Oppvåkningen

Denne novellen er vist 29785 ganger.

Det meste i livet er sikkert tilfeldigheter slik som denne kvelden. Men hva man gjør ut av tilfeldighetene er sikkert ikke tilfeldig. Dette skjedde for noen år siden og fikk sexlivet vårt til å ta en annen retning.

Kvelden startet ikke veldig lovende. Min kone Anne og jeg igangsatte etter middagen en krangel om det samme temaet som vi den siste tiden hadde kranglet litt for mange ganger om. Sexlivet. Sexlivet var ikke som før og vi skyldte på hverandre uten å komme noen særlig vei ut av uføret. Kort beskrevet klagde Anne på at jeg var for rask og jeg klagde på at hun var for uengasjert. Begge like lite villige til å fire og som alltid endte også dette diskusjonsforsøket om temaet i en krangel. Krangelen fortsatte mens vi gjorde oss i stand til å gå ut og innen taxien kom var krangelen absolutt ikke ferdig. Kjøreturen foregikk i taushet. Ute av taxien startet krangelen igjen og fortsatte inntil vi åpnet døren til baren hvor min kone hadde avtalt å møte en jente hun hadde blitt kjent med på jobben og hennes ektemann.

Det var bare jentene som hadde truffet hverandre tidligere. I følge Anne var kollegaen med navnet Guri en solstråle. Alltid blid og alltid med gnistrende øyne. Blond piggsveis og med knallblå øyne. Slank, men litt kraftig over hoftene. Kvinnelig i formene. men litt gutteaktig som følge av håret. Osv. Min kone hadde beskrevet henne såpass inngående at jeg nærmest så henne for meg. At hun også hadde fortalt at hun var elektriker gjorde meg sikker på at hun egentlig var lesbisk. Mannen skulle i følge Guris beskrivelse til Anne være høy, mørk og veldig sjarmerende. Jaha hadde jeg tenkt og så for meg en tusseladd som hadde vært så uheldig å gifte seg med en lesbisk kvinne. Full av fordommer hadde jeg konkludert uten å røpe konklusjonen til Anne. Guri hadde denne kvelden ringt Anne rett etter middagen for å be oss ut. Jeg hadde sagt ja i mangel av noe annet å finne på denne fredagskvelden. En kveld foran tv-en fristet tross alt langt mindre.

Vi kom først og satte oss ved bardisken for å vente. Anne med et glass hvitvin og jeg med en gin tonic som ble så fort tom at jeg bestilte en til før vi sa noe som helst. "Tror du Guri er lesbisk?" åpnet jeg konversasjonen med et flir. Anne gjengjeldte provokasjonen med en sur mine og samtalen stoppet like raskt som den hadde begynt. Vi ble sittende tause inntil Anne hoppet ned av barkrakken. Før jeg rakk å reagere var hun halvveis til døren og omfavnet et menneske med blond piggsveis.

LItt nølende gled jeg ned av barkrakken og dro med meg det halvfulle gin tonic glasset i bevegelsen. Glasset gikk i gulvet og sprutet mesteparten av innholdet oppover det ene benet på min nyinnkjøpte dressbukse. "Faan" glapp det ut av meg mens jeg bøyde meg ned for å plukke opp glasset som heldigvis ikke hadde knust. Med det tomme glasset i hånden og halvveis oppreist ble jeg stående å måpe. De tre hadde kommet bort til bardisken og stod delvis over meg. På veg opp til stående stilling hadde jeg sett Guri i øyekroken. Et uklart syn som hadde gjort så stort inntrykk at jeg stoppet bevegelsen oppover. Jeg bråsnudde hodet i retning det jeg hadde fått et glimt av. Guri var den nydeligste skapningen jeg noen gang hadde sett. Hennes smilende og knallblå øyne boret seg inn i mine på en måte som fikk meg til å begynne å sige sammen. Beina nærmest knakk under meg og jeg måtte ta meg sammen for å holde meg på beina.

Jeg klarte å slippe blikket hennes, men klarte ikke å unngå å sveipe blikket over kroppen mens jeg fikk bena til å lystre slik at jeg kom opp i normalt stående. Hun hadde på seg en tettsittende lang og svart kjole som var klistret til kroppen hennes. Kjolen fremhev det som Anne hadde beskrevet som kvinnelig. Brede hofter, kraftig innsving i livet, flat mage og velskapte bryster. Hun hadde tydeligvis ikke på seg bh så lenge konturene av brystvortene festet seg til netthinnen min. Guri ga en umiddelbar fysisk reaksjon som jeg kjente presset det venstre buksebeinet litt utover.

"Guri" sa hun da hun fanget min slappe høyrehånd og jeg fikk ikke sagt noen ting. "Og dette er Pelle" sa Anne etter en litt pinlig pause. Det fikk meg heldigvis til å vokne såpass at jeg fikk stotret frem en unnskyldning om glasset som hadde havnet på gulvet. De andre lo og den høye og mørke dukket opp i synsfeltet. Denne gangen fikk jeg svart "Pelle" uten at jeg fikk med meg hva den høye og mørke het for noe.

Vi bestilte i baren og gikk bort til et 4-mannsbord innerst i lokalet. Jentene delte en flaske hvitvin og den høye og mørke og jeg valgte det samme som hadde fuktet mitt ene bukseben. Jentene gikk først og et lite blikk i retning Guris midtparti var nok. Synet ga så kraftig reaksjon at jeg puttet venstrehånden i lommen for å kamuflere det som hadde skjedd. Den ettersittende kjolen avslørte en levende, yppig, velformet og velvoksen bakpart. "Heldiggris" tenkte jeg og flyttet blikket over til han som gikk ved siden av meg. Med et smil og et raskt blikk i retning der jeg hadde kikket hevet han glasset til en skål. Han hadde lest meg som en åpen bok. Det slo meg at den høye og mørke verken var dum eller spesielt sjalu.

Praten gikk veldig lett og heldigvis dukket navnet opp på den høye og mørke såpass ofte at det festet seg. Han het Gunnar og hadde samme utdannelse som meg. Vi hadde så mange felles kjente at det var rart vi aldri hadde truffet hverandre før. Heldigvis var Gunnar ikke fagidiot slik at samtalen fort slapp taket i karrieren og konsentrerte seg om alt mulig annet inntil Guri spurte meg om hva Anne og jeg hadde kranglet om før de kom. "Jeg har ikke sagt noe" sa Anne før jeg rakk å si noe som helst. "Dere har kranglet?!" presset Guri på. "Samlivsproblemer" prøvde jeg og fikk "sex" tilbake fra Guri.

Samtalen hadde fått et nytt spor og vi ble etterhvert personlige alle 4. Utrolig nok hadde de to andre hatt tilsvarende problemer. Problemer som de etterhvert hadde løst slik at de nå var minst like sexuelt aktive som den første tiden. "Og mye morsommere" sa Gunnar uten at han rakk å utdype hva han mente med det. Jentene skulle på toalettet og vi gjenværende fikk beskjed om å skaffe mere å fylle i glassene.

Da Gunnar og jeg stod i baren, bekreftet han mine mistanker fra tidligere på kvelden. Han hadde ikke bare lest mine tanker, men også observert min fysiske reaksjon. Med et glis og en ertende tone røpet han hva han hadde sett. "Bare morsomt" fortsatte han og jeg fant ikke noe annet fornuftig å si enn "og du da..?". Jeg er mer diskret enn deg" svarte Gunnar og lo før han litt mer alvorlig fortsatte. "Anne er veldig sexy". Jeg lo til svar. Drikkevarene stod på bardisken og jentene hadde kommet tilbake slik at jeg slapp mere av en samtale som jeg ikke helt visste om jeg likte.

Det var plass mellom bordene til å danse og Anne dro meg med før jeg rakk å sette meg ned. Musikken var av typen siste dansen og Anne presset seg inntil meg. Det gikk ikke mange sekundene før hun begynte å fortelle om hva Guri hadde fortalt på toalettet. Anne hadde spurt om hva Gunnar hadde ment med et morsommere sexliv og Guri hadde røpet at de ikke bare hadde sex med hverandre. "Hva da?" spurte jeg, men fikk ikke annet enn "kåting" til svar. Anne hadde merket presset mot fremsiden av hoften. Med en latter vred hun seg ut av dansen og gikk tilbake til bordet. "Din tur" sa hun henvendt til Gunnar og dro han opp på beina, Gunnar smilte og slo litt ut med armene samtidig som han flyttet seg litt til siden slik at jeg fikk plass til å sette meg ned. Jeg valgte Annes stol ved siden av Guri slik at jeg slapp å sitte med ryggen til de som danset. På veg ned i stolen så jeg Anne presse seg inntil Gunnar samtidig som jeg kjente Guris hånd på det ene låret. Hun presset meg ned med hånden og lot den bli liggende da jeg hadde satt meg ned.

Annes hånd ga meg en umiddelbar reisning som fikk dressbuksen til bule. "OY" hørte jeg Guri hviske inn i øret mitt før hun flyttet hånden og klemte forsiktig rundt bulen. "Hva drømmer du å gjøre med meg?" hvisket Guri som fikk det til å rykke i den som Guri nå hadde omsluttet. Jeg snudde meg mot henne og ga henne et raskt kyss på munnen før jeg begynte å hviske hva jeg drømte om. De neste minuttene ble vi sittende å vekselvis hviske til hverandre og se på de to som danset noen meter foran oss.

Det var mørkt i lokalet, men ikke mørkere enn at det var lett å få med seg hvordan dansen endret seg til noe langt mer enn bare en dans. Anne ble etterhvert stående med ryggen mot oss, Prøvende forflyttet Gunnar hendene nedover ryggen til Anne samtidig som han med blikket spurte oss to ved bordet om det var ok. Vi inspirerte han så godt vi kunne med nikk og smil før Anne fant munnen min med sin og klemte litt ekstra rundt det hun hadde i den ene hånden. Det begynte som et forsiktig kyss før Guri etterhvert ble mer og mer intens. Ikke bare i kyssingen, men også med hånden. Buksesmekken ble åpnet og jeg kjente en hånd innenfor som med vante fingre skjøv trusen ned og fikk reisningen ut i det fri. Guri slapp munnen min og bøyde seg ned i retning mitt underliv.

Mens Guri bøyde seg ned så jeg igjen mot de to som danset. Annes kjole var dratt opp og Gunnars hender var innenfor både kjolen og Annes truse. Anne stod nærmest på tærne med bena litt fra hverandre. Med begge hender hadde hun dratt Gunnar ansikt inntil sitt. I det jeg kjente Guris tunge mot tuppen ble Anne truseløs. Med en rask bevegelse hadde Gunnar dratt trusen halvveis ned på låret før han med den ene foten dro den helt av.

Mens Guri melket meg med en hånd rundt roten og en stadig mer ivrig munn så jeg hvordan Anne flyttet hendene nedover. Etter noen sekunder tok Gunnar tak rundt Annes rompeballer og løftet henne opp for å sette henne forsiktig ned på den reisningen som Anne styrte på plass. Den gled ubesværet inn før den raskere og raskere ble presset helt inn og ut.

Legg igjen en kommentar