Oslokveld

Denne novellen er vist 59623 ganger.

Kari var i Oslo i en møteserie, jeg skulle reise ned samme ettermiddag så vi kunne treffes. Min reise var egentlig kun for å møte Kari og å kunne ha det trivelig sammen med henne. Denne gangen hadde vi avtalt å møte en gammel venn, Snorre, som vi hadde truffet ved flere anledninger tidligere. En hyggelig og kinky type som hadde lært oss mye om vår nye verden. Vi skulle starte kvelden med en middag da det var både praktisk og nødvendig. Kari skulle gå dit å møte Snorre først og så skulle jeg komme så raskt som mulig. Påkledning var en liten diskusjon før middagen, jeg satte krav om lakk strømpeholder og nettingstrømper samt ingen truse. Dette var Kari veldig skeptisk til da hun nok frykta at jeg hadde organisert noe ekstra siden jeg ba henne dra først. Direkte motvillig var hun, men til slutt gjorde hun som jeg sa og gikk dit med de klærne som jeg krevde. Grunne var bare at hun skulle møte Snorre så han slapp å vente. Når jeg kom dit satt de med hver sin drink i hyggelig samtale og hadde det tydelig trivelig. Vi spiste en bedre middag og snakket om hva vi skulle gjøre i kveld. Vi hadde planlagt å besøke en eksklusiv klubb i byen og var enig om å booke et av de lekerommene som var der og hygge oss litt der. Snorre lurte på om han kunne få komme på hotellrommet vårt og dusje siden han kom rett fra en konferanse. Det var greit siden hotellet lå på veien. I heisen opp fikk jeg løfta på skjørtet til Kari så Snorre fikk sett at hun ikke hadde truser på. Han glisa bredt da han så det. Vel inne på rommet gikk Snorre i dusjen og Kari og jeg klina litt og kosa oss. Jeg ville hun skulle gå inn i dusjen og suge kuken til Snorre, men det ville hun ikke.
Eller hun var for skamfull til å gjøre det. Når Snorre kom ut igjen hadde jeg tatt skjørtet av Kari så hun hadde fitta naken. Snorre klarte ikke å la være å stryke på Kari og selvsagt ga han fitta hennes en del oppmerksomhet. Kari svarte med å begynne å stryke på kuken hans som straks var stiv som bare det. Hun tok den ut og stakk den i munnen med en gang. Jeg ble fyra opp av å se på dette så gikk dit og tok ut kuken og ga den til Kari og. Hun veksla da på å suge meg og Snorre.
Vi kunne ikke drive dette for lenge da vi måtte raske på og gå til klubben. Vel inne på klubben skulle Snorre bestille rom til oss til en time senere. Dette rota han til så enden på visa ble at vi ikke fikk booka noe rom den kvelden. Vi satte oss i kafe avdelinga og ble enige om at vi fikk prøve de åpne tilbudene som var der. Litt bortom der vi satt var det stasjoner hvor man kunne utføre diverse aktiviteter. Snorre som var «kjentmann» sjekka ut om tilgjengelighet og vi måtte stille oss i kø for det var flere som ønsket å gjøre som oss. Dette var jo en klubb for kinky folk så vi tok av Kari på overkroppen så hun kunne vise frem de nydelige puppene sine. Straks var det vår tur i lekeavdelinga.
Vi bandt Kari til et stort trekors , tok av henne skjørtet så hun nå kun hadde strømpeholder, strømper og høyhælte sko. Høyhælte sko er praktisk med Kari siden hun er så lita. Da er hun mer på nivå med oss andre. Jeg hadde med ei lita veske med lekeutstyret vårt så det tekniske var på plass. Snorre konsentrerte seg om puppene til Kari, mens jeg varmet henne med litt lett pisking på lår og hofter. Lot et og annet slag ramme i overkant av fitta også. Brukte en myk flogger så dette var nok mere kos enn smerte. Alt dette foregikk sånn at alle som ønsket kunne se på. Det var nok en 60-70 personer i lokalet. Snorre satte klesklyper på puppene til Kari, da begynte hun å puste raskt og stønne litt. Han tok samtidig å gned på fitta hennes så stønnene kom nok fra det også. Han tok av klypene og Kari ropte litt med det samme. Snorre fingerpulte henne samtidig og det tok ikke lang tid før Kari kom i en kraftig orgasme. Flere både så og hørte det. Det var mulighet til å binde og drive med avanserte tauleker samt at innerst i lokalet var det et stort hjul og en slags benk. På begge disse kunne man binde fast en person og dermed ha fri tilgang til å gjøre hva man ville med vedkommende. Hjulet kunne i tillegg snurres rundt om man ønsket. Kari hadde lyst til å prøve hjulet. Det var opptatt akkurat nå, så vi gikk å satte oss ned litt. Vi fant ut at Kari ikke trengte skjørtet så hun gikk inn som hun var. De fleste hadde likevel sett fitta hennes nå. Her var det mange med forskjellige utseende og påkledning. Mange av damene gikk rundt med puppene ute samt i mange slags sexy kostymer. De fleste mennene var mer ordinært antrukket. Men mye frekt å se. Mange som lot seg binde og rise. Folk kunne her leve ut sine fantasier i trygge omgivelser.
Et herlig sted.
Snart var vår tur kommet til å prøve hjulet. Vi monterte Kari oppi hjulet, det var to små hyller for å sette bena på, men så langt fra hverandre at man ble stående godt skrevende. Så kunne vi feste Kari med lærreimer både på armer og bein samt seler over skuldrene. Var viktig å gjøre det ordentlig så hun ikke kunne falle ned. Stedets «vaktmester» var å kikka på at vi gjorde det skikkelig for han ville ikke at noen skulle falle ned som han sa. Han fikk jo samtidig kikka godt på en naken Kari. Da hadde vi Kari godt skrevende med hendene godt ute til sidene reima fast og til vår fri benyttelse. Snorre var veldig opptatt av fitta hennes og starta med å stryke på den. Samtidig kløp han brystvortene hennes, etter hvert begynte han å suge på vortene. Jeg klina litt med henne mens dette forgikk. Vi snurra litt rundt på hjulet også, men Kari syntes det var litt ukomfortabelt så vi lot henne stort sett stå oppreist.
Det var hele tiden folk som kom å kikka på hva vi gjorde, Kari er litt av en exhibihsonist så hun nyta nok dette. Snorre pressa henne litt på hva hun ville vi skulle gjøre og hun sa at hun ville fingerpules og det gjorde vi. Snorre spurte om hun ønsket flere menn og om litt svarte hun beskjemmet ja til dette. Til Karis overraskelse gikk da Snorre en tur i lokalet og fant en mann som kom og kikka på. Jeg vinka han bort til oss og sa han bare kunne ta på. Dette benytta han seg av, han strøk på puppene hennes og kjente også på fitta hennes og smatt til og med en finger inn i henne å dømme etter Karis stønn.
Når han tok bort hånda spurte Snorre Kari om hun ønsket mere, hun hvisket et ja. Jeg forlangte at hun skulle se på oss når hun snakket og snakke høyt og tydelig. Hunklarte etter hvert å fortelle vår fremmede venn at hun ønsket at han skulle fingerpule henne mere. Dette gjorde han og hun hadde minste en kraftig orgasme av dette men nok også flere små. Etter dette løsnet vi henne og gikk tilbake til kafe området. Vi unnet oss litt kaffe og vaffel etter dette. Jeg hadde veldig lyst at vi skulle prøve den andre benken der også. Der kunne man binde en person i knestående i passe arbeidshøyde. Vi så at benken var ledig så vi gikk dit. Et par drev å lekte i hjulet like ved, men vi syntes bare det var moro. Vi fikk festa Kari til benken og snudde den til så rompa hennes sto ut mot der folket passerte. Det var mange både kvinner og menn som fant det interessant å komme å se på mens Kari var i benken. Her både kosa vi med Kari, men og brukte pisken litt. Jeg la litt mere i hvert slag nå så hun fikk føle smerten, Snorre dreiv samtidig å kosa med henne både puppene og fitta fikk sitt. Hun kom etter hvert i to kraftige orgasmer.
Jeg passa på å brette ut skinkene hennes når «vaktmesteren» kom for å sjekke oss. Dro også fitteleppene godt til siden så alt lå der åpent. Kunne tydelig se han likte det og fikk tommelen opp før han gikk. I med at Kari sto i sånn nogenlunde arbeidshøyde prøvde jeg å pule henne litt selv om det ikke var vanlig her, det var helst i de private rommene. Fikk pult henne litt, men høyda var akkurat litt for lav for meg så ble litt trælete.
Ga det opp etter noen drag.
Kari var nå både skjelven og svett så vi fant det best å sette oss i kafeen igjen. Snorre måtte rekke en buss så han dro. Vi bestemte oss og for å dra da det begynte å bli ganske sent. Fant ut at vi skulle innom hotellet å fikse litt på klærne og så dra på en bar etterpå. (Kari skulle ha på truse blant annet). På rommet skulle Kari skifte sko, for å gjøre det la hun seg på ryggen og hadde bena opp i været så jeg skulle hjelpe henne. Det gjorde jeg og fikk samtidig direkte utsikt til den hovne og kåte fitta hennes. Jeg glemte sko og bare gapte over fitta hennes, sleikte og sugde det jeg kunne.
Dette likte Kari godt, fitta rant over av safter, søte og gode. Glemt var alt om sko, skjørt og jakke ble revet av og jeg kasta meg over henne og pulte som en gal. Kuken glei inn uten motstand i den plaskvåte fitta.
Jeg fant etter hvert litt glidemiddel og en buttplugg vi har. Smurte på glidemiddel på den og stakk den inn i rompa hennes. Hun prøvde å si at hun ikke likte det men kroppen hennes sa noe annet, så pulte jeg henne litt igjen. Snart hadde hun sin første orgasme. Jeg fant også frem en liten flogger vi har som jeg ofte bruker på fitta hennes. Når hun er så kåt som nå vet jeg hun liker å kjenne den så etter litt puling begynte jeg å piske fitta hennes hun ropte og bar seg men løfta fitta mot pisken. Steike rått det hele. Innimellom sleika eller pula jeg fitta hennes litt. Hun hadde snart en ny orgasme. Jeg satte meg på fjeset hennes så hun fikk sleike rompa mi, synes det er deilig samtidig som jeg behandlet fitta hennes.
Hun stakk tunga si dypt inn i rævhålet mitt og runka samtidig kuken, fantastisk godt. Måtte ta bort hendene hennes fra kuken så jeg ikke kom så fort. Prøvde å pule rompa hennes å men da nekta hun og var så urolig at jeg ga det opp. Satte meg i stedet på fjeset hennes og runket mens hun sleika rompe som en gal helt til jeg kjente at orgasmen var på vei, hoppet da av og sørga for å sprute i munnen hennes.
Hun elsker jo sæd. Etterpå tok jeg frem vibratoren og ga henne en siste orgasme i en ganske hei dundrende sex akt. Da oppdaget vi at vinduene ikke var trekt for og døra til rommet sto på gløtt.
Vi så flere på motsatt side som sto i vinduet. Vi hadde nok gitt dem litt av et show. Var nok noen som hadde hørt Kari sin smerte og orgasmeskrik også. Vel vel tenkte vi håper bare det ikke var noen vi kjenner. Så gikk vi ut og tok oss en drink, følte vi hadde fortjent det nå.

 

Legg igjen en kommentar