Nytelse på tube

Denne novellen er vist 6521 ganger.

Det har kommet så mye nytt i det siste. Smil-saus til å ha på isen, foruten de gode gamle sjokoladesausene og karamellsausene. Dessuten har de også laget syltetøy på flaske, uten biter i, noe jeg syns er litt teit i og med at det er bærene som gjør syltetøyet for meg ellers er det bare tjukk saft! Men det siste som har kommet på markedet (foruten gul ketsjup – når kommer rød sennep, da?) er glasur på flaske, eller tube. Og dette passet meg bra!

Min mann er en slikkmunn. Han er glad i godter og glad i å bruke tunga. Selvfølgelig gikk det an å kombinere dette! Særlig fordi jeg kunne stille klokka etter når han kom hjem fra jobb. Kan du tenke deg et mer hissende syn enn din kone i senga, sprell naken og pyntet som en muffins?

Jeg hadde tegnet piler og han var ikke sen om å få av seg arbeidstøyet og følge pilene. Men før han tro til verket, måtte han se an kartet først, så han ikke gikk feil. Han sto naken med en stadig voksende pikk, hendene på hoftene og et bredt smil og betraktet verket til kona si.

En hvit stripe gikk oppover den venstre leggen som var nærmest døra. Midt på stortåa lå en diger klase hvit glasur som hadde rent noen dråper rundt omkring. Han var nøye, bamsen min, da han renset tærne mine for glasur. Jeg lo, for det kilte så deilig da han tok for seg dråpen som hadde rent nedover fotsålen. Så tok han den første pila i noen lange drag med fuktig tunge. Det kilte mellom bena, men veien var ennå lang innen han skulle dit!

Ny pil oppover venstre lår, det var som å være på sykehuset og følge den blå stripen til røntgen, dette. ”Følg den hvite stripen til nytelse…” Stripa fortsatte over hoftebeinet og opp over den venstre siden av magen, hvor jeg hadde lagt inn et c-moment! Pila pekte over til høyre pupp! Men bamsen min er en kløpper i orientering og hadde ingen problemer med retningssansen.

På høyre pupp kunne det kanskje gå litt rundt for ham, for der hadde jeg tegnet en sirkel som snevret seg inn mot sentrum. Men han holdt hodet kaldt og slikket seg langsomt rundt. Bit for bit av glasuren forsvant og våtere og våtere ble puppen, inntil den siste, lille toppingen midt på en stiv brystvorte forsvant inn i bamsefars munn.

Så gikk pila oppover halsen, til kinnet mitt og tvers gjennom munnen, nærmest. Men her juksa han litt. Isteden for å la tunga gjøre alt arbeidet her, stilte han seg skrevende over med pikken i neven, og så brukte han den som viskelær for å fjerne stripene av glasur i ansiktet mitt. Da var det jo bare rett og rimelig at jeg slikket hodet hans rent for glasur, ikke sant? Og jeg sørget for å være grundig!

Men tiden kom da han måtte dra videre, og pila førte ham ned halsen på venstre side og til det venstre brystet. Nok et c-moment da stripene gikk i kryss og tvers, så det var en labyrint av piler han måtte følge. Opp og ned, og alltid over sentrum hvor han ofte stjal seg et sugende kyss på brystvorten. Men omsider var også venstre bryst rent for glasur og han kunne gli nedover magen, krysse like over navlen og ta en tur nedover høyre lår.

Det begynte å bli varmt mellom bena nå, og jeg angret nesten at jeg hadde tegnet en tur nedover høyre lår. Men heldigvis brukte han ikke lang tid. Ned på utsiden av lår og legg, over alle tærne – har du merket at hvis du blir slikket på tærne og mellom dem, så kjennes det i musa? Snodig, og deilig. Og enda deiligere ble det da han slikket seg opp på innsiden av benet, og endelig kunne skyve knærne til side for å rense musa mi for all glasuren jeg hadde lagt fra meg der. Rart tuben ikke hadde blitt tom, gitt, for her var det mye godsaker. Jeg hadde nemlig satset på at jeg det skulle gå for meg innen han var ferdig… og det holdt stikk!

Men da han dyppet pikken inn for å få sin egen finale, da var musa mi renere enn den hadde vært på lenge!

Anbefales!

Legg igjen en kommentar