Om jeg fikk bestemme

Denne novellen er vist 5741 ganger.

Jeg lener meg tilbake mot nakkestøtten, slapper av, lar Enigmas avslappende toner fylle hodet mitt, snur meg og ser på deg under øyevippene. Endelig alene. Endelig alene med deg i 24 timer. Jeg gledet meg som et lite barn på julekvelden. Tenk at du endelig tok deg litt fri for å bli med meg. Jeg hadde kjørt bil hjem til deg og regnet med at jeg skulle kjøre videre, men ble både glad og overrasket når du sa du kunne kjøre, det var deilig bare å synke ned i de myke setene, kjenne musklene slappet av og la tankene flykte fra hodet. ”Så sexy du var i det antrekket der!” Øynene dine vandret over meg og jeg kjente varmen spre seg når øynene dine gled beundrende over meg. Jeg hadde på meg kort sort skjørt, hvit skjorte, sort jakke og høye sorte støvletter til over knærne. Jeg la hånden på låret ditt, du var varm og jeg merket at du så på meg, jeg satt fortsatt med øynene nesten lukket, du strøk pekefingeren over håndbaken min og jeg kjente det rykket svakt i underlivet mitt. Hvilke følelser du klarer å få frem i meg, jeg kjenner det sitrer bare du er i nærheten, har lyst på deg med en gang og jeg smilte forsiktig for meg selv når jeg tenkte på alt det deilige som lå foran oss.

Fingrene dine flettet seg inn i mine og du klemte hånden min. ”Sover du”? ”Nei da, bare koser meg” svarte jeg og åpnet øynene og så på deg, skvatt når jeg forstod hvordan det var fatt. ”Du er kåt” hvisket jeg, øynene dine hadde mørknet, et sikkert tegn på tilstanden din. ”Ja, og hva har du tenkt å gjøre med det”? smilet ditt var frekt og ertende. Du snudde deg mot trafikken igjen, men jeg så du var blitt stiv, hånden min smøg seg over den voksende bulen og du smilte for deg selv. Jeg lente meg over og tungespissen min gled sakte nedover siden på halsen din, du svelget tung ”lyst på meg, lyst på min våte mus?, lyst til å kjenne hvor våt jeg er?” munnen min var tett inntil øret ditt og stemmen min var bare som en svak hvisken… ”Du er så deilig frekk, vet du det?” sa du, selv stemmen din kunne ikke skjule hvor kåt du var. Hånden min gled under skjørtet mitt, øynene dine vekslet om å se på veien og å se på meg, jeg lot pekefingeren gli over min svulmende mus, herregud så kåt jeg var blitt, av dette lille her, det skulle ikke stort til. Jeg var våt og fingeren gled lett over leppene mine. Jeg kunne ikke holde tilbake et svakt stønn når fingeren gled over en svulmende klitoris. Pekefingeren gled dypt inn i meg og når jeg trakk den ut og førte den mot munnen din, var den glitrende våt. Du sugde på fingeren, slikket av fuktigheten min og stønnet at jeg smakte så utrolig deilig.

Jeg var blitt vanvittig kåt, måtte bare ha orgasme selv om jeg satt i bilen. Det fikk ikke hjelpe. Jeg satt meg slik at ryggen min hvilte mot døren og bena mine spredte jeg til siden så godt det lot seg gjøre. Trusen min var våt igjennom, jeg visste det og du kunne se det. ”Du er gal vet du det, jeg kommer til å kjøre av veien og det er din skyld! Du forsøkte å være streng, men det hjalp ingen ting, du snakket for døve ører, fingrene mine drog trusen til siden og du pustet tungt når du så hvor våt jeg var, det skinte i saftene som rant ut av meg, og de våte fingrene mine gled fortere og fortere over klitorisen min. Du slapp rattet med den ene hånden, og lot fingrene dine gli inn i meg, dypt inn og jeg roterte over hånden din, Jukket i mot og kjente det nærmet seg. ”Herregud kom for meg, få se at det kommer for deg”, du stønnet sammen med meg og fingrene dine beveget seg fortere og hardere inni musa mi. Jeg skrek høyt når orgasmen tok tak i meg og jeg knep sammen rundt hånden din. Du holdt den stille til jeg roet meg, da trakk du den sakte ut og du slikket fingrene dine rene for mine safter. Jeg var ennå skjelven og lot hodet hvile mot nakkestøtten.

Jeg måtte ha sovnet, for jeg våknet ikke før du snakket forsiktig til meg at vi var fremme. Forvirret og ør satt jeg meg opp, og forstod at jeg måtte ha sovet en stund. ”Du kosa deg i stad, og jeg har hatt verdens deiligste utsikt under kjøreturen” Du smilte til meg og først da merket jeg at jeg ikke hadde forandret stilling siden jeg sovnet, du hadde jo hatt full utsyn til min glatte og myke mus.
Vi fikk nøklene til rommet vårt og jeg følte for en dusj mens du ville se på TV og ta deg en kald øl så lenge. Dusjingen var fort gjort og etterpå var det din tur. Jeg hadde sminket meg og tørket håret når du kom ut og du smilte og nikket anerkjennende på hodet når du så meg. Håret var satt løst opp og lange lokker hang ned på sidene, høye lekre sko, men det var kjolen som opptok oppmerksomheten din. Den var sort og fotsid, satt som et ekstra hudlag på kroppen min og når jeg snudde meg med ryggen mot meg hørte jeg bare ”få fy faen”……. I ryggen var det felt inn sort blonde som gikk i en spiss helt ned til midt på rumpa mi, og øverste del av rumpesprekken kunne så vidt anes, dette var ingen kjole man kunne ha truse under og det forstod du. Armene dine smøg seg rundt livet mitt, du snuste inn lukten av meg, tungen din lekte i nakken min og jeg grøsset over berøringen din. ”Du er vanvittig deilig, sexy, frekk og pirrende, jeg er kåt på deg vil ha deg, men vi får vel kanskje spise litt først?” du hvisket til meg, og selv om jeg gjerne ville blitt knullet der og da motsa jeg deg ikke. Du trakk deg vekk, men plutselig kjente jeg hendene dine på siden av lårene mine, de drog kjolen min sakte oppover og jeg stønnet svakt når jeg forstod at du ville ha meg. Du snudde meg mot deg og munnen din var varm og deilig mot min. Tungen din lekte og ville inn og jeg lot deg komme på innsiden. Kysset ditt var dypt og krevende, hendene dine gled mellom lårene mine, du kysset meg hardere og jeg presset meg inntil deg. Plutselig kjente jeg noe glatt og kaldt mot åpningen min, du holdt noe i hånden som ville på innsiden, jeg forsøkte å skyve deg vekk for å spørre hva dette var, men du bare fortsatt å kysse meg, småbet meg i underleppen ”la meg kjenne på deg, herregud du får meg så kåt, ikke stopp meg nå vær så snill, la meg gjøre dette”, du var bedende og plutselig forstod jeg hva det var. Et stort og rundt ”egg” var det du holdt og plutselig gled det lett på innsiden av min våte grotte, jeg knep musklene sammen og frydet meg over den deilige følelsen.

Du trakk deg tilbake, slikket av deg fingrene og spurte om vi skulle gå. Følelsen av egget inni meg når jeg beveget meg var ubeskrivelig pirrende og det at du visste gjorde jo det hele enda mer deilig. Vi var nok et vakkert par der vi ankom spisesalen, for blikkene var mange når vi beveget oss mot bordet vårt. Du så utrolig smart og sexy ut i dress, jeg elsker deg i dress, du blir så sinnsykt mandig, men det som du er mest deilig i er utslitt olabukse og skjorte, da er du til å spise opp. Jeg lente meg tilbake i stolen og vortene struttet frekt under kjolen, blikket ditt søkte dem og øynene dine lyste av kåthet. Jeg overlot til deg å bestille mat og vin og snart satt vi og nippet til hvert vårt rødvinsglass. Så deilig å være ute sammen med deg, være alene med deg, nyte deg. Vi skålte og smilte til hverandre og begge visste det ville bli mange kåte blikk og mye erting før vi kom oss tilbake til rommet, men vi elsket dette, elsket å erte, elsket å pirre for så å gi oss hen med kropp og sjel når tiden var inne for det. ”Du får meg så stiv, vil du kjenne?” Du flyttet deg litt nærmere meg og tok hånden min og la den over den store bulen i buksen din, herregud du var så hard! Hånden min beveget seg forsiktig opp og ned og du presset i mot. Jeg kjente egget inni meg og knep om det, hvisket til deg at jeg begynte å bli våt. Du la fra deg mobiltelefonen på duken, men det var det du la ved siden av som fanget oppmerksomheten min. En liten hvit boks, ikke større enn en fyrstikkeske. ”Hva er det der” spurte jeg. Du smilte mot meg. ”Det min vakre er en fjernkontroll til egget du har inni deg” og for å demonstrere sannheten av det du sa skjøv du on-knappen oppover og straks begynte det å dirre utrolig deilig dypt inni meg. En svak durelyd kunne høres, vel svak og svak, paret ved nabobordet så ut som om de forsøkte å lokalisere lyden så jeg forsøkte å knipe så hardt jeg kunne, hvilket kun resulterte i at jeg ble enda våtere, det vibrerte så himmelsk, men plutselig slo du den av.

Jeg så bedende på deg, men du satt bare med kontrollen mellom fingrene og smilte ertende til meg. Maten kom og du la den fra deg, jeg forsøkte å nå den, men du skjøv den vekk. ”Be meg, si vær så snill, trygle meg” stemmen din var forandret, noe skjedde med deg, du overtok kommandoen, styringen og du likte det. Likte å få meg til å be……..så jeg gjorde det. ”Skru den på igjen, vær så snill, det var så deilig”? Du bare spiste rolig videre, ristet svakt på hodet og sa det holdt ikke. Jeg drakk av vinglasset mitt, tok en stor slurk og tryglet deg igjen, sa jeg ville gjøre alt du ba meg om bare du skrudde den på igjen. Men nei, ingen respons. Jeg knep om egget, matlysten var borte, jeg var bare våt og kåt.
Plutselig begynte egget å dirre igjen, jeg jublet inni meg, lukket øynene, knep og jobbet med musklene, vred meg på stolen, kjente fuktigheten rant ut av meg, klemte bena sammen for å nyte dette enda mer, der dirret og duret og det var like før jeg kom. Jeg så på deg…..du smilte uskikkelig. ”Nei, hvisket jeg, ikke så den av igjen, NEI! Jeg stønnet så høyt at naboparet måtte ha hørt meg, fordi hun var rødflammete på halsen, mens kjæresten hennes satt med øynene stivt festet på meg. Du stanset den igjen. Jeg pustet tungt, hjertet mitt dunket, jeg var drivende våt og måtte ha pikk. ”Din drittsekk” snerret jeg mot deg, faen ta deg”, jeg var sint, kåt, fortvilet og lengtet bare etter å kjenne dirringen igjen, og det gjorde jeg. Du skrudde den av og på og hver gang nærmet jeg meg orgasme, men det merket du jo, det var jo derfor du stoppet.
Jeg tømte vinglasset mitt og reiste meg for å gå på toalettet. ”du skal ikke gå noen steder, sett deg ned”! Stemmen din var som piskesnert og jeg sant lydig ned på stolen igjen. Skjelven av kåthet, du reiste deg, la penger på bordet og tok hånden min og førte meg ut av spisesalen, rett før vi passerte utgangen durte det igjen og jeg hadde falt om du ikke hadde holdt meg.

I heisen tok skjøv du meg inntil veggen, kysset meg vilt og dypt, gned deg mot meg og jeg ble helt vill av begjær etter deg, Jeg var så kåt og så våt at det rant safter nedover innsiden av mine lår. Du sank ned på kne tok tak i kjolen min, drog den raskt opp på hoftene mine, tok tak rundt rumpa mi, skjøv hoftene mine frem slikket i deg den våte stripen av fittesaft på lårene mine og før jeg rakk å reagere sugde du deg fast i klitorisen min, Jeg skrek høyt, tok tak i håret ditt, viklet fingrene mine inn i det og holdt deg fast. Gned musa mi mot munnen og ansiktet ditt, skrek du måtte slikke meg. ”Herregud så kåt jeg er, slikk meg, slikk den kåte musa mi, drikk av meg, jeg kommer snart, herregud som jeg kommer”. Jeg presset hodet ditt hardt inntil meg, kjente det bygget seg opp, klitorisen hovnet opp enda mer og endelig løsnet det. Munnen din lukket seg om åpningen min og jeg lot det komme over deg. Saftene mine rant ut og ned i halsen din og du drakk av meg som jeg skulle være den deiligste nektar. Jeg var helt skjelven og orgasmen var voldsom. Du la hånden under meg og egget ploppet ut av seg selv, med saftene mine rennende etter seg. Du reiste deg og kysset ditt smakte av meg selv. ”Du er rå, herlig frekk og deilig rå” ordene dine varmet meg og jeg lente meg tungt mot deg.

Ør og svimmel etter både vin og orgasme tumlet vi inn på rommet vårt. Tente levende lys og åpnet litt vin, skålte og drakk og du tok av deg dressen før du slang deg ned på sengen og jeg benyttet anledningen når du snudde deg bort et øyeblikk til å hente noe fra vesken min. Hevnens time var kommet og nå var det jeg som skulle bestemme.
Jeg bøyde meg ned mot deg og kysset deg forsiktig på munnen, tok hånden din mot sengestolpen og før du visste ordet av det hadde jeg smekket håndjern på deg. Øynene dine videt seg ut og jeg smilte søtt til deg mens jeg benyttet forvirringen din til å sette håndjern på den andre hånden også. ”du burde ha lært deg å passe bedre på vennen min, det er ikke første gangen jeg har fanget deg er det vel?” Stemmen min var kald men sukkersøt og du vred på deg. Jeg stod foran deg og lot øynene mine gli over kroppen din. ”Du er sexy, du vet det” ? tungen min gled over leppene mine og jeg frydet meg når pikken din vokste og snart lå stor og deilig oppover magen din.

Jeg gikk inn på badet dro av meg kjolen og på med uniformen. En sexy, frekk liten sak som minner om en politiuniform. Kort skjørt, kort jakke, bar mage, caps, strømper, støvletter og ikke minst batongen. En stor, tjukk svart batong, jeg strøk over det harde skinne, det pirret i meg, jeg så på meg selv i speilet og var fornøyd. Sminket meg på nytt, litt hardere denne gangen og nå var jeg klar til å være ”slem”
Jeg glemmer aldri blikket ditt når du fikk se meg. ”Fy f….nå var du j….sexy”, stemmen din var hes. Jeg gikk i mot deg, mens jeg slo batongen i hånden min. ”Sa du noe?, jeg syns jeg hørte du pep?” Jeg forsøkte å gjøre stemmen min myndig og sint, men faktum var at jeg bare var drit-kåt. Det glitret i et par dråper væske som hadde rent ut av deg og jeg lengtet etter å slikke det i meg. Jeg lot batongen gli over brystkassen din og ned mot pikken din, dyttet borti den og du ble om mulig enda mer stiv. Du stønnet og jeg bøyde meg ned og kysset deg, bet deg i underleppen mens jeg hvisket til deg. ”Du er min nå og det er ingen ting du kan gjøre for å komme deg løs, ingen ting. Tungen gled nedover haken din, halsen, du vred på deg slik at jeg kom lettere til, bet deg i den myke huden din, brystvortene dine stivnet og jeg rullet dem mellom tommel og pekefinger. Øynene dine var svarte av kåt het. Med vilje snudde jeg meg slik at når jeg bøyde meg ned for å slikke magen din kunne du så vidt ane kjønnsleppene mine, jeg hadde ikke truse og jeg visste du ville se at jeg var våt. Tungen vandret forbi navlen din og du stønnet når du skimtet musa mi. ”Gud la meg se på deg, la meg få smake på deg”. Ha! Og det trodde du! Ikke før jeg tillot det i hvert fall.

Pikken din lå så fristende og bare ventet på meg, tok deg i hånden og runket deg forsiktig et par ganger, før jeg lot tungen gli sakte over hodet. Du la hodet bakover, strammet kroppen din og skrek at jeg måtte suge deg. Du forsøkte å gli inn i munnen min, men jeg stanset deg. Det var bare tuppen av pikken din som fikk smake tungen min, men den fikk til gjengjeld deilig behandling. Pikkhodet gled sakte ut og inn i munnen min, leppene mine strammet seg rundt, tungen pirret og lekte med deg, jeg runket deg sakte og flyttet litt til på meg slik at du nå hadde fritt syn til musa mi. Jeg bøyde meg lenger ned og kjente leppene mine skilte seg, du stønnet og sa at musa mi er noe av det deiligste du har sett og jeg tror deg. Jeg bestemte meg for å erte deg enda mer, se hvor langt jeg kunne strekke deg før du måtte trygle MEG om å få smake på meg. Jeg kom opp i sengen til deg og stilte meg på alle fire over deg med rumpa og musa mot deg, bøyde meg ned og tok pikken din forsiktig i munnen. Jeg skjøv meg bakover slik at jeg kunne kjenne den varme pusten din mot musa mi, men langt nok unna til at du ikke kunne nå frem til meg. ”Helvetes forbanna heks” stønnet du………”kom med fitta di, jeg vil smake på deg, herregud så deilig du er, det renner av deg, kjenner du det?” du slet i håndjerna, ba meg om å komme nærmere, men jeg svarte ved å la pikken din gli langt inn i munnen min, ned i halsen, sugde og runket deg, du jukket i mot, ville knulle munnen min hardere og fortere, men det var jeg som bestemte, så jeg stoppet til din store fortvilelse.

Jeg skjøv meg nærmere og nærmere munnen din, du strakk ut tungen for å møte meg, helst ville jeg satt meg ned på ansiktet ditt, knullet munnen din vilt og hemningsløst, men det var det du ville også, så jeg var bare så nære at du så vidt kunne komme inntil leppene mine med tungen din. ”Kom med musa di, sett deg på munnen min, la meg kjenne smaken av deg” Jeg tok fingrene mine og åpnet meg opp foran øynene dine, kjente det piplet av kåtsafter, lot fingrene gli over myke, glatte lepper, en finger gled inni meg, en annen gled over klitoris. Jeg lot deg få smake, lot deg få lov å la tungen gli over musa mi en gang, nok til at det sendte ilinger gjennom hele kroppen min og fristelsen var stor til å la deg få det som du ville. Men jeg ville ikke, ikke enda. Jeg sugde deg hardere og dypere, flyttet meg vekk og du stønnet ”nei”…..

Jeg reiste meg opp, snudde meg og satt meg på brystkassen din. Musa mi var våt og jeg gned meg litt frem og tilbake, du vred på deg, løftet hodet, ville se………….jeg skjøv bena mine til siden, batongen gled stod og svart over mine våte lepper. Det var ikke meningen jeg skulle bruke den på meg selv, ville bare erte deg, men jeg ble så kåt av å kjenne den store staken at jeg kunne ikke la vær. ”Skal jeg knulle meg selv, vil du det, vil du se jeg knuller meg selv?” Jeg snakket hardt til deg, du ville, øynene dine videt seg ut når jeg lot batongen hvile mot åpningen min, jeg presset den forsiktig inni meg, herregud så deilig, jeg ble fylt opp i musa mi, jeg lot den bare gli så vidt på innsiden, det holdt lenge, knullet meg selv foran kåte øyne, du fulgte hver bevegelse jeg gjorde og det tente meg enda mer. Noe brast inni meg, jeg ble så vanvittig tent, jeg måtte ha pikk. Batongen ble kastet veggimellom, jeg reiste meg opp holdt pikken din i hånden og før du nesten rakk å tenke hadde jeg spiddet meg selv på deg. Om det var våtheten min, varmen min, eller fordi jeg var så trang som gjorde at du skrek at jeg måtte slippe deg løs, det vet jeg ikke, det jeg vet var at jeg red deg, hardt, vilt og hemningsløst deilig….. du jukket i mot, vi knulla hverandre hardt og deilig, og jeg slapp deg endelig fri. Du stoppet et kort øyeblikk, møtte blikket mitt og jeg ble redd jeg hadde gjort noe dumt. ”Din kåte, vakre heks nå skal du få pikk som du aldri har fått før. Du tok tak i hoftene mine snudde meg rundt slik at jeg stod på alle fire og du bak meg. Pikken din støtte inn i meg, hardt og deilig, du knulla meg som om det var siste gangen, jeg skrek og stønnet, pungen din dunket mot musa mi og det surklet hver gang du støtte hardt ut og inn av meg.

Jeg kjente noe rennende nedover rumpesprekken min, en finger smurte rumpehullet mitt, jeg skrek at du ikke skulle knulle meg bak. Du viste ingen nåde, holdt meg hardt, pumpet løs inni musa mi og en finger gled ut og inn av rumpehullet mitt, Faen det var vondt i starten, men det vonde ble straks erstattet med noe himmelsk deilig. Flere fingrer forsvant inni meg, du smurte og fingret meg, og når du var fornøyd, trakk du pikken ut av meg, og førte den mot rumpa mi. Jeg bare ventet på smerten som ville komme, men den kom ikke, du gled bare sakte innover, veldig forsiktig og veldig deilig. Stoppet og lot meg få kjenne på følelsen av å ha deg inni meg. Det var da jeg kjente det. Du hadde funnet frem dildoen min, og nå presset du den inn i meg, herregud jeg følte at jeg ble sprengt. Jeg stønnet at du måtte stoppe, men visste det ville være nytteløst. Du var nå så kåt at ingen ting kunne stoppe deg…..og når jeg fikk kjent litt etter syns jeg ikke det var noe å stoppe heller. Jeg var fylt opp, det var himmelsk og det var utrolig deilig. Du knullet meg i begge hulle annenhver gang ut og inn, det ville aldri holde særlig lenge. Jeg merket det, du merket det. Du stønnet at du nærmet deg, jeg kjente det samme. ”Sprut rumpa mi full av sæden din, fyll meg opp” stønnet jeg og masserte meg selv på klitorisen. Så begynte den velkjente følelsen å spre seg i kroppen min, fylte hele meg, hver nerve var spent som en fjær, musklene strammet seg og når jeg hørte du stønne at du sprutet, lot jeg det stå til, jeg ba deg ta bort dildoen, ville bare la saftene renne av meg, plutselig kjente jeg sædspruten din i rumpa mi, ”åhhhh som jeg kommer, kan jeg sprute over ryggen din på musa di”? Ja skrek jeg, sprut over meg……..du trakk deg ut og sendte en stor ladning rett mot åpningen min samtidig som jeg kom, musa mi svulmet den rant over og saftene mine blandet seg med dine. Jeg ristet og skalv og du sendte siste rest over ryggen min. Du lente deg over meg, og holdt meg fast til orgasmen sakte ebbet ut av kroppen min. Herregud det var deilig. Du tok et handkle og fikk tørket ryggen min før du drog meg ned til deg og jeg krøp opp i armkroken din, fullstendig utslått, men herregud så deilig vi hadde hatt det.

Jeg må ha sovnet slik for når jeg våknet var det morgen og vi lå enda tett, tett inntil hverandre. Jeg liker å se på deg når du sover. Du er avslappet og utrolig vakker når du ligger slik. Jeg flyttet på meg for å få i gang blodsirkulasjonen, du vred på deg og drog meg inntil deg igjen. Jeg smilte for meg selv, så deilig, jeg krøp bare inntil deg igjen, la armen rundt livet ditt og trakk inn lukten av deg. Slik kunne jeg ligge i timevis, trygt og godt, varmt og deilig……………….

Om jeg fikk bestemme var det slik det ville vært om vi gav hverandre tid i 24 timer……………

Legg igjen en kommentar