Noe nytt, del 1

Denne novellen er vist 48420 ganger.

Skrevet av Perhot

Vi er ett gift på i slutten av 50 årene, sexlivet var det stopp i. Min kone har for store problemer med og få noe inn i seg,. Så blir bare litt suging av og til.Men etter en stund snakket vi sammen og hun forstod problemet. 5 år uten ordentlig knull var lenge.

Etter det hadde gått noen uker kom hun intill meg en kveld , klemte lett på kuken og spurte om å få suge meg.

Jeg ble overasket, bare nikket, kjente den vokste stiv fort, hun knelte foran meg tok den i hendene og runket den lett. Jeg har ikke forhud so jeg kan tåle masse kos. Hun lot den gli inn i munnen, hun vet jeg liker og kjenne tennene hennes så hun risper meg lett. Hu suger som i ungdommen, legger all sin dyktighet i det, så det går desverre litt for fort for meg. Men da jeg spruter inn i munnen hennes klemmer hun ehn finger opp i meg og jeg fyller henne med alt jeg har.

Da jeg spør hva som gikk av henne, ba hun meg bli med på «kontoret».

Der hadde hun Pc`n oppe og ett bilde av ei godt voksen dame, pen smilende og ett godt glimt i øyet.

Hvem er det???

Det er hun som vi kal treffe til helga, vi skal på Hotelltur og treffe henne, hun er i samme situasjon som oss. Mannen hennes er lam og er på hjem, hun savner nærhet og sex, og det skal du hjelpe henne med.

Ja, men skal du være med og??

Neida, jeg skal kun være med for og treffe henne første gang. Hvis dere ønsker det så skal jeg være der men ikke mere.

Jeg kjente jeg ble varm, og glad. Jeg tok rundt min kone og spurte om hun virkelig ønsker dette?

Ja sa hun, klart og tydelig

Da Fredagen kom kjente jeg på sommerfuglene i magen, jeg spurte igjen om hun var helt sikker?

Ja, har snakket med henne mange ganger i telefonen og sa hun, du kan bare glede deg sa hun og blunket:)

Da vi kom frem etter noen timer var det alt mørkt ute i Oktober…

Vi logga inn på rommet og hun fant frem en flaske vi skulle kose oss med, hun regnet med jeg var nærvøs, Jeg så ikke damen i resepsjonen..

Da plutselig banket et på døren, in kone åpnet og der kom det inn en høy slank og vakker dame noen år eldre enn oss. Hun smilte ga meg en god klem og sa navnet sitt.

Da fortalte de att de hadde snakket sammen hver dag hele uken, min kone fortalte hva jeg likte og hvordan jeg var i senga.

Etter en stund spurte min kone om hennes nøkler og forlot oss. Vi satte oss på sengekanten jeg ok henne i hånda sa hn var avkker og kysset henne .

det var som alle hemninger forsvant, vi kysset hard og hendene gikk over kroppene til hverandre. Da vi til slutt var nakne la jeg henne ned på senga, så oppover henne og så en trimmet fitte som så våt ut, så brystene som hevet og senket seg, lot tunga gli oppeover leårene hennes og til slutt lot jeg tunga gli over henne fra bak og til klitten hun stønnet tok og presset hodet mitt ned og ba meg gi henne en orgasme.

Da jeg fikk presset tunga inn i henne kom hiun som en foss bokstavelig, hun sprutet, tror aldri jeg har blitt så overasket noen gang. men det var en drøm jeg har hatt lenge.

Da hun hadde roet seg litt ba hun meg legge meg på rygg, men hun skulle ikkke suge meg, nei hun tredde fitta si ned på kuken min og hun stønnet høyt og hun satte igang og ri meg,.

Hun la hendene på brystet mitt og ene vorten fikk hun mellom fingrene og klemte den mens hun rei meg, tro hvem som har hvisket henne i øret:)

Jeg kom som jeg aldri har kjent før.

Vi la oss ned og pustet ut, da vi hørte noen i døren, jeg lette etter dyna men den lå på gulvet .

Inn kom kone, smilende og glad, spurte om vi hadde kost oss? Hun bøyde seg frem kysset meg og så på henne og lurte på om jeg hadde gjort en god jobb:)

Berit som hun het bare smilte og nikket, min kone tok da i kuken og spurte han om han var fornøyd. Han var sliten, men hun bare bøyde seg frem og sugde han, Tenk min kone sugde kuken min som jeg hadde knullet ei annen med, begges safter var på den..