Ønskelisten

Denne novellen er vist 24950 ganger.

Jeg hadde fått en noe utradisjonell ønskeliste fra min mann. Tjue år på rad hadde vi feiret jul sammen, og hver gang lagde vi ønskelister på tvers av familiene – slik de fleste gjør på den tiden av året. Vår datter skulle feire dagen hos kjærestens familie, og vi ville benytte sjansen. Vi visste at hun var på vei ut av huset, ut av byen til studier og et mer selvstendig liv. I det siste hadde vi begynt så smått på det livet vi levde før vi fikk henne, og som ble satt på vent da vi fikk barn. Vi hadde lekt når hun var borte, noen små ting, litt mer spontant enn vanlig, litt mer moro. Her om dagen, mens datteren vår var på butikken, hadde jeg ridd ham på sofaen. Dagen etter, da jeg gikk kledd i en litt for trang kjole, hadde han revet av meg trusa og tatt meg bakfra over stuebordet. Det var like før vi ble tatt på fersken. Denne gangen skulle hun være borte hele dagen, hele natten, og til godt utpå neste dag …

            Dette året var spesielt. Ikke fordi jeg hadde bedt min mann om en ønskeliste, men fordi jeg hadde bedt om en spesiell ønskeliste. Listen var foreløpig blank. Det var nemlig han som skulle fylle den ut. Men jeg hadde lovet ham at han skulle få alt som sto på den. Jeg hadde satt opp ti punkter, ti ting han skulle få ønske seg. Hva det enn var han skrev på listen, skulle jeg gjøre det. Uansett. Han hadde smilt i skjegget da jeg fortalte ham ideen. Han så nærmest ondskapsfull ut da jeg gjentok mitt løfte om å gi ham det han ville ha, hva det enn måtte være. Han humret lurt og jeg fikk nesten kalde føtter, men så kysset han meg på den måten som bare han kan gjøre og ga meg motet tilbake. Jeg kjente varmen bre seg i magen og ville oppfylle alle hans ønsker, gjøre ham lykkelig. Det var virkelig på tide etter så mange år med hemninger som vi hadde blitt låst inne i. Jeg hadde alltid vanskelig for å finne en passende presang til ham, men jeg trodde virkelig at jeg hadde funnet det denne gangen. Den perfekte julegave. En liste med ønsker.

            Morgenen den 24. begynte med en deilig frokost, og litt utpå dagen tok datteren vår bilen og forsvant. Jeg hadde allerede glemt tankene som fòr gjennom hodet da hun spurte om lov til dette; om mulighetene for at hun endte opp i seng med kjæresten og gjorde ting kåte ungdommer ikke kan la være å gjøre når sjansen byr seg. Jeg var selv på vei til å tenke som en kåt ung kvinne. Jeg var alene med min mann og skulle ha ham for meg selv på julaften, med alle de muligheter det innebar. Allerede hadde fantasiene begynt å komme. Tanker om hva jeg skulle ha på meg, hva jeg skulle si, hva jeg skulle gjøre. Jeg lurte på hva han hadde skrevet på listen som lå under treet, pent innpakket i sølvpapir med rødt bånd. Ville han la meg åpne den straks, bare for å se litt? Jeg var så nysgjerrig – og han var så tålmodig, nesten uutholdelig tålmodig. Han visste det, den djevelen. Visste hvor mye han ertet meg. Jeg så ham smile når han tok meg i å kaste lange blikk inn under treet. Han holdt ut lenge – helt til jeg hadde gjort klar maten og det bare var å vente på at ribba skulle stekes. Noe måtte vi da kunne finne på mens ovnen sto på …?

«Skal vi åpne pakkene?» sa han, og jeg skvatt over gulvet og kastet meg over presangen, ivrig som en liten unge. Det lå en del pakker der fra venner og familie, men jeg var bare interessert i den ene.

            Sølvpapiret ble revet opp og jeg kom raskt til det stive arket han hadde lagd med trykte bokstaver på. Han var en trollmann med printer og fotopapir. Blikket mitt gled nedover listen, og jeg kjente det krible i magen. Et par av tingene fikk meg nesten til å angre. Det begynte enkelt, men ble mer og mer intenst lenger på listen. De nederste ønskene var … skitne. Og spennende. Det var ting jeg ikke ville ha foreslått om jeg hadde fått velge selv.

***

Ønske nummer én var å se meg danse for ham. Han trengte ikke å forklare hva slags dans det skulle være. Jeg mintes ferieturen vi hadde hatt til India for flere år siden, og uttrykket i ansiktet hans da jeg ble kledd opp i et sparsomt kostyme og danset til klassiske indiske rytmer. Det lå noen gjennomsiktige slør i undertøyskuffen, og jeg hadde allerede begynt å planlegge det hele, enda han så vidt hadde gitt meg listen. Den gangen i India hadde han ikke klart å styre seg, men slepte meg med til hotellrommet hvor han brukte kroppen min i et voldsomt, heseblesende ritt. Kanskje ville han gjøre det samme denne gangen, hvis jeg danset forførende nok – jeg kunne jo alltids håpe.

            Ønske nummer to var å se meg få orgasme. Jeg visste at han likte det, særlig om det var han som skaffet meg den. Han brukte ofte tungen på meg, og jeg elsket det. I gamle dager hadde jeg knapt kunnet unngå å komme når han slikket – men det var visst ikke det han planla denne gangen. Jeg forsto det på måten han skrev det på: jeg måtte selv skaffe meg orgasmen, mens han satt stille og så på. Han ønsket seg underholdning.

            Ønske nummer tre var en blowjob under julemiddagen. Han ville spise min saftige ribbe, drikke en fruktig vin og kose seg med dampede grønnsaker og surkål – alt mens han kjente sin kones lekne tunge på spissen av sitt harde lem. Mens han spiste skulle jeg suge og slikke helt til det gikk for ham. Det var lenge siden sist jeg hadde fått bruke munnen ordentlig, som noe mer enn forsiktig forspill. Det sto ikke på meg, jeg elsket det jo. Jeg elsket det, og jeg gledet meg til å gi min elskede make slik nytelse, kjenne ham komme i munnen min og svelge den deilige sæden hans.

Ønske nummer fire var en fuktig dessert. Han ville slikke meg, godt og lenge. Imens skulle jeg suge ham, og jeg skjønte hva han ville. Etter én orgasme kunne han ha sex i timevis, min kjære mann, i hvert fall var det slik i våre fordums dager. Hvis det var slik fremdeles, kunne det ta lang tid før han fikk nok, og hans lekne tunge ville gi meg så mye nytelse at jeg knapt ville kunne stå etterpå. Jeg håpet – og fryktet – at det var dette han planla.

Ønske nummer fem, åh – nummer fem, jeg kriblet av forventning da jeg leste om det. Han hadde skrevet det så tydelig, så utførlig. Beskrevet i detalj hva jeg skulle gjøre og hva han ville ha. Ønske nummer fem var en sprutorgasme. Jeg husket knapt hvordan det føltes. En gang i tiden hadde vi øvd og øvd i ukevis og månedsvis for å få dette til. Det lyktes til slutt, og vi fikk oss knapt til å gjøre annet i tiden fremover, så fantastisk var det. Ville jeg få det til fremdeles? Kunne jeg det enda? Jeg fikk tørke støvet av leketøyet mitt, og ta den tiden jeg trengte. Men hvis det tok tid, så kom han til å hjelpe meg … ved å fylle det bakre hullet mitt med noe …

Ønske nummer seks var en full kroppsbehandling. Han ville vaskes, masseres, gnis inn med olje. Deretter skulle jeg melke ham. Bruke all min kløkt og ferdighet for å få ham tom for den deilige sæden. Få ham til å pumpe det utover meg, og la det renne, flyte utover huden. Jeg måtte gjøre jobben. Få ham til å sprute det utover meg, og ikke fikk jeg vaske meg etterpå … Åh, det var så fantastisk grisete. Jeg elsket det. Jeg hadde nesten fått nok allerede der, men det var fire punkter igjen på listen …

Ønske nummer sju var et godt, hardt knull. Ja takk, var alt jeg kunne si. Han kunne jo ikke la meg gå en hel kveld spekket med seksuelle krumspring uten å la meg få kjenne ham inne i meg. Jeg lurte på hvordan han ville gjøre det; romantisk kos på et pledd foran peisen, hardt og brutalt bakfra over stuebordet, eller kanskje … vel, det samme kunne det være. Han fikk bestemme. Lede meg og bruke meg slik han ville. Godt skulle det uansett bli, å kjenne den harde kroppen hans mot min, de sterke hendene hans gripe fatt i meg og holde meg mens kuken gled inn i mitt glatte, myke indre …

Ønske nummer åtte … Jeg kaldsvettet. Han ville binde meg. Kneble meg. Ikle meg et korsett og surre meg som en stekeklar gris. Og så ville han ta bilder. Vi hadde aldri gjort noe slikt. Litt håndjern, ja. Et korsett hadde jeg brukt ved et par anledninger – det lå nok innerst i klesskapet ennå. Bilder? Ikke slike. Ingenting annet enn feriebilder. Nå ville han ta … av meg, i en situasjon hvor jeg … Gud, som det kriblet i magen. Jeg hoppet videre til neste punkt på listen.

Ønske nummer ni var analsex. Ikke så ille, tenker du kanskje. Men vi hadde aldri lyktes med det. Vi hadde gjort flere forsøk, lest guider på nettet og prøvd oss frem med ulike stillinger, men det var mer vondt enn godt. Og siden vi ikke hadde all verdens tid og privatliv til den slags eksperimentering, ble det med noen få forsøk. Nå var det altså på tide å prøve igjen. Jeg var nervøs. På den ene siden ville jeg gjerne få det til, men hva hvis jeg ikke klarte det? Jeg ønsket over alt i verden å glede min mann, og var fast bestemt på ikke å gi opp etter bare et par forsøk … men hva hvis jeg, etter lang tids prøving og feiling, fremdeles ikke likte det? Da ville det til syvende og sist ikke bli noe av – og den deilige kvelden ville kanskje få en liten knekk og bli avsluttet før vi i det hele tatt kom til det siste punktet på listen …

Ønske nummer ti var vrient. Jeg forsto ham naturligvis. Han hadde alltid likt tanken på spennende sex, gjerne på steder vi lett kunne oppdages. Første gang vi hadde sex var faktisk utendørs, og vi likte begge å dra tilbake til det stedet hvor vi først ga oss hen til hverandre. Der kunne vi elske og minnes den første gangen – det var derfor vi så gjerne ville dra dit hvert år på bryllupsdagen. Men det var på sommeren. Vi hadde aldri vært der om vinteren. Hadde ikke vært der på flere år, uansett årstid. Det var bare noen kilometer unna, noen hundre meter fra en gangsti et stykke inne i skogen … men nå var det jo midtvinters … «Kjære», ville jeg si, «det er nesten ti minusgrader ute – kan vi ikke vente til det er litt mildere i været?» Men jeg kunne jo ikke det. Jeg hadde jo lovet. Og jeg var ikke helt uten lyst på sex utendørs selv, heller … men det kom til å bli en kald affære.

***

Jeg gikk ut på soverommet og fant frem en fin nattdrakt og et florlett, gjennomsiktig sjal. Alt av vanlige klær forsvant, inkludert undertøyet – jeg tittet i speilet og så meg selv uten truse; brystvortene og kjønnet var lett synlige gjennom det tynne stoffet. Jeg gikk ut i stua og satte på en CD med spennende musikk, før jeg snudde meg mot sofahjørnet der min kjære satt med en kald øl i hånden. De neste minuttene danset jeg på mitt mest forførende vis, med blikket rettet fast mot øynene hans. Jeg brukte sjalet til å skjule mine mest utsatte deler; lot det falle over brystene idet jeg lente meg forover slik at de nesten falt ut i det fri, og dro det langsomt mellom bena slik at han akkurat kunne se at jeg var naken under, men uten at han kunne se det hele …

            Jeg så på ham at han likte det, og da musikken endelig stanset var jeg varm og svett. Jeg hadde anstrengt meg for å danse godt for ham, og pulsen steg fremdeles da jeg var ferdig. Neste punkt på listen var orgasmen, og jeg visste hva jeg ville gjøre. Jeg gikk mot sofahjørnet og satte meg rett ned på salongbordet. Med rolige bevegelser løftet jeg bena og satte føttene på hver side av ham i sofaen, slik at han fikk utsikt til hele det fuktige kjønnet mitt. Dansen hadde gjort meg forferdelig kåt, og jeg kunne se på klumpen i buksene hans at han hadde det på samme måten.

«Vil du hjelpe meg?» hvisket jeg, men han ristet avmålt på hodet og ble sittende.

Jeg brukte fingrene til å stryke meg selv over kjønnsleppene – de var følsomme, og jeg begynte å puste tyngre etter hvert som jeg også lot fingertuppene finne den lille klumpen som hadde hardnet til veldig de siste minuttene. Jeg peste og stirret på ham. Han stirret tilbake. Det var jeg som lukket øynene først; følelsen ble rett og slett for mye. Snart kjente jeg underlivet skjelve, og jeg begynte å gni hånden frem og tilbake over klitoris, vel vitende om at det ville holde. Sekunder senere stønnet jeg i frisluppet lettelse. Sammentrekningene kom og en deilig orgasme skyllet over meg mens min vakre husbond satt på første rad.

            Ønske nummer tre var ikke klart enda; måltidet måtte lages først, og det tok tid å få ferdig alt sammen. Jeg skiftet tilbake til en pen kjole, og han dekket bordet mens jeg lagde maten. Trusene hadde jeg latt ligge, i håp om at mannen min ville knulle meg før middagen – jeg hadde så lyst på ham. Jeg hadde bare blitt kåtere og kåtere av å se ham sitte der og se på meg mens jeg lekte med meg selv, og ønsket egentlig at han skulle blåse i programmet og kaste seg over meg der og da. Men han holdt seg til ønskelisten. Han var den mest tålmodige av oss. Det ble lenge å vente før jeg ville få kjenne ham inni meg.

            Matlukten fylte huset, og vi satte oss endelig ned til dekket bord. Ribbe, surkål, poteter og saus, deilige grønnsaker og tyttebær. En av hans beste viner var åpnet og skvulpet vakkert i de høye glassene idet vi skålte og ønsket hverandre god jul. Selvfølgelig ringte vår datter for å spørre om noe midt i måltidet – det ville vel ikke ha vært ordentlig julemiddag om det ikke kom en forstyrrelse midt i det hele. Jeg svarte, men skrudde av telefonen etter samtalen. Da jeg kom tilbake til bordet, sa min mann at jeg skulle oppfylle ønske nummer tre.

            Han var god og hard – jeg elsket å kjenne den kraftige, grove kuken mellom hendene, og jeg visste at han likte å la meg gjøre det. Han likte det særlig når jeg runket og sugde ham på eget initiativ, og ikke bare som forspill, slik det vanligvis ble til. Han elsket å kjenne følelsen av at orgasmen var på vei, og at jeg bare fortsatte. Særlig hvis jeg økte tempoet idet han sa at det gikk for ham, da ble orgasmen bare enda mer intens. Det var tanken, sa han. Tanken på at nå var det snart for sent å stoppe, at jeg måtte stoppe nå hvis jeg ville unngå søl og griseri utover alt – men at jeg da bare fortsatte og ville at han skulle komme. Åh, det var godt, sa han. Det tok da heller ikke lang tid denne gangen, før han ikke kunne holde seg lenger. Det var godt å vite at han var like kåt som jeg var, der jeg satt under bordet mens lydene fra bestikket klirret på oversiden. Han rykket forsiktig til i små, ukontrollerte rykninger, og jeg tok kuken hans i munnen mens jeg runket stammen med begge hender. Snart utbrøt han et høylytt stønn og jeg økte tempoet mens leppene lukket seg om hodet. Sæden kom støtvis ut av ham mens han stønnet og vred seg. Jeg slurpet i meg og svelget. Han smakte så deilig, jeg elsket den tykke sausen hans. Den var tykk som vaniljesaus; glatt, salt og klissete. Jeg sugde inn duften av min kåte mann gjennom neseborene og slikket i meg hver eneste dråpe. Jeg smattet og pakket det fuktige lemmet tilbake på plass i buksene; jeg hadde bare åpnet glidelåsen og tatt ham rett i munnen, kunne ikke vente. Nå som ønsket hans var oppfylt krabbet jeg ut fra plassen under bordet, og satte meg på stolen igjen. Han smilte hjertelig, og vi skålte igjen mens vi spiste ferdig. Det var vrient å konsentrere seg om måltidet når jeg tenkte på det vi skulle gjøre senere – vi satt begge og smilte og lo til hverandre, mens vi beinflørtet under bordet. Det var nesten som om vi var unge igjen.

            Ønske nummer fire ble oppfylt da vi ryddet bordet; vi holdt på å bære inn restene da vi plutselig havnet på gulvet, han underst og jeg øverst, hver av oss med munnen på den andre. Jeg elsket tungen hans, så levende og livlig. Jeg kom to ganger før han bestemte at det fikk være nok. Min mann, som antatt, kunne holde ut lenge for han fikk orgasme igjen – uansett hvor flittig jeg prøvde. Jeg gikk rundt på skjelvende ben og ryddet av resten av bordet. Etterpå satte vi oss til rette på stuegulvet for å begynne på ønske nummer fem …

            Det var vanskelig. Han brukte en dildo på meg, og jeg prøvde så godt jeg kunne, men orgasmene som kom resulterte ikke i ordentlig sprut. Jeg begynte å tvile, lurte på om vi måtte gi opp, men han var snill og tålmodig.

«Vi skal nok få det til. Vi har god tid,» sa han og la en pute innunder baken min der jeg lå på det mykeste stueteppet.

«Hva hvis jeg bare får vanlige orgasmer?» spurte jeg.

«Vi holder på til du spruter, om du så må komme hundre ganger.»

Jeg svelget. Hundre orgasmer. Det ville slite meg ut. Han smilte lurt og førte den store dildoen på plass igjen. Begynte å presse den innover, lot den gli frem og tilbake. Det var ikke følelsen som manglet – jeg var bare ikke avslappet nok.

«Jeg tror du prøver for hardt – prøv å slappe av,» sa han, og jeg var enig – men det var vanskelig.

Jeg begynte å tro at det aldri ville lykkes da jeg kjente den fjerde orgasmen nærme seg. Da begynte han å gni hånden over venusberget og kilte klitoris med håndflaten. Det kilte i underlivet og jeg ba ham gjøre det hardere. Og enda hardere. Han presset nedover og knullet meg hardt med dildoen, så hardt at han kunne kjenne den mot hånden på oversiden. Det svimlet for meg og jeg kjente en voldsom trang til å tisse på meg – en følelse jeg ikke hadde kjent på mange, mange år. Hele kroppen min spente seg som en fiolinstreng og dirret fryktelig idet det løsnet. Jeg presset utover alt jeg kunne og dyttet ham bort slik at dildoen skvatt ut. Spruten var voldsom – jeg hylte så høyt at det ga gjenlyd i veggene, og orgasmen skyllet over meg så kraftig at jeg fremdeles skalv en halvtime etterpå.

            Det var en fryd å kjæle med min kjæres kropp etter dette. Ønske nummer seks var en full kroppsbehandling med massasje og kos, og jeg nøt det like mye som han. Jeg vasket ham ordentlig ren i dusjen, tok ham med inn i senga og brukte over en time på å olje inn huden hans og massere hver minste flik av kroppen. Etter en lang, deilig kosestund skulle jeg gi ham en ny orgasme. Han la seg over meg og lot meg bruke munn og hender det beste jeg kunne. Fingertuppen kilte over rumpehullet hans og presset seg lite grann innenfor mens jeg brukte munnen til å melke lemmet. Han senket seg ned og knullet meg i munnen, enkelte ganger så hardt at han presset seg ned i halsen min. Jeg holdt på å brekke meg, men konsentrerte meg og klarte så vidt å unngå refleksen. Det skjedde et par ganger til, og jeg merket at han likte følelsen av å synke helt inn i gapet mitt. Da han skulle til å komme, holdt han seg over meg og lot meg runke ham med hendene. Sæden kom støtvis ut og fløt utover brystene mine; den var mindre tykk denne gangen – jeg har aldri skjønt hvorfor sæden varierer i tykkelse, men slik er det altså. Han rullet over i senga og så på meg mens jeg brukte fingrene til å smøre saftene hans utover meg.

            Endelig fikk jeg kjenne ham inni meg. Min manns ønske nummer sju var å knulle sin kone, og straks han var klar, stilte jeg meg på alle fire og svinset med den nakne stussen. Han knullet meg med harde, taktfaste støt, mens sterke hender holdt meg fast og dro kroppen min bakover mot støtene. Kuken hans masserte meg deilig innvendig og gjorde meg varm og svett. Han grep også tak i håret mitt og dro meg bakover så hardt at jeg stønnet av smerte. Etter å ha tatt meg slik en stund, stønnet han og klasket meg hardt over baken. Hvis det gikk for ham, så hadde jeg ikke merket det; kanskje hadde han ikke noe igjen som jeg ville kjenne inni meg, eller kanskje var han så røff med meg at jeg ikke kjente krampene hans … men jeg nøt at han brukte meg slik som dette, til han hadde fått nok og var tilfredsstilt. Og nå var det «vanlige» overstått. Bare de mest vågale ønskene sto igjen …

***

Det var en stund siden jeg hadde brukt korsettet, men det passet fremdeles. Jeg sminket meg og satte opp håret, før jeg satte meg i sofaen sammen med ham. Hjertet slo en smule raskere idet han begynte å binde hendene mine. Så tok han en lenke og festet til tauet, og bandt sammen føttene mine også. Jeg ble sittende på knærne med hendene bundet foran meg, og en lenke fra hendene mellom bena til føttene. Han satte så på meg et halsbånd – hvor han nå måtte ha fått det fra – og trakk en ny lenke bak ryggen min og ned til føttene. Hvis jeg prøvde å røre meg, merket jeg nå at jeg var bundet helt fast. Det siste som kom var en knebel. Det var sjalet jeg hadde brukt tidligere. Han knøt det fast bak hodet mitt så hardt at jeg ikke kunne få det ut av munnen, og jeg ble sittende og stønne mens han gikk fra meg for å hente kameraet. Jeg kunne se at han nøt synet da han begynte å ta bilder. Til å begynne med følte jeg meg skamfull, underlegen … men min elskede likte så godt det han så – det han hadde fått lov til å gjøre med meg. Han grep tak i håret mitt og dro meg i den stillingen han ønsket at jeg skulle sitte i, tok bilder og studerte dem før han flyttet på meg igjen. Kamerablitzen gikk av igjen og igjen, fra nært hold og lenger unna. Jeg ble modigere og holdt blikket på ham mens han gikk rundt meg. Han løftet meg opp fra sofaen og plasserte meg på gulvet, og fortsatte å ta bilder av meg i alle mulige positurer. Han løsnet lenkene og bandt meg fast på nytt i en annen stilling med hendene på ryggen. Hjertet slo hardere hver gang jeg så øynene hans – de lyste av kåthet og glede, og jeg prøvde å smile selv om det var umulig med knebelen i munnen.

            Det var først da han tok av meg denne at jeg forsto hvor kåt dette hadde gjort ham. Han begynte å gni seg selv over kuken, snakke til meg og kalle meg skitne ting. Like etter dro han ned glidelåsen og fisket frem kuken, som til tross for alt vi hadde gjort den kvelden – sto som et spett ut av buksene.

«Ta den i munnen, tøs!» sa han hardt til meg, og jeg åpnet munnen og lystret.

Kameraet summet idet blitzen igjen lyste opp ansiktet mitt. Jeg skulle senere føle meg skamfull og skitten da jeg fikk se bildene selv. De var mer enn vågale: de viste en sminket, underdanig tøs – en skitten hore som pliktskyldigst fulgte enhver befaling hun fikk, åpnet munnen og slukte den grove kuken hun hadde fått fremfor seg. Mannen min var tydelig preget; han pustet tungt og opphisset mens han brukte meg. Han ble røffere og mer hensynsløs. Grep tak i håret mitt og kastet meg rundt, gjorde som han ville, med stadig færre hemninger. Like etter tok han seg til rette til ønske nummer ni …

            Det var vanskelig å nekte for at jeg var like opphisset selv. Hjertet mitt hamret vilt i brystet, saftene rant nedover innsiden av lårene mine, og jeg hvinte like mye av opphisselse som av smerte idet han tok tak i håret mitt og løftet meg halvveis opp på stuebordet. Jeg var fremdeles bakbundet, og kjente brystene presse ned mot bordplaten. Lyden av en pumpeflaske hørtes bak meg og så kom følelsen av det glatte, kalde glidemiddelet mellom skinkene. Jeg ville ikke at han skulle stoppe.

«Pul meg til du kommer,» sa jeg med hes stemme, og fikk luften slått ut av meg like etter.

Det kraftige lemmet til min mann presset seg inn i det trangeste hullet mitt og fikk meg til å klynke av smerte. Han var så røff med meg – gjorde som han ville, presset meg ned mot bordet og brukte kroppen min til å tilfredsstille seg selv. Han penetrerte meg først sakte, før han gled ut igjen og trengte seg inn hardere og hardere. Jeg konsentrerte meg om å slappe av, prøvde så godt jeg kunne å ikke stramme musklene der nede mens han gled ut og inn stadig raskere og mer hensynsløst. Det gjorde litt vondt, men det var så utrolig godt samtidig; følelsen av lemmet hans gjorde meg så opphisset at jeg knapt merket at den første orgasmen kom og gikk igjen.

«Meeer!» fikk jeg stønnet frem. «Pul meg mer, og hardere – mer, mer!»

Han knurret bak meg, fiket til meg over skinkene så det svei og jeg kjente tårene komme. Jeg klynket og stønnet, prøvde å snakke, men ordene satte seg fast i halsen. Det rant nedover lårene mine, jeg kjente det tydelig. Lydene og luktene gjorde meg kåtere enn jeg hadde vært på mange år, og jeg fikk ikke nok før min mann hadde tømt seg inni meg. Da kollapset vi på gulvet, begge to – helt utslitte. Det siste ønsket fikk vente til første juledag …

***

Juledagssexen ble ikke like intens som julaften – men desto mer spennende. Vi spiste en god frokost og tok på oss klær, før vi gikk ut i solskinnet og reiste av gårde på tur. Det var ikke langt, men vi brukte en stund på turen allikevel. Vi sa ingenting, bare smilte til hverandre. Jeg nøt selskapet av min kjære mann og tenkte på første gangen vi elsket – bortgjemt mellom noen busker ute i skogen. Vi hadde sneket oss unna foreldre og masete venner, og gikk tur innover en gangsti da det plutselig kom over oss. Vi hadde prøvd flere ganger å få tid alene sammen, men det var alltid noe som kom i veien. Der ute, blant folk og dyr i sommerværet, skjønte vi plutselig hvor lyst vi hadde på hverandre, og vi hoppet av stien og gjemte oss bort under noen busker som skjulte hva vi holdt på med fra fremmede forbipasserende. Det var så ubeskrivelig godt å kjenne ham over meg, føle hardheten hans i meg, og vite at han ville ha meg. Slik hadde vi kommet tilbake flere ganger, stukket oss bort mer eller mindre på det samme stedet, og elsket på gress og lyng i varmt sommervær.

            Det var kaldt ute nå, men solen skinte. Vi møtte flere par og barnefamilier ute på tur i finværet – det var vel ikke annet å vente. Det gjorde det vanskelig å finne et passende sted; det var alltid noen i nærheten. Det kom noen bak oss, og vi gikk sakte for å la dem komme et stykke foran oss i løypa. Ikke før hadde vi sett dem ute av syne, så kom det noen imot. Så kom det noen bak oss som holdt samme fart, og vi måtte gå fortere, og da tok vi igjen noen … Til slutt måtte vi bare ta sjansen. Han tok meg i hånden og dro meg av stien, akkurat idet vi hadde kommet til en sving hvor ingen så oss. Vi lo og småløp inn mellom buskene. Snøen nådde oss til et stykke oppe på leggen, og det var slitsomt å ta seg innover skogen på denne måten. Da vi stoppet, merket jeg at hjertet slo raskt, både av løpeturen og av opphisselse. Min manns øyne lyste av glede og vellyst, og jeg kjente at jeg hadde ikke fått for mye dagen før, jeg heller.

Der inne i skogholtet, bak noen snødekte trær, fikk jeg lirket av meg buksene, stilte meg foran ham og vrikket på baken. Han kom inn i meg og støtet til bunns; jeg var øm etter julekvelden, men det var han også, så han var ikke så røff som kvelden før. Jeg fikk aldri nok av å kjenne den stive kuken hans gli opp i meg. Jeg kikket rundt omkring, opphisset av tanken på hvor vi var, og at vi kanskje kunne høres fra stien. Hver gang han støtte lemmet sitt inn i meg kom det et ufrivillig stønn … og jeg visste ikke om de forbipasserende kunne høre meg. Eller ham. Han begynte å bli høylytt han også. Tenk om vi ble oppdaget …

Snart forsvant disse tankene. Jeg kjente bare pikken hans inne i meg, hendene hans rundt hoftene – hørte bare lyden av stønnene hans og klaskene mot huden. Alt annet forsvant. Han tok meg. Gjorde med meg som han ville, så hardt han ville. Han begynte å grynte i høylytt brunst, fornøyd med å penetrere den lille tøsen sin. Det varte bare noen minutter. Han jukket hardt opp i meg til det gikk for ham, og da grep han rundt brystet mitt og rettet meg opp. Jeg kjente den deilige klissete følelsen inni meg da han kom, og han holdt meg fast mens han hvisket i øret mitt.

«Jeg gleder meg allerede til neste jul.»

Det gjorde jeg også.

 

Legg igjen en kommentar