Når en fremmed banket på

Denne novellen er vist 7234 ganger.

Han tente seg en røyk, sank ned i den myke stolen, skjenket seg et glass øl og bare nøt stillheten og roen. Det var sensommer, men kaldt her nede ved kysten. Det blåste og regnet, men han hadde det fint. Han hadde lånt sine foreldres hytte denne helgen for å komme vekk fra storbyens sjas og mas. Man kom hit bare ved hjelp av båt, så han regnet med at han fikk være i fred. Mobilen var slått av, han hadde fyrt i peisen og varmen spredte seg deilig rundt i den koselig stuen. Det brant store stearinlys i vinduskarmen, på bordet og på peishyllen og det gav et mykt og fint skjær i rommet. Han sukket, åpnet boken han hadde kjøpt, Henning Mankell hans absolutte kriminialforfatter-favoritt. Mankells bøker er spennende fra første til siste side og han var dypt inni det første drapet i boken da han hørte den svake bankelyden, han kikket rundt seg, hmmmmm hvem kunne det være på denne tiden av døgnet? Klokken var jo nesten elleve på kvelden, nei han måtte ha hørt feil, men plutselig var lyden der igjen, sterkere denne gangen.
Han reiste seg og gikk mot døren, åpnet den og stirret vantro på kvinnen foran seg. Hun var gjennomvåt, den gule sommerkjolen klistret seg til kroppen hennes, brystene avtegnet seg fristende mot det tynne stoffet, hun holdt om seg selv og ristet og skalv. Stemmen hennes var nesten bare som en hvisken ”unnskyld at jeg forstyrrer, men kan jeg komme på innsiden å få varmet meg litt. Endelig løftet hun blikket og verden stanset et kort sekund for dem begge.
Hun hadde knallblå øyne med små fine linjer rundt som avslørte at hun nok var noen år eldre enn ham, lange mørke øyevipper som buet seg, en fristende munn og det lange brune håret hang vått nedover ryggen hennes. Det var noe sensuelt over hele henne selv om hun stod der klissvåt, skjelvende og om han ikke tok helt feil en smule redd. Han gikk til siden og slapp henne inn.

Hun var så sint! Hun trodde aldri hun hadde vært så sint i hele sitt liv. De hadde reist en hel gjeng på hyttetur denne helgen og kjæresten hennes Stian hadde selvfølgelig begynt å drikke lenge, lenge før de hadde kommet seg om bord i båten som skulle bringe dem til hytta de hadde leid. Han ramlet jo også i vannet når de skulle i land, og flørtet med alt av damer uten blygsel og uten hemninger. Når han hadde gått ut en tur for å få noe luft og ikke kom tilbake hadde hun gått for å se etter ham, hun fant ham….hun fant både han og Mona……godt sammenfiltret, faktisk så godt at de nesten satt fast i hverandre……slik hadde det i hvert fall sett ut der di lå å knulla på svaberget.
Det var da hun hadde bestemt seg at dette fant hun seg ikke i lenger, hun hadde skjelt dem ut begge to og forlatt dem. Hun gikk ikke tilbake til de andre heller, hun orket ikke, så hun bare gikk og gikk. Det begynte å bli mørkt og det startet å regne, det var kaldt og hun hadde bare på seg den tynne sommerkjolen. Hun frøs så hun hakket tenner og når hun så det lyste i vinduene i den store hytten helt ute på odden, bestemt hun seg for å banke på. Det kunne jo ikke være så farlig.

Det lyste så koselig i stuen når vedkommende lukket opp døren og varmen omsluttet henne, men gjorde også sitt til at hun frøs enda mer. Hun så et par kraftige mannfolk lår i en slitt olabukse før blikket hennes vandret videre. Hun mistet nesten pusten når hun så på han. For det var en ung mann som hadde åpnet. Herregud han var bare helt vanvittig kjekk. Øynene hans møtte hennes og hjertet hennes hoppet over et par slag. Det knøt seg i magen og hun fikk nesten ikke puste. Når hun spurte om å få komme på innsiden var stemmen bare som en hvisken, men han gikk til side og slapp henne inn.

Den våte kjolen gjorde gulvet under henne vått, hun så på ham og beklaget, men han sa at det ikke spilte noen rolle. Det brant i den store peisen midt i rommet og hun gikk å stilte seg foran flammene. Slik hun stod var hun ufattelig sexy. Kjolen klistret seg til kroppen hennes og fremhevet de kvinnelige formene. Hun var slank uten å være tynn, runde hofter, smalt liv og noen runde flotte bryster. Vortene stod stive og frosne og han ville bare suge på dem, høre henne klynke under ham, ville legge henne på gulvet og……….
Han forsøkte å la vær å stirre på henne, men det var ikke lett. Han lurte på hvor mange treningstimer som lå bak den kroppen der, det kunne ikke være få. ”Vent litt så skal jeg finne frem noen handklær og tørre klær til deg, har ikke akkurat noen sommerkjoler her, men en olabukse og en skjorte kan jeg alltids fikse, du får heller ta et belte på buksen.” Han smilte mot henne, hun smilte forsiktig tilbake igjen.

Hun så etter ham når han gikk fra henne. Herregud for en rumpe, for en kropp, stemmen hans, øynene hans……..hun skalv, men denne gangen var det ikke fordi hun frøs men fordi hun reagerte på ham. Han var sexy og munnen hans var som født til å kysses. Hun tenkte på Stian og hun kjente sinnet bruse i kroppen sin, faen til drittsekk, hun vred av seg forlovelsesringen og kastet den inn i peisen, samtidig rettet hun skuldrene og kjente av fortiden la hun bak seg, nå var det fremtiden som gjaldt og heretter skulle hun tenke på seg selv. Hun var ingen ungdom lenger, men hun var fortsatt attraktiv og her i denne varme hytten fantes det en mann hun veldig gjerne ville bli bedre kjent med. Hun drog kjolen over hodet, glemte at hun ikke hadde noe under, det var bare deilig å kjenne varmen fra peisen stryke over kroppen, omsluttet henne, hun strakk seg, musklene lekte under huden hennes som ennå bare tegn på at sommeren hadde vært solfylt.
Han kom inn i rommet og hjertet hans stanset et par sekunder. Der stod hun naken, brun, sexy og sensuell foran peisen, flammene gav huden hennes et gyllent skjær hun strakk seg mykt som en katt og rumpa hennes var noe av det deiligste han hadde sett. Fast og flott under en svai rygg, han hadde hatt rett, denne damen var vant til å svette det var det ingen tvil om. Han stønnet svakt, men høyt nok til at hun hørte det. Hun forsøkte ikke å skjule sin nakenhet, men ba om unnskyldning for at hun hadde tatt av seg kjolen ”den var bare så våt og kald” forklarte hun. Hun så på ham, pusten hennes gikk tungt, noe hadde skjedd med øynene hans, de hadde mørknet og hun var helt sikkert på at han var kåt.
Hun jublet inni seg, hun hadde fått ham dit hun ville, hun hadde tatt en farlig sjangs ved bare å kle av seg, han kunne jo kastet henne ut, eller kastet seg over henne og voldtatt henne hardt og brutalt. Hun kjente han jo ikke, men hun hadde tatt sjansen og det hadde betalt seg forstod hun nå.
”Lyst på meg du jo”……hun smilte småfrekk mot ham, han kjente han ble litt ”satt” ut fordi hun var så direkte, men han likte det, herregud som han likte det. Han elsket jo slike damer som torde ta initiativ, være frekk, vise frem det de hadde å by på……….Pikken hans sprengte under buksestoffet, han strøk over den og smilte like frekt tilbake ”Det kjennes slik ut ja”…………

Øynene hennes ble plutselig blanke, hun begynte å riste og så kom tårene, hun klarte ikke å holde tilbake, han var fremme hos henne i to steg, forstod ikke hva som var i veien, men tok skjorten han hadde funnet frem og gav den til henne, hun holdt den foran seg som et skjold, han åpnet armene sine og hun smøg seg inntil ham. Herregud dette var ikke enkelt. Mellom han og denne sexy skapningen befant det seg kun et tynt lag med stoff og verre ble det når han la armene rundt henne, for hendene hans møtte jo bare naken hud. Han måtte virkelig ta seg sammen for ikke å ta henne der og da. Men han strøk over ryggen hennes og mellom hikstene kom hele historien om kjæresten som hadde bedratt henne og hvor glad hun ble når hun så det lyste i vinduene i hytten hans.

Han var varm og god og kroppen hans var bare deilig å stå inntil. Han luktet godt og hun ville ikke at han skulle slutte å stryke henne over ryggen, snarere tvert i mot, hun ville han skulle stryke mer over henne. Gråten stanset like fort som den hadde begynt, hun løftet ansiktet mot ham og når han bøyde seg ned og søkte munnen hennes, suste det for ørene. Hun hadde hatt helt rett, han hadde en munn som bare var født til å kysses, leppene hans var myke mot hennes, først prøvende, men når han merket responsen fra henne ble han modigere. Hun løftene armene og la hendene rundt nakken hans, skjorten falt til gulvet og han stønnet mot munnen hennes når han kjente de stive vortene rispe mot skjorten hans. Herregud hun var bare deilig, han presset henne forsiktig inntil seg, han kjente hvordan pikken reiste seg og presset mot magen hennes, hun hvisket at det var deilig å kjenne at han var så kåt.
Han rakk ikke å reagere før hun tok tak i skjorten hans og flerret den av ham, øynene hennes brant mot hans, tungen hennes gled over leppene hennes, neglene rispet huden på brystkassen hans, han grøsset, herregud dette var deilig……fingrene gled over den varme huden hans, hun presset seg inntil han, ville kjenne den myke huden inntil sin, hendene gled bak på ryggen og før han visste ordet av det hadde neglene hennes rispet han opp på ryggen, han stønnet høyt, tok tak i hendene hennes stirret henne dypt inn i øynene som var nesten blitt svarte. ”Din lille heks, du liker det røft hva?” Hun smilte mot ham, ertende, farlig sexy og sensuell bød hun ham munnen sin, han kysset henne, hardt og krevende, hun bet ham i underleppen, han kysset henne hardere, gned kroppen sin inntil hennes, holdt henne hardt fast, bøyde seg ned og tok en brystvorte i munnen, småbet og pirret den, rullet den rundt i munnen med tungen sin, hun stønnet, vred på seg, ville komme fri, men han var for sterkt for henne.

Hun kjente det rant nedover innsiden av lårene sine, hun skilte bena og hvisket det til ham ”se hvor våt jeg er, slikk min kåte fitte, drikk av saftene mine, jeg vil kjenne tungen din mot musa mi, gud du har fått meg så kåt”. Hun var herlig frekk og han ville gjerne smake på henne, men han måtte ha henne først, hun likte det tøft og det skulle hun få. Plutselig snudde han henne rundt, skjøv henne fremover slik at overkroppen hennes lå over kanten på stolen. ”Jeg skal ha fitta di på pikken min først, brett deg ut for meg, vis meg hvor våt du er”! Han stønnet høyt av kåthet, men hun gjorde som han sa. Det glinset i åpningen hennes og han lot pikken sin presse seg forsiktig på innsiden. Han tok tak i håret hennes med den ene hånden og hofta med den andre. Kjente han var på plass og i et hardt støt var han dypt inni henne. Hun skrek høyt når han bunnet musa hennes, men han enset det ikke, han var sprengferdig av kåthet, han bare måtte knulle henne, musa hennes var varm, våt og vanvittig trange og deilig, han tenkte kun på seg selv, det var evigheter siden han sist hadde hatt en kvinne og denne kvinne skulle bli hans.
Hun hadde fått sjokk når han uten forvarsel bunnet henne, den store pikken hans boret seg dypere og dypere inn i musa hennes, men gud han var deilig, han var frekk, vill og MANN og hun ville ikke nekte ham noen ting, de sterke hendene hans holdt hardt om hoftene hennes, han knullet henne med lange seige tak, hun nøt ham dypt inni seg, brukte musklene sine, melket ham, roterte med hoftene og stønnet høyt at han måtte ta henne. ”Knull meg, knull meg hardt og deilig, la meg kjenne pikken din dypt inni meg.”

Han ble opphisset av ordene hennes, det glinset av pikken hans når han gled ut og inn av henne, hardere og villere, han kjente dette ikke ville vare lenge, gud hun melket ham, hun brukte musklene i musa si som ingen andre han før hadde elsket med. Hun var helt spesiell og han nøt kroppen hennes, den fristende rumpa som han lot hendene gli over, det smale livet hennes for ikke å snakke om musa hennes. Han ville smake på henne, han hadde ment å kose skikkelig med henne først, men han ble som et dyr når hun stod der naken og fristende foran ham. Han kjente det knøt seg i pungen, det spredte seg oppover ryggen og han sa til henne at han ville komme, han rakk ikke å reagere før hun hadde snudd seg rundt og ført pikken hans langt ned i halsen mens hun runket ham, øynene hennes gnistret mot hans og det var vanvittig deilig å se hvordan hun nøt smaken av ham. Han lot det stå til, det suste for ørene når den første satsen kom og hun lukket øynene og bare nøt smaken av sæden hans, dette var vanvittig deilig, hun sugde som en proff og det at hun tok i mot sæden hans gjorde ikke orgasmen hans mindre deilig, hun lot ham gli ut av munnen og sæden hans spurtet over ansiktet og brystene og magen hennes, men hun elsket det, hun elsket å se en mann kommet, se på ansiktet deres hvordan et forandret seg, smake sæden deres og se det sprutet utover kroppen sin.

Han holdt hodet hennes fast som om han ikke ville hun skulle slutte og hun gav seg heller ikke før den siste dråpen var tynet ut av ham. Han sank ned på det myke teppet og ville dra henne med seg, men hun stanset ham, tok handkleet og fikk tørket av seg sæden hans. Hun smilte mot ham, forstod at han hadde opplevd noe han sjelden gjorde, nemlig det å kunne sprute i munnen på noen.
Men nå var hun kåt, veldig kåt. Hun reiste seg opp, stod bredbeint, naken, sexy og sensuell over ham, visste han kunne se rett opp i musa hennes, men det var også det som var meningen. ”Se på meg……..” hun nærmest beordret ham, selv om han ikke var så vanskelig å be. Og han så……de store, markerte leppene hennes glinset av kåtsaftene fra henne, det rant noen dråper på innsiden av lårene og hun var sanselig frekk slik hun stod. Gud som han nøt synet av henne, hun fristet ham som ingen andre før hadde gjort og han bestemte seg for å nyte henne så lenge han fikk lov.

Hun på sin side hadde aldri opplevd maken til deilig mann. Han var utrolig sexy slik han lå nå, naken og flott og med blikket festet mot musa hennes. Hun kjente det piplet ut mellom leppene og bestemte seg for å la alle hemninger fare. Hun var fri, fri til å nyte seg og det skulle hun, for en slik gutt som dette vokste ikke på trær, han fikk henne til å føle seg deilig, sexy, kvinnelig og ertende og hun lot det stå til. Sakte senket hun ned mot munnen hans, øynene hans videt seg ut når han så hvordan musa hennes åpnet seg og klitorisen tittet frekk og stiv mellom hudfoldene hennes. Han trodde det var den deiligste musa han hadde sett og han lengtet etter å la tungen og munnen leke med henne.
Hun brukte fingrene til å åpne seg opp for ham. ”Kom med tungen din, jeg vil sitte på tungen din”. Hun stønnet og pusten gikk fortere på henne etter hvert som hun nærmet seg målet sitt, gud hun var kåt og våt, hun gispet når tungen hans traff åpningen hennes og hun senket seg ned på den, kjente den presse seg innover så langt det gikk, øynene hans ble mørke, han roterte med tungen dypt inni henne og hun gned seg mot munnen hans, han slikket henne rundt rumpehullet, hun malte som en katt når han brukte hele bredden på tungen sin på vei tilbake opp mot klitorisen. Den stod stiv og struttet og bare ventet på at han skulle suge på den. Hun gav blanke faen i om han ble våt over hele ansiktet, hun elsket å bli slikket så hun roterte forsiktig over munnen hans, frem og tilbake, opp og ned og hele tiden rant det safter av henne.

Han var i himmelen. Hun smakte vidunderlig, hun var så myk, bløt og våt men herregud for ei mus! Han småbet i de store leppene hennes, knullet henne med tungen sin, sugde på klitorisen hennes og fikk ikke nok av henne. Hun både luktet og smakte himmelsk, musa hennes var rett og slett til å spise opp. Han fingret henne dypt, fant punktet hennes, hun stivnet et øyeblikk og han triumferte inni seg for å ha funnet det så fort. Hun smilte mot ham, nikket svakt og han forstod. Han gned fingertuppene forsiktig frem og tilbake dypt inni henne, befølte den myke puten dypt inni hennes våte grotte mens leppene hans lukket seg om klitorisen hennes. Hun masserte de fast brystene sine, rullet vortene mellom tommel- og pekefinger, det begynte å renne mer og mer av henne og hun kjente deg prikket i huden, de velkjente tegnene var der, men noe nytt skjedde der dypt inni henne, noe som hun ikke klarte å beskrive, det var nesten som en brann som hadde startet i musa hennes, fingrene hans gjorde underverker med henne og aldri før hadde hun hatt det så deilig. ”Jeg kommer snart, jeg kommer til å komme hardt og voldsomt, noe skjer dypt inni meg”! Han masserte henne litt hardere og da skjedde det. Varmen spredte seg med lynets hastighet, noe voldsomme krefter løsnet og hun reiste seg brått litt opp fra ham, fingrene hans gled ut, munnen hans forsvant fra klitorisen hennes men hun brukte selv fingrene sine. ”Herregud som jeg kommer!, jeg kommer til å sprute, er det mulig………..åhhhhh……han åpnet munnen og ble kliss våt……blank, klar væske traff ham i ansiktet, det var vanvittig å se og føle. For første gang opplevde han ei jente som kom så voldsomt at hun sprutet og det var sinnsykt deilig, han presset munnen mot åpningen hennes, ville ha saftene fra henne, ville drikke av henne som han drakk den fineste vin og hun stoppet ham ikke. Lot ham drikke de siste dråpene av henne før hun sank utmatte ned over ham, lot ham holde rundt seg, pusten gikk tungt og svetten rant av henne.

Han syns det var godt å holde henne slik, strøk henne over ryggen og kjente kroppen hennes roe seg ned. ”Gud du er deilig, du får kroppen min til å reagere på det minste berøring fra deg, dette var nytt for meg og voldsomt, men så deilig” Hun reiste seg opp på albuen og smilte mot ham, kysset ham lett på munnen og han tente igjen, kjente pikken reise seg, han ble kåt og kysset henne dypere og ivrigere, men roet seg fort igjen, ville ikke haste nå, ville bare nyte denne deilige kvinnen som villig lot seg forføre av ham. Han rullet seg rundt og over henne, kysset og ertet henne, hun stønnet mot munnen hans, han lot tungen gli over leppene hennes, halsen hennes og fant til slutt de struttende vortene hennes som han sugde i munnen som det søteste bringebær. Hun holdt ham hardt inntil seg, slo bena rundt ham og var varm og villig i armene hans. Han heiste seg opp, lot pikken hvile mot åpningen hennes før han gled sakte inn i henne, hun gispet av nytelse når den store pikken fylt opp musa hennes igjen, han hadde det ikke travelt denne gangen, ville bare nyte en varm kvinnekropp. De fant rytmen sammen, hun brukte fitta si som ingen før hadde gjort, og han sluttet ikke å forundre seg over hva hun klarte å gjøre. Hun var bare deilig og han nøt hvert støt han gav henne, dypere og dypere trengte han inn i henne og det eneste som hørtes i rommet var stønnene deres og lydene av musa hennes hver gang han trakk seg ut, det rant av henne og det var varmt og vått. Hun møtte ham i støtene hans og han merket at det nærmet seg, det var som om hun forstod fordi hun økte takten, tok hendene sine om rumpa hans og førte ham hardt inn og ut av seg, han presset på, og lot det bare kommet, sæden hans slynget seg inn i dypet hennes og da kom hun også med ham, ikke så voldsomt denne gangen, men godt nok til han kjente det strammet seg rundt pikken og det ble våtere. Den siste strålen med sæd sendte han utover magen hennes og omsider sank han sammen ned ved siden av henne………….

Han våknet med et rykk av at solen skinte inn i rommet, men allikevel var han kald. Han forstod straks hvorfor. Han lå på teppet ved peisen, den hadde selvfølgelig slukket, han var naken, kun med et lite pledd over seg. Forvirret kikket han seg omkring, så etter henne men skuffelsen var stor når han forstod hun var borte. Et øyeblikk trodde han at han hadde drømt alt sammen, men det kunne da ikke være mulig? Hun hadde jo vært så varm og levende, kåt og vakker, sexy og frekk, det var ikke mulig at han hadde drømt alt sammen. Han reiste seg, stiv og støl etter å ha ligget på gulvet så lenge og kom seg ut på badet. Han stoppet, sommerkjolen hennes hang på en knagg og på speilet hang det en lapp med et mobiltlf nummer……….og en kort beskjed ”tok skjorten og joggebuksen din, det fås tilbake i bytte med en natt til” ….han smilte for seg selv…..den byttehandelen hadde han ingen problemer med å foreta………………..

Legg igjen en kommentar