Onkel Frank

Denne novellen er vist 15795 ganger.

Det smalt i ytterdøra. Det var tante Rebekka som forlot hjemmet sitt. Hun skulle på en venninnetur med danskebåten og de skulle overnatte et døgn i Køben. Hun hadde derfor vært i godt humør hele kvelden. Intetanende om hva som kunne komme til å skje, var hun trygg på at «onkel » Frank skulle hjelpe meg med noe på dataen i forbindelse med en skoleoppgave, noe som sant var, bare at det tok lenger tid enn forventet å finne ut av feilen på min bærbare. Jeg hadde sagt hjemme at det kunne komme til å ta lang tid, men at jeg skulle få overnatte hvis vi ikke rakk å bli ferdig i tide. Frank og Rebekka bodde 8 mil fra mine foreldre, og der hvor jeg også bodde enn så lenge. Jeg var 19 år og gikk siste året på gymnaset. Rebekka var 34 år og yngste søster til min mor på 46 år. Frank var 39 år, og kunne i teorien vært faren min, noe han ikke var.
Han spurte om jeg ville ha et glass vin, og jeg takket ja. Det begynte en film på TV, men vi ble nok litt forlegne begge to da det var en del erotiske scener. Frank var ganske pen til 39 år å være, så da han etter 3 glass vin ble litt dristigere, og jeg var litt sløva av vinen, så endte det med at han gjennom noen humoristiske avledningsmanøver endte i samme sofa som meg. Han kommenterte hvor pen jeg var, og at de – han mente puppene – ville være enhver manns drøm. «Tror du det? » sa jeg, og han nikket. «Gud, jeg skulle vært ung igjen «, sa han. Jeg syntes nesten synd på han, men spurte «hva skulle du gjort med dem om du fikk lov? » Var nok vinen som gjorde at disse ordene kom ut av munnen, for det var ikke det jeg skulle si. Han ble litt paff, men begynte å si at de skulle han tatt på og latt munnen leke med… jeg sa: «så søt du er… vet du hva? » «Nei? » stotret han. «Jo, du skal få lov, hvis du vil «. Han sa: «Tuller du med meg? » Jeg bare ristet på hodet. Han dristet seg nærmere, men var i tvil på om jeg tulla med han. Men så kysset vi, og han stakk tungen inn i munnen min… mens ene hånden hans var rundt puppen på meg. Så sa han: «Du skulle bare visst hvor ofte jeg har fantasert om dette! » Og jeg så på buksen at han var kåt som en hingst, og det var jeg også… «Frank » sa jeg, «jeg vil elske med deg hele natten! » «Ja «, sa han. Jeg skal få deg til å glemme alle ungfolene i natt. Og jeg visste med meg selv at dette ville bli uforglemmelig. Det skal jeg si dere, jenter… ingenting er som en voksen mann, som vet hva jenta trenger, av både oppmuntring, nærhet og de riktige berøringene. Noe annet enn ungfolene som spruter etter tre minutter og er fornøyd med det, uten å tenke på jenta.
Han kysset meg utenpå BH n, mens han kjælte. Så klarte han å få den av meg, og det var som å se en guttunge få gjøre hva han ville i en leketøysbutikk… han lot tungespissen berøre, og jeg som var så tent fra før… jeg bare måtte ha han etter en kort stund… skyndte meg å få av trusa og sa: «Frank, hvis du ikke elsker vettet av meg nå, så forteller jeg til tante at du har vært naughty boy » Han var i en annen verden, men fy flate for et fyrtårn som spratt frem da han tok av trusa. Trodde jeg så syner. Den var hele 23 cm… noe til kukk, og ikke var den tynn heller. «Jeg bare måtte smake på den! » Og han kom med godlyder, og jeg slikket med tungespissen på hodet og rundt det, mens jeg stirret han i øynene… som snart var igjen pga nytelse… jeg begynte å suge. Han sa: «Berit, jeg kommer snart om du ikke holder opp! » Jeg slapp han et lite øyeblikk og sa: «La meg få alt! Jeg skal nok få den opp igjen, og da skal vi elske som kaniner resten av natten! » Jeg fikk all spermen i munnen i det han kom i et brøl, mens jeg svelget unna som bare det. Etterpå fikk jeg den opp igjen ganske raskt og nå var det tid for elskov… og han tok meg i misjonæren så jeg trodde senga skulle deles i to… vi gjorde det meste som går an, og sovnet totalt utslitt i hverandres armer klokka halv fem om morgenen, etter over 4 timer med kjæling, kyssing, slikking, suging og knulling. Jeg vekket han klokka ti om formiddagen ved å suge han… og vi elsket mer. Vi var fullstendig slitne klokka halv tolv, og det ble ikke siste gangen. Vi er nå faste elskere, men vet å være forsiktige. Vi har prøvd en rekke stillinger, elsket i naturen, i garasjen og på biltaket faktisk. Men det har hendt at jeg har sugd den av på han, mens tante så på TV i stua. Hun merket ikke noe selv om han hadde et svært så tilfreds smil om munnen. Jeg klarer ikke å gi slipp på Frank, og vi er kåte på hverandre nesten hele tida kan det virke som.

Legg igjen en kommentar