Novembernatt

Denne novellen er vist 23650 ganger.

En sen novemberkveld hadde vi vår årlige julebord. Med såpass mange ansatt blir det fort mange flørtende blikk og nye kontakter. Selv har jeg akkurat passert 25 år og elsket julebord. Man kan gjøre hva man vil og spille på det man har. I utelivsbransjen har vi alltid mange kjekke karer, bartendere, servitører og vakter. Det er ikke til å unngå å se muskelen i de stramme hvite skjortene. Heldigvis på denne tiden av året har snøen kommet til byen. Det laver ned og inngangen er dekket med rød teppe og fakler. En nydelig setting, som kan få hvem som helst i humør.

Øyene dine glitrer og smilet ditt gir uttrykk for så mye mer. Alle jenters drøm er en som deg. 20 år eldre, nydelig mann, flotte muskler og kort blondt år. Riktignok også gift og familiefar, men du har en tendens til å gi uttrykk for noe helt annet. Blikket ditt faller på meg, men du snur deg raskt når de andre jentene kjempe for din oppmerksomhet. I over to år som kollegaer har jeg fått nok av muligheter til å beundre deg. Aah, det kribler bare av tanken.

Kvelden går sakte, men sikkert over. Sang, dans, leker og spill har passert og alle står i kø for å få drosje når det nærmer seg soloppgang. Jeg tar det helt med ro og venter. Hjelper til litt å rydde og går rundt omkring. Som sjef er du så klart en av de aller siste som drar hjem. Jeg kjenner alkoholen i kroppen og bevegelsene er litt ukontrollert. Ellers kunne det ikke hvert bedre. Muligheten byr seg og spør om du trenger noe hjelp.

«Nei, ingen problem. Du kan bare stille deg i drosjekø..»

Litt skuffet ser jeg en venninne gå mot døra. Jeg sier ha det og prøver å nå henne igjen. Vel oppe på veien ser vi mange kjente å vi blir stående å prate. Snøen faller som flak på kåpen min og en liten krystall lander ytters på øyenvippen min. Jeg ser opp og nyter følelsen av at desemeber er farlig nært.

«Kommer du eller?», roper venninnen min. Jeg dras ut av drømmeland og beveger meg mot drosjen. I det jeg skal til å sette meg inn finner jeg ikke lommeboken. Shit, den ligger nok igjen ned på personalrommet, tenker jeg.
«Bare dra dere, jeg tar neste drosje.»

Jeg går ned mot inngangen igjen, der står han. Jeg kan se at han er på vei til å ta opp nøkkelen for å låse ytterdøra.

«Ole, ikke lås. Jeg har glemt lommeboka mi.» Han ser på meg med et smil og holder døren åpen. Med sin godhet tilbyr han seg å hjelpe til å lete. Etter vel et kvarter finner jeg den bak disken. Vi tar begge på oss hansker, skjerf og frakker og beveger oss mot døra. Utenfor snør det mer enn noen gang. Han låser og vi går sammen mot drosjeplassen.

«Hvor bor du egentlig, for hvis det er innover mot Vestvika kan du jo slå deg sammen med meg?»

Jeg kjenner jeg rødmer, men samtidig vil jeg ikke la muligheten gå fra meg. Resten av køen ser ut til gått unna mens vi lette og vi kan sette oss inn i den varme drosjen. I løpet av turen forteller han om kona som er på jentetur og de tre ungene som er med hans svigerforeldre.

Jeg sukker inni meg og lurer på hvordan jeg kan bli kvitt disse tankene. Han er jo helt herlig å se på, en fantastisk mann. Det er vel alle jenters drøm å ha en liten affære med sjefen sin. Like vel lar jeg tankene vandre og følger ikke helt med. I en sving detter veska mi ned på gulvet. Samtidig bøyer vi oss begge ned for å plukke den opp. For å unngå en liten kollisjon trekker jeg meg litt unna. Han bøyer seg opp og ser på meg. Jeg kan kjenne hånden hans på låret mitt og jeg vet at jeg burde trekke meg unna. Samtidig kjenner jeg kroppen min trekke seg mot hans. Vi møtes i et varmt kyss. Hånden hans følger låret opp og drar meg inntil seg. Han kysser meg intenst og jeg kan kjenne leppene hans så ømt mot mine. Videre kysser han meg forsiktig på kinnet, på halsen og biter i øret mitt. Jeg kan kjenne den varme pusten hans i ørene og hele kroppen min kribler. Jeg har for lenge siden lagt hånden min på dressbuksa hans og jeg kan se en tydelig bul i buksa hans. Han kysser meg på halsen og jeg biter tennene sammen for å ikke lage en lyd. Hodet mitt tenker hele tiden, dette er feil. Han er sjefen din, han er gift og har tre barn. Han ser på meg med de nydeligste øyene og spør om jeg ikke vil være med hjem til han en tur.

Sekunder etter har drosjesjåføren skiftet retning og ikke lenge etterpå, stopper han. Ole fikser regninga, mens jeg har steget ut av bilen og prøver å samle tankene mine. Han tar tak i hånda mi og vi går opp en smal vei. Snøen laver ned og legger seg på håret mitt. Han snur seg mot meg og drar meg inntil seg. Leppene møtes igjen og jeg kan kjenne varmen spre seg i hele kroppen. Han berører hele meg og ser på meg som at jeg var den eneste jenta for han. Hjertet mitt hamrer og jeg kan kjenne kåtskapen spre seg inni meg. Bulen i buksa hans har bare blitt enda større og det er helt tydelig hva han vil.

Vel innenfor dørene kastes klærne mellom veggene. Jeg knepper sakte opp skjorta hans og han hjelper til med beltet. Stroppene på kjolen min sklir ned fra skuldrene og jeg kan kjenne en hånd om livet mitt. Kjolen gir puppene mine en skikkelig push-up effekt og for en gangs skyld er jeg fornøyd med hvordan jeg ser ut. Oles hender åpner sakte glidelåsen på ryggen min og jeg kjenner den detter ned på bena mine. Hendene hans er så varme mot kroppen min og jeg kjenner leppene hans ømt mot brystene mine. Vorten minsker og jeg kjenner jeg blir kåt i hele meg. Der står jeg i bare en liten rød truse, med min 20 år eldre sjef på hans soverom. Trusa glir sakte ned mellom beinene mine og jeg kjenner at jeg smiler innvending. Hånden min beveger seg ned i bokseren hans og stønnene hans sier alt. Han er kåt som bare det. Uten truse og med spredde bein, kjenner jeg en finger bevege seg inn i meg. Jeg griper rundt rota på kuken hans og kan kjenne blodårene bule ut.

Med kraft dytter jeg han ned på sengen hans. Spenningen er høy og jeg kan kjenne jeg er anspent. Dette er det jeg har ønsket hele tiden… Han ruller meg over og kysser meg. Øynene hans ser på meg og kysser meg ned til navlen. Etter litt mer rulling ligger vi begge uten noe klær og blodet strømmer inni meg. Plutselig kjenner jeg et hardt støt inne i meg og jeg klarer ikke å la være å stønne. Han støter lenger og lenger inni meg og jeg kjenner huden hans mot min. En fantastisk følelse. Svetten renner ned på ryggen min og jeg klarer ikke å la være å stønne. Jeg avbryter han og ruller han over. Sprer beina mine og forsiktig trer meg ned på den store kuken hans som står rett opp mot taket. Jeg rir han, mens jeg kjenner et godt grep om rumpeballene mine. Jeg kjenner et lite slag på rumpa og det kribler intenst i kroppen. Han fyller hele meg og jeg kan kjenne at kuken hans bunner meg. Han tar en finger på klitoris og begynner og massere meg. Jeg stønner høyere og høyere og kjenner jeg er på vei til å komme. For å erte meg stopper han opp og prøver å reise seg opp. Med makt dytter jeg han ned igjen i senga, men han presser seg opp igjen. Vi blir sittende slik, mens jeg fortsetter å ri han. Han tar tommelen sin inn i munnen og suger på den. Like etterpå kan jeg kjenne en finger bevege seg mot rumpehullet mitt og sakte men sikkert begynner å massere det. Kroppen min spenner seg og jeg kan kjenne heg er like med bristepunktet. Akkurat i samme øyeblikk trenger fingeren seg rett innenfor åpningen og jeg kommer i et brak.

Armene mine rister og Ole detter ned på senga for å ta i mot meg. Han smiler til meg og plasserer meg foran han. Jeg kan kjenne de varme leppene hans mot huden min og jeg bøyer meg villig fram. Igjen er det store, tykke lemmet hans inne i meg. En helt en enormt deilig følelse og bli fylt opp. Han tar meg hardere denne gangen og kjenner han presser seg inn i fitta mi. Saftene mine drypper og jeg kan merke at han øker tempoet. Etter en kort stund kjenner jeg han presser hardere på og spruten kommer inne i meg. Jeg bøyer meg ned på senga med rumpa til værs, mens han sakte trekker seg ut i fra meg.

Jeg snur meg rundt og han dytter håret mitt bakover. Kysser meg på munnen og ser på meg.

«Natten er fortsatt ung…»

Et fantastisk julebord med andre ord.

Legg igjen en kommentar