One night stand

Denne novellen er vist 27126 ganger.

Han syntes det hadde skurret i det siste. Ikke med vennskapet og samarbeidet med kona, men kjærestelivet. Og som mannfolk flest mente han at sex’n er en god indikator på hvor mye kjærester de er. Sex var det dessverre lite av – kanskje en gang i måneden? Dessuten var akten blitt forutsigbar og kortvarig. Ikke så mye og klage på kanskje – siden frekvensen var såpass lav. Han var selvsagt glad for alt som kunne minne om intimitet, selv det forutsigbare. Hverdagssex – det vil si det overraskende, våte kysset på kjøkkenet; det kåte blikket over middagsbordet, et klaps på rompa i forbifarten og en overraskende hånd opp mellom bena – var nesten helt forsvunnet. Og han savnet hele «pakken». Intenst.

De hadde hatt et fantastisk sexliv i flere år – passe hyppig, masse lek og eksperimentering og stor glede og initiativ hos begge parter. Hun hadde vært den som hadde lært ham at hans egne fantasier ikke gav grunn til skam og at en forutsetning for god sex var å akseptere hverandres ønsker og være nysgjerrig på den andres fantasier Men de siste par årene hadde ting utviklet seg slik at han nå hadde tatt en drastisk beslutning. Han skulle gå på byen en kveld med ett mål for øyet: Han skulle ha sex. Og nå var kvelden kommet. Fruen var ute, barnevakten på plass og han kunne sette seg på bussen inn mot byen. Han følte seg litt nervøs men samtidig på et vis selvsikker. Kanskje fordi han hadde gjort en ekstra innsats på badet før han dro; nybarbert rundt munnen og rundt kuken, diskret godlukt, selvfølgelig ren som gull. Overalt. De nye klærne satte prikken over i’en.
Det var et stykke å gå fra han steg av bussen til hotellbaren han planla å besøke først. Han hadde en liste med alternative uteplasser – forberedt av en kompis med rykte som damemagnet.
Han så henne med en gang han kom innenfor døren på baren. Hun var på vei bort mot en sittegruppe med et glass vin i hånden. Han måtte ta seg sammen for ikke å bli stående å måpe – så vakker var hun. Brunette, slank, rød kjole, skulderlangt hår. Hun beveget seg bort mot stolen sin med en glidende, gyngende gange så sexy at han følte seg plassert inn i en film han hadde sett som ung mann. Gangen var slik at den avslørte den flotteste rompa han kunne huske å ha sett på lenge – kanskje bare slått av konas rompe for 6 år og 3 barn siden. Han innrømte det gjerne for seg selv – men ikke så lett for andre: han var svak for en vakker kvinnerompe. Og kona sin var den vakreste av dem alle.
I det han gikk forbi stolen der hun satt på vei mot bardisken kikket hun så vidt opp mot ham og han merket med en gang at han hadde vekket en begynnende interesse hos henne. Lite visste han at hun hadde lagt merke til ham like tydelig som han hadde sett henne. Han hadde ikke vært like flink til å kontrollere måpingen som han trodde, og selv om måping ikke akkurat var hennes favoritt utrykk forstod hun hvor det kom fra. Slik utilslørt beundring var det umulig for henne å neglisjere. Og når hun så ham passere bordet hennes på vei mot baren, kjente hun hvordan det kriblet litt i underlivet. Det var da voldsomt, tenkte hun. Sitter jeg her og blir litt små-kåt på denne fyren som i utgangspunktet ikke er filmstjerne materiale? Men siden filmstjerne pene mannfolk i grunnen aldri hadde vært hennes «cup of tea», aksepterte hun raskt følelsene og lot fantasien spinne litt videre.
Et par raske blikk i hennes retning, et smil og et nikk. Det skulle ikke så mye til før hun hadde reist seg og gått bort til ham. De visste begge to at ærendet hennes bestod i mer enn å bestille et nytt glass vin. «Hei», sa han med et smil i munnviken som gjorde at han så ut som om han hadde stålkontroll. I virkeligheten dundret hjertet i brystet hans, han var litt klam i hendene og måtte streve for å skjule at hendene hans var blitt litt ustø. Hun la merke til hendene – ikke på grunn av ustøheten men fordi de virket tiltrekkende på henne. Det var noe med de slanke velstelte fingrene og tydelige venene som var spennende – disse hendene måtte være brukt til mer enn å flytte papir i en standard 8-16 jobb?
Samtalen gled lett mellom dem, de var som om de hadde kjent hverandre i årevis men samtidig så hverandre for første gang. Han var snart fullstendig oppslukt i øynene hennes, det sterke kjevepartiet, håret, smilet – ja hele henne som var toppet med en til tider rå latter og sans for humor han ikke hadde truffet hos noen andre. Hun ble samtidig sjarmert av den positive innstillingen han strålte ut, en litt rar og til tider ufrivillig morsom sans for humor samt hans åpenbare beundring for henne. Heldigvis klarte han å spille cool nok til at tunga hans ikke hang nede på brystet. Før en time hadde passert var de på vei sammen mot et nytt utested, denne gangen for å danse. De gav blaffen i at de øvrige gjestene på dette nye stedet var yngre enn dem selv – og at de fremsto litt mer pyntet enn gjennomsnittsgjesten. Oppmerksomheten hun vekket i sin røde kjole – utringet nok til at det ikke var noen tvil om hennes genuine kvinnelige skjønnhet og kort nok til at han i et lite øyeblikk innså at hun hadde stay-ups på – var merkbar fra andre gjester og åpenbar fra hans side. Han nøt det første øyeblikket da han fikk holde i henne på dansegulvet. Han flørtet hemningsløst med henne nå, hun lekte med og startet den velkjente katt-og-mus leken. Hun gled inntil ham, bort fra ham, tilbake igjen. Lot hånden sin gli på baksiden av låret hans og snudde så ryggen til – bare for å stryke rompa si inn mot fanget hans. Og da hun kjente hvordan kuken hans nærmest spratt inn til rompa hennes forstod hun at her var det kun en ting å gjøre: Få ham med seg til et privat sted. Heldigvis sørget den neste rolige sangen for at de kunne utveksle de første kyssene, og derfra var det ikke langt til de stod inne i hotellheisen på vei opp til rommet han hadde bestilt på forhånd. De 4 etasjene opp benyttet de til å endre kyssing til klining, lekne våte tunger gled mot hverandre og mens hun holdt armene rundt halsen hans og hans hender vekselvis strøk og klapset på rompa hennes. Pulsen steg og svetten begynte å perle på pannene deres da de kom inn på hotellrommet – temperaturen der var tydeligvis satt høyt nok til at faren for å fryse var eliminert.
Kåtskapen tok litt overhånd da de omsider var helt for seg selv – hun rev i skjorteknappene hans og han nærmest vrengte kjolen over hodet hennes. Hun var et syn for guder der hun stod i rødt undertøy og hvite stay-ups, bh’en satt like perfekt som string trusa gjorde. Det kostet ham derfor enormt mye å holde seg selv litt tilbake, se henne inn i øynene og si: «Ikke for raskt, dette vil jeg ha tid til å nyte!»
Han snudde henne rundt slik at hun stod med ryggen mot ham. Dermed kunne han stryke hendene opp langs den deilige myke magen hennes og la tommel og pekefinger rulle brystvortene mellom seg mens han kysset henne mykt og lett på siden av halsen og strøk kuken sin mot rompa hennes. «Å, så kåt du gjør meg», hvisket hun – nesten hes i stemmen. Han kneppet av henne bh’en mens hun tok hendene ned og strøk kuken hans utenpå buksa. Så snudde hun seg rundt, smilte og sa: «Lyst på en dusj?» Han nikket og de kastet av seg klærne på vei inn i dusjen der mengder med varmt vann og velduftende såpe omfavnet dem hett – om enn ikke like hett som de omfavnet hverandre. De såpeglatte hendene deres gled omkring på den andres kropp – utforskende, kjælende og pirrende. Hun hadde snart et godt tak i kuken hans med den ene hånda mens den andre varmt og mykt gled over ballene hans akkurat langt nok bak til at pekefingeren hennes kunne kose med rompa hans. Det fikk ham til å sitre i hele seg og han gjengjeldte følelsen ved å legge en varm glatt hånd oppå de velfriserte kjønnsleppene hennes, sprikte nok med fingrene til at kliten hennes fik stå urørt ut mellom dem foreløpig og lot hånda gli langsomt opp og ned.
Vel ute av dusjen tryllet hun på seg en ny string truse – og viste dermed at hun forstod mer av ham enn han hadde forestilt seg. Han tok tak i henne rundt hoftene og styrte henne mot senga der hun lot seg falle ned på rygg. Han stod på alle 4 over henne og kysset henne lett og mykt på overarmen, halsen, magen, det ene låret, det ene brystet…..han flyttet munnen nesten som en sommerfugl som danset på kroppen hennes og da han plutselig la leppene omkring den ene brystvorten hennes og sugde til med en ny, bestemt kraft gispet hun til. Hun kjente hvordan kjønnet hennes var plaskvått og hovent – klart for alt kvelden skulle bringe. Han strøk en finger lett over stringtrusa på forsiden og kjente hvordan hele kroppen hennes gav etter i det fingeren ble til hånd som strøk mykt over hele ferskenen hennes. Stoffet i tringtrusa skapte en nesten elektrisk friksjon mot kjønnet hennes som gjorde dem begge ennå kåtere. Snart satt han på kne ved sengeenden, pustet, kysset og strøk utenpå trusa før hans dro den til side med tunga og fikk fritt innsyn til et nesten glattbarbert kjønn med kun en liten stripe igjen over venusberget. Heldigvis hadde hun barbert seg nok til at klit’en var glatt og hårløs samtidig som det var hår nok til at det vakre underlivet hennes fikk et ekstra strøk av personlighet.
Tunga hans gled først over begge sider av klit’en før han plutselig og litt voldsomt grep tak i hoftene hendes og snudde henne over på alle fire. Hun var vanligvis ikke komfortabel med en så utfordrende stilling men da tunga hans lekte seg vei opp på innsiden av låret hennes i retning mot rompehullet hennes ble hun så fylt med nytelse at hun lot overkroppen sin synke ned på senga og gav blaffen i enhver hemning hun måtte ha. Tunga hans vandret omkring på hele underlivet hennes og han nøt synet, smaken og duften av henne slik at han var bare nødt til å ta tak rundt kuken og balla si og ronke langsomt nok til at han kunne ha full kontroll og ikke få utløsning alt for tidlig.

Hun klynket og vred seg under tungebehandlingen hans og nærmest gispet da han klapset til med flat hånd på skinkene hennes. Hardt nok til at det sved og ble varmt, mykt nok til at lidenskapen og kjærligheten som lå i hvert klaps var mer enn tydelig. Han snudde henne tilbake på rygg, trakk av henne trusa og begravde pånytt ansiktet mellom lårene hennes. Tunga og leppa hans var mere krevende nå, men varierte fortsatt mellom det sommerfugl lette og det nesten smertefulle harde. Hun var kåtere enn på lenge, det nærmest rant ut av henne en fuktighet så glatt som olje, velduftende som en egyptisk parfyme og velsmakende som den beste drikke. Hun ble umiddelbart litt skeptisk da han hadde tryllet frem ekstra leketøy fra under sengen, men lot påny hemningene fare da han noen minutter senere hadde plassert en dirrende vibrator i himmelporten hennes, en liten butt plug i rompa hennes og samtidig lot tunga gli rund og mellom de to nytelsesverktøyene. Hun ba ham hest om å spare litt på tunga, var i ferd med å komme. Kommanderte ham i stedet opp å stå foran senga og stilte seg selv på alle 4. Vibratoren falt ned på senga mens butt plug’en ble stående på plass mens hun grep om kuk og baller med begge hender. Hun lukket munnen omkring kukhodet hans og han skalv og ristet av nytelse. Leppene hennes gled mykt og laaangsomt opp og ned på kuken hans mens den ene varme hånda hennes pånytt fikk dette ubeskrivelig deilige grepet rundt ballene hans mens en finger pirret rompehullet hans.
De langsomme munnpulebevegelsene hennes drev ham helt til kanten av stupet –heldigvis forstod hun intuitivt at han var i ferd med å komme og slapp taket i kuken lenge nok til at han fikk tilbake kontrollen. Hun la seg i stedet ned på rygg, og med et smil om munnen ba hun ham plassere den ene foten opp på sengekanten slik at hun fikk smøget hodet sitt inn mellom bena hans. Den samme oljen som litt tidligere hadde blitt brukt til å gjøre rompa hennes slatt og myk for butt plug’en ble nå helt i rike mengder opp i hånda hennes som så la seg dryppende våt omkring kuken hans og ronket ham langsomt. Samtidig sugde hun seg fast i pungen hans, lot tunga gli på undersiden av kuken, over pungen bak mot rompa hans og tilbake igjen. De myke, glatte bevegelsene var nok til at han stønnet høylytt og utbrøt «Gud, så deilig!» med vidåpen munn. Da hun like vill av kåtskap la den ledige hånda si ned på kliten sin, løftet bena til værs og lot ham få fritt innsyn via den speilkledte veggen til hennes egen fingerlek over et vidåpent vått kjønn mens butt plugen nærmest pulserte av seg selv i rompa hennes, ble det nesten for mye for ham. Etter bare noen få sekunder kastet han seg ned på henne i en 69, og lot tunga gli ned mot kliten hennes. Den myke, følsomme tunga klarte –på tross av all villskapen de hadde bygd opp – å bevege seg langsomt i sirkler over, rundt og på den hovne kliten. Ferskenen hennes var så våt at butt plugen ble rikelig smurt. Det var derfor utelukkende nytelse for henne da han dro litt forsiktig i det lille leketøyet som stakk ut av rompa hennes, skjøv det inn igjen og trakk det halvveis ut – snart i langsomme, jevne pulebevegelser mens tunga hans fortsatte dansen over en stadig hardere og mer struttende klitoris. Da den første orgasmen hennes kom, la hun munnen omkring kuken hans pånytt og stønnet med kuken hans i munnen – vel vitende om at dirringen som lyden skapte i underlivet hans og tanken på at hun stønnet ut orgasmen sin med kuken hans dypt inne i munnen var utrolig opphissende for ham. Det var et under at han ikke sprutet munnen hennes full der og da.
Han benyttet den lille pausen etter orgasmen hennes til å legge en pute under rompa hennes, løfte bena hennes høyt opp og trenge inn i henne der hun lå – sprikende og deilig skamløs. Ansiktsuttrykket hennes da han begynte å pule henne med lange, gode bevegelser var fantastisk – en blanding av intens nytelse, nesten smerte og hengivenhet. I det øyeblikket var hun så vakker at han nesten mistet pusten. Han kikket ned på den like vakre kroppen hennes mens han løftet seg opp på armene sine og nøt synet av den knallharde glinsende kuken som gled inn og ut mellom de glattbarberte kjønnsleppene hennes. Han ble snart smertefullt klar over at han snart ville komme – blomsten hennes var så deilig, varm, våt og myk at det ikke var råd å holde igjen særlig mye lenger. Selv om han lukket øynene i et forsøk på å stenge synet av det vakre, kåte fjeset hennes og den sexy kroppen hennes ute, forstod han at det ikke ville holde lenge. I et intenst ønske om å gi henne så mye nytelse som mulig, trakk han seg derfor ut og erstattet kuken med langfinger og ringfinger på høyre hånd. Hun prøvde først og protestere, men denne nye følelsen var så deilig at hun valgte å la ham fortsette. «I kveld er visst alt mulig og lovlig», tenkte hun i det håndgrepet hans gjorde at han kunne stryke lett borti klit’en hennes med tommelen mens han begynte å føre hånda opp og ned, fram og tilbake. Hun var nå så våt han hånda gled som i et oljebad, presset vekselvis fremover og bakover i et stadig økende og etter hvert kraftfylt tempo. Hun ble mer og mer høylytt, og da han dro butt plug’en ut av henne kom hun i en orgasme der saftene hennes rant ut av henne og lagde en liten dam. Det kjentes nesten ut som om hun gikk litt i stykker og hun klarte ikke la være å slippe ut et skrik av vellyst og glede. Hun forstod at dette var noe i nærheten av en sprutorgasme og at slike ikke bare var fri fantasi fra pornoverdenen.
Han trengte nå inn i henne bakfra og lot hoftene sine klaske med økende kraft mot den nydelige rompa hennes. Han holdt tak i håret hennes i en tykk flette bak og dro hodet hennes opp mot seg. Hun likte denne nye litt dominerende siden og var overrasket over at hun pånytt kjente at en orgasme til var innenfor rekkevidde. Samtidig var hun tilfredsstilt nok til at hun kunne strekke en hånd bak mot han og leke med pungen hans mens han pulte henne – vel vitende om at dette var nok til å vippe ham utfor kanten. Han stønnet, brummet og brølte mens han sprutet en stor ladning opp over rompa og ryggen hennes og falt andpusten ned på senga ved siden av henne. Han brukte noen sekunder på å roe seg litt ned før han åpnet øynene og fikk se ansiktet hennes smilende ved siden av seg. Han hadde tårer i øynene og var usikker på om hun forstod hvor enormt mye dette hadde betydd for ham – helt til hun sukket med munnen formet som en «o» og sa «det var saker, det!» Dermed begynte de å boble av latter begge to, glade og lettet over den fantastiske opplevelsen de hadde fått til å dele sammen.
Han var lykkeligere enn på lenge da hun en halvtime og 4 glass vann senere kikket opp på ham og sa: «Tror du vi rekker en runde til før vi må hjem å avløse barnevakten, skatten min? For vi kan ikke vente helt til neste lørdag – kan vi vel?»

Legg igjen en kommentar