Ny dame i nabolaget

Denne novellen er vist 55412 ganger.

Jeg var klar for en tur ut med guttene når jeg så ei som kom syklende på veien forbi huset vårt. Lyst hår som flagret, pen dame. Jøss som det banket i staken med en gang jeg så henne, hun så deilig og frekk ut. Hun forsvant inn i nabohuset så jeg, det sto tomt. Herlig tenkte jeg, en ny nabo.

Jeg gikk ned og kikket forsiktig inn siden døren stod åpen. Hun stod der med baken mot meg, smal rundt midjen og bred over hoftene. Buksa var tettsittende og lysblå. Jeg kjente at jeg ble tørr i munnen og måtte kremte slik at hun skulle se meg.

"Hei, er du naboen som kommer over og hilser på" spurte hun. Jeg fikk stotret frem at det var jeg, og klarte ikke helt å la være å se på den deilige skapningen foran meg. Blikket mitt var rettet mot underlivet hennes som var så nær, så nær, og så deilig som det så ut. Flat mage, og tydelig bollemus. Jeg fortalte hva jeg het og at jeg så henne sykle forbi. Hun smilte litt sånn frekt mot meg og sa bare "Jaså gjorde du det du".

Hun fortalte at hun ikke bodde i dette huset, men ikke så langt unna hvor hun og mannen hadde flyttet inn. Hun skulle bare se på en jobb inne i det tomme nabohuset og så skulle hun hjem igjen. Om jeg ville så kunne jeg komme innom på en kopp kaffe. Om jeg ville, hallo, jeg ville mye mer enn det. Vi avtalte det, jeg så henne sykle forbi et par timer senere. Hun visste sikkert at jeg så på henne der hun syklet for jeg syntes hun vrikket seg ekstra godt ned på sykkelsetet. Hoftene svingte, og jeg var i fantasiland med en gang.

Hun var gift, og mannen hennes reiste mye. Han var ikke hjemme denne dagen sa hun når jeg kom inn i huset deres. Hun viste meg rundt i huset, og når vi kom til soverommet sa hun at her er treningsrommet mitt. Jeg var ikke helt med og kikket etter treningsapperater, hun lo og sa at det var litt annen trening hun hadde i tankene.

Sonja var litt over 30 år, jeg var så vidt 17. Hun begynte å spørre om jeg hva jeg trente med siden det så ut som om jeg var godt trent. Jeg fortalte at det ble litt av hvert, og hun smilte og spurte om det ble mye av litt av hvert på meg. Jeg skjønte at hun prøvde å gjøre noe med meg når hun spurte om det, og det klarte hun. Jeg var kåt som bare det og hadde mest lyst til å legge henne ned og kjenne den stive kuken min mot hennes deilige kropp. Nesten som hun leste tankene mine kom hun med spørsmålet "har du lyst til å kjenne om jeg er godt trent" Jeg tok et steg frem og tok rundt henne, ansiktet hennes kom helt inn mot meg der jeg tok tak rundt rompeballene hennes og klemte henne inntil meg. Hun smilte med et skjelmsk smil, og gned seg mot meg "uuum, her var det hardt ja". Jeg mistet nesten pusten av kåthet, hun var bare så rådeilig.

Liker du å kjenne på meg spurte hun. Jeg kom nesten i buksa av å kjenne på de deilige og stramme rompeballene hennes så jeg fikk bare stønnet frem et ja…..

"Kanskje vi skal gjøre noe med denne harde staken din, den trenger litt luft tror jeg" sa hun med et smil og bøyde seg ned foran meg. Med vante bevegelser åpnet hun beltet og dro ned glidelåsen i buksa før hun tok tak i buksa og dro den ned til den var rundt knærne mine. Kuken min stod rett ut i underbuksa. Sonja kikket opp på meg med et smil rundt munnen og tok forsiktig rundt kuken ytterst på kukhodet. Hun klemte på kukhodet og bet lett på staken min gjennom underbuksa.

Jeg var på tur inn i stjernehimmelen av nytelse når hun dro ned underbuksa og kuken kom frem, stor og steinhard var den. "Oj, oj den her må du ikke gjemme bort må du skjønne, denne vil nok glede mange" kom det fra henne der hun sakte lot kukhodet komme nærmere den deilige munnen hennes. Hun stakk frem tungen sin og slikket ytterst på kukhodet mens hun holdt rundt staken med begge hendene sine.

Så frekt var det at jeg trodde det var en drøm. Her stod jeg, ung gutt med buksene på knærne med en gift kvinne som nesten kunne vært mor mi på kne foran meg. Og så slikket hun på kuken min som om det var en deilig is!! Herregud, det var vanvittig deilig. Sonja kikket opp på meg og lot kuken komme inn i munnen sin, hun gapte høyt og den forsvant inn centimeter for centimeter. Gosj, det var så opphissende å se denne vakre kvinnen med den deilige kroppen stå der på knærne med kuken min langt nede i halsen. Hun dro kuken forsiktig ut mens hun runket den lett.

"Vil du at jeg skal gjøre det mer " spurte hun med et sexy smil rundt munnen. "Å, ååå sug meg er du snill" fikk jeg stønnet frem. Sonja lo med en kåt latter og så begynte hun å suge meg. Hun var bare utrolig deilig med tunge og munn. Kuken min gikk inn og ut av munnen hennes, og hun stønnet høyt når jeg tok tak rundt hodet hennes og begynte å pule henne i munne. "Mmmmm, mmmmm, deiiiiliig kuuuk" kom det fra henne der hun sugde og slikket rundt kukhodet.

Jeg kjente at det begynte å fylles opp til rene rakettutskytningen og tenkte brått på om jeg skulle varsle henne om at dette kom til å bli mengder. Det var som hun leste tankene mine når hun sa "bare kom, jeg svelger unna så jeg ikke drukner"

Bare at hun sa det var nok til å fremskynde prosessen. Jeg så ned på henne og smilte mens jeg stønnet høyt "nå kooooooommer jeg"

Sonja sugde og runket meg inn i munnen og jeg kom med sprut etter sprut langt ned i halsen på henne. Hun kom bare med mmmmmmm-lyder og jeg kjente tunga hennes vispe rundt kukhodet og rundt skaftet samtidig som hun svelget unna sædsprut etter sædsprut.

Til slutt dro hun den ut og runket den foran munnen sin og jeg klarte å få ut en sprut til som klasket rett i panna hennes. Hun smilte bare og tørket det bort og slikket fingrene sine. "Dette var litt av en sprut må jeg si, jeg druknet nesten i sæd" sa hun mens hun reiste seg opp foran meg samtidig som hun holdt i kuken og dro skinnet sakte frem og tilbake.

Ung som jeg var så skulle ikke det mer til enn at den begynte å bli stiv igjen. "Å, dere unge gutter er så virile, så harde og deilige" stønnet hun mens hun slikket meg i halsen. Jeg tok mellom bena hennes og strøk henne over bollemusa. Hun stønnet og gned seg mot handa mi mens hun fremdeles runket meg og slikket meg i halsen.

"Jeg bliiiiir så kåååååååt, så kååååååååt" kom det stønnende fra Sonja. Pusten hennes økte i styrke og hun klatret nesten opp på meg der hun løftet den ene benet opp og ut til siden slik at jeg skulle komme lettere til.

"Ding-dong, ding-dong" hørtes det plutselig fra ringeklokka. Sonja skvatt til, løp inn på badet og tørket vekk sæden fra ansiktet og ba meg være på soverommet. Det er ikke mannen min, han kommer ikke før om et par dager sa hun og lukket døra inn til rommet. Jeg ble stående og lytte, og hørte at hun snakket med noen og at hun lo med den kåte latteren sin. Jeg var steinhard og bare ønsket at besøket måtte forsvinne fortere enn fortest.

Etter en tid som var som mange timer for meg kom hun inn på rommet og lukket døren. "Det er en som bor hos oss noen ganger, han skulle komme i morgen men er her nå. Det er ingen fare, han vet at jeg tar meg litt for noen ganger" sa hun med et smil og kom mot meg og tok på kuken min med handa si og stønnet frem " håper ikke du har noe i mot at han kommer inn en tur, jeg er så veldig, veldig kåt skjønner du, og to er bedre enn en"

Hva skulle jeg si, jeg var kåt som bare svarte og hadde bare lyst å komme i gang, få kuken inn i henne og knulle henne til jeg ikke klarte mer. Jeg skjøv Sonja ned på senga og la meg oppå henne, jeg lot henne kjenne kuken mot underlivet. Hun brukte hoftene og presset seg opp mot meg. "Kan han komme inn" spurte hun. Det kunne han sa jeg, men jeg ville gjerne få lov til å begynne med henne, jeg var så kåt og klar for å knulle henne og ville ikke vente på tur som jeg sa. Sonja lo og sa at jeg ikke behøvde å vente på tur, vi kunne gjøre hva vi ville med henne. Hun hadde mer enn et hull som hun sa, og to hender.

Jeg reiste meg opp og tok av meg alle klærne og hoppet opp i senga mens Sonja gikk ut av rommet og snakket med han som hadde kommet. Hun kom inn med et smil rundt munnen, hun var blank i øynene av kåthet og sa at han kom snart. Han skulle bare på rommet sitt og ordne seg litt først. Hun så på meg der jeg lå naken med kuken rett opp og smilte mens hun sa at hun tente veldig på meg. "Du er en farlig gutt for damene skjønner du, pen gutt med en flott kropp og en stor og stiv stake, det er ikke rart vi tenner på deg"

Hun tok av seg klærne og la seg på venstre side av meg og begynte å slikke meg i halsen mens hun holdt på med kuken min. Det banket i den og jeg la meg på siden mot henne og presset en finger opp i den varme og bløte fitta hennes. Hun stønnet og spredte bena slik at jeg kom lettere til. Hun var plaskvåt. Jeg puttet flere fingrer inn i henne og hun stønnet og stønnet at jeg skulle ta henne, ta meg nå kom det fra henne. Jeg la meg over Sonja og selv om jeg var stor så gled kuken rett inn, jeg kjente veggene i fitta hennes klemme rundt kuken min. Det var så bløtt og godt og jeg støtet kuken helt i bunn på henne med første støt. Sonja gikk nesten opp i bro og stønnet med et langt ul, jeg holdt henne rundt hoftene og knullet henne hardt. Hun fikk orgasme på et blunk, jeg ble skikkelig overrasket.

"Herremin så deilig kuk du har, du driver meg til vanvidd" stønnet hun frem mens jeg senket tempoet og bare så vidt lot kuken min være inne i henne. Jeg la meg på rygg og Sonja rullet over meg og vi klinte mens vi tok på hverandre. Døra gikk opp og der kom Arnt inn. Han var naken og klar så jeg. Det var en godt voksen mann, høy og veldig kraftig bygd. Han var temmelig kraftig lenger ned også så jeg. Jeg hadde ikke møtt han før og dette ble jo en spesiell måte å møtes på kan man si. Han kom bort til senga og hilste på meg mens Sonja langsomt tredde seg ned på kuken min. Den skled rett inn og hun satte seg opp, og med et smil rundt munnen tok hun tak i kuken hans. Den hang rett ned som ei svær pølse. "Dere får være litt snille mot meg da" sa hun med en kåt latter og runket han mens hun begynte å ri på meg.

Jeg holdt rundt hoftene hennes og presset kuken min så langt opp i henne som det var mulig. Det var så herlig å kjenne den trange fitta hennes klemme rundt staken min og samtidig se at hun hadde kuken til Arnt inne i munnen. Det kom plaskelyder og sokkelyder om hverandre. Sonja stønnet, Arnt holdt henne i hodet og knullet henne i munnen med den enorme kuken sin. Jeg som trodde at jeg hadde en stor kuk så forbauset på denne kjempen av en kuk som Sonja så vidt klarte å gape over. Hun kunne sine saker og vi knullet henne hardt, nesten som for å overgå hverandre.

Arnt skjøv henne brått av meg, og tok rundt midjen hennes og kjørte kuken sin rett inn bakfra med et voldsomt støt. Sonja kastet hodet bakover og jamret seg "Aaaaaaaaaaahhhh, ahhhhhhhhhh, ahhhhhh" kom det fra henne. Jeg gikk over på andre siden og stilte meg foran henne med kuken min rett mot munnen hennes. Hun kastet på hodet og skrek høyt av nytelse og Arnt dunket hardt inn og ut av henne med et glis rundt munne. "Du får nok kuk nå eller Sonja" spurte han i det jeg endelig fikk holdt hodet

hennes rolig og puttet kuken min inn mellom leppene hennes. Hun stønnet frem noen rare lyder, hørtes ut som hun ikke kunne prate akkurat der hun hadde to stive kuker i seg. Bare lyder som uuuummm, um.

Jeg klarte å konsentrere meg om å knulle henne i munnen mens Arnt tok henne bakfra. Så spurte han om vi skulle bytte plass. Jeg var ikke sen å be om det, jeg hadde sett på den smale midjen og den brede bakenden til Sonja mens han knullet henne og bare måtte ha den inn i henne bakfra. Det var deilig å kjenne at hun melket kuken min når jeg kom inn i henne bakfra. Jeg tok det rolig, og knullet henne i forsiktig tempo. Hun vrikket og vred på hoftene sine og gjorde motjokk. Hun ville sikkert at jeg skulle knulle henne hardere tenkte jeg og økte tempoet mens Arnt hadde kuken sin inne i munnen hennes.

Det gikk som det måtte gå og jeg brølte høyt når det begynte å gå for meg. Arnt ba meg om å ikke sprute inn i henne siden han skulle knulle henne etterpå. Jeg klarte ikke å unngå at den første ladningen kom langt inn i Sonja, men resten, og det var en anselig mengde, kom i lange sprut helt opp på skuldrene hennes og i håret. Jeg tørket kuken min på rompeballene hennes og gikk bort fra senga og satte meg i en stol. Arnt reiste seg opp og la Sonja på ryggen og brettet henne nesten sammen der han holdt bena hennes langt ut til sidene og kjørte kuken inn i henne med et hardt støt. Hun jamret seg, og stønnet, og kastet på hodet mens hun skrek ut " Jaaaaaaa, jaaaaa, ååååååååå, ååååååååhhhh"

Det plasket i fitta hennes og jeg så bare det hvite i øynene hennes. Den lille kroppen hennes under den svære mannen som knullet i lange og harde støt var litt av et syn for en kåt unggutt. Sonja fikk en voldsom orgasme, hun stønnet så høyt at jeg trodde hele nabolaget måtte høre henne. Arnt stønnet høyere og høyere han også og så kom de plutselig på samme tid. Sonja lå der med fitta rett opp og bena sine like ved hodet presset ned av kroppen til Arnt. Han tømte seg i mengder inn i henne mens han rykket til for hver sprut som kom. Sonja lå der med lukkede øyne, totalt utslitt.

Hun smilte mot meg der jeg satt. "Å så deilig det er å bli knullet av to sånne som dere" sa hun med den deilige og kåte stemmen sin. Arnt gikk ut av rommet, helt utslitt han også. Jeg satt der med en kuk som allerede var begynt å bli litt stiv igjen. Sonja lo når hun så det og sa med en kåt latter "jeg tror du kommer til å knulle livet av meg"

Jeg gikk bort til henne og lot henne få smake på kuken min, det var så deilig at jeg bare måtte ha henne en gang til! Det ble mer kuk på henne denne dagen, og mange ganger senere også.

Legg igjen en kommentar