Ny dag på jobben

Denne novellen er vist 19999 ganger.

Det var nok en lang dag på jobb. Masete, misfornøyde kunder, strømmet inn i tide og utide. Når skulle folk bli fornøyde? Siri begynte å bli lei av og sitte på sosialkontoret. Hun hadde aldri før vært utafor slike utaknemmelige klienter. Uansett hva hun gjorde så ble det feil. Og det kom alltid noen inn rett før stenge tid, for og lire av seg sin frustrasjon og misnøye, denne dagen var intet unntak!

Siri satt i sin egen verden da han kom inn. Brølende smalt han opp døra: ?Hva i helvette skal dette bety?? Hun skvatt til, og små løp ut fra kontoret sitt! Hun var den ensete som var igjen, og kjente at panikken begynte å stige sånn smått gjennom kroppen. En sint klient var det siste hun trengte nå.

 "Hva skal dette bety, søknaden min er avslått" Hveste han mot henne. En høy mørk mann rundt 30. Hun klarte ikke se bort fra øynene hans, de is blå dype øynene, med et snev av sinne i seg.  "Jaaa, ikke bare stå der å se dum ut" Hveste han igjen. Siri kviknet til, og begynte å føle en viss forakt for denne mannen, maken til frekkhet. Men de øynene!

"Eeh..m" du kan bli med inn hit så kan vi ta en titt på det sa hun." Hun kastet litt på det lange blonde håret sitt, i det hun snudde seg rundt for å gå inn på kontoret. Hun vrikket bevisst mer enn normalt på rompa i håp om at han ville mykne litt til.

Hmm, jeg var kanskje litt streng mot den stakkars lille berta. Tom, tenkte så det knakte nå. Han hadde gått inn dit i en eneste hensikt, og det var for å skjelle ut den første personen han traff. Makan til behandling han hadde fått den siste tiden fra disse tulllingene var uakseptabelt! Bare synd det var hun som måtte være her i dag.

"Vær så god og sett deg ned her" Hun viste han en stol han kunne sette seg på. Mens hun satt seg ned på sin plass  og kikket forventnings fult opp på han. Men han bare satt der helt taus, og kikket likegyldig ut i lufta. Akkurat som om hun ikke var der. Noe som gjorde han enda mer interessant. "Ja, hva kan jeg stå til tjeneste med.. eeh, mr?"
"åå,øøh, Tom. Tom Hansen heter jeg!"

"Ok,Tom, mitt navn er Siri og jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg"Han skulle bare visst hvordan hun ville hjelpe han, tenkte hun. "Ja, jeg sendte inn denne søknaden for tre uker siden, og fikk i dag brev om avslag, enda jeg ble lovet at dette skulle gå i orden, hvordan vil du forklare det?" Han prøvde å høres sint ut, men han hadde virkelig problemer med å være slem med denne skjønne skapningen som satt overfor han.

Siri vred på seg i stolen, hun kjente at hun begynte å bli våtere, og våtere der nede. "Ja, la meg ta en titt på saken din, jeg er jo som du vet ikke din saksbehandler, og han er det dessverre ikke til stede nå, men jeg skal som sagt gjøre mitt beste"

Tom betraktet henne med et olmt blikk. Han gjorde sitt beste for å vise at han var mektig irritert. Samtidig som han kjente en antydning til ereksjon nede i buksa. Hun var så vakker, så sensuell. Håret hennes hang over skuldrene hennes så perfekt, og de brune øynene hennes. Ja alt var bare så gjennomført. Hun hadde kvinnelige former, og drakten hennes klarte virkelig å få de frem på anstendig men samtidig sexy måte.

 Han fantaserte om hva han ville gjøre med henne på pulten som sto i mellom dem. Han hadde aldri før hatt en slik opplevelse på sosialkontoret. Hun tittet opp på han, med et litt spørrende, samtidig flørtende blikk. Eller? Han klarte ikke å lese henne slik han leste andre damer. Hun var virkelig et mysterium.  Men han kunne banne på at hun flørtet med han.

Siri kjente det kriblet i hele kroppen hennes. Niplene begynte å bli stive, og kjønnet hennes ble bare enda våtere av blikkene hans. Hun ville ha han her og nå. Hun ville at han skulle beføle brystene hennes, slikke på dem, kjærtegne de. Hun ville knulle han. Hvordan kunne hun tenke slik, og om en av klientene deres. Hun visste godt hvilke pøbler som pleide å komme dit. Sånne folk hun overhode aldri menget seg med. Men det var noe annerledes med Tom. Hun følte et begjær, en lyst som aldri før hadde vært inni henne, det virkelig trigget henne. Det var spennende, og nytt! Han var bare så mandig, så barsk. Samtidig som han hadde disse snille øynene. Hun merket at han prøvde å virke hard, men hun kjente hvordan han myknet til når hun møtte blikket hans.

"Hmm, jeg må bare beklage, jeg kan dessverre ikke hjelpe deg. Saksbehandleren din er tilbake til mandag, jeg kan sette opp en time med han da vis du vil?"

Kunne hun ikke bare ta av seg den blusen sin, hun hadde kneppet den slik at han akkurat kunne se litt inn i sprekken hennes, men samtid ikke se alt. Det så ut som hun hadde faste og fine bryster, han hadde så lyst å ta på dem, føle dem i hånden sin. ?Ehm, ja det går fint det? stotret han frem, mens han ga henne et skjevt smil.  Han hadde aldri før vært så tafatt. Han var kjent for sine gode taleevner, men dette var virkelig ikke et av de bedre øyeblikkene.

I det hun skulle reise seg for å vise han veien ut, klarte hun selvfølgelig å mistet papirene hans på gulvet. Var det bevisst? Hun visste det sannelig ikke. Men det hun bøyde seg ned gjorts hun på å dulte borti han. Det virket som han tok hintet, for hun kjente plutselig en fast hånd ta tak i rompa hennes. Hun ble litt forskrekket, men samtid jublet hun inni seg. Hvordan kunne hun finne på å gjøre noe sånt?

Han klarte det ikke lenger, da hun bøyde seg, tok han det som et signal at han kunne kjøre på, han hadde aldri fått et avslag før fra sitt bytte, og han håpte inderlig at ikke han hadde feiltolket signalene denne gangen heller. Da kunne det ha fatale konsekvenser for hans vedkommende.

Han tok tak i skuldrene hennes, snudde henne rundt, og gav henne et saftig, langt kyss. Mens han satte henne oppå pulten hennes. Hun spredte beina og la de forsiktig rundt hoftene hans.
Jess, hun var med på leken!  Han fortsatte å kysse henne, mens hendene gikk langsomt nedover mot brystene, han førte hånden inn under blusen hennes, og befølte de etterlengtede brystene hennes. Knoppene hennes var harde og deilige. Det kom et lite klynk fra henne i det han beveget hånden lenger og lenger ned.

 Han førte den andre hånden sin langsomt opp og ned langs låret hennes, mens han noen ganger førte hånden over klitten, han kjente hvordan kroppen hennes ristet. Det oste kåtskap av henne. Han rev av henne blusen, og begynte og slikke på nippelen hennes, bevegde seg sakte nedover med tungen langs den deilige magen hennes. Han fuktet tomlene og strøk de synkront nedover hver av de ytre kjønnsleppene. Dro de til siden, og satte tunge spisse mot skjedeåpningen. Beina til Siri ristet av kåthet, og klynk ble til stønn, når tungen sakte nærmet seg oppover mot klitten.

Hun var så kåt nå, at hun visste ikke hvor hun skulle gjøre av seg. Hun ville bare ha kuken hans inn i seg her og nå. Hun klarte nesten ikke holde seg lenger, orgasmen steg oppi henne. Hun tok tak rundt pikken hans. Og førte hånden sin sakte opp og ned, mens han fortsatte å fingre henne. Hun klart ikke mer nå. Hun tok tak på skuldrende hans, og dytten han ned i stolen foran dem. Mens hun satte seg over han, og tredde den våte musa hennes nedover kuken. Hun beveget seg med sakte hoftebevegelser, mens hun kjente en varme strømme gjennom hele kroppen hennes, hun tok tak i håret hans og begynte og bevege seg fortere og fortere. Han pustet tungt nå, hun så at han snart var der. Hun klarte ikke å holde det inni seg mer nå, hun satte i et hyl i det orgasmen strømmet gjennom henne, samtidig med han.

Hjertet hamret vilt, og han kjente svetten triller av dem begge. De så på hverandre, og smilte.
"Takk for hjelpen, hvisket han"

Legg igjen en kommentar