne kvelden.
De begge, eller kanskje mest hun fomlet en liten stund før de to bildene var på plass på høyre siden av skjermen og de begge kunne se hverandre igjen. De hadde en kort høflighets innledning før samtalen ganske snart gled over på sex. Nina hadde gjort seg flid med sexy bekledning og vasket håret og sminket seg. Snart gikk tekstingen litt i stå og de satt begge og stirret på hverandre og ventet på hvem av dem som skulle ta det første skrittet. Han fortalte at navnet hans var Rune og så kom ordene hun håpet han ville skrive. Hun turte selv ikke ta det første skrittet uten å vite at han virkelig ville se kroppen hennes:

«JEG HAR GLEDET MEG TIL Å SE PUPPENE DINE – DU SER FLOTT UT I KVELD»

Det var ordene hun trengte før hun smilende reiste seg i stolen og lot morgenkåpen falle til gulvet og viste seg i sitt nytt blonde undertøy, kjøpt for nettopp denne anledningen. Hun så ham løfte hendene i været og klappe og følte raskt at det var vel investerte penger. Hun lot høyrehånden løse hekten bak på overdelen mens hun så ham reiste seg fra stolen og sette seg på sengen rett bak. Han hadde bare hatt t-skjorte på overkroppen og ingenting nedentil slik at når han reiste seg så hun pikken hans som dinglet mellom lårene mens han satte seg på sengen. Her dro han også t-skjorten av og gned seg på brystet og nedover mot pikken som allerede var begynt å strekke seg oppover magen. Med seg på sengen hadde han tydeligvis et av de nye trådløse tastaurene for det kom straks en ny melding:

«HÅPER IKKE DET GJØR NOE AT JEG BRUKER LITT FREKKE ORD TIL DEG MENS DU KLER AV DEG..??»

Nina smilte til ham og viste ham tommelen opp som tegn på at det var i orden, så viste hun ham skulderen på venstre side mens hun lot BH stroppen gli sakt nedover armen og rundt albuen. Nina hadde planlagt denne strippen i noen dager nå og inspirert av hans oppvisning sist uke gikk hun til verket. En ny skulder kom frem og neste stropp gled ned. Med skulder stroppene hengende i luften snudde hun seg raskt rundt, tok av seg overdelen og holdt den over hodet. Deretter kastet hun den fra seg og fortsatte rotasjonen til hun igjen var vendt mot ham og kameraet fanget hennes to hender som dekket brystene.

Nina var stolt av brystene sine. Hun hadde fått mange forsiktige spørsmål om hun hadde lagt inn silikon i brystene. Men det hadde hun ikke og sakte lot hun hendene gli til side og avdekket to mørkebrune vorter som struttet alt de kunne av kåthet. Da brystene var fri fra hendene gikk det ikke lang tid før hun smilende leste på skjermen.

«FY FLATE DU HAR FLOTTE BRYSTER – LEN DEG FREM MED BRYSTVORTEN SÅ JEG KAN SLIKKE DEN»

Det gikk et rykk gjennom kroppen hennes og hun bøyde seg frem og løftet brystvorten mot kamera. Til slutt så hun bare den mørke vorten dekke hele det lille bildet hennes. Hun innbilte seg at han slikket dem og lot fingertuppen gli over vorten for å gjøre det hele mer virkelig. Hun byttet og lot det andre brystet også få sin del av oppmerksomheten før hun trakk overkroppen tilbake.

«SLURP – TAKK» Stod på skjermen før ny melding:

«GLEDER MEG TIL Å SE MUSA DI – ELLER SKAL JEG KALLE DEN FITTA»
«ER FITTA DI BARBERT…?»

Det Nina i alle år hadde omtalt som «kjønnet» var plutselig blitt både mus og fitte og hun var satt ut av hvor deilig det var å bruke de grove ordene. Hun undret seg en kort stund om hvordan han kunne vite at hun virkelig hadde barbert musa for første gang i sitt liv. Men antok at det var en motesak at jenter nå om dagen barberte bort nesten alt hår i skrittet. Det var sannelig nytt for henne det var sikkert. Hun hadde sittet på stolen ved badekaret og beundret kjønnet sitt i lang tid. Så glatt og så mykt. Hun hadde gnidd seg selv en liten stund og sett de ytre kjønnsleppene vokse og bre seg ut som kronblader. Jo hun var fornøyd med kroppen sin og gledet seg til å vise unggutten fitta si.

Hun satte baken ut i lufta og mot kameraet mens hun tro trusen nedover lårene. Hun fjernet dem og plukket dem opp slik hun hadde lært av ham. Så med trusen løst i hånden dekket den musa når hun snudde seg tilbake.

«DU ER IKKE SANN – JEG SPREKKER SNART AV KÅTHET»

Ordene gav henne enda et hopp i selvtilliten og dermed kastet hun trusen og stod for første gang i sitt liv splitter naken og viste seg frem for en gutt hun ikke kjente. Det grøsset i henne helt til melding kom på skjermen:

«KOM NÆRMERE – JEG BARE MÅ SEG PÅ FITTA DI»

Nina flyttet kameraet ned på pulten og gled sakte nærmere. På hans bilde kunne hun se at han igjen hadde begynt å runke den deilige pikken sin og han hadde flyttet seg tilbake til stolen sin ved skrivpulten. Det var tydelig at han ville se henne så god som mulig. Med kamera rett foran skrittet flyttet Nina en fot opp på stolen. Det fikk kjønnet til å åpne seg fullstendig og bildet viste i all tydelighet at hun var kåt. Leppene svulmet og var røde og våte. Hun kunne ikke la være å gni seg med to fingre og stønnet da hun oppdaget hvor inderlig våt hun var.

«KOM ONANER ER DU SNILL – VIS MEG NÅR DU KOSER MED DEG SELV»

Hun trengte ikke å bli bedt om det. Fingrene var allerede godt i gang med å bringe kroppen til en orgasme, den var ikke langt unna nå. Hun kunne ikke huske å ha vært så kåt som hun var der hun stod foran skjermen. Hun stønnet og hele kroppen ristet mens hånden gned kjønnsleppene i stadig større fart. Hun kløp seg i brystvorten med den andre hånden og måtte sette seg ned på stolen i stedet for å stå. Hun klarte ikke å holde balansen stående. Med vidt skrevende ben og kamera plassert på bordkanten brakte hun de levende bildene til gutten på den andre siden av skjermen. Hun klarte nesten ikke sitte stille da orgasmen hennes startet i tærne og jobbet seg oppover bena og traff kjønnet som en bølge. Hun skrek og stønnet vilt mens hendene gjorde de siste krampeaktige bevegelsene for å bringe henne over toppen.
Hun prøvde å fange blikket hans mens hun skrek:

«JA SE MEG SE FITTA MENS JEG KOOOOMER- GUD Å GAAAALE VI ER»

Sakte, sakte svant kreftene og hun nærmest dalte ned på setet fullstendig utmattet.. I en slags tåkedis så hun at han reiste seg ved pulten og runket seg selv fort for å komme etter henne. Hun så ansiktet hans vred seg og skjønte at han var på vei han også. Plutselig stivnet han og holdt pikken sin helt stille rett mot henne. Det gikk et lite sekund før hodet begynte å spytte ut sæd i store mengder. Han hold venstre hånden foran pikkhodet og samlet al sæden han kunne få tak i mens han tømte seg. Når pikken hans etter hvert sluttet å sprute smurte han den oppsamlede sæden over magen sin. Synet av hånden hans som smurte sæden utover ble for mye for Nina og hun ble kastet ut i en ny orgasme uten å gjøre annet en å se på spillet foran henne. Det ble noen minutter i stillhet på begge siden før meldingen kom på skjermen hennes.

«TUSEN TUSEN TAKK DU SKJØNNE KVINNE – DU ER DET BESTE JEG HAR OPPLEVD»

Nina smilte i mangel av de riktige ordene og pustet tungt i stolen.. Etter hvert fikk hun også opp hendene og skrev:

«TUSEN TAKK SELV VENNEN – DU VAR OGSÅ DEILIG»

Det ble noen korte setninger mellom dem før de begge var enige om å avslutte kvelden og Nina slo deretter av maskinen. Fremdeles tungpustet gikk hun svett i dusjen og rakk akkurat sengen før hun sovnet den kvelden.

Det var blitt torsdag kveld og Nina satt på dataen igjen. Hun var rett og slett kåt og det var et langt døgn til før Jack kom til å komme hjem og knulle henne. Hun lot fingrene logge seg på Chat-siden og det var ikke lenge før «MANN 44» hadde popup med ønske om privat samtale. Nina undret seg om en voksen man var noe for henne, men kåtheten drev henne til å svare ja. «MANN 44» skulle vise seg å være en høflig, morsom og ikke minst voksen mann..

Han var levende interessert i hva hun stelte med og han fortalte at han var på reise og satt på et Hotell i København denne kvelden. Hun syntes litt synd på ham og skjønte at han var selskapssyk. Da han derfor noe senere foreslo å skifte til Messenger, var hun ikke sen om å slå over. Siden kom på plass og klok av erfaring lot hun kamera peile seg inn på brystkassen i stedet for ansiktet. Det var ikke nødvendig å utlevere seg slik med en gang..

Til sin store overraskelse så hun at han hadde gjort det samme, bare med kamera mot skrittet der han satt i silkeshorts.. Det ble latter hos dem begge da de oppdaget at de hadde tenkt helt likt. Nina kunne se på kroppen hans at han lo og ventet på hans første melding:

«HEI LILLE VENN – FLOTT BRYSTPARTI DU HAR – HAR DU LYST TIL Å VISE DEM TIL MEG»

Nina hadde veldig lyst men syntes det var litt skummelt siden hun ikke hadde fått se hele ham først.
Men med sikkerhet om at hun ikke viste ansiktet kneppet hun blusen sakte opp og lot den falle. Deretter kneppet hun opp BH’en med rolige bevegelser og lot brystene svinge ut i det fri. Teksten lot ikke vente på seg fra den andre siden:

«DU HAR KJEMPEFLOTTE BRYSTER – SKULLE LIKT Å SUGE DEM – GJØRE VORTENE DINE HARDE…. LEKE MED DEM »

Nina smilte og likte svært godt effekten brystene hennes hadde på den fremmede. Det inspirerte henne, og mens hun slet med å få reist seg opp og trukket ned trusen, så hun at han gjorde det samme. Hun kastet trusen til side og lot ham beskue det nybarberte kjønnet hennes med webkamera plassert på skrivebordskanten. Hun så at lemmet hans var stivt som en stokk og stod rett mot henne. Hun var med ett kjempekåt og lot høyrehånden legge seg over kjønnet sitt og lot tre fingre gli inn mellom kjønns-leppene.
Hun så ham bøye seg fremover og skrive:

«FY FLATE FOR EN KÅT OG DEILIG DAME DU ER – SKULLE LIKT Å SLIKKE DEN BARBERT FITTA DI»

Nina leste så vidt teksten før hun så på mannens bryst som inneholdt en tatovering hun sjokkert dro kjensel på. Det var Jack hun snakket med. Hun hadde glemt at han også var i København og tatoveringen var ikke til å ta feil av, navnet som han i yngre dager hadde risset var nemlig hennes eget. Hun skrev raskere en hun trodde var mulig:

«JACK ER DET DEG….?»

Det ble stille en stund før kamera i den andre enden ble vridd til siden og så kom svaret hun ikke ønsket akkurat nå:

«JA JEG HETER DET – HVEM I ALL VERDEN ER DU»

Nina vred også kamera til siden og svarte omsider med tungt sinn:

«DET ER MEG NINA – DIN KONE»

På ny ble det en lang pause før Ninas mobiltelefon plutselig ringte og Jack var på tråden. Etter en stund med vonde ord begge veier stilnet samtalen over det fatum at de egentlig var like gode begge to. De ble enige om å snakke videre om saken dagen etter da Jack skulle komme hjem. Fredag ettermiddag kom og Nina hadde tatt på seg det nye BH settet og tatt en ny runde med høvelen over venusberget. Aldri hadde Nina vært så kåt på Jack som da han kom inn døren neste dag og helgen stod foran dem. Først etter flere orgasmer fikk de snakket ut om hva som hadde skjedd og den ensomheten de begge følte da de var borte fra hverandre.

En uke senere var Jacks karriere som reisende i bedriften over og han hadde fått en annen stilling som gjorde at han slapp å reise langs veien. Hjemmekontoret skulle også benyttes mer nå en før. Kveldene hadde fått en ny dimensjon og de hadde nærmest forelsket seg på nytt. De elsket oftere en noen gang og Jack hadde til og med sittet som kåt passiv tilskuer mens Nina hadde snakket med sin lykkelig uvitende tirsdagsvenn. Det varte ikke lenge etter samtalen før Jack stod ved hennes side og sendte kaskader av sæd opp over kroppen hennes i sprekkeferdig kåthet.

Legg igjen en kommentar