Nye og gamle vennskap

Denne novellen er vist 52697 ganger.

Skrevet av: Jenta fra Nord

Nå ligger våren rett rundt hjørnet og det blir mot varmere tider, jeg har vært på visning på leiligheter nå enn god stund og er på tur å bare gi opp. Men så får ringer mobilen min å ser at det er en god kompis av meg, han heter Jonas er oppvokst med han.

Jeg sir hei lenge siden sist, hva er nytt?

Jonas svare ja det er lenge siden sist alt for lenge siden. Jeg ser at du er på flytte fot, har du funne noe plass å bo til nå?

Jeg svar nei har ikke det har bare fått avslag men har vært på mange visninger men lite og få. Hvordan det?

Jonas « men du jeg har jo nettopp kjøpt meg et hus med utleie dele i kjeller og har hatt mange som har vært på visning men har ikke bestemt meg for hvem som skal få leie. Vil du komme å se om det kan være noe for deg?

Jeg « ja kommer gjerne nå om det passer for deg?

Jonas svare det er bare å komme jeg sender deg adressen på Meling.

jeg legger på tlf min og tar på meg jakka og skoene mine , låser ytterdøra går mot bilen min. Åpner bildøra og hoper inn i bilen, det er så varmt inni bilen så må åpne alle vinduene. Tar nøkkelen i tenninga på bilen å starte den. Det lager lyd av mobilen min vet at det er adressen til Jonas. Jeg har mobil ut av bukse lommen og ser på melingen, adressen er litt utfor byen gata heter Lyseveien 999. Jeg finner frem googelmaps så jeg ikke kjøre for langt, så ivrri jeg om ratte på bilen å kjøre ut av innkjørselen min. Jeg kjøre ut av byen ser at jeg nærmer meg nå bare 5 min så er jeg der.

Tar av til verstene å kommer opp til et stort hvit hus, der står Jonas og smiler. Jeg stopper bilen og går ut å rett bort til han å gir en stor klem, nå går vi å ser om detter er en plass du vil bo på. Kommer inn i leiligheten og den er rå fin. Stor stue og 2 soverom, jeg ser bare på Jonas og sir jeg tar den om jeg får den. Jonas ler bare å sir her er nøkkelen du kan flytte inn nå om du vil. Jeg svare det er toppen, jeg stikker hjem å laster inni bilen.

Jeg løp opp til bilen og kjørte avgårde inn hjemme og tømte den leiligheten så fort at rundt kl 00.00 var jeg flytte ut. Jeg hadde bare satt alt av tingene mine uten for ny leiligheten, når jeg kom frem ser jeg at Jonas å noen andre som har hjelpe å ta ting inn. Jeg kommer inn døra å går rett på ei kjempe fin jente som skvetter og hylte litt. Jeg sir sorry for at jeg gikk på deg å skremte deg var ikke meningen det. Jeg heter Iver, hva heter du da? Jeg ser bare på hun mens hun prøver og finne ordene jeg smiler bare og venter på og høre navn hennes. Hun ler litt å rødme litt kinnene sine og svare jeg heter Mille.

Hun ser bare på meg og smiler, hun går ut av døra for og hente mer av mine ting. Ser på henne den hvit kjolen hun har på seg er veldig tettsittende på overkroppen men ned mot hoften hennes er det løs å luftig. Hun bøyer seg frem over for å løfte opp en pappeske, ser at den er tung men vill se om hun klare å ta den selv eller om hun må ha hjelp. Ser at hun har på seg en hvit string truse liker det jeg ser, jeg ropte til Mille om hun ville ha litt hjelp, hun snur hode mit meg å nikket bare. Jeg går bort til hun og bøyer meg ned at med hun og sir lavt at du i stede for å stå bøyd frem over ta å sett deg på huk i sted efor, for man får full utsikt til undertøyet ditt som er veldig sexy. Jeg har ikke noe i mot å se på deg du er søt og sexy. Ser at Mille blir kjempe flau og setter seg fort ned på huk at med meg, hun tar begge hendene sine foran ansikt sitt for å gjemme det.

Du Mille det er ikke noe å bli så flau over tenkte jeg skulle si i fra så vet du om det, hun tar vekk hendene sine fra ansikte sitt å ser på meg. Hun biter seg i leppe å ser på meg, hun tar tak i hånden min og fører den mot puppene sine. Hun legger hånden min på ene puppen mens hun ser på meg å smiler lurt. Hun sir lavt jeg vet at når jeg står frem over bøyd så ser man undertøyet mitt, ville bare se om du la merke til det. Jeg ble helt stum hånden min lå fint på puppen hennes, Mille tar hånden min ned inni bhen. Kjenner at nippelen hennes er stiv å hard, fryser du eller er du kåt Mille? Hun ler og sir hva tru du? At du er kåt, jeg smiler å ser på hun det blåser litt ute så håret hennes la seg over hånden min så jeg tar det vekk med den andre hånden min. Stryker rundt den stive nippelen hennes er at hun biter seg litt harde i leppa, hun tar å legger armene sine rundt skuldrene mine å visker meg i øret vil at du skal fingere meg her ute nå, det er ingen som ser det så vil kjenne fingrene dine inni meg nå.

Jeg har den andre hånden min ned mot lårene hennes mellom lårene hennes fikk jeg hånden min, visket i øret hennes at du må skreve litt om du ville kjenne fingrene mine inni deg. Hun skrever litt så hånden min treffer begge lårene hennes, stryke henne opp å ned på innsiden av lårene hennes før jeg lot hånden min skli mot fitta hennes, det var varmt og klam der ser på henne tar trusen hennes til side for å så lure inn en finger. Kjennet at hun var veldig våt å klar for å bli tatt, tar fingeren på klitten hennes og leker litt med den hun stønner lavt i øret mitt tar så en finger inn i den trange våt fitta henne sakte inn å ut. Hun sliter med å sitte på huk men det går bra visker hun, tar så en til finger inn i fitta hennes 2 finger inn å ut, hun stønner mer å mer, kjenner at hun klemmer meg hardt mot seg ja så godt kommer snart,hun puster tungere å tungere. Hun skjelver ser at hun liker det jeg gjør hun prøver å ikke stønne for høyt, blir selv kåt av det. Øker tempoe på å fingre henne, hun klore seg fast på meg å sir jaa kommer nå! Hun skjelver i kroppen sin, jeg tar de 2 fingerne mine opp mot munnen min ville smake på hun. Hun ser bare rart på meg og hva er det du gjør?

Jeg smaker på deg vel, du smaker godt å så våt du ble Mille, hun smiler og prøver å få pusten tilbake. Hun ser på meg å smiler til meg, ikke bare meg som er kåt å klar sir Mille. Jeg ler litt å smiler så høre jeg ytterdøra åpner seg å en stemme sir har du vært her lenge iver?

Syns jeg hørte bilen din kom i sta sir Jonas mens han smiler mot meg. Jeg sir ja kom i sta men tok meg en røyk å snakket litt med Mille så kommer inn snart med felere av tingene mine. Jaja sir Jonas å går inn, Mille spør tru du at han vet hva vi holdt på med? Ser at hun er usikker å litt nervøs men vet ikke for hva hun er nervøs. Nei det er ingen som vet hva vi gjorde, jeg støtt henne opp og tok den esken hun prøvd å ta i ta med seg.

Jeg kom inn i leiligheten å alle av møblene mine er på plass jeg ble helt paff og tusen takk alle sammen for god hjelp. Setter ned den eska å var på tur ut å hente resten men så kom Mille hun går rett bort til Jonas å kysset han å klemte på han. Nå forstår jeg hvorfor hun ble så nervøs, så høre vi alle sammen en kjennt stemme, det banker på vinduet der står Live hun smiler å ler. Hun kom inn å hopet rett i armene mine å kysset meg å sir har du savnet meg? Ja har det en stund siden sist jeg så deg, ja sir Live 2 uker uten deg er alt for lang tid..

ser bort på Jonas å Mille og smiler å spør hvor lenge har dere vært sammen?

Jonas smiler å ler rått ja nå kan du lure, jeg vil jo vite sir jeg. Den dagen jeg kjøpe en kupong til lotto så satt Mille i kasse, jeg så på henne og syns hun er rå flott å fin jente. Jeg sa å at vinner jeg i lotto skylder du meg en date.

Så vant jeg i lotto for 1 år siden så etter det har vi vært sammen, Mille ser bare på meg å er litt forvirret. Jeg setter ned Live og sir jeg må ut i bilen å hente noe matvarer så kommer jeg inni igjen. Mille vill du være med har enn del poser. Ser at både Live å Jonas ser rart på meg men jeg ler å sir hun har bare godt ut av det. De nikker bare å snakker videre. Jeg åpner døra å sir dame først hun gikk først ut, opp til bilen er dette så lurt sir Mille? Enn hvis de finner ut av dette? Jeg ser at Mille ikke har det greit men jeg ber henne om å sette seg inn i bilen min å ta et godt pust inn å ut.

Setter meg på huk og ta hendene hennes og ser på henne å sir de vil ikke finne ut av dette. Men vi trenger ikke å gjør dette igjen om du syns det er galt å at du ikke liker det. Hun ser bare ned på bakken ser at hun er på tur til å gråte. Er du sulten Mille? Hun ser opp på meg å sir ja er det hvordan ser du det? Jeg smiler og sir vent litt, løper ned inn i leiligheten og spør de andre er dere sulten jeg å Mille kjøre for å kjøpe noe form for mat. Løp ut av leiligheten og opp til bilen og spør Mille om hun ville kjøre eller om jeg skulle kjøre. Hun røyser seg opp fra sette å ser på meg, hun tar tak i T-skjorten min å trekker meg mot seg. Hun ser på munn min å kysser meg ømt. Så slipper hun taket på meg å går rundt bilen, hun hoper inn i bilen og smiler.

Jeg setter nøkkelen i tenninga å vri om nøkkel for start på bilen å kjøre ut av innkjørselen, ser på Mille og legger hånden min på låret hennes lar den skli opp over mot fitta hennes. Stryker opp å ned på innsiden av lårene hennes, ser at hun biter seg i leppa og puster tungere å tungere. Så stryker jeg kjempe rolig opp på låret hennes mot fitta hennes, lar en finger skli ut på trusen hennes så lurte jeg ned en finger. Den sleik opp å ned på klitten hun er kjempe våt, hun stønner litt, så tar jeg en finger inni i den trange våte fitta hennes å en finger på klitten. Hun rister å klare ikke sitte i ro, hun tar tak i døra på bilen for å holde seg fast, hun kaver seg rundt å stønner mer å mer.. jaa kommer snart jaa., hun bøyer seg brått frem over å treffer dersbordet med hodet.

Jeg sir du må være forsiktig å ikke så brå du kommer til og slå deg, går det bra med deg?

Ja sir Mille å smiler mens hun samler bene sine sammen, hun ser bare på meg å sir neste utkjøring kjøre du inn på! Jeg ser på hun og sir ja det kan jeg vel, mens jeg ser etter en utkjøring så tar jeg hånden min på låret hennes igjen, ser på henne og ber henne om å ta av seg trusen. Hun røyser seg litt opp av sette for å lirke av trusen, den er av sir Mille å smiler lurt ser at hun skrever godt nå. Lar hånden min forsette opp mot fitta hennes treffer klitten hennes kjenner at det er ikke langt fra at det renner av henne. Tar 2 finger inn i fitta hennes å ser at hun liker det fingere henne godt å dypt, hun stønner mer å mer, det er så godt ikke stopp sir Mille! Jeg skal ikke stoppe jeg, kjenner det merkes godt i hånden min ja.

Mille stønner høyere å høyre å klore seg fast i døra, kommer nå… jaaa… Iver så godt. Jeg tar vekk hånden min må røre litt på håndledde, ser at det er en utkjørng der jeg legger med ut med bilen å kjøre ned der veien går vidre ned innover i skogen. Jeg kjørte bare ned tenke at vi kan få være i fred å kose oss.

Mille ser på meg å spør hvor skal du nå Iver? Skulle jeg ikke kjøre på en utkjøring som du sa i sta? Ser at hun rødeme og sir ja. Jeg stopper bilen og tar av meg belte og bøyer meg over mot Mille, jeg spør om jeg kan få kysse henne, hun smiler å nikker. Jeg ser henne i øyene og kysser henne ømt på munn før jeg prøvde å kline med hun men det ble litt rot men fikk det til bedre andre gang, hun er godt til å kline.

Mille ser på meg og dytter meg tilbake i sette for å så be meg om å åpne buksen min, gjordt det så tar hun hånden din på kuken min å først runke forsiktig før hun tar et bedre tak på kuken min, ser at hun konsentere seg om å runke meg. Det følese så godt ut hånden hennes mot kuken min ser på henne at hun liker det hun ser å kjenner på. Jeg stønner litt men puster tungt å tungere nyter det her hun vet hva hun gjøre med hendene sine. Så tar jeg hånden min under kjolen hennes og kjenner at hun er så våt klar det små renner av henne.

Tar hånden min på siden opp mot fitta hennes gnide den frem og tilbake ser at hun liker det, hun stønner å mens hun runker meg. Jeg lar hånden min stå helt i ro hun gnir seg på hånden min. Det er litt trangt i bilen men det går hun øker farta mot hånden min, hun stønner mer å mer hun skjelver av nytels og kommer. Hun får rykninger i hele kroppen, hun tar vekk hånden min og ber meg om å lukke buksen min igjen gjør det. Hun setter seg opp på meg og kyser meg ømt på munn å halsen, så starter hun å tørrpule meg det føltes veldig godt kjennet henne presset seg mot meg.

Hun ser på meg å roe seg helt ned med å tørpule meg. Jeg ser på henne og spør er det noe galt siden du stoppet opp? Mille smiler og sir nei, vil du forsette i baksette sikkert bedre plass der. Jeg tenker hva er det med denne jente? Hun er så vil å kåt, og veldig deilige er hun å. Hun hoper av meg og lukker opp bildøra. Hun var så kjapp ut og inn i bilen ble helt paff. Hun ser på meg ög venter på meg. Forte meg ut av bilen så inni igjen, hun setter seg igjen opp på meg hun ville forsette på det hun gjorde i stad. Hun satter seg sakte ned ¨å opp på meg, jeg vil kjenne den hard kuken din inni min trange fitte nå! Det ville vært så godt å føle deg inni meg, hun øker farte å stønner hun sir at hun kommer snart ah følese så godt. Hun får rykninger i kroppen å puster fort ut å inn.

Hun legger seg ned i baksettene og ser på meg vil ha deg over meg, jeg legger meg over henne å tørpuler henne hun klorer seg fast i meg å dette er så godt. Hun visker i øre mitt at dette er godt jeg sir bra at du liker dette. Jeg stopper opp å ber henne om å legge seg godt til rette for jeg vil smake på deg slikke deg. Hun ser på meg og sir at hun ikke er så gira på å bli slikket, jeg ser på henne og smiler og sir kan jeg få prøve kanskje du vil like det? Hun nikker bare jeg tar tak i hofta hennes og ber henne om og skreve godt til meg,

jeg ser på fitta hennes den er helt glatt og fin, tar så tungen min mot klitten hennes suger ømt på den for så slikke videre ned hun, hun smaker så godt, hun stønner lavt hun røre seg så mye for det er så godt så jeg tar et bedre grep på henne for å holde henne fast. Mille hmm det er så godt det du gjør forsetter du sånn så kommer jeg, ah ja så godt hmm,, hun puster forter å fortere. Kjenner at hun er på tur til og komme å hun kommer å kommer. Stopper opp å røyser meg opp for å se på henne om hun likte det. Hun lå der å smilt fra øre til øre.

Jeg er så våt nå å klam, dette kan du alså sir Mille. Jeg ser bare på henne og ville gi henne mer å mer, men vet at vi må kjøre å fikse noe mat til de andre.

Kanskje vi skal dra og kjøpe den maten før vi blir etterlyst sir Mille, ja tru det kan være lurt. Vi kjøre ut av skogen å inn på peppes og bestilte 3 pizzar så kjøre vi hjem. Mille tar hånden sin mot buksen min å åpner den for å så start å runke meg mens jeg kjørte bil, ser at hun liker dette spenning samtidig som farlig. Så ringer tlf hennes og hun skvetter til å svare den, hun ser at det er Jonas som ringer henne. Hun svare den og sir hei jonas!

Jeg lure bare på hvor lenge det er til dere er her med mat sir jonas

vi er der om 15 min sir Mille og legger på. Ser at hun reagere veldig og starte å gråte, jeg kjøre ut av veien for å høre om det gikk bra med henne. Hun sa bare vet ikke tenk om han vet hva vi har gjordt? Hun friket ut å det var ikke noe greit å se. Jeg spør henne om hun angere på det vi har gjordt? Hun nøler med å svar på det, jeg ser på henne og sir dette vi har gjordt er noe vi gjorde i lag å ville prøve ut det er nytt. Men vi trenger ikke gjøre dette noe mer. Jeg gide henne en klem og tok å tørket vekk tårene hennes.

Jeg sporte om vi skulle ta en røyk sammen før vi kjøre innover? Hun nikket bare, tar frem røykpakken og tar du en røyk til hun og tenner på den for hun. Ser at hun roe seg ned og slapper av og sir at jeg likte det vi gjorde veldig godt vet ikke hvorfor jeg reagerte sånn. Det går bra sir jeg og stryker henne på kinnet.

Vi kaster ut snippene fra røyken å kjøre hjem, kommer inn i oppkjørelsen å der står alle sammen p venter på pizza. Ser på at trusen til Mille ligger på dørken av bilen, jeg tar å foten min av gasspedalen og legger foten over den. Jonas lukker opp bildøra og sir food food og han tar ut pizzaene og går ned mot leiligheten, de andre gikk etter han. Jeg hopet ut av bilen og gikk på andre siden av bilen åpnet bildøra og ser på Mille hun skrever til meg, setter meg på huk og start å slikke henne fort. Hun sir vil komme en gang til før vi går inn til de andre, jeg tar en finger inn i den trange våte fitta hennes men jeg suger på klitten hennes. Hun små stønner må si til henne at du må prøve å ikke lage så mye lyder. Kjenner at hun er på tur til å komme så kommer hun.. å da høre jeg Jonas hvorfor sitter du på huk på andre siden av bilen? Mille hoper opp å sir jeg skulle gå ut av bilen i sta så vrika jeg ankelen så Iver skulle bare se om det gikk bra, Jonas sir ok skal jeg komme å støtte deg ned eller klare du å iver å komme ned?

Mille ja klare å gå ned selv. Jonas går inn å jeg røyser meg opp og fra bakken og bøyer meg over Mille for å hente trusen hennes. Hun røyser seg opp av sette å tar den på seg. Så går hun foran meg ser på henne og rumpen hennes er så fin og god.

Det var fullt av folk i leiligheten min og god stemming å mye latter ser rundt på alle sammen men blikket mitt går bort på Mille og tenker at gleder meg til neste gang jeg får lov å slikke fitta hennes igjen. Hun ser på meg også å smiler lurt, hun spør om hun skal hente noe brus å glass til alle sammen? Jeg røyser meg opp å sir kan vise hvor det ligger. Jeg går mot kjøkkenet kjenner hånden hennes på rumpa min. Hun sir lav ingen som ser oss her, hun åpner buksen min å tar ut kuken min runker litt så setter hun seg på huk for å suge meg litt det er så godt prøver å ikke lage noe lyd hun tar noen gode sug så stopper hun å smiler litt om munn. Jeg tar den glassene og åpner fryseren og tar ut isbiter så kaster jeg en isbit ned i bhen hennes hun tar den opp å ned mellom nipplene sine. Jeg holdt på og miste alle glassene i gulvet, jeg å du har møtes før i et tiligere liv og er glad for at vi møtes igjen. Går ut i stua med glassene og inn på kjøkkenete for å hente brus og isbiter. Mille står bare å ser på meg og sir lav er dette noe du vil? Vi begge har kjærester, du sir det vi har er godt og venner hjelper venner med det de ikke får andre plasser men vi har noen altid og dra hjem til. Mille nikker bare og tar en finger under kjolen sin og små stønner hun tar å leker med klitten sin så fingere hun seg litt nesten sånn at hun kommer, hun stopper opp å kommer mot meg og tar fingeren sin over leppene mine å kysser meg på kinne og sir Game On!