Ny erfaring

Denne novellen er vist 10333 ganger.

Hun kledde langsomt og dvelende av seg alle klærne. Da hun stod med bare undertøyet på beveget hun seg smektende foran speilet. Hun vugget på hoftene og lot hendene bli over kroppen. Hun lot brystene fylle hendene og løftet dem opp mens hun så på seg selv. Så snudde hun seg halvveis bort og så seg over skulderen mens hun løsnet bhen med den ene hånden. Den andre lot hun gli nedover innsiden av det ene låret, så langt ned at hun måtte bøye seg litt forover. Da bhen gled ned på gulvet snudde hun seg tilbake og masserte brystene i håndflatene, gned brystvortene som hadde knoppet seg, og kjente at brystene ble tunge. Hun kjente også at varmen og uroen som hadde startet mellom bena begynte å spre seg i resten av kroppen. Hun vrikket av seg trusa og gikk inn på soverommet.

Der satte hun seg på sengekanten. Mens hun drømmende smurte seg inn med olje begynte hun å tenke på hva som hadde skjedd i helga. Hun kjente at hun begynte å bli våt for alvor, og da hun la seg bakover på senga la hun merke til at det hadde blitt en våt flekk der hun satt. Hun førte den ene hånden nedover magen og mellom beina, kjente hvor vått og klart det var der nede. Så begynte hun først sakte, så fortere å massere kanten langs åpningen og den myke huden rundt klitoris mens hun gjenopplevde helgas nye erfaring.

… De hadde som vanlig sittet utover kvelden og drukket vin og pratet om alt mellom himmel og jord. Denne gangen hadde det blitt både øl, likør og mange vinflasker. De var tre jenter , og ingen av dem visste helt hvordan de var begynt å snakke om temaet. Nattradioen spilte kjærlighetssanger, og stemningen ble ladet av nattemørket og alle stearinlysene.

En av dem fniste litt og sa at hun en gang hadde blitt forført av en venninne. Hun hadde vært flaut etterpå og aldri gjort det igjen. En annen mente at alle er i utgangspunktet bifile, sex er jo tross alt bare teknikk. Plutselig satt hun i sofaen midt mellom de andre to. Den ene lente seg over henne og kysset henne prøvende på munnen. Begge begynte å le, men hun gjorde ingenting med den andres hånd som hadde kommet seg inn under genseren hennes og funnet det ene brystet. Hun den ene reiste seg og tok av seg genseren og stod der i bare den svarte bhen før hun lente seg over henne og kysset henne igjen. Nå hadde den andre dratt ned glidelåsen på buksa hennes. Før de visste ordet av det så lå de nakne på gulvet alle tre…

Da hun kom til det punktet i historien var hun blitt så kåt at hun lå og vred seg under sine egne fingre. Hun rørte bare så vidt borti innsiden av låret og streifet forsiktig borti kjønnet for ikke å komme før historien var ferdig. Hun prøvde å ligge på magen, men da begynte hun å presse hoftene bakover som for å ta imot en mann som hun tenkte seg stod på kne bak henne. Da gav hun etter for fristelsen. Hun snudde seg rundt på ryggen og fant fram den nye dildoen hun hadde kjøpt. Den var utformet som en ordentlig penis, og var mye mer fristende enn den glatte, lille vibratoen hun hadde fra før. Hun lot tungen gli dvelende rundt hodet og stakk den i munnen før hun klemte den mellom brystene. Så tok hun den ned mellom bena. Hun stønnet da hun kjente den mot leppene.

Hun var så våt at det kjentes nesten som om den ble sugd inn i henne, og hun spente lårene og rumpa da den gled inn i henne. Hun jukket langsomt opp og ned mens hun fortsatte å tenke på historien.

… Fingre, munner og tunger var overalt. Utforsket nye territorier. En av jentene fant ut at hun elsket å slikke og suge de andre to, og det hadde de ikke noe imot. De kom gang på gang. En av dem rykket til og stønnet når den andre slikket og bet i brystene hennes. En annen kom da den ene stakk tungen inn i henne samtidig som den andre fant hullet bak og presset inn en finger. Den tredje vekslet på å slikke de to andre…

Nå var det like før hun kom der hun lå på senga. Hun kunne tillate seg det for jentene som hun tenkte på var begynt å bli dorske og lå bare og koste med hverandre. Hun beveget seg fortere mot dildoen og hjalp også til med hånda som holdt den. Den andre hånda la hun under rumpa og lot en finger finne åpningen der. Hun stønnet høyt da hun jukket fortere, og da fingeren bak gled inn, ropte hun og spente kroppen i krampetrekninger.

Hun lå en stund etterpå og kjente hvordan bølgene i kroppen stilnet mens blodet fortsatte å banke i underlivet. Dildoen hadde falt ned på senga og lå og dyttet mot rumpeballene.

Neste gang skulle hun ikke være alene.

Legg igjen en kommentar